Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

«ΒΟΜΒΑ» Bloomberg: O Bill Gates στηρίζει τα ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ εγκεφάλου – Ζητήστε συγγνώμη ΤΩΡΑ

Απάντηση στα τσιπάκια του Έλον Μασκ – Μήλον της έριδος οι κρυφές σκέψεις των ανθρώπων;;;

«Ο Bezos και ο Gates στηρίζουν την εταιρεία «Synchron» για την ανακάλυψη εμφυτεύματος εγκεφάλου»!!!

Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου που φιλοξενεί το πασίγνωστο ενημερωτικό δίκτυο Bloomberg, επομένως θα είναι κομματάκι δύσκολο να βγει HOAX από εκείνους που αρνούνταν κατηγορηματικά πως ο Bill Gates ασχολείται με εμφυτεύματα και μικροτσίπ, κάτι που ούτως ή άλλως ισχύει από παλαιότερα. Φυσικά δεν πρόκειται και δεν θα ζητήσουν συγγνώμη. Για την ώρα τουλάχιστον…

Η υποστήριξη των δισεκατομμυριούχων καθιστά την startup μία από τις καλύτερα χρηματοδοτούμενες προσπάθειες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ελέγχουν τους υπολογιστές με το μυαλό τους, όπως αναφέρεται.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος, αναφέρει πως μέσω μία τέτοιας εξέλιξης, δεν αποκλείεται κάποιος υπολογιστής ή η τεχνητή νοημοσύνη να μπορούν να διαβάζουν τις πιο κρυφές σκέψεις των ανθρώπων αλλά και να γράφουν πράγματα μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Πάντως, οι επιστήμονες που ασχολούνται με το

εγχείρημα, διαβεβαιώνουν πως όλα αυτά γίνονται με σκοπό την βελτίωση της Υγείας αλλά και της νοοτροπίας των ανθρώπων. Το είπε άλλωστε και ο Χαράρι (ΕΔΩ).

Όπως αναφέρει το Bloomberg, τον περασμένο Μάρτιο, ο ειδικός στη διεπαφή υπολογιστών εγκεφάλου Tom Oxley κάθισε για δείπνο με τον ιδρυτή της Amazon.com Inc., Jeff Bezos, για να μιλήσει για την εκκολαπτόμενη εταιρεία της Oxley, Synchron Inc. Oxley, για τις επνδύσεις που θα γίνουν την επιχείρηση.

Η Synchron δήλωσε την Πέμπτη ότι ολοκλήρωσε έναν κύκλο χρηματοδότησης 75 εκατομμυρίων δολαρίων, μέρος του οποίου προέρχεται από την Bezos Expeditions.

Η χρηματοδότηση έγινε από την ARCH Venture Partners και περιλαμβάνει μια επιταγή από την Gates Frontier, τον βραχίονα επενδύσεων επιχειρηματικών συμμετοχών του συνιδρυτή της Microsoft Corp., Bill Gates, και άλλους. Συμμετείχαν επίσης υπάρχοντες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένης της Khosla Ventures — της οποίας ο ιδρυτής, Vinod Khosla, παρουσίασε την Oxley στον Gates.

Πιθανώς η κίνηση γίνεται ως απάντηση στα τσιπάκια εγκεφάλου του Έλον Μασκ!!!

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα:

«Η Synchron έχει αναπτύξει μια ενδοαγγειακή διεπαφή υπολογιστή εγκεφάλου που μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάθε γωνιά του εγκεφάλου χρησιμοποιώντας τις φυσικές οδούς, τα αιμοφόρα αγγεία. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα μας εγκαινιάζει ένα νέο σύνορο για τη θεραπεία νευρολογικών παθήσεων: Νευροεπεμβατική Ηλεκτροφυσιολογία (Neuro EP). Η τεχνολογία μας θα μεταμορφώσει τρεις ιατρικούς κλάδους: Νευροπροσθετική, Νευροτροποποίηση και Νευροδιαγνωστική».

Ας θυμηθούμε και το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ