Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Είμαστε σε πόλεμο. Αόρατο, επικίνδυνο, καταστροφικό...

 Της Ιωάννας Υψηλάντη


"Μεγάλωσε στα μεταπολεμικά χρόνια και ανάθρεψε τα παιδιά της, μέσα στις...

σκληρές οικονομικές συνθήκες της δεκαετίας του 1970. Αλλά η συνταξιούχος Γκλένις Χιλλ λέει ότι η ζωή ποτέ δεν ήταν τόσο σκληρή όσο είναι σήμερα. Οι ταχύτατα αυξανόμενοι λογαριασμοί της ενέργειας σημαίνουν ότι μια γυναίκα ηλικίας 74 ετών δεν τολμά να ανάψει  θερμαντικά σώματα στο σπίτι της, για περισσότερο από μία ώρα."

Αυτή η γυναίκα μιλάει στην Αγγλική "Μίρορ" και προσθέτει ότι κάτω απ΄τις κουβέρτες του κρεβατιού της, στρώνει εφημερίδες, για να μην κρυώνει, όπως έκανε και σαν παιδί, στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της οργάνωσης "National Energy Action", 10.000 Βρετανοί πεθαίνουν, λόγω κρύων σπιτιών.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Αγγλική Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ανακοίνωσε αυξήσεις, κατά 80%, στο ανώτατο όριο τιμών και συγκεκριμένα, στις 3.549 λίρες, ή 6.017 δολάρια, έναντι των 1971 λιρών ή 3.348 δολ.

Ο περυσινός μέσος όρος των 1.277 λιρών (2.164 δολ.) τριπλασιάστηκε.
 
Οι Βρετανοί πληρώνουν μία φορά τον χρόνο.

Ωστόσο, ούτε οι προβλέψεις δείχνουν ότι η κατάσταση θα καλυτερέψει.

Σύμφωνα με ανάλυση της εταιρείας συμβούλων ενέργειας "Cornwell Insights", η ανοδική πορεία των λογαριασμών  ενέργειας των νοικοκυριών πρόκειται να επιταχυνθεί.

Προβλέπεται ότι οι λογαριασμοί θα μπορούσαν να φτάσουν τις 6.616 λίρες (11.212 δολάρια) ετησίως μέχρι τον Απρίλιο του επόμενου έτους, (2023), πριν πέσουν στις 5.897 λίρες (9.999 δολάρια) ετησίως τον Ιούλιο.

Οι Βρετανοί δολοφονούνται.

Μέσα σε τρία χρόνια (2012-2015) πέθαναν από το το κρύο, στα κρεβάτια τους, ή ανέπτυξαν πνευμονίες και άλλες ασθένειες των πνευμόνων, 120.000 άνθρωποι.

Κάθε χρόνο, εδώ και χρόνια το κράτος τους ζητεί να μειώσουν την θερμοκρασία στα σπίτια τους, για "να σώσουν το περιβάλλον", αναφέροντας ότι έτσι θα σωθούν τα δάση. Μόνο που καμία σχέση δεν έχουν τα δάση με το αέριο και το πετρέλαιο, που κι αυτά τα προμηθεύονται, από την Σκωτία. και την Νορβηγία.

Πάνω από 7 εκατομμύρια Βρετανών στερούνται και το φαγητό, για να πληρώσουν το νοίκι και το ηλεκτρικό. Και φυσικά, ανήκουν στα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα.

Κανένας πόλεμος, κανένας Πούτιν δεν ευθύνεται, γι΄αυτό!
Η απληστία των ιδιωτικών εταιριών, που δρουν ανεξέλεγκτα με τις ευλογίες των κυβερνήσεων είναι η κύρια αιτία.

Οι πληθυσμοί πρέπει να εξοντωθούν, προκειμένου να πετύχει το σχέδιο της απόλυτης εξάρτησης των ανθρώπων από τις εξουσίες τους, είτε μέσω των επιδομάτων, είτε μέσω των ηλεκτρονικών "Pass", για παροχή τροφής, θέρμανσης, ηλεκτρικού, φαρμάκων, μετρητών.

Είμαστε σε πόλεμο. Αόρατο, επικίνδυνο, καταστροφικό.

Αν είσαι καλό και υπάκουο παιδί θα έχεις όσα θελήσουν  να σου δώσουν, μέσω του ηλεκτρονικού σου "πορτοφολιού" Αν όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »