Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Η αμερικανική βάση δεδομένων V-Safe επιβεβαιώνει τη βλαπτικότητα των εμβολίων κατά της COVID-19

από  

Τι είναι το VSafe;

Πολλοί γνωρίζουν για την ύπαρξη του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS), μιας δημόσιας βάσης δεδομένων για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων, την οποία διαχειρίζονται από κοινού το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Το V-Safe είναι μια άλλη βάση δεδομένων που διαχειρίζεται και παρακολουθείται από το CDC. Πρόκειται για έναν εθελοντικό «έλεγχο υγείας μετά τον εμβολιασμό» που αναπτύχθηκε για να συλλέξει δεδομένα για όσους έκαναν το εμβόλιο COVID.

Οποιοσδήποτε στις ΗΠΑ μπορεί να εγγραφεί στο V-Safe, χρησιμοποιώντας το smartphone του, αφού λάβει οποιαδήποτε δόση εμβολίου COVID-19. Οι γονείς μπορούν επίσης να εγγράψουν τα ανήλικα παιδιά τους για να παρακολουθούν τις επιπτώσεις στην υγεία. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας μετά από κάθε δόση, το V-Safe θα στέλνει σε όσους έχουν κάνει εμβόλιο COVID ένα καθημερινό μήνυμα κειμένου ζητώντας λεπτομέρειες για την υγεία και την ευημερία τους. Μετά από αυτό, οι έλεγχοι αποστέλλονται κατά διαστήματα.

 

Τι δείχνει το VSafe για τα εμβόλια COVID;

Σε μια συνέντευξη στις 4 Οκτωβρίου 2022, στο Fox News, ο

δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων Aaron Siri, νομικός σύμβουλος του Informed Consent Action Network (ICAN), μοιράστηκε συγκλονιστικά δεδομένα του V-Safe που ελήφθησαν από το CDC μετά από πολλαπλές νομικές απαιτήσεις, όπως αποκαλύπτει ο οστεοπαθητικός γιατρός Joseph Mercola σε σχετικό άρθρο του (1).

Για περισσότερους από 15 μήνες, το CDC πάλεψε να μην δημοσιοποιήσει κανένα από αυτά τα δεδομένα. Η ICAN έπρεπε να υποβάλει δύο αγωγές και πολλαπλές προσφυγές για να ζητήσει από το CDC να τα παραδώσει και όταν δείτε τα δεδομένα, θα καταλάβετε γιατί.

Λοιπόν, τι δείχνουν πραγματικά τα δεδομένα V-Safe, τα οποία το CDC ήταν τόσο απρόθυμο να δημοσιοποιήσει; Είναι τα εμβόλια για την COVID τόσο αβλαβή όσο ισχυρίζονται ότι είναι; Αυτό απέχει από την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρθηκε λεπτομερώς από τον Siri, από τα 10 εκατομμύρια άτομα που εγγράφηκαν στο V-Safe, το 7,7% (770.000 άτομα) χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη μετά το εμβόλιο και το 25% (2,5 εκατομμύρια άτομα) έχασαν τη δουλειά ή το σχολείο ή υπέστησαν μια σοβαρή παρενέργεια που επηρέασε την καθημερινότητά τους.

 

 

Όπως σημειώνει ο Siri, αυτοί οι αριθμοί είναι αξιοσημείωτοι. Ένα από τα βασικά μηνύματα που μας δόθηκαν ήταν ότι, ενώ η COVID-19 δεν αποτελούσε σημαντική απειλή για όλους τους ανθρώπους, το εμβόλιο θα περιόριζε τον αριθμό των νοσηλειών, των θανάτων και των ημερών που λείπουν από την εργασία λόγω μόλυνσης.

Λοιπόν, βλέπουμε τώρα ότι το 25% όσων έκαναν το εμβόλιο έχασαν τη δουλειά ή το σχολείο λόγω των παρενεργειών και το 7,7% χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Αυτό είναι συγκλονιστικό και ακυρώνει τελείως το επιχείρημα του CDC ότι όλοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, είτε ανήκουν σε κατηγορία υψηλού κινδύνου είτε όχι, και είτε έχουν ήδη περάσει COVID-19 είτε όχι.

Τα δεδομένα V-Safe δείχνουν επίσης ότι τα εμβόλια COVID προκαλούν μια ανεπιθύμητη ανοσολογική αντίδραση. Τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι, από τα 10 εκατομμύρια – το 40% –ανέφεραν πόνο στις αρθρώσεις. Δύο εκατομμύρια, ή το 20%, ανέφεραν «μέτριο» πόνο στις αρθρώσεις και 400.000, ή 4%, ταξινόμησαν τον πόνο ως «σοβαρό».

Όπως σημειώνει ο Siri, ο πόνος στις αρθρώσεις είναι συχνά σημάδι ανοσολογικής αντίδρασης και μπορεί να προκαλέσει ανησυχία όταν εμφανίζεται μετά τον εμβολιασμό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τα εμβόλια υποτίθεται ότι προστατεύουν τους ηλικιωμένους, οι οποίοι ήδη τείνουν να έχουν προβλήματα στις αρθρώσεις.

 

 

Γιατί το CDC αγωνίστηκε για να κρατήσει κρυφά τα δεδομένα του V-Safe;

Σε ένα άρθρο του Substack στις 5 Οκτωβρίου 2022, ο Steve Kirsch σχολίασε την ένδειξη δεδομένων V-Safe (2):

«Το V-Safe είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα παρακολούθησης της ασφάλειας που τέθηκε σε εφαρμογή από το CDC για την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τη λήψη ενός εμβολίου. Τα δεδομένα V-Safe δείχνουν ότι το 33,1% των ατόμων που έκαναν το εμβόλιο υπέφεραν από μια σημαντική ανεπιθύμητη ενέργεια και 7,7 % έπρεπε να αναζητήσουν επαγγελματική ιατρική φροντίδα. Αυτοί είναι ασυνήθιστοι αριθμοί. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ότι το CDC απέκρυψε σκόπιμα αυτές τις πληροφορίες από το αμερικανικό κοινό και ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες παραποίησαν τα δεδομένα στις δοκιμές … το CDC δεν προστατεύει τον αμερικανικό λαό. Προστατεύουν τους κατασκευαστές των εμβολίων».

Είναι σημαντικό ότι ο θάνατος δεν αναφέρεται στο V-Safe, καθώς οι νεκροί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους. Έτσι, δεν έχουμε τρόπο να γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς τους 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες του V-Safe έχουν πεθάνει.

 

ΠΗΓΕΣ

  1. Mercola J, V-Safe Database Confirms COVID Jab Hazards. October 18, 2022. https://www.mercola.com/
  2. Kirsch S, Why did the CDC hide the v-safe data from the American people for almost 2 years?, October 5, 2022. https://stevekirsch.substack.com/p/why-did-the-cdc-hide-the-v-safe-data

1 σχόλιο:

  1. `Ωχχχ Θεέ μου ! Αυτό συνεχίζει να χύνεται και δεν σταματά…. οι γυναίκες μας σφαγιάζονται από τα εμβόλια με αριθμούς τόσο μεγάλους, που δεν μπορούμε απλά να δημοσιεύουμε όλα όσα λαμβάνουμε! Όπως το μαντέψατε, κυρίως από την Pfizer.

    https://www.eutimes.net/2021/12/sexy-babes-massacre-12-more-super-hot-chicks-crippled-by-vaccines/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »