Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Να πάτε όλοι να ψηφίσετε και να τους καταδικάσετε!

Gogo Steiri

 Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές για το νέο Ευρωκοινοβούλιο, μέσα σε κλίμα τρόμου των απερχόμενων ευρωβουλευτών και των κομμάτων, που τους υποστηρίζουν, στην Ευρώπη επικρατεί μεθοδευμένο χάος.

Πότε οι φιλοπολεμικές κραυγές και αποφάσεις, για νέο Ουκρανικό αίμα, πότε "τρομοκρατικές" προβοκάτσιες, για την διασπορά φόβου, πότε συλλήψεις "πρακτόρων" του Πούτιν και σενάρια δολιοφθοράς, σε επιβατικά αεροπλάνα, από Ρώσους, που καταστρέφουν την λειτουργία του GPS.

Ολα αυτά επιχειρούν να καλύψουν τις ανθρωποφάγες πολιτικές των Ευρωπαίων "σωτήρων", της "πράσινης" καταστροφικής ατζέντας, που προβλέπει μόνο φόρους, για τους πολίτες και κέρδη, για την Μπλακρόκ. Της διχαστικής ατζέντας των γάμων των ομοφυλοφίλων, που αποδεκατίζει την συνέχεια της ανθρωπότητας και σε συνδυασμό με τα φορολογικά μέτρα, την μείωση των μισθών και τον υπερπληθωρισμό, εξαφανίζει, λόγω υπογεννητικότητας ολόκληρα έθνη, όπως και το δικό μας.

Της υποχρεωτικής εμβολιαστικής ατζέντας, που καταστρατήγησε τα ατομικά δικαιώματα και γέμισε τα ταμεία και τις τσέπες των "σωτήρων".

Οι "σωτήρες" χρεώνουν τα κράτη-μέλη με νέες στρατιωτικές δαπάνες, εξοντώνοντας οικονομικά τους λαούς, για ν΄αποκτήσει πολεμικό εξοπλισμό η καταδικασμένη με αφαίρεση αυτού του δικαιώματος, Γερμανία.

Οι "σωτήρες" παρακολουθούν με απάθεια την γενοκτονία που συντελούν οι σιωνιστές στην Γάζα και τους στέλνουν όπλα και ενέργεια, για να συνεχίσουν το θεάρεστο "έργο" τους. Ούτε μια ματιά δεν ρίχνουν στα 14.000 νεκρά παιδιά, στους μαζικούς τάφους, που ανοίγουν οι Ισραηλινοί στρατιώτες, για να κρύψουν τα εγκλήματα τους.

Οι "σωτήρες" έχουν προνοήσει και για την δική τους ασφάλεια, ψηφίζοντας νόμους, για λογοκρισίες με οποιοδήποτε πρόσχημα, ώστε οι κοινωνίες να μένουν στο σκοτάδι της πραγματικότητας. 
"Πρόκληση σε βία", αν πεις ότι θέλουν κρέμασμα. "Γυμνό", αν ένας μισοντυμένος Παλαιστίνιος σέρνεται πίσω από ένα Ισραηλινό άρμα. "Παρακώλυση συγκοινωνιών", αν διαδηλώσεις. "Φοροδιαφυγή", για φυλακίσεις και κλοπές περιουσιών, αν σε φτώχυναν και δεν έχεις να τους πληρώσεις.

 Και μόνο "δώσε", "δώσε", "δώσε"!

Πρέπει να τα θυμόμαστε όλα αυτά, πριν πάμε στην κάλπη. 

Μην σας ξεγελούν τα επιδοματάκια, τα ψεύτικά παρηγορητικά λόγια, για πολιτικές, που θ΄αλλάξουν. Ολα θα γίνουν χειρότερα με άτομα- υποψηφίους κομμάτων, που λατρεύουν την κατεστραμμένη Ευρώπη και θέλουν καλούς μισθούς , για μία 5ετία, χωρίς δουλειά. Αυτό επιδιώκουν όλοι. Η χώρα, ο λαός, το μέλλον είναι γι΄αυτούς, όπως έχουν αποδείξει, "λεπτομέρειες".

Να πάτε όλοι να ψηφίσετε και να τους καταδικάσετε!

Ioanna Ypsilanti

3 σχόλια:

  1. Καλά τα λες κ. Υψηλάντη αλλά να πάμε να ψηφίσουμε ποιόν;
    Υπάρχει κόμμα που να πει στην ευρωβουλή αυτά που έγραψες στο άρθρο σου και να μην κινδυνεύσει η ζωή των στελεχών του που θα τα ξεστομήσουν;
    Ένα τέτοιο πολιτικό κίνημα συνήθως "κόβεται" στον Άρειο πάγο για γελοίους λόγους και δεν είναι καν υποψήφιο.
    Άλλοι πάλι αποτραβιούνται γιατί ευθέως απειλείται η ζωή τους.
    Μόνο κάτι πλάνες φωνές μένουν να κάνουν μια τυπική αντιπολίτευση, αλλά όταν έρχεται η ψηφοφορία για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, μετατρέπονται σε δεκανίκια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀπὸ τὴν Πελοπόννησον μοῦ γράφουν, ὅτι εἶναι ὅλοι
    ἓτοιμοι μὲ τὰ παλικάρια των. Θέλω ὅμως νὰ εἶμαι βέβαιος,
    ὅτι θὰ μὲ ἀκολουθήσετε. Ἄν κάμετε σεῖς ἀρχὴν ἀπὸ τὸ ἕν
    μέρος καὶ ἐγὼ ἀπὸ τὸ ἄλλο, θὰ σηκωθῇ ὅλη ἡ Ρούμελη.
    Περιμένω ἀπάντησιν μὲ τὸν κομιστὴν τῆς ἐπιστολῆς μου.
    Τὴν μπαρούτην καὶ τὰ βόλια τὰ ἔλαβα καὶ τὰ ἐμοίρασα.

    22 Μαρτίου 1821
    Σᾶς χαιρετῶ καὶ σᾶς γλυκοφιλῶ
    Ὁ ἀγαπητός σας
    Ὀδυσσεὺς Ἀνδροῦτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »