Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Βγάλτε τα ονόματα των γιατρών στη φόρα.

 Penny Papaioannou

Πετυχαίνω σε βιβλιοπωλειο βιβλίο με τον εξής τίτλο: «Οι επόμενες 2 βδομαδες είναι κρίσιμες».

Ωραια, λεω, ειρωνικός ο τίτλος, δικός μας θα ναι αυτός. Αμ δε! Διαβάζω στο οπισθόφυλλο.

«Μας λείπουν αγαπημένοι μας άνθρωποι που δεν πρόλαβαν να πάρουν τα δώρα της επιστήμης (!) κι αυτός ειναι ο λόγος που αισθανόμαστε περισσότερο ευτυχείς που ζούμε (αχου ♥️) με ένα όπλο απέναντι στον ιο (!) ώστε να βγούμε από την ιστορία αυτή όλοι μαζί μπλα μπλα μπλα…Χαχαχ! Επίλογος οπισθόφυλλου: «ένα βιβλίο για το μέλλον μας στον αιώνα των πανδημιων».

Στον ΑΙΩΝΑ των πανδημιων;;; Τι λετε ρε γιατρουδακια…Έχετε σκοπό να φέρετε κι αλλες δηλαδή; Αυτά τα λενε οι νεοταξιτες του WEF, αυτά λέτε κι εσείς;;;;

Επισης ακούστε καλά, τα «δώρα» της επιστήμης σας μια χαρά προλαβαιναμε να τα πάρουμε αλλά δεν τα πήραμε συνειδητά και ούτε θα τα πάρουμε που να χτυπιεστε σα χταπόδια. Δε νομίζω να έχει καμία αναφορά το βιβλίο στην κατάπτυστη υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων, που σα «γιατροί» που είστε θα έπρεπε να καταδικάζετε. Ούτε στην εμετικη αναστολη των συναδέλφων σας φυσικά.

Scripta manet γιατρέ. Τα γραπτά μένουν δηλαδή. Και αυτό το βιβλίο όπως και πολλά αλλα θα «μείνει» όταν χάσει η Νεα Τάξη.

Προφανώς όμως απευθύνεστε σε κρετίνους.

Αφού υπάρχουν τι να κάνουμε, προσπαθούμε, θα μου πεις. Σε καταλαβαίνω.

Κοιτά όμως να δεις κάτι περίεργα πράγματα που συμβαινουν ε; Η 90χρονη γιαγιά μου γλίτωσε από το φονικό ιό 3 χρόνια τώρα χωρίς να πάρει τα «δωράκια» της επιστήμης σας και οι συνάδελφοι σου παραλιγο να την κολλήσουν ΕΚΘΕΤΩΝΤΑΣ την σε θάλαμο covid ώστε να βγάλουν κι αλλά κρούσματα και θανατους. Περίεργα πραγματα, ε; Έχει κι άλλο ψωμί η υπόθεση αλλα θα τα πω άλλη φορά.

Αυτό που δεν ξέρουν τα γιατρουδακια βέβαια είναι ότι αν είναι μια φορά τυχερή η γιαγιά μου που δεν κόλλησε στον κινδυνο που την εκθεσανε, αυτοί είναι ΔΕΚΑ φορές τυχεροί.
Γιατί αυτοί βάζουν την υπογραφή τους και το ονομα τους θα το μαθαινε όλη η Ελλάδα, όπως και το περιστατικό με λεπτομέρειες.

Επισης, ένα άλλο πράγμα που αγνοείς γιατρέ είναι ότι έχουμε φίλους που πήραν αυτά τα “δωράκια” της επιστήμης και απέκτησαν καρδιολογικά προβλήματα. Θα φταίει που έπιναν πολλούς καφέδες, δε θέλει και πολυ ο άνθρωπος, εξάλλου δεν ήταν και τίποτα νιατα, 30 χρόνων έχουν φτασει!

Ο συγγραφέας του συγκεκριμένου βιβλίου που υποστηρίζει τα σκευάσματα στον «αιώνα των πανδημιων» ονομάζεται Γιώργος Πάππας και είναι παθολόγος Ιωαννινων.

Η όμορφη μου και ιστορική πόλη, τα Γιάννενα, έχω ξαναγραψει ποσό με απογοήτευσε αυτή την περιοδο του υγειονομικού φασισμού, όπως αποδεικνύεται δυστυχώς από το μεγάλο ποσοστό εμβολιασμού της σε σύγκριση με άλλες περιοχές.

Η Μακεδονία αντιθέτως, αφυπνίστηκε πολύ πιο γρήγορα και αντιστάθηκε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Μέχρι και η εστίαση αρνήθηκε να συμμορφωθεί με το καθεστως. Τα Γιάννενα όμως…προτίμησαν τον ύπνο, αυτή είναι η πικρή αληθεια.

Αυτά τα λίγα για σήμερα.

Φίλοι μου, βγάλτε τα ονόματα των γιατρών στη φορα. Ποιοι αρνηθηκαν να συμπληρώσουν κίτρινες κάρτες, ποιοι σας έβγαζαν τρελους όταν λέγατε ότι εμφανίσατε παρενεργειες, ποιοι εξέθεσαν τους αγαπημένους σας σε κλινικές κοβιντ μόνο και μόνο με ένα θετικό μουφο-ραπιντ, ποιοι υποστήριξαν δημοσίως την υποχρεωτικότητα των επικίνδυνων σκευασμάτων. Ονόματα. Αυτοί νομίζουν ότι θα κρύβονται πίσω από το πρωτοκολλο του ΕΟΔΥ και θα είναι ανώνυμοι.

Όχι. Ονόματα. Ποιος έκανε τι. Μόνο έτσι θα μαζευτουνε. Μη φοβάστε, δε λέτε εσείς ψεματα, ΑΥΤΟΙ λενε. Και το ξέρουν πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »