Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Σάλος στο Ισραήλ από τις δηλώσεις κορυφαίου βιολόγου για Pfizer: «Έκανα τρία λάθη: Το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εμβόλιο»

 «H Pfizer επιχειρεί να συγκαλύψει τους θανάτους από το εμβόλιο»

Με ένα tweet-«βόμβα», ένας από τους πιο εξέχοντες βιολόγους του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας, καθηγητής Shmuel Shapira, φέρνει τα πάνω κάτω για τα εμβόλια:

Όπως αναφέρει σε σχέση με τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer: «Έκανα τρία λάθη: Αυτά ήταν  το πρώτο εμβόλιο, το δεύτερο εμβόλιο και το τρίτο εμβόλιο».

Ο καθηγητής πρόσθεσε: «Ποιος λέει ότι όσοι εμβολιάστηκαν δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος;»

Ο καθηγητής Shapira, ήταν ένας από τους δημιουργούς ενός ισραηλινού εμβολίου για τον COVID-19 το οποίο όμως δεν διατέθηκε στο κοινό, έδωσε συνέντευξη στην ισραηλινή τηλεόραση και του ζητήθηκε να εξηγήσει τη θέση του.

Όπως σημείωσε παρόλο που τα εμβόλια της Pfizer δεν ήταν «ψεύτικα» και είχαν σώσει ζωές, «έχουν επίσης πολύ περιορισμένη αποτελεσματικότητα, ίσως για τρεις μήνες και έχουν πολυάριθμες παρενέργειες, πολλές από τις οποίες είναι σοβαρές και έχουν προκαλέσει απώλεια ζωών, και το τελευταίο είναι κάτι που προσπαθούν να το συγκαλύψουν».

Και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν δημοσιεύσεις από διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο σχετικά με τις καρδιακές λοιμώξεις που σχετίζονται με αυτό το εμβόλιο, οι καρδιακές λοιμώξεις μερικές φορές είναι θανατηφόρες, επηρεάζουν νέους ανθρώπους, υπάρχουν σημαντικές νευρολογικές ασθένειες που σχετίζονται και ακόμη και αύξηση της ευαισθησίας στον καρκίνο».

Η Δρ. Sharon Elroi-Price, επικεφαλής του τμήματος Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, έσπευσε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του Shapira.

Μιλώντας στο ισραηλινό ραδιόφωνο, η Πράις είπε ότι δεν έχουμε ακόμη στοιχεία για  να γνωρίζουμε εάν τα εμβόλια θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο, ο οποίος αναπτύσσεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί ακόμη και να προκληθεί από τον ίδιο τον COVID.

Η Δρ. Πράις είπε ότι ο καθηγητής Shapiro «δεν είναι σε επαφή με την πραγματικότητα» σχετικά με τα εμβόλια, τα οποία έχουν παρενέργειες αλλά καμία τόσο σοβαρή όσο η ανάπτυξη μιας σοβαρής περίπτωσης του COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι «Το Ισραήλ αποτέλεσε το πειραματόζωο των εμβολίων της Pfizer – Το ζήτησα εγώ από τον Α.Μπουρλά».


πηγή

3 σχόλια:

  1. Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης: Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Ιερώνυμου σε Ισραηλινούς επιχειρηματίες

    «Ιερές» μπίζνες από ανίερους Ιεράρχες!

    Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για εκμίσθωση 99 ετών μεγάλου τμήματος της χερσονήσου του Καβουρίου σε εβραϊκά συμφέροντα, με αντίκρισμα 2,730 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

    Τι παραχωρείται

    Τα ακίνητα που παραχωρούνται στον επενδυτή προς αξιοποίηση είναι συνολικής έκτασης άνω των 17,3 χιλ. τ.μ. εντός της περίφημης έκτασης των περίπου 85 στρεμμάτων γνωστής και ως «Ορφανοτροφείο» της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη.

    https://www.seferou-maria.gr/%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος πανδημίας: Το Ισραήλ θα υποβαθμίσει την κατάσταση του COVID σε γρίπη

    https://vinnews.com/2022/12/28/pandemics-end-israel-to-downgrade-covid-to-flu-status/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισραηλινός επικεφαλής εμβολίων: «Έχουμε κάνει λάθη»

    https://www.youtube.com/watch?v=bnMMYJKZvnU

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ