Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Η “Ενιαία Υγεία” (One Health) Σχεδιάζει Οι Γιατροί Να Γράφουν Συνταγές Για Το Παντοπωλείο Με Βάση Το Τι "Θεωρείται Ωφέλιμο Για Τον Πλανήτη"

Εικόνα προσαρμοσμένη από το "Bird Flu and the WHO's One Health Agenda", NZDSOS, 25 Μαΐου 2024.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

30 Ιουνίου, 2024 | Rhoda Wilson | Διαβάστε το εδώ


Ο παγκόσμιος πόλεμος κατά των αγροτών και η ώθηση για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση των Τροφίμων συνοδεύεται από την ατζέντα One Health, η οποία απειλεί τόσο τη διατροφική όσο και την ιατρική ελευθερία.

Η ατζέντα One Health περιλαμβάνει σχέδια για τους γιατρούς να γράφουν συνταγές για το παντοπωλείο με βάση αυτό που το ιατρικό κατεστημένο θεωρεί ωφέλιμο για τον πλανήτη, οδηγώντας ενδεχομένως στην εξάλειψη ορισμένων τροφίμων και την προσθήκη αμφισβητήσιμων ουσιών. Αυτό εγείρει ανησυχίες σχετικά με τη διανομή της υγειονομικής περίθαλψης και την προτεραιότητα των περιβαλλοντικών αναγκών έναντι της υγείας ενός ατόμου.

Το πλαίσιο One Health επεκτείνεται πέρα από την υγειονομική περίθαλψη, διεισδύοντας σε όλες τις πτυχές της ζωής. Τα ψηφιακά νομίσματα των Κεντρικών Τραπεζών και ένα ολοκληρωτικό σύστημα βιοασφάλειας θα μπορούσαν να υπαγορεύουν πού ζουν τα άτομα, πού ταξιδεύουν, τι αγοράζουν, πώς ξοδεύουν χρήματα και τι τρώνε. Ο συνδυασμός αυτών των μέτρων ελέγχου με τη γενετική χειραγώγηση της προσφοράς τροφίμων προκαλεί περαιτέρω συναγερμό.


Η Aτζέντα της "One Health"

Από την Tracy Thurman  

Στα προηγούμενα άρθρα μου, εξετάσαμε τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των αγροτών, τις οργανώσεις που πιέζουν για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση των Τροφίμων, τις τακτικές που χρησιμοποιούνται για να επιβληθούν αυτές οι αλλαγές στο κοινό, τα σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη για να αφαιρέσουν την πρόσβασή σας σε υγιεινά, φρέσκα από τη φάρμα τρόφιμα και τις γονιδιακές θεραπείες mRNA, RNA και DNA που εισέρχονται στην προσφορά τροφίμων.

Στο σημερινό μέρος, θα εξετάσουμε την ατζέντα " One Health " και πώς απειλεί να καταστρέψει τόσο την ελευθερία των τροφίμων όσο και την ιατρική ελευθερία.

Ο όρος " Ενιαία Υγεία" (“One Health”) επινοήθηκε μετά το πρώτο ξέσπασμα του SARS στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για να αντικατοπτρίζει τον κίνδυνο εμφάνισης νέων ασθενειών από την επαφή ανθρώπου-ζώου. Αναφέρεται στην ιδέα ότι η δημόσια υγεία δεν αφορά μόνο τη δική σας υγεία, αλλά και την υγεία των ζώων και την "πλανητική" υγεία. Διατυπώνεται με γλώσσα σχεδιασμένη να ακούγεται ελκυστική και ολιστική. Ενσωματώνεται σε αυτήν η υπόθεση ότι, επειδή διακυβεύεται η πλανητική υγεία, πρέπει να υπάρξει ένα παγκόσμιο διοικητικό όργανο με έλεγχο όλων των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων για τη φύλαξη αυτής της ""ενιαίας υγείας"" και για τη "βιώσιμη εξισορρόπηση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων", με ισότητα μεταξύ της ιεράρχησης των ζώων, του περιβάλλοντος και της προσωπικής σας υγείας.

Η ιδέα της "Ενιαίας Υγείας" έχει απίστευτα επικίνδυνες προεκτάσεις, οι οποίες θα πρέπει να είναι προφανείς όταν αναλογιστείτε ποιοι την προωθούν: ο ΠΟΥ, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Bill Gates, το Ίδρυμα Rockefeller, το NIH, το CDC, το USDA, το FDA και κάθε άλλος COVID ένοχος που μπορείτε να σκεφτείτε.

Περιλαμβάνει μια αρρωστημένη παραλλαγή του γνωμικού "Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου" - σχέδια για τους γιατρούς να γράφουν συνταγές για το παντοπωλείο - το οποίο ακούγεται καλό μέχρι να σκεφτείτε ότι οι συνταγές θα βασίζονται όχι μόνο στο τι είναι καλό για εσάς, αλλά στο τι το ιατρικό κατεστημένο καθορίζει ότι “θα ωφελήσει τον πλανήτη”. Σκεφτείτε τι εξαλείφουν ενεργά οι ελίτ από την προσφορά τροφίμων, καθώς και τις ουσίες που σχετίζονται με τα τρόφιμα που προσθέτουν. Σκεφτείτε την πλύση εγκεφάλου των περισσότερων γιατρών κατά τη διάρκεια του COVID, και την άρνησή τους να συστήσουν βασικά συμπληρώματα υγείας, ηλιοφάνεια, βιταμίνη D, ή αποτελεσματική έγκαιρη θεραπεία, αφήνοντας αντ' αυτού τους ασθενείς τους στο έλεος του remdesivir, των αναπνευστήρων και των ενέσεων mRNA. Αν δεν σας αρέσει η ιδέα των συνταγών με γεύμα γρύλου και μαρούλι από εμβόλια, αυτή η Aτζέντα θα πρέπει να σας προκαλέσει έντονα ερωτηματικά .

Επίσης, εγείρει το ανησυχητικό φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης που θα διανέμεται με δελτίο ή θα παρακρατείται με την αιτιολογία ότι οι ανάγκες της υγείας σας υποσκελίζονται από τις περιβαλλοντικές ανάγκες. Αν αναλογιστείτε τις ρητές μαλθουσιανές πεποιθήσεις των παγκοσμιοποιητών, μια τέτοια ιδέα ενέχει ανείπωτο κίνδυνο. Οι διαχειριστές της κοινωνίας πιστεύουν ξεκάθαρα ότι τα οικοσυστήματα του πλανήτη θα ωφεληθούν από τη μείωση του αριθμού των αγροτών, και αυτό το νέο παράδειγμα υγείας τους επιτρέπει να συνυπολογίσουν αυτό το δόγμα στην απόφαση για το αν αξίζετε φροντίδα που σώζει ζωές, το δικαίωμα εξαίρεσης από τον εμβολιασμό, το δικαίωμα στην πραγματική φυσική τροφή ή τη ζωή καθόλου.

Στον Καναδά, ο αριθμός των αγροτών μειώνεται ήδη αρκετά δραστικά. Μόνο στο Κεμπέκ, πάνω από το 6,1% των θανάτων το 2022 προήλθε από το κυβερνητικό πρόγραμμα ευθανασίας, που ονομάζεται Ιατρική Βοήθεια στο Θάνατο ("MAID"). Η ευθανασία είναι η έκτη κυριότερη αιτία θανάτου στον Καναδά- διεκδικεί σχεδόν τόσες ζωές ετησίως όσες υποτίθεται ότι θα διεκδικούσε το 2020 το κοβίδιο. Ο Καναδάς σχεδιάζει να επεκτείνει το πρόγραμμα ώστε να επιτρέψει σε ανήλικους κάτω των δεκαοκτώ ετών και σε ψυχικά ασθενείς να συναινέσουν σε θάνατο με τη βοήθεια γιατρού. Ανάπηροι και φτωχοποιημένοι Καναδοί αναφέρουν ότι τους αρνούνται την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, αλλά τους προσφέρεται αντ' αυτού αυτοκτονία - μεταξύ αυτών και η παραολυμπιονίκης και βετεράνος Christine Gauthier, η οποία υπέβαλε αίτηση για ανελκυστήρα αναπηρικού αμαξιδίου, αλλά αντ' αυτού της προσφέρθηκε θάνατος.

Πέρα από την ιατρική περίθαλψη, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς οποιαδήποτε πτυχή της ζωής του που δεν θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ενός πλαισίου υγείας. Αν η υγεία των ζώων, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος πρέπει να σταθμίζεται εξίσου, η ατζέντα ξεπερνά κατά πολύ το γραφείο του γιατρού. Το πού ζείτε, πού μπορείτε να ταξιδέψετε, τι αγοράζετε, πώς μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας και τι μπορείτε να φάτε, όλα θα εμπίπτουν σε αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα βιοασφάλειας.

Σκεφτείτε το σε συνδυασμό με τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών, ή CBDCs, ένα σύστημα που ήδη αναπτύσσεται σε άλλες χώρες και σχεδιάζεται να ξεκινήσει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, όλα τα χρήματα είναι ψηφιακά και κεντρικά ελεγχόμενα. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να προγραμματίσει τα χρήματά σας ώστε να μπορείτε να τα ξοδεύετε μόνο σε εγκεκριμένα είδη. Η συνταγή σας για το παντοπωλείο με σκόνη εντόμων και λαχανικά με mRNA μπορεί να γίνει υποχρεωτική, εκτός αν έχετε ήδη δημιουργήσει μια εναλλακτική προμήθεια τροφίμων με τη δυνατότητα πληρωμής σε ένα ανεξάρτητο νόμισμα.

Βεβαίως, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη όλα αυτά. Αλλά αν το COVID μας δίδαξε κάτι, είναι ότι το πλαίσιο της καταπίεσης μας αναπτύσσεται πριν από την επιβολή των εντολών. Γιατί να χρηματοδοτήσετε πειράματα με mRNA στο μαρούλι και γάλα γονιδιακής θεραπείας αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα τρόφιμα ως όχημα για τη γενετική χειραγώγηση των μαζών; Γιατί να παρακολουθείτε τις αγορές τροφίμων με διακηρυγμένο στόχο τη μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος, γαλακτοκομικών, ψαριών και αυγών, αν δεν σκοπεύετε να ελέγξετε τι αγοράζουν οι άνθρωποι; Και τι θα αντικαταστήσει αυτές τις υγιεινές πρωτεΐνες - τα μπιφτέκια σόγιας από ΓΤΟ; Στρατιωτικά πλαστικά απόβλητα πρωτεϊνών σε σκόνη; Έντομα; Βιομηχανικά σπόρια εντοπισμού ώστε οι διαχειριστές της κοινωνίας να γνωρίζουν ακριβώς τι τρώνε ο λαουτζίκος;

Πάρτε όλα αυτά στο πλαίσιο της καταστολής των αγροτών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, και στη συνέχεια συνυπολογίστε το αναδυόμενο πλέγμα ελέγχου βιοασφάλειας One Health, παντρεμένο με τα ψηφιακά νομίσματα των Κεντρικών Τραπεζών, τις κοινωνικές πιστωτικές βαθμολογίες και τα προσωπικά αποτυπώματα άνθρακα, και η πλήρης εικόνα αναδύεται: η ελεγχόμενη κατεδάφιση της σημερινής προσφοράς τροφίμων και της ελευθερίας όπως την ξέρουμε, για να αντικατασταθεί με ένα παγκόσμιο, συγκεντρωτικό, πλήρως παρακολουθούμενο και αυστηρά ελεγχόμενο σύστημα όπου οι αγρότες θα ζουν με βιομηχανικά επεξεργασμένα λεγόμενα τρόφιμα, στο οποίο η ιατρική σας περίθαλψη θα βασίζεται στο τι λένε οι μαλθουσιανοί (ευγονιστές) ότι είναι καλό για τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας την “κλιματική αλλαγή’ και την “πλανητική υγεία” ως δικαιολογία.

Εάν ενδιαφέρεστε για την ιατρική ελευθερία, θα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι η ελευθερία των τροφίμων και η ιατρική ελευθερία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, και εάν δεν προστατεύσουμε και τις δύο, θα χάσουμε τα πάντα. Διατροφή, ενέσεις και εντολές: πρέπει να απορρίψουμε τα σχέδιά τους και για τα τρία.

Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Θα εξερευνήσουμε τις επιλογές μας στο επόμενο άρθρο μου.


Σχετικά με την συγγραφέα: Η Tracy Thurman είναι υπέρμαχος της αναγεννητικής γεωργίας, της διατροφικής κυριαρχίας, των αποκεντρωμένων διατροφικών συστημάτων και της ιατρικής ελευθερίας. Συνεργάζεται με το τμήμα δημοσίου συμφέροντος του δικηγορικού γραφείου Barnes για τη διασφάλιση του δικαιώματος αγοράς τροφίμων απευθείας από τους αγρότες χωρίς κυβερνητική παρέμβαση. Η σειρά άρθρων της για τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των αγροτών και τον πόλεμο κατά των τροφίμων δημοσιεύεται από το Brownstone Institute.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο και θα θέλατε να βοηθήσετε να στηρίξετε το συνεχές έργο μου, ο παρακάτω σύνδεσμος είναι μια επιλογή.

Παρακαλώ βοηθήστε να στηρίξετε το έργο μου. 🙏

Κεράστε έναν καφέ στο Ko-fi

Get more from Apollodoros in the Substack app
Available for iOS and Android

---Δικτυογραφία :

One Health plans for doctors to write grocery prescriptions based on what is deemed to be beneficial for the planet – The Expose

https://expose-news.com/2024/06/30/one-health-plans-for-doctors-to/

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »