Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Χάος… διαφθοράς στην ΕΕ! Μ΄ επιστολή τους 7 Ευρωβουλευτές ζητούν έρευνα για τη χρηματοδότηση 320.000.000 ευρώ που έλαβε το εργαστήριο Orgenesis Inc υπό τη διεύθυνση του συζύγου της Ursula Von Der Leyen από την Κομισιόν που προΐσταται η ίδια!!! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Χάος… διαφθοράς στην ΕΕ! Μ΄ επιστολή τους 7 Ευρωβουλευτές ζητούν έρευνα για τη χρηματοδότηση 320.000.000 ευρώ που έλαβε το εργαστήριο Orgenesis Inc υπό τη διεύθυνση του συζύγου της Ursula Von Der Leyen από την Κομισιόν που προΐσταται η ίδια!!! Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο…Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει οικογενειοκρατία στα πρότυπα μαφίας…Πακτωλό εκατομμυρίων μοιράζεται η ελίτ και στους λαούς ξεδιάντροπα πετούν ψίχουλα….

Διαφθορά στην ΕΕ: ευρωβουλευτές επαναστατούν και κηρύσσουν τον πόλεμο στη Von der Leyen και τον σύζυγό της.

Σε επιστολή που απηύθυναν στην Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για τη Διαφάνεια, επτά (7) ευρωβουλευτές ζήτησαν, στις 16 Δεκεμβρίου, η ΕΕ να διεξαγάγει έρευνα για τις εμπορικές δραστηριότητες του Heiko Von Der Leyen, συζύγου της Ursula Von Der Leyen, νυν Προέδρου. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πολύ πρόσφατα, αρκετά αξιόπιστα ιταλικά μέσα είχαν αποκαλύψει ότι το εργαστήριο Orgenesis Inc., υπό τη διεύθυνση του Heiko Von Der Leyen, είχε επωφεληθεί από χρηματοδότηση 320 εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μια commission-επιτροπή που διευθυνόταν από τη σύζυγό του.

Ο σύζυγος της Φον ντερ Λάιεν, στο στόχαστρο των ευρωβουλευτών. Σε μια εποχή που

το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μόλις συγκλονίστηκε από μια σοβαρή υπόθεση διαφθοράς που αφορά υψηλά πρόσωπα, οι Ευρωπαίοι βουλευτές (7 βουλευτές) απαιτούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να εξετάσει τις δραστηριότητες του Heiko Von Der Leyen, συζύγου της Ursula Von Der Leyen, μιας προσωπικότητας επικρίνεται όλο και περισσότερο για την αδιαφανή διαχείριση των συμβάσεων εμβολίων που υπέγραψε με την Pfizer.

Εκμεταλλευόμενοι το σκάνδαλο που αποδυναμώνει τις Βρυξέλλες, οι επτά ευρωβουλευτές απαιτούν να πέσει φως στην επιχείρηση ενός ανθρώπου του οποίου οι δραστηριότητες είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολες. Έτσι, με επιστολή που αναρτήθηκε στο Twitter στις 16 Δεκεμβρίου, οι 7 ευρωβουλευτές δεν μασούν τα λόγια τους και στοχεύουν την Orgenisis, στο εργαστήριο της οποίας ο σύζυγος της Von Der Leyen είναι ιατρικός διευθυντής.

«Μας ανησυχεί ιδιαίτερα η θέαση άρθρων Τύπου στην Ιταλία και τη Γερμανία σχετικά με την εμπορική δραστηριότητα στις χώρες της ΕΕ, της Orgenesis Inc., μιας αμερικανικής εταιρείας που απασχολεί τον κ. Heiko Von Der Leyen, σύζυγο του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Στην επιστολή, οι ευρωβουλευτές αναφέρθηκαν στο πρόσφατο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου από το Lecourrier-du-soir.com και κάνουν αναφορά στην παρουσία του Heiko Von Der Leyen στην εποπτική επιτροπή ενός ιδρύματος που έλαβε χρηματοδότηση άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ. από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επικεφαλής τη σύζυγό του, Ursula Von Der Leyen.

Αντιμέτωπος με ισχυρές πιέσεις από τα μέσα ενημέρωσης, ο Heiko Von Der Leyen είχε τελικά παραιτηθεί από τη θέση του, αλλά η εταιρεία του (Orgenesis Inc.) παραμένει σε αυτό το ίδρυμα. Λεπτομέρεια που δεν διέφυγε της προσοχής των επτά βουλευτών που την υπογράμμισαν ξεκάθαρα στην επιστολή τους.

«Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, παρόλο που ο κ. Von der Leyen παραιτήθηκε από το εποπτικό συμβούλιο του ιδρύματος, η Orgenesis Italy S.R.L συνεχίζει να είναι μέρος του έργου και λαμβάνει επιχορηγήσεις έως και 200.000 ευρώ ετησίως από το ιταλικό σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας. Οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν επίσης ότι η Orgenesis Inc. και οι ευρωπαϊκές θυγατρικές της δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο διαφάνειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», καταγγέλλουν οι ευρωβουλευτές.

Οι επτά ευρωβουλευτές αναφέρουν πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων. «Ο σύζυγος του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναλαμβάνει ηγετικό διευθυντικό ρόλο ως ιατρικός διευθυντής και γενικός διευθυντής σε ιδιωτική εταιρεία, που εμπλέκεται σε έργα που χρηματοδοτούνται ή συγχρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα, άρα από δημόσιο χρήμα. Οι ερωτήσεις των πολιτών της ΕΕ και των εκπροσώπων τους για πιθανές συγκρούσεις-διαμάχες (συμφερόντων) είναι θεμιτές», επισημαίνουν.

Οι ευρωβουλευτές καλούν την Επίτροπο Διαφάνειας να διεξαγάγει έρευνα για το εάν οι ηγετικές θέσεις του κ. Heiko Von der Leyen είναι συμβατές με τον θεσμικό ρόλο της συζύγου του, Ursula Von Der Leyen.lecourrier-du-soir. 17/12/22

Ακολουθεί ολόκληρο το δελτίο τύπου.

dimpenews.com  

2 σχόλια:

  1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..............................AΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Η Orgenesis και η Κοινοπραξία Theracell θα λάβουν έως και 32 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική κυβέρνηση για την επιτάχυνση της διάδοσης των κέντρων POCare και της ανάπτυξης των OMPUL

    29 Νοεμβρίου 2021

    https://www.globenewswire.com/en/news-release/2021/11/29/2342022/24226/en/Orgenesis-and-Theracell-Joint-Venture-to-Receive-up-to-32-Million-From-Greek-Government-to-Accelerate-Rollout-of-POCare-Centers-and-Deployment-of-OMPULs.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2019----------- 20 εκατομμύρια ευρώ απο το Κατάρ σε
    λογαριασμούς της Καϊλή στον Παναμά και
    το 2020 από 4 ακόμα στους γονείς της
    +4 ο πατέρας +4 η μητέρα.
    Έμβασμα στον Παναμά. Το Panzeri πήρε μόνο 6!
    `Αρα και τα 35.000.000 ευρω που προσπαθησε να σπρωξει σε οικονομικο παραδεισο δικα της ηταν κι αυτα
    Ακούτε ρε "τεμπέληδες που ζείτε με επιδόματα";
    Τι θα λέγατε στις επερχόμενες εκλογές να δίναμε κι εμείς
    ένα pass στη κυβέρνηση;
    Ξεκινάω,με το partetonpoulo pass.
    Μα αφού στα κανάλια λένε πως δεν έχει σχέση με το Qatar gate και τα λεφτά ήταν του Ιταλού.

    https://twitter.com/propergranalyst/status/1604629514000244736
    https://pbs.twimg.com/media/FkSV7M9XwAIA0R6?format=jpg&name=large

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ