Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ραγδαία αύξηση ποσοστών καρκίνου και θανάτων από καρκίνο μετά τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19

από  

Όπως σημειώνεται στο άρθρο του, επτά από τους 11 κωδικούς Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων (International Classification of Diseases, ICD) που παρακολουθούνται από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ (National Center for Health Statistics) – συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου – παρουσίασαν απότομες αυξήσεις ξεκινώντας από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2021.

«Αυτή η ημερομηνία έναρξης δεν είναι τυχαία, καθώς συμπίπτει επίσης με ένα βασικό σημείο καμπής σχετικά με μια συγκεκριμένη παρέμβαση του σωματικού συστήματος στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ», σημειώνει ο Ethical Sceptic (2). Με άλλα λόγια, ο Απρίλιος του 2021 ήταν όταν μεγάλα τμήματα του αμερικανικού πληθυσμού έκαναν τα πρώτα τους εμβόλια για την COVID.

Το παρακάτω γράφημα, που επισημαίνεται στο Substack της Δρας Jennifer Brown (3) και το οποίο ανάρτησε στο Twitter ο καθηγητής HughAkston απεικονίζει το μοτίβο κυκλικών κυμάτων των διαγνώσεων καρκίνου, από τον Ιανουάριο του 2015 και την 1η Οκτωβρίου 2022. Σε κανένα σημείο τα τελευταία επτά χρόνια δεν έχουμε δει αυτό το ποσοστό νέων διαγνώσεων καρκίνου. Φταίνε τα εμβόλια της COVID; Πιθανώς, εκτός και αν μπορέσουμε να εντοπίσουμε έναν άλλο ευρέως διαδεδομένο περιβαλλοντικό παράγοντα ή έκθεση που εισήχθη στον πληθυσμό, μαζικά, στις αρχές του 2021, που

δεν υπήρχε πριν.

 

 

Η Δρ. Jennifer Brown γράφει: «Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ethical Sceptic δημοσίευσε μια φανταστική ανάρτηση στο twitter που συζητούσε την υπερβολική θνησιμότητα σε διάφορες κατηγορίες, και περιγράφει ακόμη και πού το CDC άρχισε να διαψεύδει τους αριθμούς και στη συνέχεια πόσο γρήγορα αυξήθηκαν τα κρούσματα μετά το τέλος της χειραγώγησης των δεδομένων του CDC. Σημειώνει την εβδομάδα 14 του 2021 μετά την έναρξη του μαζικού μπαράζ εμβολίων ως το σημείο καμπής όπου τα προβλήματα υγείας και οι θάνατοι άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά».

 

Αυτός είναι ο καρκίνος του αίματός σας, 

όπως η λευχαιμία 

και η καταστροφή οργάνων σχηματισμού κυττάρων αίματος.

 

 

Όλοι οι καρκίνοι σε ηλικίες 0-64

 

 

Καρκίνος σε ηλικίες 65+

 

 

Η Δρ. Jennifer Brown επισημαίνει: «Υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες ότι το CDC μετατόπισε ορισμένους από τους θανάτους στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες (άνω των 65 ετών) για να τους κάνει να φαίνονται πιο κανονικοί. Η δραματική άνοδος ΜΕΤΑ την αλλαγή των δεδομένων από το CDC ασφαλώς ενισχύει ότι αυτό που έκαναν με την αλλαγή των κωδικών αιτιών θανάτου και την αλλαγή των δεδομένων είχε αντίκτυπο μόνο 30 ημερών προτού η κανονική αναφορά επανέλθει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό είναι πολύ καταδικαστικό όταν συζητάμε ότι αυτό που έκανε το CDC είναι απάτη. Αυτή η σημαντική πτώση με μια δραματική άνοδο στην τάση δείχνει την απάτη που επιχείρησαν».

Σύμφωνα με την ανάλυση του Ethical Skeptic των δεδομένων της Εβδομαδιαίας Έκθεσης Νοσηρότητας και Θνησιμότητας των ΗΠΑ (Morbidity and Mortality Weekly Report, MMWR), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ φιλτράρουν και επαναπροσδιορίζουν τους θανάτους από καρκίνο ως θανάτους από COVID από την Εβδομάδα 14 του 2021 για να εξαλείψουν το σήμα του καρκίνου (4).

Τα ακόλουθα δύο γραφήματα, που δημοσιεύτηκαν στο Twitter την 1η και 2η Οκτωβρίου 2022, απεικονίζουν πώς καταστέλλεται τεχνητά η θνησιμότητα από καρκίνο (5-6).

 

 

 

Αυτό που λέει ο Ethical Sceptic είναι ότι το 20% των εβδομαδιαίων λεγόμενων θανάτων από COVID είναι στην πραγματικότητα θάνατοι από καρκίνο, κάτι που είναι μάλλον εκπληκτικό. Αλλά η ανταλλαγή των υποκείμενων και των κύριων αιτιών θανάτου, η καταχώριση της COVID ως η κύρια αιτία, αποκρύπτει (σε κάποιο βαθμό) το γεγονός ότι οι θάνατοι από καρκίνο ξεπερνούν την οροφή.

Σύμφωνα με την ανάλυσή του, το εμβόλιο της COVID σκοτώνει 7.300 Αμερικανούς την εβδομάδα. Η COVID, εν τω μεταξύ, σκοτώνει 1.740 ανθρώπους (7). Λοιπόν, τι θα κατηγορήσει το CDC όταν εξαφανιστεί η COVID και δεν μπορούν πλέον να ανταλλάξουν τις υποκείμενες και τις κύριες αιτίες θανάτου;

Ανεξέλεγκτοι καρκίνοι που δεν είχε ξαναδεί το ιατρικό κατεστημένο άρχισαν να εμφανίζονται μόνο μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για την COVID (8). Δεδομένα από τη Βάση Δεδομένων της Ιατρικής Επιδημιολογίας Άμυνας (Defense Medical Epidemiology Database, DMED), που εκτέθηκαν από τον δικηγόρο Tom Renz και τον γερουσιαστή Ron Johnson (δείτε το παρακάτω βίντεο: https://rumble.com/vt8gcv-vaxx-whistleblowers-miscarriages-increase-279-cancer-increases-296.html), έδειξε ότι τα ποσοστά καρκίνου μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους βασικά τριπλασιάστηκαν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Υπήρξε 296% αύξηση των καρκίνων.

Ο Steve Kirsch εξηγεί γιατί τα δεδομένα του DMED είναι τόσο σημαντικά:

«Οι ίδιοι οι γιατροί αντιλαμβάνονται ότι τα εμβόλια προκαλούν τη βλάβη που τεκμηριώνεται στη βάση δεδομένων DMED. Σύμφωνα με έναν γνώστη με τον οποίο μίλησα, περίπου το 40% των στρατιωτικών γιατρών αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, αλλά οι γιατροί του στρατού δεν μπορούν να μιλήσουν εναντίον του εμβολίου επειδή έχουν εντολή να μην πουν τίποτα. Όλοι αυτοί οι γιατροί λοιπόν πρέπει να μείνουν σιωπηλοί. Τα δεδομένα στο DMED είναι η φωνή τους.

Τα αρχικά δεδομένα DMED φαίνεται να είναι πολύ αξιόπιστα. Είναι δύσκολο για κανέναν να δικαιολογήσει τα αυξημένα ποσοστά στη βάση δεδομένων DMED που αναφέρεται σε αυτήν την επιστολή, επειδή οι τύποι συμβάντων με αυξήσεις επιβεβαιώνονται στη βάση δεδομένων VAERS. Σε αντίθεση με το VAERS, αυτή η βάση δεδομένων δεν μπορεί να απορριφθεί χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που κυματίζουν το χέρι. Το DMED δεν είναι μια αυτοαναφερόμενη βάση δεδομένων όπου τα ποσοστά αναφοράς είναι άγνωστα. Είναι μια πλήρως αναφερόμενη βάση δεδομένων όπου όλες οι αναφορές προέρχονται από παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Εν ολίγοις, εάν τα εμβόλια είναι ασφαλή, τα δεδομένα DMED είναι δύσκολο να εξηγηθούν» (9).

Ο στρατός διαγράφει περιπτώσεις για να μειώσει το μέγεθος της επίδρασης. Δείτε αυτό το βίντεο, όπου ο Δρ. Malone λέει ότι το Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ διαγράφει δεδομένα από τη βάση δεδομένων για να καλύψει τις ζημιές από τα εμβόλια: https://www.bitchute.com/video/8TyP36dUOrcN/

Μέσα σε λίγες μέρες από την αποκάλυψη των δεδομένων DMED, η βάση δεδομένων τέθηκε εκτός σύνδεσης, για να «προσδιορίσει και να διορθώσει» ένα υποτιθέμενο πρόβλημα καταστροφής δεδομένων, και όταν επανήλθε, τα δεδομένα είχαν τροποποιηθεί για να κρύψουν την αλήθεια (10).

Στο παρακάτω βίντεο (https://rumble.com/v1do1rb-covid-vaccination-and-turbo-cancer-pathological-evidence-with-english-subti.html), η Σουηδή παθολόγος, ερευνήτρια και ανώτερος ιατρός στο Πανεπιστήμιο του Lund, Δρ. Ute Krueger, περιγράφει τις αλλαγές που παρατήρησε προσωπικά στον απόηχο των εμβολίων COVID. Για παράδειγμα, έχει παρατηρήσει (11):

– Οι καρκινοπαθείς γίνονται νεότεροι – Η μεγαλύτερη αύξηση σημειώνεται μεταξύ των ατόμων ηλικίας 30 έως 50 ετών

– Τα μεγέθη των όγκων είναι δραματικά μεγαλύτερα – Ιστορικά, όγκοι 3 εκατοστών βρίσκονταν συνήθως τη στιγμή της διάγνωσης του καρκίνου. Τώρα, οι όγκοι που βρίσκουν είναι τακτικά 4 έως 12 εκατοστά, γεγονός που υποδηλώνει ότι αναπτύσσονται με πολύ ταχύτερο ρυθμό από τον κανονικό

– Οι πολλαπλοί όγκοι σε πολλαπλά όργανα γίνονται όλο και πιο συχνοί

– Η υποτροπή και η μετάσταση αυξάνονται – η Δρ. Krueger επισημαίνει ότι πολλοί από τους καρκινοπαθείς που βλέπει βρίσκονται σε ύφεση για χρόνια, μόνο που ξαφνικά κατακλύζονται από ανεξέλεγκτη ανάπτυξη καρκίνου και μετάσταση λίγο μετά το εμβόλιο COVID

Αυτοί οι «turbo-καρκίνοι», όπως τους αποκαλεί η Δρ. Krueger, δεν μπορούν να εξηγηθούν με καθυστερημένες εξετάσεις καρκίνου λόγω των lockdown και άλλων περιορισμών για την COVID, καθώς αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού. Οι ασθενείς, παρόλο που έχουν πρόσβαση σε ιατρικές εξετάσεις όπως και τα προηγούμενα χρόνια, εμφανίζονται με κατάφωρα επιδεινούμενες αναπτύξεις όγκων και πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο ότι οι καρκίνοι «φορτίζονται turbo» από τα εμβόλια mRNA.

Η Δρ. Krueger αρχικά πίστευε ότι αυτοί οι turbo καρκίνοι, όπως τους αποκαλεί, οφείλονταν σε καθυστερημένα ραντεβού γιατρού από τα lockdown για την Covid, αλλά αυτή η περίοδος έχει τελειώσει προ πολλού και οι όγκοι εξακολουθούν να αυξάνονται επιθετικά και σε νεότερους ασθενείς. Ανέφερε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις στον FDA και ενώ ορισμένα ανώτερα στελέχη συμφώνησαν αρχικά να συναντηθούν μαζί της, ακύρωσαν τη συνάντηση χωρίς καμία εξήγηση την επόμενη μέρα.

Πριν από έξι μήνες η Δρ. Krueger εμφανίστηκε σε ένα πάνελ στη Γερμανία για να παρουσιάσει τη θεωρία της ότι ο εμβολιασμός προκαλεί επιθετικούς όγκους και ζήτησε βοήθεια από τους γιατρούς σε εκείνη τη σύνοδο κορυφής για τη συλλογή δεδομένων. Δυστυχώς, λίγοι από αυτούς ήταν πρόθυμοι να συλλέξουν αυτά τα δεδομένα και να τα μοιραστούν μαζί της.

Μέρος του χρόνου της Δρ. Krueger αφιερώνεται σε αυτοψίες και επέστησε την προσοχή σε πολλές που αφορούν ανωμαλίες.

– Ένας 60χρονος είχε πολλαπλά κακοήθη νοσήματα. Έκανε 2 δόσεις του εμβολίου Covid κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και στη συνέχεια ανέπτυξε το σύνδρομο Guillain Barre. Βρήκε φλεγμονή στο νωτιαίο μυελό, τον εγκέφαλο και τα αιμοφόρα αγγεία.

-Μια 80χρονη γυναίκα έμεινε παράλυτη ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό. Η Δρ Krueger βρήκε αιμορραγία στο νωτιαίο μυελό κοντά στον λαιμό, κάτι που δεν έχει ξαναδεί. Στο μικροσκόπιο είδε φλεγμονή στο αγγείο που προκάλεσε τη ρήξη και προκάλεσε αιμορραγία. Βρήκε επίσης φλεγμονή στους μυς της καρδιάς, που είναι η μυοκαρδίτιδα.

-Η Δρ. Krueger κλήθηκε να διευθετήσει μια διαμάχη μεταξύ μιας οικογένειας ενός νεκρού και των γιατρών που υπέγραψαν την αυτοψία. Η οικογένεια και ο γιατρός τους πίστευαν ότι ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα του εμβολίου κατά της COVID, ωστόσο αυτοί που έκαναν την αυτοψία δεν κατέληξαν σε κανένα ευρήματα που να το υποστηρίξει και δεν συνέδεσαν τον θάνατο με το εμβόλιο. Όταν η Δρ. Krueger έκανε τη δική της αυτοψία, βρήκε στοιχεία μυοκαρδίτιδας και αγγειίτιδας – φλεγμονής των αιμοφόρων αγγείων στους πνεύμονες. Η αρχική αυτοψία είτε έχασε αυτά τα σήματα είτε δεν τα αναζήτησε και η οικογένεια είχε δίκιο. Η Δρ Krueger μοιράστηκε την άποψή της, υποστηριζόμενη από έναν άλλο παθολόγο ανώτερου επιπέδου από τη Γερμανία, ότι ο θάνατος οφειλόταν πράγματι στο εμβόλιο κατά της COVID.

Η Δρ. Krueger δήλωσε ότι βλέπει τον εμβολιασμό ως έναυσμα για ταχέως αναπτυσσόμενους όγκους και αυτοάνοσα νοσήματα. Βλέπει πολλές φλεγμονές μαζί με όγκους. Πολλοί άλλοι παθολόγοι έχουν αναφέρει στην Δρα Krueger ότι βλέπουν αύξηση των καρκίνων, καρκίνων σε πολλαπλά όργανα και σπάνιων καρκίνων.

Ο Δρ Ryan Cole έχει επίσης συζητήσει την έκρηξη του καρκίνου (δείτε το παρακάτω βίντεο: https://rumble.com/vwvq3m-dr.-ryan-cole-covid-19-vaccines-causing-an-alarming-uptick-in-cancers.html). Πιστεύει ότι τα εμβόλια επιταχύνουν πρωτίστως τους ήδη υπάρχοντες καρκίνους, μέσω της απορρύθμισης του ανοσοποιητικού (12). Παρατήρησε ότι οι καρκίνοι που θα μπορούσαν κανονικά να ελεγχθούν και να διατηρηθούν υπό έλεγχο, δίνοντας στον ασθενή αρκετά χρόνια ποιοτικής ζωής, μόλις έκαναν το εμβόλιο COVID, ο καρκίνος ξαφνικά αναπτύσσεται εκτός ελέγχου και οδηγεί γρήγορα στον θάνατο.

 

ΠΗΓΕΣ

  1. The Ethical Sceptic. Houston, We Have a Problem (Part 1 of 3). August 20, 2022. https://theethicalskeptic.com/2022/08/20/houston-we-have-a-problem-part-1-of-3/
  2. The Ethical Sceptic. Houston, We Have a Problem (Part 1 of 3). August 20, 2022. https://theethicalskeptic.com/2022/08/20/houston-we-have-a-problem-part-1-of-3/
  3. Brown J. The Ethical Skeptic and Professor Hugh with more excess death data. September 24, 2022. https://docbrown77.substack.com/p/the-ethical-skeptic-and-professor
  4. https://gettr.com/user/ethicalskeptic
  5. https://twitter.com/EthicalSkeptic/status/1576641008674033664
  6. https://twitter.com/EthicalSkeptic/status/1576283573153599488
  7. https://twitter.com/EthicalSkeptic/status/1575480530971271168?cxt=HHwWgICx8cLMnd0rAAAA
  8. Kirsch S. Cancers coming back with a vengeance is very common after the COVID vax. February 6, 2022. https://stevekirsch.substack.com/p/cancers-coming-back-with-a-vengeance
  9. Kirsch S. DMED data is explosive. Mainstream media has been ordered to ignore it. February 5, 2022. https://stevekirsch.substack.com/p/this-medical-data-from-the-us-dod
  10. WISPolitics. U.S. Sen. Johnson: Says any attempt to alter DoD database without preserving records will undermine Congressional oversight. February 10, 2022. https://www.wispolitics.com/2022/u-s-sen-johnson-says-any-attempt-to-alter-dod-database-without-preserving-records-will-undermine-congressional-oversight
  11. Hecht E. Turbo-Cancer. August 4, 2022. https://etana.substack.com/p/turbo-cancer
  12. Kirsch S. Cancers coming back with a vengeance is very common after the COVID vax. February 6, 2022. https://stevekirsch.substack.com/p/cancers-coming-back-with-a-vengeance

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Το άρθρο αυτό βασίστηκε στο άρθρο του οστεοπαθητικού γιατρού Joseph Mercola με τίτλο “How Cancer Deaths From the COVID Jabs Are Being Hidden” που δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 2022 στην ιστοσελίδα του.

1 σχόλιο:

  1. Δομές και συστατικά των εμβολίων βρέθηκαν σε μη εμβολιασμένους. Όχι μόνο πρωτεΐνη ακίδα

    https://www.bitchute.com/video/SxSXd4rOnOLu/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »