Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Ο Αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ Βόλφγκανγκ Κουμπίκι: «Ζητά αυτοψίες για θανάτους μετά από εμβολιασμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

 [BILD - 14 12 2022] - Αιτία θανάτου Εμβολιασμός για τον Kορονοϊό; Οι πολιτικοί απαιτούν διευκρινίσεις! - Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο της ημέρας στη BILD:

O Βόλφγκανγκ Κουμπίκι ζητά τώρα τη διενέργεια νεκροψίας για τους ανθρώπους που πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής δηλώνει ότι θεωρεί απαραίτητο κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό να καταγράφεται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα.

Στην εκπομπή "Οκτώ και τέταρτο" της BILD, οι καλεσμένοι συζητούν αυτή ακριβώς την υπόθεση σήμερα: "Ο Κουμπίκι ζητά αυτοψίες όσων πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό τους κατά της Κόβιντ."

Ακολουθεί το άρθρο στη WELT (13 12 2022):

- Σε συνέντευξή του στη WELT, ο παθολόγος της Χαϊδελβέργης, Πήτερ Σιρμάχερ ζήτησε περισσότερη πολιτική δέσμευση για την έρευνα σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολιασμού. Ο αντιπρόεδρος της

Μπούντεσταγκ, Βόλφγκανγκ Κουμπίκι (FDP) ενθαρρύνει τώρα πολύ περισσότερες αυτοψίες. Το CDU/CSU θέλει επίσης περισσότερη δέσμευση.

Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, αναπληρωτής Πρόεδρος του FDP και Αντιπρόεδρος της Μπούντεσταγκ

 
Ο Αντιπρόεδρος Βόλφγκανγκ Κουμπίκι (FDP) ζητά εντατικότερες μελέτες σχετικά με τις πιθανές βλάβες που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς κατά της κόβιντ.
"Νομίζω ότι είναι σημαντικό κάθε ανεξήγητος θάνατος να αναφέρεται αυτόματα ως ύποπτο περιστατικό στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό. Αυτό προφανώς δεν συμβαίνει προς το παρόν", δήλωσε στη WELT.

Ο κ. Κουμπίκι αναφέρθηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη του Πήτερ Σιρμάχερ, επικεφαλής παθολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης.

Ο Σμιρμάχερ και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι στο 30% των ατόμων που εξέτασαν και πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό, ο εμβολιασμός ήταν η αιτία θανάτου.

"Εδώ μιλάμε για έναν σχετικά μεγάλο αριθμό, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη συστηματική αντιμετώπιση του προβλήματος", δήλωσε ο Κουμπίκι στη WELT. Σύμφωνα με τον πολιτικό του FDP, οι αρχές δημόσιας υγείας θα πρέπει να διενεργηθούν

"συστηματικά" αυτοψίες σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό: "Αυτό είναι επίσης λογικό, διότι η υπό όρους έγκριση αυτών των εμβολίων έγινε υπό τεράστια χρονική πίεση".

Ο Τίνο Σόρτζε (CDU), εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας CDU/CSU στη Μπούντεσταγκ, δήλωσε στη WELT:

"Δύο χρόνια μετά τον πρώτο εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, είναι καιρός για μια πιο υπεύθυνη προσέγγιση των παρενεργειών του εμβολιασμού και των βλαβών του".
"Η μελέτη (του Δρ Πήτερ Σιρμάχερ) είναι ανησυχητική και επίσης επειδή δείχνει πόσο λίγα γνωρίζουμε για τους κινδύνους των εμβολίων ακόμη και μετά από δύο χρόνια".

Σύμφωνα με τον πολιτικό του CDU, η έρευνα και η συλλογή δεδομένων πρέπει τώρα να προωθηθούν με ταχύτατους ρυθμούς: Εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη αξιόπιστων και ουσιαστικών δεδομένων. Τα αποτελέσματα είναι υψίστης σημασίας για την αξιολόγηση οφέλους-κινδύνου. Για το σκοπό αυτό, το PEI πρέπει να ενισχυθεί, τα δεδομένα να χρησιμοποιηθούν τελικά καλύτερα και οι διαδικασίες υποβολής αναφορών να απλουστευθούν σημαντικά."

Ήρθε η ώρα για ειλικρινή ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό

Σε συνέντευξή του στη WELT που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, ο παθολόγος Σμιρμάχερ ζήτησε περισσότερη έρευνα σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων.

"Υπάρχουν σημαντικά ανοικτά ερωτήματα που πρέπει να διευκρινιστούν είτε μέσω μιας ολοκληρωμένης καταγραφής όλων των ανεπιθύμητων συμβάντων είτε στο πλαίσιο περαιτέρω έρευνας με σκοπό τη βελτίωση του εμβολιασμού, των εµβολιαστικών παρενεργειών και της πολιτικής προστασίας",

δηλώνει ο Σμιρμάχερ:

"Υπάρχουν γενετικοί παράγοντες ή ορισμένες προϋπάρχουσες καταστάσεις - για παράδειγμα, αυτοάνοσα νοσήματα - που προδιαθέτουν σε σοβαρές παρενέργειες από τον εμβολιασμό;". Οι συνέπειες του εμβολιασμού εξαρτώνται από το εμβόλιο, αλλά ποιες ιδιότητες και συστατικά του εμβολίου τις καθορίζουν;

Πηγές:

 
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
 
 «Πᾶνος» 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ