Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! Drag queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη...

Δράση διοργανώνει το “Thessaloniki Pride” και οι “Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο”, κατά τη διάρκεια της οποίας drag queens θα διαβάσουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Thessaloniki Pride στο facebook την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, από τις 5 έως τις 7:30 το απόγευμα; θα γίνει ανάγνωση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού “Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα” από drag queens της ομάδας Θεραπαίζειν, στον παιδικό σταθμό “Μικρόκοσμος”, στην Καλαμαριά.

Η δράση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι για παιδιά από 3 έως 12 ετών και γίνεται με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Thessaloniki Pride, στο χώρο της ActionAid Hellas Youth Πέρυσι και περιελάμβανε την ανάγνωση παραμυθιών από Drag Queens σε μικρά παιδιά. Η δράση είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών σε θέματα διαφορετικότητας.
Πηγή: Cityportal το είδα

3 σχόλια:


 1. Προστατεψτε τα παιδια σας.....................

  Ο παιδικός σταθμός «μικρόκοσμος»έχει επίσημους συνεργάτες την οργάνωση genderhood και έτερος συνεργάτης του μικρόκοσμου,«ladybug», ενημερώνει και εκπαιδεύει κόσμο στο «βρεφικό μασάζ».XM............

  Genderhood: Φτιάχνουμε μαζί ένα κουτί για την συναίνεση!

  https://genderhood.org/en/who-we-are-2/
  ———
  Ιδού κάποια από τα πιο εξωφρενικά βιογραφικά των στελεχών ΤΗΣ genderhood

  https://twitter.com/nomos_o/status/1608471098823245829

  https://twitter.com/nomos_o/status/1608471093055995905?cxt=HHwWgoCy0fz7t9IsAAAA
  —-
  2 άσχετες φωτογραφίες…

  https://twitter.com/kyrnionios/status/1608567682709999617
  ===================
  ΤΡΕΜΟΥΝ………………………..

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

  ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΘΈΣΗ Ν’ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΈΤΥΧΕ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΤΙΚΗ ΕΚΔΉΛΩΣΉ ΜΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΣΕ ΝΈΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΧΏΡΟ, ΚΑΘΏΣ Ο ΠΑΙΔΙΚΌΣ ΣΤΑΘΜΌΣ ΜΙΚΡΌΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΊ. Η ΠΟΛΛΑΠΛΆΣΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΑΠΌ ΓΟΝΕΊΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΡΆΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΉΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΣΚΌΠΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΏΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΏΝ ΚΎΚΛΩΝ. ΜΕ ΑΊΣΘΗΜΑ ΕΥΘΎΝΗΣ ΛΟΙΠΌΝ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΊ Η ΠΙΘΑΝΉ ΈΚΘΕΣΉ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΉΡΗΜΑ ΜΊΣΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΈΝΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΖΉΤΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΆ, ΣΕ ΝΈΑ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΏΡΗΣΑΝ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΉ.

  https://www.eventbrite.com/e/drag-xmas-drag-queens-tickets-496722027957?aff=estw&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-source=tw&utm-term=listing

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προστατεψτε τα παιδια σας…………………

   Genderhood: Φτιάχνουμε μαζί ένα κουτί για την συναίνεση!
   ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΜΙΛΟΥΝ?????????????

   https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/genderhood-synainoBox

   ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

   Διαγραφή
 2. «Φέρνουμε επανάσταση στην εκπαίδευση των παιδιών… επανεκπαιδεύουμε τους δασκάλους για να εφαρμόσουν το νέο Πρόγραμμα Σπουδών… όπως η Πρωτοβουλία Κλίντον… που είναι καλό…» – Klaus Schwab

  https://twitter.com/liz_churchill8/status/1608628761318264832?cxt=HHwWgMDQ3bzV_9IsAAAA

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »