Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Νεκροψίες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης αποκαλύπτουν γιατί άνθρωποι πέθαναν από μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους κατά του SARS-CoV-2

από  

Ιατροί παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία δημοσίευσαν στοιχεία που δείχνουν πώς πέθαναν οι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλια.

Όπως διερευνά η ομάδα έξι επιστημόνων στη μελέτη της, οι εν λόγω εμβολιασμένοι ασθενείς με mRNA υπέστησαν καρδιακή βλάβη επειδή οι καρδιές τους δέχτηκαν «επίθεση» από τα δικά τους κύτταρα του ανοσοποιητικού. Αυτή η αυτοάνοση επίθεση στα δικά τους καρδιακά κύτταρα οδηγεί στη συνέχεια σε ταχυκαρδίες.

Η μελέτη: «Νεκροψίες στον ιστοπαθολογικό χαρακτηρισμό της μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2» που δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2022, στο περιοδικό Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Η ερευνητική ομάδα έκανε νεκροτομή σε 25 θύματα διαφορετικών ηλικιών που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό.

Εξέτασαν τον καρδιακό τους ιστό στο μικροσκόπιο για να

ανακαλύψουν γιατί αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από καρδιακή διαταραχή όταν δεν είχαν εμφανή υποκείμενη καρδιακή νόσο.

Οι ερευνητές γράφουν: «Περιγράφουμε ευρήματα καρδιακής αυτοψίας και κοινά χαρακτηριστικά μυοκαρδίτιδας, με φλεγμονή του μυοκαρδίου που προκαλείται από το εμβόλιο που αντιπροσωπεύει την πιθανή αιτία θανάτου. Τα ευρήματά μας καθορίζουν τον ιστολογικό φαινότυπο της θανατηφόρου μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με τον εμβολιασμό».

Τυποποιημένες αυτοψίες πραγματοποιήθηκαν σε 25 άτομα. 25 πτώματα βρέθηκαν απροσδόκητα νεκρά στο σπίτι εντός 20 ημερών μετά τον εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2.

Ανομοιόμορφη, εστιακή, διάμεση μυοκαρδιακή διήθηση Τ-λεμφοκυττάρων και μακροφάγων, κυρίως του CD4 θετικού υποσυνόλου (Τ βοηθητικά κύτταρα) σχετίζεται με ήπια βλάβη των μυοκυττάρων. Υποδείχθηκαν τα ευρήματα της αυτοψίας: Θάνατος λόγω οξείας αρρυθμογόνου καρδιακής ανεπάρκειας. Είναι η αρρυθμία που προκαλεί την καρδιακή ανεπάρκεια. Και επειδή δεν ήταν κανένας να θεραπεύσει αυτά τα άτομα στο σπίτι, βρέθηκαν νεκρά.

Το συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι η μυοκαρδίτιδα μπορεί να είναι μια δυνητικά θανατηφόρα επιπλοκή μετά από εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2 με βάση το mRNA.

Ο Δρ. John Campbell σε βίντεο στο youtube (0:18-0:30) δείχνει φωτογραφία από τη μελέτη, όπου φαίνεται συσσώρευση λεμφοκυττάρων (τα λεμφοκύτταρα είναι λευκά αιμοσφαίρια) στο μεσοκοιλιακό διάφραγμα (αυτό είναι μεταξύ της δεξιάς και της αριστερής κοιλίας) που σχετίζεται με καταστροφή μυοκαρδιοκυττάρων. Αυτά τα λεμφοκύτταρα δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί και στη φωτογραφία βλέπουμε τον κατεστραμμένο καρδιακό μυ στο άτομο που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του μέσα σε 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά της COVID-19.

Στο ίδιο βίντεο (1:22-1:40) ο Δρ. John Campbell δείχνει άλλη φωτογραφία. Είναι μακροφάγα θετικά στο CD68. Τα μακροφάγα είναι ένας άλλος τύπος φλεγμονωδών λευκών αιμοσφαιρίων και στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τις σκούρες περιοχές, είναι τα μακροφάγα και μπορείτε επίσης να δείτε τα κατεστραμμένα κύτταρα του μυοκαρδίου.

 

 

ΠΗΓΕΣ

  1. Schwab C, Domke LM, Hartmann L, et al. Stenzinger A, Longerich T, Schirmacher P. Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination. Clin Res Cardiol. 2022 Nov 27:1–10. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36436002/
  2. Campbell J. Myocarditis German evidence. Youtube.
  3. Banking News. Το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης εξηγεί γιατί τα εμβόλια covid είναι θανατηφόρα – Ραγδαία αύξηση καρδιακών προβλημάτων. 13/12/2022. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/656095/to-panepistimio-tis-xaidelvergis-eksigei-giati-ta-emvolia-covid-einai-thanatifora-ragdaia-ayksisi-kardiakon-provlimaton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »