Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Από την Πανδημία στην Κλιματική αλλαγή. (βίντεο)

 ''Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή -συντονισμένα τρόμο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης''. 

 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 23/11/2022 
 
ΚΑΛΕΣΜΕΝOΣ: Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης, καθηγητής Ποινικού Δικαίου, συγγραφέας 
 
Ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης παρουσιάζει θεματικές ενότητες από το βιβλίο του ‘’Από την Πανδημία στην Κλιματική αλλαγή – συντονισμένα τρόμο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης’’:
 
-Η επίκληση της κλιματικής αλλαγής ως επιπρόσθετης απειλής για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

-Το μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης με φιλεύσπλαχνο προσωπείο κατά τον Άλντους Χάξλεϋ.

-Η προώθηση του ίδιου ‘’φαρμάκου’’ από τους παγκοσμιοποιητές για το πρόβλημα της τρομοκρατίας, της πανδημίας και της κλιματικής αλλαγής το οποίο είναι το ψαλίδισμα των θεμελιωδών ελευθεριών του πολίτη.

-Η παθητική αντίσταση και η πολιτική ανυπακοή.

-Το κλείσιμο της τηλεόρασης και οι προσπάθειες φίμωσης της αλήθειας, οι ύβρεις των συστημικών εφημερίδων εις βάρος των πολιτών που προασπίζονται το δικαίωμα της ελευθερίας και η εκκλησιαστική τρομοκρατία. 
 
Επιπλέον, ο κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης προσεγγίζει την επικαιρότητα σχολιάζοντας τον αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή, τις τοποθετήσεις του κου Παραρά ο οποίος μίλησε για αντιεμβολιαστές-αντιδιαφωτιστές και για την αφύπνιση που πρέπει να υπάρξει στους πολίτες. 
 
Παρουσιαστής: Αντώνης Καλόγηρος, εκπαιδευτικός-οικονομολόγος 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »