Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

ΠΟΥ: «Μείζονα δολοφονική δύναμη παγκοσμίως οι μη εμβολιασμένοι»!

Νέα προπαγανδιστική εκστρατεία κατά όσων αντιστέκονται στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

Ξεπέρασε κάθε όριο αυτή τη φορά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ο οποίος χαρακτήρισε τους μη εμβολιασμένους ως «μείζονα δολοφονική δύναμη παγκοσμίως»(!) σε μια νέα προπαγανδιστική εκστρατεία που προωθείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ΠΟΥ προωθεί ένα νέο βίντεο που στοχεύει τον «αντιεμβολιαστικό ακτιβισμό» κατηγορώντας όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν επειδή υποστηρίζουν την «επιθετικότητα κατά της επιστήμης».

Στο βίντεο παρουσιάζεται ο παιδίατρος και φανατικός υποστηρικτής των εμβολίων Δρ. Peter Hotez, ο οποίος «θρηνεί» υποτίθεται  για τον «καταστροφικό αντίκτυπο της παραπληροφόρησης και της παραπληροφόρησης» σχετικά με τα εμβόλια Covid των Big Pharma.

Επιπρόσθετα ο  Hotez προχωρά ένα βήμα περαιτέρω συνδέοντας τη λεγόμενη «αντιεπιστημονική επιθετικότητα» των ανθρώπων που αρνούνται τα εμβόλια Covid με τον «ακροδεξιό εξτρεμισμό», στοχεύοτνας έτσι ο ΠΟΥ ουσιαστικά τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ντ.Τραμπ.

Ο καθηγητής συνεχίζει κάνοντας

αρκετούς αβάσιμους ισχυρισμούς λέγοντας ότι ο «αντιεμβολιαστικός ακτιβισμός» σήμερα  «σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους» από την τρομοκρατία, τη βία με όπλα και πολλά άλλα εγκλήματα!

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η «αντιεπιστήμη» έχει γίνει ένα «πολιτικό κίνημα».

Όλα αυτά από ένα… παιδίατρο.

Ο ΠΟΥ έχει καταδικάσει συνολικά  τους «ακτιβιστές κατά του εμβολίου» παρά τους κινδύνους από τις πειραματικές λήψεις mRNA.

Μια ελβετική μελέτη ανακάλυψε στοιχεία καρδιακής βλάβης, λόγω αυξημένων επιπέδων τροπονίνης, σε όλα τα εμβολιασμένα άτομα, με το 2,8% να δείχνει επίπεδα που σχετίζονται με υποκλινική μυοκαρδίτιδα.

Επιπλέον, μια ομάδα επιστημόνων διεξήγαγε πρόσφατα μια ανάλυση κινδύνου-οφέλους η οποία έδειξε ότι η λήψη ενός «ενισχυτικού εμβολίου» για τον COVID-19 είναι τουλάχιστον 18 φορές πιο επικίνδυνη από τη μόλυνση του ίδιου του ιού για νέους κάτω των 30 ετών, όπως σημειώνει το LifeSite News. 

Ωστόσο, ο επιδεικνυόμενος γιατρός του ΠΟΥ δεν αναγνώρισε αυτά τα γεγονότα στην…  διαμαρτυρία του.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ακτιβισμός κατά των εμβολίων, τον οποίο στην πραγματικότητα αποκαλώ επιθετικότητα κατά της επιστήμης, έχει γίνει πλέον μια σημαντική δολοφονική δύναμη παγκοσμίως», λέει ο Hotez στο βίντεο, χρησιμοποιώντας ένα φόντο από φωτογραφίες διαδηλωτών κατά των εμβολίων Covid.

pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. EIMAΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ........

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »