Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Η λίστα της φρίκης που θυμίζει ναζί: Αυτοί είναι οι Αμερικανοί του Δημοκρατικού κόμματος που εμπλέκονται με βιολογικά όπλα στην Ουκρανία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε σκιώδεις συμμετέχοντες στη στρατιωτική βιολογική έρευνα των ΗΠΑ.

Ανάμεσά τους είναι ο Επικεφαλής Επιστήμονας και Πρόεδρος Διεθνούς Έρευνας στην Pfizer, καθώς και ο πρώην Διευθυντής της DITRA Kenneth Myers.

Συνδέονται με το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, υποστηρίζει το ρωσικό ΥΠΑΜ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που δείχνει και εξηγεί πολλά.

Συνδέονται με το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και λειτουργούν ως «ιδεολογικοί εμπνευστές της στρατιωτικής βιολογικής έρευνας και δημιουργοί κρυφών σχημάτων ξεπλύματος χρήματος προς το συμφέρον ενός στενού κύκλου εκπροσώπων της αμερικανικής ελίτ».

Η Ρωσία παρείχε αποδεικτικά στοιχεία για το έργο της Ουκρανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών με εξαρτήματα βιοόπλων, αλλά η Ουάσιγκτον δεν απάντησε στις κατηγορίες της Μόσχας για παραβίαση της Σύμβασης, δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος Ιγκόρ Κιρίλοφ.

Τι άλλο ανακοινώθηκε στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας:


Η μεταφορά της βιο-έρευνας σε τρίτες χώρες επιτρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες να μην τις λογοδοτούν.

Το Πεντάγωνο μεταφέρει ημιτελή ερευνητικά έργα στο πλαίσιο ουκρανικών έργων στην Κεντρική Ασία και την Ανατολική Ευρώπη.

Εάν τα Ηνωμένα Έθνη ακολουθήσουν τη συμβουλή των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δημιουργία κοινού μηχανισμού για τη διερεύνηση βιοσυμβάντων, τότε αυτό θα δώσει στις δυτικές χώρες την ευκαιρία να «ορίσουν» τους δράστες κατά την κρίση τους.

dimokratiko komma

Πηγή: periodista.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ