Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Ο εξαπατημένος που αρνείται να δεχθεί ότι εξαπατήθηκε είναι πιο επικίνδυνος από τον απατεώνα.


Ο εξαπατημένος που αρνείται να δεχθεί ότι εξαπατήθηκε είναι πιο επικίνδυνος από τον απατεώνα.

Η εξαπάτηση γίνεται αυταπάτη, άρα όσο περισσότερο συνεχίζεται τόσο λιγότερο είναι πιθανό να αναγνωριστεί από το θύμα, διότι όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από τη ζωή του πρέπει να απορρίψει αν παραδεχθεί την εξαπάτηση. Όταν μάλιστα η απάτη είναι εξωφρενική και οφθαλμοφανής, η εθελοτυφλία επιδεινώνεται μέχρις ολικής τύφλωσης. 

Και αν η απάτη έχει σοβαρές ή θανάσιμες επιπτώσεις, ο εξαπατηθείς-αυταπατώμενος εισέρχεται στο πρώτο στάδιο παρανοϊκής ψύχωσης: αρνείται επίμονα την πραγματικότητα και καλλιεργεί φθονερό μίσος όχι για τον απατεώνα, αλλά για τους συνανθρώπους του που δεν εξαπατήθηκαν! 

Αυτοί οι άνθρωποι, οι μη αυταπατώμενοι, ενσαρκώνουν για τον ψυχωσικό το υποσυνείδητό του. Τον αληθινό του εαυτό, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια. Ο εξαπατηθείς-αυταπατώμενος ψυχωσικός μισεί τον αληθινό εαυτό του, αυτόν που απειλούν να του θυμίσουν οι "άλλοι" άνθρωποι. 

Η γενοκτονική απάτη του World Economic Forum (πολιτισμική-οικονομική-υγειονομική-ενεργειακή-επισιτιστική) έχει επιφέρει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα στα θύματά της, καθιστώντας τα πιο επικίνδυνα ακόμα και από τους σχεδιαστές της. 

Βέβαια ο κίνδυνος της αυταπάτης δεν γνωρίζει "στρατόπεδα". Είναι οριζόντιος. Και, δυστυχώς, έρχεται από μέσα.

 Εντωμεταξύ, ήδη κάποιοι έμποροι δογμάτων χτίζουν καριέρες ή τρέφουν "εγώ" που λιμοκτονούσαν, απευθυνόμενοι σε πελάτες με εξαιρετικά αδύναμη μνήμη οι οποίοι, ευτυχώς, όλο και λιγοστεύουν μετά από τέτοια απανωτά οικουμενικά σοκ. 

Η φάμπρικα των "Ιών της Μόδας" και της δήθεν "κλιματικής αλλαγής" έχει ξεγυμνώσει το σύμπαν. Και αυτό είναι θετικό. Πολύ θετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »