Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η Ψυχολογική Επιχείρηση (Psy-Op) της Εβδομάδας - Η «Απόπειρα Δολοφονίας» του Trump

Φαίνεται ότι υπήρξε αλλαγή στο σχέδιο: Έξω ο Joe, μέσα ο Don.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

15 Ιουλίου 2024 | Anthony Colpo | Διαβάστε το εδώ


Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Εδώ και τέσσερα χρόνια και σε πλήρη δημόσια θέα, ο Joe Biden παρουσιάζει εμφανή άνοια. Έχει επανειλημμένα τραυλίσει, έχει χάσει τον ειρμό της σκέψης του και ξεστομίζει ασυναρτησίες στη μέση ομιλιών και συνεντεύξεων. Τον έχει συλλάβει η κάμερα να σφίγγει τα χέρια με τον αέρα. Έχει αναφερθεί στον εαυτό του ως «σύζυγος του Joe Biden» και στην Kamela Harris ως πρόεδρο.

Έχει χάσει ακόμη και τη μάχη της θέλησης με τον σφιγκτήρα του σε αρκετές δημόσιες περιστάσεις. Εξέπεμψε μια σύντομη αλλά έντονη κλανιά ενώ έκανε livestreaming με τον συνάδελφό του Δημοκρατικό Tom Wolf το 2020, και το 2021 έκανε μεγάλη εντύπωση στη Δούκισσα της Κορνουάλης στην COP26 υποβάλλοντάς την σε μερικά από τα δικά του αέρια του θερμοκηπίου. «Ήταν μεγάλη και δυνατή και ήταν αδύνατο να την αγνοήσει κανείς», δήλωσε μια πηγή. «Η Camilla δεν έχει σταματήσει να μιλάει γι' αυτό».

Παρά το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρα γεροντικός και αποτελεί διεθνή αμηχανία, ο παγκόσμιος Τύπος είχε ιστορικά ελάχιστο θέμα με τις προφανείς γνωστικές ελλείψεις του Biden. Ήταν πολύ απασχολημένοι με το να τα βάζουν με τον Trump.

Φαίνεται όμως ότι μια αλλαγή στην αφήγηση είναι στα σκαριά.

Όταν ο Biden εκδήλωσε τη χαρακτηριστική ασυνεννοησία του κατά τη διάρκεια του προεδρικού ντιμπέιτ στις 28 Ιουνίου, τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης ξαφνικά πήραν φωτιά. Όταν ο Biden έχασε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον ειρμό της σκέψης του κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, οι δημοσιογράφοι φέρθηκαν εμβρόντητοι.

Το ίδιο έκαναν και οι συνάδελφοί του Δημοκρατικοί και οι δωρητές του Hollyweird (“παράξενου” Hollywood), οι οποίοι άρχισαν να ζητούν την παραίτησή του.

Πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε ότι αυτά τα ιδιοφυή άτομα χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να συνειδητοποιήσουν ότι ο Biden ήταν ένας ασυνάρτητος ασθενής με άνοια που είχε ξεπεράσει κατά πολύ την ημερομηνία λήξης του;

Έλα ρε φίλε!

Το όλο σενάριο μου θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης απέρριπταν επανειλημμένα την ιστορία με τη διαρροή από το εργαστήριο Wuhan ως «αβάσιμη» και «θεωρία συνωμοσίας» - και στη συνέχεια έκαναν μια αξιοσημείωτη στροφή και ξαφνικά της έδωσαν αξιοπιστία αφού εξαπολύθηκαν τα εμβόλια. Εκείνη ακριβώς ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι η θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο ήταν πλήρης ανοησία. Τίποτα δεν είχε αλλάξει ουσιαστικά, εκτός από το ότι τα πρόβατα έπρεπε τώρα να πειστούν να πάρουν τα δηλητηριώδη τσιμπήματα, και ποιος καλύτερος τρόπος για να το πετύχουν αυτό από το να πείσουν τους ανθρώπους ότι ο ιός ήταν τεχνητός.

Γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσεις έναν νέο ιό που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο είναι με νέα φάρμακα που δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο, σωστά;

Trump: Ο Νέος Αγαπημένος των ΜΜΕ

Χθες μας προσφέρθηκε ένα ακόμη φορτίο από ανοησίες που προσβάλλουν τη νοημοσύνη με την είδηση ότι αναφέρθηκε ως απόπειρα δολοφονίας του Donald Trump.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για αυτή την υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας, η επίσημη εκδοχή της οποίας απλά δεν κολλάει.

Ο Trump, μας είπαν, είχε πυροβοληθεί στο αυτί.

Οι σφαίρες, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι φιλικές προς τη σάρκα. Ειδικά οι σφαίρες από τουφέκια εφόδου.

Αλλά ρίξτε μια ματιά στο αυτί του Don, και πόσο εντυπωσιακά άθικτο ήταν αμέσως μετά τον πυροβολισμό.

Πάνω: Το αυτί που απέφυγε τη σφαίρα. Επτά από αυτές, προφανώς. Κάτω: Μια συγκριτική φωτογραφία του δεξιού αυτιού του Τραμπ πριν από την απάτη.

Επίσης, αν κοιτάξετε το δεξί χέρι του Τραμπ - το ίδιο που πίεζε το υποτιθέμενο τραυματισμένο αυτί του, δεν υπάρχει αίμα πάνω του. Αμέσως μετά την πίεση του χεριού του στο κεφάλι του, ρίχνουμε μια ματιά στην παλάμη του και είναι καθαρή. Υπάρχει επίσης μια στιγμή κατά την απομάκρυνσή του από τη σκηνή, όπου κάνει το λάθος να ανοίξει τη δεξιά του γροθιά και να εκθέσει την παλάμη του. Και πάλι δεν υπάρχει αίμα.

Ο Donald Trump επιδεικνύει το αυτοκαθαριζόμενο δεξί του χέρι.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ερώτημα πώς το αυτί του Trump βρέθηκε στην πρώτη γραμμή πυρός.

Παρά την έντονη παρουσία της αστυνομίας και της ασφάλειας, ένας δράστης που κρατούσε καραμπίνα κατάφερε να σκαρφαλώσει και να τοποθετηθεί στην κορυφή ενός υπόστεγου 150 μέτρα μακριά από τη σκηνή της συγκέντρωσης.

Κανείς από τους πολυάριθμους αστυνομικούς και το προσωπικό ασφαλείας, υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε, δεν τον πρόσεξε να το κάνει αυτό.

Βέβαια. Αν το πιστεύετε αυτό, πιθανόν να φοράτε ακόμα μάσκα προσώπου όταν ψωνίζετε.

Αρκετά μέλη του πλήθους, ωστόσο, παρατήρησαν τον ένοπλο, πολύ πριν αυτός υποτίθεται ότι αρχίσει να πυροβολεί.

Ένας μάρτυρας, ονόματι Greg, δήλωσε στο BBC ότι είχε ειδοποιήσει την αστυνομία για έναν άνδρα που είχε ξαπλώσει στην κορυφή ενός κτιρίου ακριβώς έξω από την εκδήλωση.

Ο ίδιος εξεπλάγη που η ομιλία του Trump επιτράπηκε να συνεχιστεί.

«Σκέφτομαι “Γιατί ο Trump εξακολουθεί να μιλάει, γιατί δεν τον απομάκρυναν από τη σκηνή” ... το επόμενο πράγμα που ξέρεις είναι ότι ακούγονται πέντε πυροβολισμοί», είπε σε μια συνέντευξη σε βίντεο.

Η μόνη εφικτή απάντηση είναι ότι η όλη παρωδία ήταν προσχεδιασμένη. Ο Trump επρόκειτο να ανέβει στη σκηνή και να τον «πυροβολήσουν». Όλα ήταν μέρος του σόου - ενός σόου που φαίνεται ότι στράφηκε εναντίον του Biden και τώρα αποσκοπεί στη διευκόλυνση της εκλογικής νίκης του Trump.

Ο Greg είπε ότι προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές για τρία με τέσσερα λεπτά.

«Γιατί δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες σε όλες αυτές τις στέγες εδώ;» αναρωτήθηκε.

«Αυτό δεν είναι ένα μεγάλο μέρος».

Ένας άλλος μάρτυρας μοιράστηκε μια παρόμοια ιστορία με το CBS news.

Είπε ότι ενώ ο ίδιος και άλλοι παρευρισκόμενοι περίμεναν τον Trump να ανέβει στη σκηνή, παρατήρησαν δύο αστυνομικούς να «ψάχνουν για κάτι ή για κάποιον».

«Κοιτούσα γύρω μου και είδα [sic] έναν τύπο στην κορυφή ενός από τα κτίρια να μπαίνει από το ένα κτίριο στο άλλο», είπε.

«Πήγα και είπα στον αξιωματικό ότι ήταν εκεί πάνω και όταν επέστρεψα στη θέση μου, οι άνθρωποι μπορούσαν ακόμα να δουν το άτομο από εκεί που στέκονταν».

Όσοι παρακολουθούν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Trump, σημειώνει το ABC, υπόκεινται σε ελέγχους ασφαλείας και τα πράγματά τους ερευνώνται για όπλα.

Συνήθως υπάρχουν επίσης υπάλληλοι των αρχών επιβολής του νόμου που σταθμεύουν σε κοντινές ταράτσες, όταν αυτό είναι δυνατόν.

Ο μάρτυρας που μίλησε στο BBC είπε ότι μπορούσε να δει καθαρά τον άνδρα στην ταράτσα να κρατάει ένα τουφέκι.

«Είχε ένα τουφέκι, μπορούσαμε να δούμε καθαρά ένα τουφέκι», είπε.

«Τον σημαδεύουμε, η αστυνομία είναι εκεί κάτω και τρέχει στο έδαφος, εμείς λέμε 'Ει φίλε, υπάρχει ένας τύπος στην ταράτσα με τουφέκι' ... και η αστυνομία δεν ήξερε τι συνέβαινε», είπε.

Το να επιτρέπεται σε έναν υποψήφιο πρόεδρο να στέκεται στο βήμα αφού έχει εντοπιστεί ένας ένοπλος να βρίσκεται σε κοντινή στέγη είναι εντελώς αδιανόητο. Η παρουσία του ενόπλου θα έπρεπε να είχε παγώσει αμέσως τη συγκέντρωση. Ο Τραμπ θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί αμέσως σε ασφαλές μέρος και το πλήθος θα έπρεπε να είχε εκκενωθεί αμέσως, ενώ η ομάδα SWAT που βρισκόταν εκεί θα έπρεπε να επικεντρωθεί στη σύλληψη του ενόπλου.

Ναι, είναι η παλιά παρωδία «έγιναν λάθη» - και πάλι.

Ο μάρτυρας που μίλησε στο BBC λέει ότι είδε αργότερα την αστυνομία να πυροβολεί τον ένοπλο.

«Ανέβηκαν στην οροφή, είχαν τα όπλα τους στραμμένα πάνω του, βεβαιώθηκαν ότι ήταν νεκρός. Ήταν νεκρός, και αυτό ήταν - τελείωσε».

Φυσικά σιγουρεύτηκαν ότι ήταν νεκρός. Οι νεκροί δεν μιλάνε.

Ο ένοπλος που φέρεται να πυροβόλησε αρκετές φορές τον Trump ήταν ο Thomas Matthew Crooks, 20 ετών. Ο Crooks εμφανίστηκε για λίγο σε τηλεοπτική διαφήμιση του 2023 για την παγκοσμιοποιημένη επενδυτική εταιρεία Blackrock.

Σαν να επιβεβαιώνουν ότι όντως έπεσαν σφαίρες κατά του Trump και ότι η «ασφάλεια» του δεν έριξε απλώς μια ψεύτικη κάψουλα αίματος στο εντυπωσιακά άθικτο αυτί του πριν σηκωθεί και αρχίσει να κάνει fist pump, οι New York Times δημοσίευσαν βολικά μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι δείχνει μια σφαίρα να πετάγεται στον αέρα πίσω από τον Trump.

Αυτό συμβαίνει όταν αφήνεις τις εργασίες αερογράφισης στο παιδί που έχει εργασιακή εμπειρία. Η τροχιά είναι πολύ χαμηλή για μια σφαίρα που φέρεται να χτύπησε το πάνω αυτί του Trump. Υπάρχει επίσης πλήρης έλλειψη συντριμμιών (αίμα, σάρκα) στη φωτογραφία.

Υποστηρίζεται ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Doug Mills, έναν φωτογράφο των NYT, χρησιμοποιώντας μια «ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony, η οποία μπορεί να τραβήξει 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο».

Δεν είμαι ειδικός στη φωτογραφία, αλλά αυτό ακούγεται πολύ χαμηλό για να αποτυπώσει κάτι που πυροβολήθηκε από ένα τουφέκι επίθεσης (ίσως οι ειδικοί στη φωτογραφία που δεν ανήκουν στα συστημικά μέσα ενημερωσης μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτό).

«Συνέχισα να τραβάω φωτογραφίες», είπε ο Mills, γεγονός που θέτει το ερώτημα: Αν η κάμερά του ήταν σε θέση να καταγράψει σφαίρες που επιταχύνονται σε κίνηση, πού είναι η εικόνα της βολής που όντως έκοψε το αυτί του Trump;

Μας δουλεύουν

Επί τέσσερα χρόνια, ο Τύπος έλεγε συνεχώς άσχημα πράγματα για τον Trump.

Τώρα είναι ο γενναίος πολεμιστής που χτυπάει τη γροθιά του και που - σε μια στιγμή φτιαγμένη για την τηλεόραση - προκλητικά είπε «μάχη» αφού υποτίθεται ότι το αυτί του κόπηκε από μια σφαίρα κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας δολοφονίας.

Το πλήθος το λάτρεψε και ούρλιαζε με επιδοκιμασία.

Ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι Δημοκρατικοί λένε καλά λόγια γι' αυτόν.

Αν εξαιρέσουμε μια ακόμη τρελή ανατροπή της πλοκής, η εκλογική νίκη του Trump μοιάζει πλέον εξασφαλισμένη.

Αλλά δεν θα κάνουν τίποτα οι παγκοσμιοποιητές για να εμποδίσουν την εκλογή του Trump;

Γιατί θα έπρεπε να το κάνουν; Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Απάτης του COVID και υπέγραψε την Επιχείρηση Warp Speed, η οποία άνοιξε το δρόμο για να εξαπολυθούν οι θανατηφόρες ενέσεις mRNA σε εκατομμύρια ανυποψίαστους Αμερικανούς.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όχι μόνο δεν έχει μετανοήσει, αλλά εξακολουθεί να υπερασπίζεται σθεναρά και να επαινεί τις θανατηφόρες ενέσεις ως σωτήριες.

Τι νομίζετε ότι θα κάνει κατά τη διάρκεια της επόμενης απάτης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.