Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Το δούλεμα περί κρουσμάτων-θετικών είναι πάρα πολύ απλό, είναι απλά θέμα στατιστικής και ας είναι καλά ο Νόμος των πιθανοτήτων.

Vasileios Syranastasis

 Αγαπητοί μου συνάνθρωποί, το δούλεμα περί κρουσμάτων-θετικών είναι πάρα πολύ απλό, είναι απλά θέμα στατιστικής και ας είναι καλά ο Νόμος των πιθανοτήτων.

Αν πάτε στα δελτία του ΕΟΔΥ για τη γρίπη τα προηγούμενα έτη θα δείτε το ακόλουθο.

Περίοδο γρίπης 2010/2011
Αριθμός δειγμάτων που ΕΛΈΓΧΘΗΚΑΝ 👉👉 13.286
Επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα 👉👉 5.404

Περίοδο γρίπης 2011/2012
Αριθμός δειγμάτων που ΕΛΈΓΧΘΗΚΑΝ 👉👉 1.119
Επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα 👉👉 533
Μάλλον δεν είχαν μπικικινια για τεστ🤣

Ειναι οφθαλμοφανή ότι όσο πιο πολλά τεστ κάνεις για ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ γνωστό φοβερό ιό τόσο πιο πολλά σε απόλυτους αριθμούς θα βρίσκεις ΩΣ θετικά.

Αν έχεις ένα ποσοστό θετικότητας ας πούμε 5%, αυτό σημάνει ότι στα 100 τεστ που κάνεις τα 5 βγαίνουν θετικά, ήτοι αν κάνεις σημέρα 10 μύρια τεστ (σε όλο τον πληθυσμό) θα βγούνε 500.000 θετικά και αν κάνεις κάθε μέρα για 20 μέρες από 10 μύρια τεστ (σε όλο το πληθυσμό πάλι) τότε μετά από 20 μέρες θα έχουν βγει 10 μύρια θετικά (και πάρα πολλά από αυτά θα έχουν βγει θετικά πολλές φορές στους ίδιους ανθρωπους ακόμα και αν αφαιρείς τους θετικούς κάθε μέρα από τα τεστ), είναι απλά σαν να ρίχνεις τα ζάρια συνέχεια, όσο πιο πολλές φορές τα ρίχνεις τόσο πιο πολλές εξαρες θα φέρνεις και λίαν συντόμως όλος ο πληθυσμός, ας είναι καλά ο Νόμος των πιθανοτήτων, θα βγει θετικός και κρούσμα.😱 και θα φέρει εξαρες😱

Κατανοητό αγαπητοί μου συνάνθρωποί ???

Επιπρόσθετα:

Αν μαζί με τα 500.000 ανούσια τεστ για τον φοβερό κορωνοιο που έκαναν χθες, έκαναν αλλά 500.000 τεστ για τους ιούς της γρίπης θα έβγαιναν και αλλά ας πούμε 20.000 θετικά-κρουσματα για γρίπη και αν έκαναν μαζί και αλλά 500.000 ανούσια τεστ για ρινοιους θα έβγαιναν επίσης και αλλά ας πούμε 20,000 θετικά-κρούσματα για ρινοιους, και αν έκαναν μαζί και αλλά 500.000 ανούσια τεστ για έκαστο άλλο γνωστό κορωνοιο, όπως 229E, NL63, OC43, θα έβγαιναν επίσης και αλλά ας πούμε 20,000 θετικά-κρούσματα για έκαστο άλλο κορωνοιο και αν έκαναν μαζί και αλλά 500.000 ανούσια τεστ για metapneumonovirus θα έβγαιναν επίσης και αλλά ας πούμε 20.000 θετικά-κρούσματα για metapneumonovirus. Κλπ, κλπ, κλπ για κάθε γνωστό ιό. Ήτοι σε απλά ελληνικά, αν έκαναν τεστ για ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς ιούς, με απόλυτη βεβαιότητα η πλειονότητα των 500.000 ανθρώπων θα έβγαιναν θετικά-κρούσματα σε "κάτι" που "βλέπουν" τα τεστ.

Εκ της απλής μαμημενης στατιστικής, του Νόμου των πιθανοτήτων και το τρόπο που "δουλεύουν" τα ανούσια τεστ, κάποιοι από το μισό εκατομμύριο θα είναι λίγο αρωστουληδες, κάποιοι πιο άρρωστοι, κάποιοι σοβαρά και κάποιοι θα πεθάνουν και βάση αυτής της μαμημενης στατιστικής κατά το δοκούν για να διατηρείται η θεατρική παράσταση του φοβερού κορωνοιου σας έχουν πουλήσει το ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ πως ο φοβερός ιός σχετίζεται με σοβαρή ασθένεια και "σκοτώνει" (Και το σχετίζεται το έχουν μετατρέψει 100% αυθαίρετα σε ΠΡΟΚΑΛΕΙ).

Κατανοητό??? Ή ακόμα να καταλάβετε πως σας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.??

Ο οποιοσδήποτε επιστήμονας εκτελέσει ΜΙΑ επιδημιολογική μελέτη αιτιολογικής συσχέτισης 👉 κορωνοιου 👉 σοβαρής ασθένειας 👉 θανάτου, ορθά δομημένη με ταυτόσημες τυχαιοποιημενες ομάδες σύγκρισης, να είστε σίγουροι ότι θα αναδείξει ξεκάθαρα πως ο φοβερός κορωνοιος ΔΕΝ θα σχετίζεται αιτιολογικα ούτε με σοβαρή ασθένεια ούτε με το θάνατο. Και το ότι ΚΑΝΕΝΑΣ "επιστήμονας" μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει εκτελέσει μια τέτοια προαπαιτούμενη (προαπαιτούμενη ως προς την ας πούμε ανάγκη κήρυξη πΛανδημιας) μελέτη, απλούστατα αποδεικνύει πως η "ιατρική επιστήμη" είναι διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο και απόλυτα χειραγώγησημη.

👉 για κάθε άνθρωπο που δυστυχώς έχει πεθάνει και έχουν αποδώσει αυθαίρετα τον θάνατο του στον φοβερό κορωνοιο (αλλάζοντας τους κανόνες αιτιότητας ως προς το πραγματικό αίτιο στα πιστοποιητικά θανάτου), ΑΝ έκαναν μαζί με το κορωνοτεστ και όλα τα υπόλοιπα τεστ που έχουν για όλα τα γνωστά μικρόβια, να είστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ θα έβγαιναν επίσης θετικοί και σε κάποιο άλλο μικρόβιο και αν έκαναν ΟΛΑ αυτά τα τεστ σε ΟΛΟΥΣ τους θανάτους, ανεξαρτήτως αιτίου, ακόμα και σε δολοφονίες, να είστε σίγουροι ότι επίσης σε ΟΛΟΥΣ τους θανάτους θα έβγαινε θετικό κάποιο τεστ για κάποιο μικρόβιο (το οποίο θετικό τεστ, ιατρικώς αιτιολογικα ΔΕΝ σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ).

Και όλη αυτή η τεράστια κορωνοβιβλιογραφια που έχουν δημιουργήσει, αυτοί που ξέχασαν τις βασικές αρχές της ιατρικής επιστήμης, ως προς το ΤΙ κάνει ή προκαλεί ο φοβερός κορωνοιος, είναι απλά περιγραφικές αναλύσεις με υποθέσεις των υποθέσεων και θεωρίες συσχέτισης χωρίς να υπάρχουν έγκριτες, αξιόπιστες, πραγματικές, ουσιώδεις αποδείξεις για ότι ισχυρίζονται και όλες οι μαϊμούδες που μολύνθηκαν εσκεμμένα ούτε καν αρρώστησαν🤫

Η tobacco science ειδικών και επιστημόνων, που κάποτε δημιούργησε μια τεράστια βιβλιογραφία για να πουλήσει την ιδέα πως το τσιγάρο είναι καλό και ασφαλές, μπροστά στην Corona Science που πουλάει την ιδέα του φοβερού κορωνοιου που δήθεν ευθύνεται για άπειρες νοσηρές καταστάσεις, κυριολεκτικά είναι μια σταγόνα στον ωκεανό.

Και όχι δεν είμαι "αρνητής" του κορωνοιου, απλούστατα αρνούμαι την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της ορθής ιατρικής επιστήμης, αρνούμαι το ΨΕΜΑ και την ΑΠΑΤΗ, αρνούμαι την κοροϊδία, αρνούμαι την προπαγάνδα, αρνούμαι τη διαστροφή, αρνούμαι το φασισμό, αρνούμαι τον φανατισμό του αδαή, αρνούμαι τον βιασμό, αρνούμαι οτιδήποτε βάζει την δήθεν "Κοινωνία" πάνω από το ΑΤΟΜΟ, αρνούμαι οτιδήποτε υποβιβάζει τον άνθρωπο σε δούλο και αντικείμενο, αρνούμαι ότι κάποιος άγνωστος θέλει ανιδιοτελώς το καλό μου και το καλό των παιδιών μου περισσότερο από εμένα, αρνούμαι οποιοδήποτε θέλει να πιστεύω στα τυφλά τους "ειδικούς και αρμόδιους" απλούστατα γιατί ειδικός και αρμόδιος για τη ζωή και το βαθμό νόησης και γνώσης μου είμαι μόνο εγώ, εφόσον διαθέτω εκ γενετής, όπως όλοι μας, ικανότητα επιλογής, νόησης, αντίληψης και κρίσης. Και όποιος έχει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ απεμπολήσει τις συγκεκριμένες εκ γενετής ικανότητες του ως ΆΝΘΡΩΠΟΣ, δυστυχώς θα παραμείνει στο σπήλαιο που τον πέταξαν επ άπειρον με τη παράλογη εμμονή σφηνωμένη στον εγκέφαλο του πως ο συνάνθρωπος του είναι ένα πιθανό μίασμα, μια πιθανή ΑΠΕΙΛΗ και αυτός πιθανόν θα ευθύνεται αν αρρωστήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »