Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Νέα προδημοσίευση αποδεικνύει τη σοβαρή βλάβη που προκαλούν τα εμβόλια COVID-19

από  

Καινούργια προδημοσίευση στο MEDRXIV από τους Peter C Gotzsche και Maryanne Demasi αποκαλύπτει τα εξής:

– Οι σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια υπο-αναφέρθηκαν στις σχετικές δημοσιεύσεις των εταιρειών

– Τα εμβόλια έχουν ως ανεπιθύμητες ενέργειες θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες, νευρολογικές διαταραχές, αυτοάνοσα νοσήματα κ.λπ.

– Οι κλινικές μελέτες απέκρυψαν ή υποβάθμισαν τις ανεπιθύμητες ενέργειες

– Το ισοζύγιο όφελος προς κίνδυνο γίνεται αρνητικό για συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού και άτομα που έχουν φυσική ανοσία

Σημειωτέον ότι ο Peter Gotzsche είναι ο γνωστός γιατρός και βιολόγος που έχει γράψει το βιβλίο “ Deadly Medicines and Organised Crime” (Φονικά φάρμακα και οργανωμένο έγκλημα).

Ας δούμε αναλυτικότερα τι αναφέρεται σε αυτή την προδημοσίευση.

Ο τίτλος της προδημοσίευσης είναι

“Serious harms of the COVID-19 vaccines: a systematic review” (Σοβαρές βλάβες των εμβολίων COVID-19: μια συστηματική ανασκόπηση).

 

Περίληψη

Οι σοβαρές βλάβες των εμβολίων κατά της COVID-19 έχουν υποαναφερθεί σε δημοσιευμένες εκθέσεις δοκιμών.

 

Μέθοδοι: Συστηματική ανασκόπηση μελετών με δεδομένα για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (SAE) που σχετίζονται με ένα εμβόλιο COVID-19.

 

Αποτελέσματα: Συμπεριλάβαμε 18 συστηματικές ανασκοπήσεις, 14 τυχαιοποιημένες δοκιμές και 34 άλλες μελέτες με ομάδα ελέγχου. Οι περισσότερες μελέτες ήταν κακής ποιότητας. Η πιο αξιόπιστη ήταν μια συστηματική ανασκόπηση των ρυθμιστικών δεδομένων για τις δύο βασικές τυχαιοποιημένες δοκιμές των εμβολίων mRNA. Βρήκε σημαντικά περισσότερες SAE (σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες) ειδικού ενδιαφέροντος με τα εμβόλια από ό,τι με το εικονικό φάρμακο και ο επιπλέον κίνδυνος ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από το όφελος, μετρούμενο ως κίνδυνος νοσηλείας. Τα εμβόλια φορέα αδενοϊού αύξησαν τον κίνδυνο φλεβικής θρόμβωσης και θρομβοπενίας και τα εμβόλια με βάση το mRNA αύξησαν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, με θνησιμότητα περίπου 1-2 ανά 200 περιπτώσεις. Βρήκαμε επίσης στοιχεία σοβαρών νευρολογικών βλαβών, συμπεριλαμβανομένης της παράλυσης Bel, του συνδρόμου Guillain-Barre, της μυασθένειας και του εγκεφαλικού επεισοδίου, που πιθανότατα οφείλονται σε αυτοάνοση αντίδραση, όπως έχει προταθεί και για τα εμβόλια HPV. Οι σοβαρές βλάβες, δηλαδή αυτές που εμποδίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες, αναφέρθηκαν σε μεγάλο βαθμό στις τυχαιοποιημένες δοκιμές. Αυτές οι βλάβες ήταν πολύ συχνές σε μελέτες αναμνηστικών δόσεων μετά από πλήρη εμβολιασμό και σε μια μελέτη εμβολιασμού ατόμων που είχαν μολυνθεί στο παρελθόν.

 

Συζήτηση: Οι σοβαρές και σοβαρές βλάβες των εμβολίων κατά του COVID-19 έχουν αγνοηθεί ή υποβαθμιστεί και μερικές φορές έχουν αποκλειστεί σκόπιμα από τους χορηγούς της μελέτης σε ιατρικά περιοδικά υψηλής απήχησης. Αυτός ο τομέας χρειάζεται περαιτέρω μελέτη. Οι αρχές έχουν συστήσει σχεδόν σε όλους να εμβολιαστούν και να λάβουν αναμνηστικές δόσεις. Αποτυγχάνουν να σκεφτούν ότι η ισορροπία μεταξύ οφελών και βλαβών γίνεται αρνητική σε ομάδες χαμηλού κινδύνου, όπως τα παιδιά και τα άτομα που έχουν ήδη αποκτήσει φυσική ανοσία.

 

ΠΗΓΗ

Gotzsche PC, Demasi M. Serious harms of the COVID-19 vaccines: a systematic review. medRxiv. December 07, 2022. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.06.22283145v1

1 σχόλιο:

  1. Πώς ο εμβολιασμός οδηγεί στην πραγματικότητα τον Covid να γίνει πιο μολυσματικός
    Νέβιλ Χότζκινσον
    23 Δεκεμβρίου 2022

    https://www.conservativewoman.co.uk/how-vaccination-is-actually-driving-covid-to-be-more-infectious-2/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »