Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ: Παρακαλάνε για τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας και ζουν ανάμεσά μας, vid

 Ένα ολόκληρο σύστημα εργάζεται για την υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής.

Το λεγόμενο κίνημα του “ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ” έχει αρχίσει και απλώνει τα “πλοκάμια” του με τον ξεμωραμένο 75χρονο ιδρυτή του, Les Knight, να απολαμβάνει ολοένα και περισσότερη δημοσιότητα από τα διεθνιστικά ΜΜΕ.

Η κεντρική ιδέα του κινήματος αυτού είναι πως το ανθρώπινο γένος είναι ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ και θα πρέπει να…αφανιστεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ (αλλά ειρηνικά), καθώς κάνει κακό στο περιβάλλον και καταστρέφει δήθεν τον πλανήτη.

Οι ιδέες αυτές “συνενώνονται” με τους λεγόμενους “κλιματικούς ακτιβιστές”, οι πιο ακραίοι από τους οποίους προσπαθούν να εμφυσήσουν την ιδέα των “κακών ανθρώπων” που πρέπει να εκλείψουν από τον πλανήτη Γη ή έστω να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός τους.

Υποστηρίζουν ότι μέσω της ατεκνίας οι “τελευταίοι των ανθρώπων θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε έναν πλανήτη…καθαρότερο, που θα μοιάζει με τον Κήπο της Εδέμ”!!!

«Η τεκνοποίηση σήμερα ισοδυναμεί με παιδική κακοποίηση», διαδίδουν ευθαρσώς!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, σύμφωνα με όλα όσα μεταδίδονται, οι

εξωφρενικές οι ιδέες των ανθρώπων αυτών προωθούνται παντού, από τις πολυτελείς αίθουσες συνεδριάσεων της Silicon Valley μέχρι τις αγροτικές κοινότητες και τα διάφορα μεγαλοπανεπιστήμια!

Έτσι “ψαρεύουν” συνεχώς οπαδούς.


1 σχόλιο:

 1. Ο Δρ Peter McCullough καταθέτει ενόρκως ότι οι ενέσεις mRNA σκοτώνουν παιδιά. Δύο έφηβοι πέθαναν λόγω ένεσης που επιβεβαιώθηκε από τη νεκροτομή. Ο Δρ McCullough δηλώνει ότι όλες οι ενέσεις mRNA θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως και να αποσυρθούν από την αγορά πριν πεθάνουν περισσότερα παιδιά.

  https://twitter.com/KenJohn78863089/status/1597456592580284416?cxt=HHwWgMDUjdWTp6ssAAAA
  ==========
  Dr Peter McCullough: Οι άνθρωποι που αρνούνται το εμβόλιο είναι αυτοί που έχουν την πιο κριτική σκέψη.. τα πιο δυνατά μυαλά και σώματα.. οι μη εμβολιασμένοι φαίνονται υπέροχοι σε όλη την ανάλυση.. η χαμηλότερη όλων προκαλεί θνησιμότητα.. οι μη εμβολιασμένοι είναι ο φθόνος του κόσμου τώρα».

  https://twitter.com/BandyGit/status/1597639783358300160?cxt=HHwWgIDU4eK6-qssAAAA

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ