Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΤΡΕΛΑ και ΠΑΡΑΝΟΙΑ ή κάτι άλλο;;; Παραδοχή «ΣΕΙΣΜΟΣ» από Βασιλακόπουλο!!! Τι είπε η Παγωνη -ΒΙΝΤΕΟ

 Τι είπε σήμερα η Παγώνη... Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα;;;

Τα χουντικού τύπου λοκντάουν και οι μάσκες των δύο προηγούμενων χρόνων μείωσαν την ανοσία έναντι των κοινών ιών παραδέχεται τώρα ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος!!!

Έδωσαν δηλαδή τις μάσκες στον κόσμο, οι μάσκες δεν βοήθησαν εκ των πραγμάτων ούτε στον COVID και παράλληλα ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝ το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των Ελλήνων!!!

«Όντως έχουμε πολλές ιώσεις, έχουμε παραπάνω απ’ ό,τι είχαμε συνηθίσει τα δύο προηγούμενα χρόνια, γιατί τα μέτρα που παίρναμε (εκτεταμένη χρήση μασκών, λοκντάουν κλπ) μείωναν την μεταδοτικότητα των ιώσεων του αναπνευστικού (σ.σ. ούτε αυτό έχει αποδειχθεί), γιατί στόχος ήταν να μειωθεί η μεταδοτικότητα του κορωνοϊού, που είναι πολύ πιο μεταδοτικός. Αυτό όμως οδήγησε τα δυο προηγούμενα χρόνια σαν

να μην έχουμε ανοσία στον πληθυσμό για τους κοινούς ιούς και τη γρίπη, άρα να είμαστε ακόμα πιο επιρρεπείς στο να κολλήσουμε» δήλωσε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ;;;


Και σαν αν μην έφτανε αυτό, η Ματίνα Παγώνη, αν και παραδέχτηκε τα παραπάνω, είπε να ξαναφορέσουμε μάσκες άρα να γίνουμε ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα υπάρχει δικαιοσύνη επιτέλους σε αυτή την χώρα;;;


1 σχόλιο:

 1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ 05-12-22
  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ
  https://www.youtube.com/watch?v=CvhmKMgE7Yw
  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
  Gaslight (ταινία του 1944)
  https://tainio-mania.online/load/egkl_mato/gaslight_1944/7-1-0-7280

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ