Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Απόλυτο ΣΟΚ στον Καναδά!!! Διαφημίζουν την…ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ: “Πρέπει να είσαι γενναίος…”, vid

 Τα ποσοστά ευθανασίας στον Καναδά ήταν ήδη αρκετά υψηλά πριν καν βγει στον "αέρα" η παρακάτω δυστοπική διαφήμιση.

Χαμό προκαλεί στον Καναδά εταιρεία που διαφημίζει την…υποβοηθούμενη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

Η εταιρεία διακόσμισης σπιτιού Simons πρόσφατα παρήγαγε και κυκλοφόρησε ένα τρίλεπτο μίνι-κλιπ που γιορτάζει την προγραμματισμένη υποβοηθούμενη αυτοκτονία της Jennyfer Hatch.

Πιο πρόσφατα, μετά την ολοκλήρωση του έργου, η Canadian Broadcasting Corporation επιβεβαίωσε ότι:

«Η 37χρονη πέθανε στις 23 Οκτωβρίου και επέλεξε ιατρική βοήθεια για τον θάνατο (MAID) αφού αντιμετώπισε επιπλοκές και χρόνιο πόνο που σχετίζεται με τη διάγνωσή της για Ehlers Danlos σύνδρομο, μια ομάδα κληρονομικών διαταραχών που επηρεάζουν τον συνδετικό ιστό που υποστηρίζει πολλά μέρη του σώματος».

Η…διαφημιστική καμπάνια προμοτάρεται με τον τίτλο «All is Beauty», με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας «ανθρώπινης σύνδεσης» και

την…«αντανάκλαση» των αξιών της.

«Ακόμη και τώρα που αναζητώ βοήθεια για να βάλω τέλος στη ζωή μου, υπάρχει τόση ομορφιά», αναφέρεται στο τηλεοπτικό κλιπ!!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Peter Simons έφτασε στο σημείο να αναφέρει τα διδάγματα που αντλήθηκαν και τις δυσκολίες της πανδημίας Covid-19 ως έμπνευση για την εμπορική/μικρή ταινία:

«Πραγματικά αισθανθήκαμε – μετά από όλα όσα περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και έχουν περάσει όλοι – ίσως θα είχε μεγαλύτερη απήχηση να κάνουμε ένα έργο που είναι λιγότερο εμπορικά προσανατολισμένο και περισσότερο εστιασμένο στην έμπνευση και τις αξίες που αγαπάμε», είπε ο Simons .

Ιδού απόσπασμα από την…τρομακτική διαφήμιση:


Όλα τα παραπάνω ενισχύονται από τους ήδη “χαλαρούς” περιορισμούς της καναδικής νομοθεσίας σε ό,τι αφορά την ευθανασία σε ανθρώπους.

Μάλιστα σε ένα σημείο αναφέρεται το εξής ανατριχιαστικό:

«ο νόμος δεν απαιτεί πλέον ο φυσικός θάνατος ενός ατόμου να είναι εύλογα προβλέψιμος για να έχει πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια για τον θάνατο (σ.σ. δηλαδή στην ευθανασία)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »