Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι. ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

 «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντιμετωπίσει ζωτικής σημασίας θέματα όπως η εμπλοκή της στον πόλεμο της Ουκρανίας, την ενεργειακή κρίση, τον ξεσηκωμό των αγροτών, την ανεργία, την ακρίβεια, την παράνομη μετανάστευση, τον ισλαμικό κίνδυνο, την τεχνιτή νοημοσύνη, την αποβιομηχανοποίηση.

 Γιατί τα κόμματα επιλέγουν δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, πανελίστες, αθλητές, γόνους για το ευρωψηφοδέλτιο;

 Τι θέλει το σύστημα;

 Θέλει ανθρώπους που είναι ελεγχόμενοι ώστε να μην έχει προβλήματα.

 Αυτοί, προβάλονται συστηματικά από τα ΜΜΕ. Και αν εκλεγούν αποβλέπουν πάντα στο δικό τους όφελος. 

Να ενισχύσουν το ταμείο του κόμματός τους, το ταμείο το δικό τους, να ικανοποιήσουν τον ναρκισισμό τους. 

Αδιάφοροι να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλήσεις. 

 Τι έχουν προσφέρει στην Ελλάδα μέχρι σήμερα οι έκπρόσωποι μας στην Ευρώπη;

Αντί να έργασθούν υπέρ των συμφερόντων των Ελλήνων, πόσες φορές διαπιστώσαμε ότι

εργάσθηκαν υπέρ συμφερόντων πολυεθνικών, καρτέλ και κάποιων τύπων οι οποίοι είχαν καλές δημόσιες σχέσεις με την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση (π.χ. περίπτωση του συζύγου της Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν).

 Πόσοι γνωρίζουν την ιδιοφέλεια πολιτικών που στείλαμε στην Ε.Ε.;

Κανείς απο αυτούς δεν μιλά για τη σχέση της Ελλάδος με την Ευρώπη που σήμερα κατευθύνεται προς την 4ήμερη εργασία ενώ εδώ μιλάμε για 6ήμερη εργασία των 45-50 ωρών!!!

 Σκεφθείτε αν θέλετε να συνεχίσουν τις διακοπές τους στις Βρυξέλλες εις βάρος μας.

 Ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε ψηφίζοντας “Κίνημα 21”.

Δώστε μας τη δυνατότητα να είμαστε η αληθινή φωνή της Ελλάδος

αλλά και η νόμιμη “γροθιά” στο ψέμα και την προδοσία.

 Για το Κίνημα 21 η Ευρώπη δεν είναι διακοπές, ούτε για να κερδίσουμε προσωπικά οφέλη. Δέν πάμε εκεί για να κερδίσουμε χρήματα.

 Δεν θέλουμε ούτε ένα ευρώ απο τα χρήματα της Ε.Ε. Όλα θα επιστραφούν στους Έλληνες.

 Για εμάς αυτό δεν είναι πολιτική καριέρα, δεν είναι διακοπές, είναι πόλεμος.

Είναι μια φθορά την οποία ευχαρίστως την δεχόμαστε, την αγκαλιάζουμε για το καλό της Πατρίδας μας και γιατί δέν θέλουμε άλλο να μας κυβερνούν άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων και να καθορίζουν τη μοίρα μιας Πατρίδας η οποία αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Οφείλουμε να δώσουμε στο ελληνικό έθνος τη θέση που του αρμόζει στην Ιστορία.

 Οι ευρωεκλογές είναι μια μάχη σε ένα μεγάλο πόλεμο. Αυτόν τον πόλεμο θα τον πάμε έως τέλους! Του δικού τους τέλους! Μέ νόμιμο και δίκαιο τρόπο.

 

Ελάτε μαζί μας να στηρίξουμε την τελευταία ίσως προσπάθεια που κάνει ο Ελληνισμός για να επιβιώσει. Αυτή την στιγμή μας χρειάζονται, σε λίγο θα τους είμαστε αδιάφοροι. Σε λίγα χρόνια απο τώρα η χώρα μας δεν θα είναι αυτό το οποίο εμείς γνωρίζαμε απο παιδιά. Δεν θα είναι Ελλάδα.

 Ο πολυεκατομμυριούχος Έλον Μασκ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δήλωσε “Η Ελλάδα βιώνει πληθυσμιακή κατάρρευση”.

 Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2022 καταγράφηκαν 76.541 γεννήσεις και 140.801 θάνατοι. Το σύνολο των γεννήσεων του 2022 κατέρριψε κάθε προηγουμενο αρνητικό ρεκόρ για τη χώρα μας από το 1955!

 Ελάτε μαζί μας, ξεφύγετε απο την προπαγάνδα τους. 

Περιφρονήστε τηλεόραση και δημοσιογράφους οι οποίοι ως φερέφωνα κρύβουν την αλήθεια και προβάλλουν τις ελεγχόμενες λύσεις. 

Η Ν.Δ ελέγχει τα ΜΜΕ, ελέγχει τη διαφήμιση, ελέγχει τα γκάλοπ. Δείχνει τι επιλέγει ως αντίπαλο για να τον ψηφίσετε. Θέλει για άλλη μια φορά να υφαρπάξει την ψήφο σας.

 Το Κίνημα 21 είναι αυτό που γνωρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να τούς σταματήσουμε είναι η ακριβής εφαρμογή του Συντάγματος, κάτι το οποίο Βελόπουλος, Νατσιός και Σπαρτιάτες δεν το έπραξαν εφαρμόζοντας το άρθρο 53 παρ. 2 του Συντάγματος στηρίζοντας στην ουσία τις κυβερνητικές επιλογές.

 

Αγωνιζόμαστε απέναντι στα συμφέροντα, απέναντι στα καλοπληρωμένα και καλολαδωμένα ΜΜΕ, απέναντι σε αυτούς που υποδύονται εμάς, απέναντι σε κόμματα των επτά ημερών (δηλαδή εμφανιζόμενα λίγο πρίν τις εκλογές) που έρχονται για να φύγουν.

 

Μιλήστε στον διπλανό σας, ψαξτε το ψηφοδέλτιο που γράφει ΚΙΝΗΜΑ 21. 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ή ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ

 Ή ΧΑΝΟΥΜΕ!!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ. 

ΧΡΥΣΟΣΤΑΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

υποψήφια Ευρωβουλετής

με το ΚΙΝΗΜΑ 21


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »