Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ήταν σύμβουλος της PFIZER και την έβαλαν σε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!!! Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ του ΕΛ από δικαστήριο

 Σάλος στις ΗΠΑ!!! Ξεκίνησαν δίκες!!! Στην Ελλάδα, όλα καλά και νομότυπα;;;

Αποδεικνύεται ότι το ανεξάρτητο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων στις ΗΠΑ για στην κλινική δοκιμή του εμβολίου για τον COVID-19 Φάσης 3 της Pfizer (C4591001) δεν ήταν τελικά τόσο ανεξάρτητο.

Ο δικηγόρος Aaron Siri ρωτά την dr Kathryn Edwards, η οποία ήταν σύμβουλος της Pfizer απευθείας πριν γίνει ένα από τα πέντε μόνο μέλη του συμβουλίου παρακολούθησης ασφάλειας για τα εμβόλια COVID.

Με πιο απλά λόγια: Ένα μέλος του Ανεξάρτητου Συμβουλίου Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων στην κλινική δοκιμή του εμβολίου Covid-19 Φάσης 3 της Pfizer πληρωνόταν από την ίδια την Pfizer παλαιότερα (μόνο;;;).

Όπως ειπώθηκε μεταξύ άλλων:

  • Δικηγόρος: «Δεν ισχύει πως υπήρξατε επίσης μια σύμβουλος της Pfizer;
  • Dr Kathryn Edwards: Ναι, κύριε, έχω υπάρξει σύμβουλος της Pfizer, και συνεργαζόμουν πάρα πολύ στενά με τη Pfizer, ιδιαιτέρως όσον αφορά τα εμβόλιά τους για τον covid, και στην ανάλυση πολλών αντιδράσεων και παρενεργειών. Επομένως, ναι εργάζομαι και πληρώνομαι από την Pfizer, για να αξιολογώ την ασφάλεια των εμβολίων!!!!
  • Δικηγόρος: Ανήκετε στην Επιτροπή παρακολούθησης των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου της Pfizer για τον covid; Ναι. Αυτό εννοούσατε όταν το είπατε αυτό;.
  • Dr Kathryn Edwards: Ναι. Σωστά.
  • Δικηγόρος: Είστε ένα απ’ τα μόλις 5 μέλη αυτής της επιτροπής παρακολούθησης των δεδομένων ασφάλειας για το εμβόλιο της Pfizer για τον covid-19. Σωστά;
  • Dr Kathryn Edwards: Ναι, κύριε, είμαι.
  • Δικηγόρος: Και αυτή υποτίθεται πως είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή παρακολούθησης των δεδομένων ασφάλειας. Σωστά;
  • Dr Kathryn Edwards: Είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή παρακολούθησης των δεδομένων ασφάλειας.
  • Δικηγόρος: Αυτή είναι η επιτροπή στην οποία όλοι εμείς στην Αμερική ελπίζουμε και βασιζόμαστε ότι θα διασφαλίσει με ανεξάρτητο τρόπο πως η ασφάλεια αξιολογείται καταλλήλως καθώς η κλινική δοκιμή γι’ αυτό το εμβόλιο της Pfizer για τον covid-19 θα εξελίσσεται. Σωστά;
  • Dr Kathryn Edwards: Σωστά. Και επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να το εξετάσουμε αυτό και εργαστήκαμε πάρα πολύ σκληρά για να το κάνουμε αυτό, όντως, όσο πιο πληρέστερα μπορούμε.
  • Δικηγόρος: Αλλά δεν ισχύει ότι μόλις πριν καταστείτε μέλος της ανεξάρτητης επιτροπής παρακολούθησης των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου της Pfizer για τον covid-19, ήσασταν σύμβουλος της Pfizer;
  • Dr Kathryn Edwards: Η Pfizer με πληρώνει για να αξιολογώ την ασφάλεια των εμβολίων επειδή είμαι μια ειδικός. Επομένως, όντως πληρώνομαι για να επιτελώ το έργο μου…. Αλλά επιτελώ το έργο μου επιμελώς και πλήρως.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ;;; ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ:


2 σχόλια:

  1. Τι έλεγε και τι λέει τώρα…

    https://twitter.com/THEJamesWhale/status/1433154541038542854?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1433154541038542854%7Ctwgr%5Ec25f085f2fce5e093477e05d894fb1ba7011ae97%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F


    https://twitter.com/THEJamesWhale/status/1605235781643247617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1605235781643247617%7Ctwgr%5Ec25f085f2fce5e093477e05d894fb1ba7011ae97%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε το βίντεο προσομοίωσης πανδημίας “Catastrophic Contagion”, απο το 2025!

    https://www.youtube.com/watch?v=Cq_NLAXtNJo

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »