Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Πέρασε το Βέτο των Αλβανών …Πάλι παρατήσαμε του Ομογενείς της Β.Ηπείρου

Πέρασε το βέτο των Αλβανών  για την μη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού  και του ΥΠΕΞ στα Ελληνικά μειονοτικά Χωριά της Βορείου Ηπείρου …και εμείς το κάναμε γαργάρα ,για μια ακόμη φορά!

Οι Αλβανοί αφού ο Αλβανοκατσαπλιάς Ράμα μας ειρωνεύτηκε και ούτε λίγο ,ούτε πολύ αποκάλεσε Απατεώνες και ο ο Έλληνας πρωθυπουργός αντί να ματαιώσει το ταξίδι  στα Τίρανα και την συνάντηση με τον Αλβανό , το έκανε γαργάρα!!

Ενώ ο Ράμα μας ζήτησε περιπαιχτικά συγγνώμη και τα ερωτήματα είναι αμείλικτα :

Οι Αλβανοί έφεραν αντίρρηση για την επίσκεψη του Ελληνα Πρωθυπουργού στη Χειμάρα για λόγους ασφαλείας  στη μετάβαση οδικώς στη περιοχή και

αυτό πέρασε ;

Επίσης έφεραν αντίρρηση να μεταβεί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος με Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού και μάλιστα το Γραφείο του Πρωθυπουργό έβγαλε ανακοίνωση για την ματαίωση για λόγους καιρού ;

Σύμφωνα δε και με πληροφορίες οι Αλβανοί απαίτησαν να μην πάνε στη περιοχή Βορειοηπειρώτες απο την Ελλάδα και μάλιστα ούτε ο Πρόεδρος αυτών ;

Ούτε κουβέντα δεν έγινε βέβαια  για τη δολοφονία του Κωσταντίνου Κατσίφα και η μάνα του ακόμη περιμένει τον Έλληνα πρωθυπουργό !

Αν κάποιος στην Ελλάδα νιώθει υπερήφανος για την Κατάντια μας ως κυρίαρχο Κράτος και μάλιστα δύναμη των Βαλκανίων  …Να μας το πει !

Δεν πιστεύουμε βεβαια  οτι εμείς στην επόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στη Θράκη μας , να εφαρμόσουμε την τακτική των Αλβανών ;

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ σκανδαλώδη
    αναγνώριση του κέντρου «ψευδομακεδονικής» γλώσσας!

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 18:00 ---- 22:24

    ΤΖΕΗΜΣ ΣΩΝΤΕΡΣ - LIVEGRTV

    https://www.youtube.com/watch?v=ldWNCSUQfqw

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »