Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

«ΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»!!! Πρόταση να πληρώνουν όσοι δεν συμμερίζονται το «ποίημα» της εξουσίας

 Πρώτα χαράτσι μετά τι ακολουθεί;;;;

Ένα άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, το οποίο επικαλείται το γερμανόφωνο Russia Today, δείχνει τι έρχεται οσονούπω στην Ευρώπη.

Αναφέρεται στον Ralf Fücks, ο οποίος ήταν στο παρελθόν επικεφαλής του Ιδρύματος Heinrich Böll, ενός κομματικού ιδρύματος του Bündnis 90/Die Grünen (Πράσινοι).

Μετά την συνταξιοδότησή του από το Ίδρυμα Heinrich Böll, μαζί με τη σύζυγό του, την πρώην βουλευτή της Bundestag (Ομοσπονδιακή Βουλή Γερμανίας), Marieluise Beck (Πράσινοι), ίδρυσαν το Κέντρο για τον Φιλελεύθερο Μοντερνισμό, το οποίο διευθύνει μαζί της.

Ο Φουκς είναι καλά δικτυωμένος με τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική, πράγμα που σημαίνει ότι έχει επιρροή. 

Μεταξύ άλλων, η Die  Welt του δίνει τακτικά άφθονο χώρο για τις απόψεις του. Σε ένα πρόσφατο άρθρο , ο Fücks εξηγεί τώρα γιατί, κατά την γνώμη του, δικαιολογείται μια φορολογική επιβάρυνση του Διαδικτύου για εναλλακτικά μέσα και τους συντάκτες τους.

Βάση της προαναφερθείσας θεώρησης θα είναι η ιστοσελίδα «ανάλυση αντιπάλου».

Ρίχνοντας μια ματιά στην σελίδα, γίνεται γρήγορα σαφές ποιος είναι ο αντίπαλος του Fücks: όλοι όσοι δεν ανήκουν στην πολιτική-μιντιακή κλίκα και έχουν διαφορετική άποψη. Ο Φουκς απλώς

δηλώνει ότι η θεώρησή του είναι ιερή. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκαθαρίζει ότι εκπροσωπεί έργο των ελίτ που εξυπηρετεί!!! Αυτό το έργο αφορά αποκλειστικά τα συμφέροντα του πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου.

Για τον Fücks, το σκάνδαλο γύρω από τα εναλλακτικά μέσα, όπως ονομάζονται τα σάιτ που δεν ακολουθούν την καθεστηκυία άποψη των διεθνιστών, ξεκινά με την απλή επιτυχία τους:

“Το έργο “Gegenmedien” ρίχνει φως στον σκιερό κόσμο των πλατφορμών του Διαδικτύου, οι οποίες θεωρούν τους εαυτούς τους ως εναλλακτική λύση στα περιφρονημένα “μέσα του συστήματος”. Τα βίντεο και τα άρθρα τους προβάλλονται εκατοντάδες χιλιάδες φορές στο YouTube, το Telegram ή το Facebook. Προσεγγίζουν ένα κοινό εκατομμυρίων». 

Αυτό που ενοχλεί στην πραγματικότητα είναι πως μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη (στην Ελλάδα το EL.GR) μπόρεσαν πλέον να τοποθετηθούν με επιτυχία δίπλα στα καθιερωμένα μέσα. 

Ο Φουκς κατηγορεί όλους όσους έχουν βρει την θέση τους στα νέα μέσα ενημέρωσης ως θεωρητικούς συνωμοσίας.

Μένει να φανεί μέχρι που θα το τραβήξουν οι διάφοροι Φουκς που υπάρχουν σε Ευρώπη και Ελλάδα. Εν αρχή η πρόταση είναι όχι απαγορεύσεις αλλά «ΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»!!!

πηγή

2 σχόλια:

  1. “ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!” (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)

    https://www.youtube.com/watch?v=-dwJQNizfSg

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγήκε μετά από 24 χρόνια από τη Μασονία κι αποκαλύπτει το σχέδιο της: Το τελικό μυστικό της είναι Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία. Για τη μετάβαση, καταστροφή της Εκκλησίας! Βιβλίο του: Υπηρέτησα τον Λούσιφερ χωρίς να το ξέρω! BINTEO..

    https://dimpenews.com/2022/12/19/%ce%b2%ce%b3%ce%ae%ce%ba%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-24-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%ba/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ