Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Κυβερνήτης DeSantis: «Παγκοσμιοποιητικές ελίτ που χρησιμοποιούν COVID Jabs για να ερημώσουν τον πλανήτη»

 

Κυβερνήτης DeSantis: «Παγκοσμιοποιητικές ελίτ που χρησιμοποιούν COVID Jabs για να ερημώσουν τον πλανήτη».. Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις προειδοποίησε ότι οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιούν τρυπήματα για τον COVID για να ερημώσουν τον πλανήτη.

Ο DeSantis εμφανίστηκε στο «The Ingraham Angle» του Fox News την Τρίτη για να εξηγήσει πώς η Φλόριντα θα αναζητούσε λογοδοσία από τους εγκληματικούς κατασκευαστές εμβολίων και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που προωθούν τα επικίνδυνα και πειραματικά πλάνα.

«Παίρνετε μια λήψη mRNA και ο τρόπος να το δείτε είναι εντάξει, ποια είναι τα οφέλη; Και ποια είναι τα μειονεκτήματα; Και φαίνεται ότι το ιατρικό μας ίδρυμα δεν ήθελε ποτέ να είναι ειλικρινές με τους ανθρώπους σχετικά με τα πιθανά μειονεκτήματα», είπε ο DeSantis.

«Και έτσι, δείξατε ένα απόσπασμα από τον

Δρ. Ladapo εδώ κάτω στη Φλόριντα. Και η ανάλυση που έχει κάνει με ανθρώπους, ιδιαίτερα νεαρούς άνδρες που έχουν λάβει τις λήψεις mRNA.»

Το Infowars.com αναφέρει: Ο κυβερνήτης της Φλόριντα συνέχισε εξηγώντας πώς άλλες χώρες αρχίζουν ήδη να αποσύρουν τον πυροβολισμό του COVID από την αγορά εν μέσω αναδυόμενων δεδομένων που δείχνουν ότι «τα μειονεκτήματα υπερτερούν των οφελών».

«Κοιτάξτε, στο τέλος της ημέρας, αυτό που αναζητούμε είναι να παρέχουμε αλήθεια, να παρέχουμε ακριβή δεδομένα και να παρέχουμε ακριβή ανάλυση. Και είχαμε έναν σπουδαίο ερευνητή από τη Δανία. Η Λάουρα της Δανίας δεν επιτρέπει σε άτομα κάτω των 50 ετών, εκτός αν έχουν προϋπάρχουσες συνθήκες, να κάνουν εμβόλια mRNA, επειδή το έχουν αναλύσει και είπαν ότι τα μειονεκτήματα υπερτερούν των οφελών», είπε.

«Αλλά εξέτασαν επίσης τη θνησιμότητα από κάθε αιτία. Και ο ερευνητής διαπίστωσε ότι ναι, σε ορισμένες ηλικιακές ομάδες, υπήρξε μείωση της θνησιμότητας από τον COVID μετά τη λήψη αυτών, αλλά στη συνέχεια υπήρξε αύξηση σε άλλους τύπους θνησιμότητας.»

«Λοιπόν, γιατί δεν έχουμε δει μεγάλες μειώσεις στην υπερβολική θνησιμότητα από τότε που έχουν εισαχθεί αυτά τα πράγματα;» συνέχισε. «Και έτσι, έχουμε τώρα ένα πάνελ που δημιουργήσαμε στη Φλόριντα, που θα λειτουργεί αποτελεσματικά με τον τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργεί ένα CDC, και βασικά θα κάνει ιατρική βασισμένη σε στοιχεία, θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη μελέτη που αντιτίθεται στην αφήγηση και θα είναι πρόθυμος να ρωτήσει ερωτήσεις και πηγαίνετε εκεί που οδηγούν τα δεδομένα».

Ο DeSantis τόνισε επίσης πώς η Φλόριντα ηγήθηκε της κατηγορίας κατά των εκκλήσεων εντολής εμβολίων από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις παγκοσμιοποιητικές ομάδες.

«Οι εξουσιαστές ήταν αυτοί που ήθελαν να επιβάλουν την παραβίαση των ανθρώπων, προστάτεψα τους ανθρώπους από το να συμβεί αυτό και βεβαιώθηκα ότι οι Φλόριντες θα μπορούσαν να κάνουν τη δική τους επιλογή», ​​είπε.

«Οι αυταρχικοί ήθελαν να θεσμοθετήσουν ένα σύστημα διαβατηρίων εμβολίων, σχεδόν σαν ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης. Έτσι, οι άνθρωποι που διαφωνούν με αυτό θα περιθωριοποιούνται εντελώς από την κοινωνία. Το απορρίψαμε. Και το απαγορεύσαμε».

«Έτσι, από την αρχή βοηθούσαμε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, αλλά δεν χρησιμοποιούσαμε ούτε την καταναγκαστική δύναμη του κράτους ούτε επιτρέπαμε σε μεγάλες εταιρείες να ρυθμίζουν αυτές τις επιλογές», πρόσθεσε.

Ο DeSantis διοργάνωσε μια στρογγυλή τράπεζα την Τρίτη με μια ευρεία σειρά ιατρικών εμπειρογνωμόνων για να προσφέρουν τη μαρτυρία τους σχετικά με τους κινδύνους των πυροβολισμών COVID, τις συντονισμένες προσπάθειες λογοκρισίας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την κυβέρνηση για να φιμώσουν τη διαφωνία ενάντια στην αφήγηση του COVID και τις βλαβερές συνέπειες των lockdown και των μασκών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »