Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

ΨΕΥΤΕΣ !! ΟΛΟΙ !! ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ !! 20 ΜΑΪΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ, 25 ΜΑΪΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ, 27 ΜΑΪΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ “ΘΕΤΙΚΟ” ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ, ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙ !! ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΘΕΤΙΚΟ” !! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE !! MHN TO XAΣΕΤΕ !!

 Στιγμιότυπο οθόνης 2022-12-28, 7.37.50 μμ

Βεβαιώνουν ότι πήραν το δείγμα στις 20 Μαΐου 2021 και ήταν θετικό.

ΑΥΤΗ είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

 

 

25 Μαΐου 2021 το δείγμα αντί 20 Μαΐου που λένε και

βεβαιώνουν οι ψεύτες, 27 το αποτέλεσμα, μετά θάνατον !!

 

Και ΑΥΤΟΣ είναι ο νεκρός Μιχάλης…

 

 

Ούτε τα προσχήματα !!

Θυμίζω ότι η Άννα Ψυχογυιού μετά από 175 μέρες ήταν σε σακούλα.

Θυμίζω ότι όταν η Ειρήνη ζήτησε να δει τον πατέρα της στο ψυγείο, τότε που ο εισαγγελέας αρνείτο πεισματικά να δώσει την εντολή για τη νεκροψία-νεκροτομή, της το απαγόρευσαν γιατί ήταν σε “διπλή σακούλα”.

Τα υπόλοιπα στο σημερινό LIVE !

MHN TO XAΣETE !

Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »