Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Σκίστε τον! Δίωξη για βαρύτατα κακουργήματα στον Παναγιώτη Δημητρά

Ποινική δίωξη για βαριά κακουργήματα άσκησε η εισαγγελία της Κω στον Παναγιώτη Δημητρά, τον «εθνικό μηνυτή» που εδώ και δέκα χρόνια λογόκρινε καταγγέλλοντας όποιον είχε αντίθετη άποψη από αυτόν, υποβάλλοντας εκατοντάδες μηνυτήριες αναφορές για «ρατσισμό».

Ο διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι διώκεται για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση μεταναστών. Μάλιστα δίωξη ασκήθηκε και στον Τόμι Όλσεν, ιδρυτή και διευθυντή της οργάνωσης Aegean Boat Report.

Δημητράς και Όλσεν κατηγορούνται για «συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό να παραλαμβάνει στοιχεία πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι επιχειρούν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη είσοδο και διαμονή αυτών, αποστέλλοντας στις αρχές τα πλήρη στοιχεία τους και το ακριβές σημείο εντοπισμού τους στη χώρα, προκειμένου οι τελευταίοι να υπαχθούν στις διαδικασίες ασύλου».

Και όλα αυτά με την επιβαρυντική περίπτωση της

τέλεσης αυτών των αδικημάτων «κατ’ επάγγελμα, καθώς από την υποδομή που έχει δημιουργήσει (δηλαδή τη λειτουργία της οργάνωσης Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι) προκύπτει πρόθεση επανειλημμένης τέλεσης της πράξης και πορισμός εισοδήματος».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα η Aegean Boat Report αναδημοσίευε ψευδείς ειδήσεις της Τουρκίας, σύμφωνα με τις οποίες η χώρα μας στρατικοποιεί τα ελληνικά νησιά. Τα τουρκικά ΜΜΕ έσπευσαν να κάνουν «σημαία» την συγκεκριμένη αναδημοσίευση, συνεχίζοντας την επίθεση κατά της χώρας μας.

«Η μη κυβερνητική οργάνωση Aegean Boat Report με έδρα τη Νορβηγία ερμήνευσε τον οπλισμό ελληνικών νησιών στο Αιγαίο ως πρόκληση. H Αθήνα λέει ψέματα» έγραφε η Yeni Akit. Την ίδια ώρα δημοσίευμα της Sabah ανέφερε: «Νορβηγική ΜΚΟ αποκάλυψε το παιχνίδι της Ελλάδας στα νησιά. Η Τουρκία έχει δίκαιο: Παραβιάζεται η Λωζάνη», ενώ το TRT είχε τίτλο: «Η νορβηγική MKO Aegean Boat Report χαρακτήρισε πρόκληση τον εξοπλισμό των νησιών της Ελλάδας στο Αιγαίο».

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
    AKOYΣTE ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.
    ΣΤΟ 52:55 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.youtube.com/watch?v=bTmHCuke-Lg


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;;;;;;

    https://egerssi.gr/%CE%BC%CE%B7%CF%80%CF%89%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B5/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »