Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με drag-queen

Είναι φανερό το πως οραματίζονται ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ το μέλλον των Ελληνόπουλων. Οι κόρες μας, θα νυμφεύονται Μουσουλμάνους μετανάστες και οι γιοι μας θα γίνονται gay, ειδάλλως θα αποκαλούνται φασίστες, θα φέρουν κοινωνικό στίγμα και πιθανότατα να μη βρίσκουν και δουλειά στο μέλλον. Αλίμονο στους Έλληνες που δε βλέπουν τι επιφυλάσσουν τα πολιτικά κόμματα για τα παιδιά τους και για τη χώρα. Αντικατάσταση πληθυσμού, εξισλαμισμός και εκπούστευση των αρρένων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Pronews:

Γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, παρακολούθησαν την «εκδήλωση»  που διοργανώθηκε από μια οργάνωση που αποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνια» , τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με drag queen, δηλαδή άνδρας ντυμένος ως γυναίκα, να διαβάζει «παραμύθι» σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο,

λόγω της μεγάλης συμμετοχής(!) (σε drag queens άραγε;)  αλλά και αντιδράσεων, οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής.

Το παραμύθι «η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Σε δηλώσεις του επισήμανε  ότι «η παρουσία μας εδώ σηματοδοτεί την ελευθερία που μπορεί να έχει ο καθένας να διοργανώνει εκδηλώσεις, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα να σέβονται τα δικαιώματα των ανθρώπων και σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει κίνδυνος απαγόρευσης ή αντίμετρα οποιουδήποτε δεν πιστεύει στην ελευθερία του ανθρώπου».

Η Βάσια Μαντέση, αναπληρώτρια γραμματέας Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χαρακτήρισε εξαιρετική την εκδήλωση και τόνισε ότι στο «κόμμα είμαστε συμπεριληπτικοί, προσπαθούμε όλες οι οικογένειες, όλων των χρωμάτων».

Από την πλευρά των διοργανωτών, ο Κωνσταντίνος Μαραγκός,  ο οποίος έγραψε το παραμύθι που διαβάστηκε στα παιδιά, εξήγησε ότι πραγματεύεται τα δώρα που παίρνουν τα παιδιά, όπως αυτοκίνητα τα αγόρια και κούκλες τα κορίτσια δίνοντας έτσι έτοιμους ρόλους.

«Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να αναφέρει στο ποιες δραστηριότητες να είναι ο εαυτός τους.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη  «εκδήλωση»  η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ξεσπά μέσω Instagram και τονίζει: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».

«Είναι αδιανόητο drag queens να διαβάζουν παραμύθια σε μωρά και παιδιά 3 έως 12 ετων.

Δεν είναι ειδικοί, δεν είναι πρότυπα, δεν μπορούν να απευθύνονται σε μωρά παιδιά.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε.

Μεγάλη ντροπή στο δήμο Καλαμαριάς που έδωσε τη σχετική άδεια και ακόμα μεγαλύτερη στους γονείς που θα θελήσουν να τα παιδιά τους σε αυτό το “event”».

πηγή





6 σχόλια:

  1. Αυτό το πειραγμένο αφού πηδάει ό,τι πηδάει ώστε να κινδυνεύει με φυλάκιση, ταυτόχρονα την βρίσκει να παριστάνει την τερατογυναίκα. Όλα φυσιολογικά.

    https://twitter.com/LycusOtto/status/1609197584496689153?cxt=HHwWgoC81aurgtUsAAAA
    ---------
    Τι ακριβώς κάνει εδώ o "συγγραφέας";
    Γιατί τέτοιοι μορφασμοί;
    Γιατί προσπαθεί να τραβήξει φωτογραφίες τα παιδάκια χωρίς να φανεί;

    https://twitter.com/Shah_Di_Lay/status/1609103951038668803?cxt=HHwWhoCzhZTh19QsAAAA
    ------------
    Έχω μια ακραία ομοφοβική απορία…ελπίζω να μπορώ να την εκφράσω…Όταν μιλάς σε παιδιά 3 έως 12 ετών για τον «έμφυλο ρόλο των παιχνιδιών» (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) δεν εκμεταλλεύεσαι την αθωότητά τους,προκειμένου να τους επιβάλεις τη δική σου ατζέντα;

    https://twitter.com/dstefanos/status/1608944378109915136?cxt=HHwWgMDTieWYj9QsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αν αυτό δε σε γεμίζει με δίκαιη οργή, τότε δε ξέρω τι άλλο πω;

    https://twitter.com/LycusOtto/status/1609197584496689153?cxt=HHwWgoC81aurgtUsAAAA

    https://twitter.com/LycusOtto/status/1609197584496689153?cxt=HHwWgoC81aurgtUsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτό δε σε γεμίζει με δίκαιη οργή, τότε δε ξέρω τι άλλο να πω;

    https://twitter.com/LycusOtto/status/1609197584496689153?cxt=HHwWgoC81aurgtUsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δίκαιη" ή "άδικη" αν είναι η οργή δεν θα το εξετάσουμε και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει! Πρέπει να πέσει κρύο λεπίδι σε όλους όσους "βάζουν πλάτη" ώστε αυτός ο βόθρος να αποτελέσει το μέλλον των παιδιών μας και της Ελλάδας!

      Διαγραφή


  4. Αυτό το ανθρωποειδές ντύθηκε Drag και διάβασε παραμύθια στα παιδάκια σας???????????

    https://twitter.com/zhtwhnikh/status/1609100678064115715?cxt=HHwWhsDQvdKi1tQsAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...δεν επηρεάστηκα από έτοιμους ρόλους μέσω παιγνιδιών ή φύσης κι ανακάλυψα την εαυτή μου...(βλ.βίντεο).
    ...τις Απόκριες θα ντυθούν drag kings και θα διαβάσουν το παραμύθι "ο βασιλιάς είναι γυμνός και ξεφτιλίστηκε "
    Καλή χρονιά σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »