Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Μια ανώτατη αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατέθεσε ότι ο ΠΟΥ γνώριζε ότι τα εμβόλια mRNA του Covid ήταν αναποτελεσματικά, αλλά παρόλα αυτά πίεζε το ευρύ κοινό να λάβει τις πειραματικές ενέσεις.

Gogo Steiri

 Μια ανώτατη αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια μιας εκρηκτικής μαρτυρίας ότι τα διαβατήρια εμβολίων που προωθήθηκαν από τον οργανισμό ήταν απλώς μια απάτη για την προώθηση της παγκόσμιας ατζέντας εμβολιασμού.


Η Δρ Hanna Nohynek κατέθεσε ότι ο ΠΟΥ γνώριζε ότι τα εμβόλια mRNA του Covid ήταν αναποτελεσματικά, αλλά παρόλα αυτά πίεζε το ευρύ κοινό να λάβει τις πειραματικές ενέσεις.

Η Nohynek είπε ότι ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε τα διαβατήρια εμβολίων για να αναγκάσει το κοινό να συμμορφωθεί με την ατζέντα εμβολιασμού, παρόλο που γνώριζε ότι οι ενέσεις ήταν αναποτελεσματικές κατά του Covid.

Η Nohynek είναι ο πρόεδρος του ΠΟΥ στη Στρατηγική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για την Ανοσοποίηση και υπηρετεί ως επικεφαλής ιατρός στο Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας.

Η κατάθεση έγινε σε δικαστήριο του Ελσίνκι ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Φινλανδός πολίτης Mika Vauhkala επειδή του απαγορεύτηκε η είσοδος σε ένα καφέ ως μη διαθέτοντα διαβατήριο εμβολίου.

Η Nohynek κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ενημέρωσε τον ΠΟΥ και την κυβέρνησή της ότι δεν χρειάζονται διαβατήρια εμβολίων.
Λέει ότι αγνοήθηκε, παρόλο που εξήγησε ότι τα εμβόλια Covid ήταν ουσιαστικά «πλαστά» επειδή δεν σταματούσαν τη μετάδοση του ιού, ενώ προειδοποίησε επίσης ότι τα διαβατήρια και τα εμβόλια έδιναν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.

Αποκάλυψε ότι από το 2021 ο ΠΟΥ γνώριζε ότι τα εμβόλια ήταν εντελώς αναποτελεσματικά σχετικά με τη διάδοση του ιού και πως αγνόησε του κινδύνους σχετικά με την ασφάλειά τους.

Εκδόθηκαν 2,3 δισ. πιστοποιητικά που έγιναν απαραίτητα για να επιτραπεί η μετακίνηση πολιτών προς συγκεκριμένες χώρες, ή ακόμα και η αγορά τροφίμων.

Το ψηφιακό πιστοποιητικό covid μετατρέπεται σε ψηφιακή ταυτότητα ύστερα από τη συνεργασία της ΕΕ με το WEF.https://slaynews.com/news/top-who-official-testifies-covid-pa..
Διακυβέρνηση και πολιτικη

1 σχόλιο:

  1. https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1641787/seismos-63-richter-sti-notia-iaponia-2/

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »