Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Scott Ritter δείχνει ΒΙΝΤΕΟ και σοκάρει τον πλανήτη: Αυτό κάναμε για 10 χρόνια στο Ιράκ

 Αποτροπιαστικό…

O πρώην αξιωματικός πληροφοριών των αμερικανικών πεζοναυτών και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Scott Ritter, αναφέρθηκε στα αμερικανικά εγκλήματα στο Ιράκ, για τα οποία είχαν σιωπήσει και σιωπούν, καθώς οι αμερικανικοί πύραυλοι είναι «άγιοι» και μπορούν να πέσουν όπου θέλουν για να κάνουν «κάθαρση».

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα φαίνονται σκληρές εικόνες με τον Ritter να σχολιάζει:

«Αυτό που θα δείτε στο βίντεο και το οποίο είναι ακόμη πιο αηδιαστικό είναι ότι όταν ένα βαν εμφανίζεται και επιχειρούν να εκκενώσουν έναν από τους τραυματίες που είναι ξεκάθαρα ένα σακατεμένο άτομο.

Το άτομο που προσπαθεί να τον βάλει στο βαν είναι ένας πολίτης και ανοίγουν πυρ κατά του βαν σκοτώνοντας τον τραυματία και τον οδηγό κι όταν επιθεωρούν το όχημα ανακαλύπτουν πως υπάρχει ένα παιδί μέσα που επέζησε…

Δύο παιδιά για την ακρίβεια. Είναι ένα έγκλημα πολέμου!!! Αναμφίβολα!!!

Δεν δολοφονείς τραυματίες, δεν χτυπάς οχήματα που προσπαθούν να εκκενώσουν τραυματίες και

δεν δολοφονείς πολίτες που στέκονται γύρω χωρίς να κάνουν τίποτα!!!! Αλλά αυτό κάναμε!!!! Και το χειρότερο;;;

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό!!!! Αυτό συνέβαινε καθημερινά, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα στη διάρκεια της σχεδόν 10ετούς κατοχής του Ιράκ!!!!».

Δείτε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »