Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δηλώνει ότι οι ανεμβολίαστοι πολίτες είναι “δολοφόνοι

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) χαρακτήρισε επίσημα τους ανεμβολίαστους ανθρώπους ως “σημαντική φονική δύναμη” και προειδοποίησε ότι οι μη συμμορφούμενοι πολίτες δεν είναι καλύτεροι από τους δολοφόνους.

Σε ένα πρόσφατα δημοσιευμένο βίντεο στη σελίδα του ΠΟΥ στο Twitter, ο Dr. Peter Hotez δήλωσε ότι ο “αντιεμβολιαστικός ακτιβισμός” είναι “αντιεπιστημονική επιθετικότητα” και συνδέει τους ανθρώπους που αρνήθηκαν τις ενέσεις COVID με την “ακροδεξιά”.

Το Lifesitenews.com αναφέρει:

Ο ΠΟΥ προχώρησε σε αυτή τη μαζική καταδίκη των “ακτιβιστών κατά του εμβολίου”, παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή και πεθάνει μετά τη λήψη των πειραματικών εμβολίων COVID. Μια ελβετική μελέτη, για παράδειγμα, διαπίστωσε αυξημένα επίπεδα τροπονίνης – που υποδηλώνουν καρδιακή βλάβη – σε όλα τα άτομα που εμβολιάστηκαν, με το 2,8% να εμφανίζει επίπεδα που σχετίζονται με υποκλινική μυοκαρδίτιδα.

Επιπλέον, μια ομάδα επιστημόνων διεξήγαγε πρόσφατα μια ανάλυση κινδύνου-οφέλους, η οποία έδειξε ότι η “αναμνηστική ένεση” του COVID-19 είναι τουλάχιστον 18 φορές πιο επικίνδυνη από το να κολλήσουν τον ίδιο τον ιό οι νέοι κάτω των 30 ετών.

Ωστόσο, ο ιατρός του ΠΟΥ δεν αναγνώρισε αυτά τα γεγονότα στο παραλήρημά του.

“Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο αντιεμβολιαστικός ακτιβισμός, τον οποίο στην πραγματικότητα αποκαλώ αντιεπιστημονική επιθετικότητα, έχει πλέον γίνει μια σημαντική φονική δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε ο Hotez στο βίντεο, χρησιμοποιώντας ένα σκηνικό με φωτογραφίες διαδηλωτών που διαμαρτύρονται κατά των εμβολίων COVID.

Ο καθηγητής Βιολογίας στο Baylor College of Medicine υποστήριξε ότι “κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID στις Ηνωμένες Πολιτείες, 200.000 Αμερικανοί έχασαν άσκοπα τη ζωή τους επειδή αρνήθηκαν το εμβόλιο COVID, ακόμη και αφού τα εμβόλια έγιναν ευρέως διαθέσιμα”.

“Και τώρα ο αντιεμβολιαστικός ακτιβισμός επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο […]”.

“Είναι μια φονική δύναμη”, διακήρυξε ο Hotez. “Η αντι-επιστήμη σκοτώνει πλέον περισσότερους ανθρώπους από πράγματα όπως η βία με όπλα, η παγκόσμια τρομοκρατία, η διάδοση των πυρηνικών ή οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο”.

Ο επιστήμονας δεν παρείχε αποδείξεις για αυτόν τον δραματικό ισχυρισμό.

“Και τώρα έχει γίνει πολιτικό κίνημα”, συνέχισε. “Στις ΗΠΑ συνδέεται με τον ακραίο [sic] εξτρεμισμό της άκρας δεξιάς, το ίδιο και στη Γερμανία”.

“Πρόκειται λοιπόν για ένα νέο πρόσωπο της αντιεπιστημονικής επιθετικότητας. Και γι’ αυτό χρειαζόμαστε πολιτικές λύσεις για να το αντιμετωπίσουμε”.

Ο γιατρός δεν παρείχε αποδείξεις στο βίντεο ότι η αντίθεση στα επικίνδυνα, πειραματικά εμβόλια COVID συνδέεται με εξτρεμιστές.

Ο Hotez είναι παιδίατρος που εργάζεται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης εμβολίων και, εκτός από τη θέση του στο Baylor College of Medicine, είναι πρόεδρος της τροπικής παιδιατρικής στο Νοσοκομείο Παίδων του Τέξας.

Ο ΠΟΥ είναι γνωστός για τη ριζοσπαστική του στάση υπέρ των αμβλώσεων και την προώθηση της “πρόσβασης στις αμβλώσεις” σε όλο τον κόσμο.

Ο σημερινός γενικός διευθυντής του, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ήταν μέλος του κομμουνιστικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου Tigray της Αιθιοπίας και διετέλεσε υπουργός Υγείας της όταν ήταν στην εξουσία. Το κόμμα κηρύχθηκε τρομοκρατική οργάνωση από την κυβέρνηση της Αιθιοπίας το 2021.

Ο Χοτέζ φαίνεται να είναι πολύ κοντά στον Γκεμπρεγιέσους, καθώς πρόσφατα τον περιέγραψε ως “αδελφό και μέντορά μου Δρ Τέντρος”, σε ένα tweet που απάντησε στη δολοφονία του θείου του διευθυντή του ΠΟΥ.

newspunch.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ