Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Η Βενεζουέλα, η Ελλάδα οι ρουφιάνοι και οι μακάκες

Λίγο ιστορία 

Το 1859, οι ξένοι επενδυτές και τραπεζίτες προκάλεσαν «εμφύλιο πόλεμο», γνωστό και ως «Ομοσπονδιακό Πόλεμο». Ακολούθησε διαμάχη με το Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τα εδάφη της Γουιάνας. Στις αρχές του 20ού αιώνα, ο Κιπριανό Κάστρο αρνήθηκε να πληρώσει τα χρέη της χώρας στους Άγγλους Τραπεζίτες , και η Αυτοκρατορία επέβαλε ναυτικό αποκλεισμό της χώρας από το Δεκέμβριο του 1902 και μέχρι το Φεβρουάριο του 1903. Όπως έκανε το Λονδίνο και με την Ελλαδίτσα.

Ο αντισυνταγματάρχης Τσάβες 

Ο Ούγο Τσάβες, ήταν αντισυνταγματάρχης των αλεξιπτωτιστών , και ήταν εθνικιστής «Μπολιβαριστής» και καθολικός. Ούτε Κομμούνι, ούτε άθεος. Επεχείρησε το πραξικόπημα στις

Ο όρος «λαθρομετανάστευση» και η ιδεολογική χρήση της γλώσσας

Είναι γνωστό ότι η γλώσσα συνδέεται άμεσα με την ιδεολογία. Οι έννοιες και ο τρόπος που αποτυπώνονται στη γλώσσα καθορίζονται από τα ιδεολογικά ρεύματα που κυριαρχούν, και αντίστροφα είναι εργαλείο που επηρεάζει την επικράτηση του ενός η του άλλου ιδεολογικού ρεύματος εντός μιας κοινωνίας. Επομένως οι λέξεις δεν είναι αθώες. Η στοχευμένη επιβολή μιας λέξης στο δημόσιο διάλογο, ή αντίστροφα ο στοχευμένος αποκλεισμός της χρήσης της έχει σαφή ιδεολογικά χαρακτηριστικά και, συνήθως, κίνητρα πολιτικής κυριαρχίας αυτών που την προωθούν.

Μια τέτοια λέξη είναι, κατ’ εξοχήν, η λέξη «λαθρομετανάστευση». Η τεράστια πίεση που έχει ασκηθεί για την εξάλειψη αυτής της λέξης από τη δημόσια συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας επιβολής της ανοχής στην παράνομη μετανάστευση. Στο ίδιο πλαίσιο άλλωστε εντάσσεται και η καταχρηστική χρήση του όρου «πρόσφυγας» που διασφαλίζει διαφορετικό νομικό καθεστώς (και περισσότερη συμπάθεια) από τον όρο «μετανάστης» – έστω και αν μικρό ποσοστό των μεταναστών που δέχεται η Ελλάδα είναι πράγματι πρόσφυγες.

Ας ξεκινήσουμε από τα στοιχειώδη:

Αμερικανός Αποκαλύπτει τα Ασύστολα Ψεύδη Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης Περί Βενεζουέλας

Paul Graig Roberts, February 22, 2019

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
 
Δεν υπάρχει ούτε κόκκος εντιμότητας πουθενά στα Δυτικά έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ.
«Τα ράφια των καταστημάτων τροφίμων είναι άδεια, καθώς τα τρόφιμα γίνονται ολοένα πιο σπάνια» στην Βενεζουέλα, θρηνολογεί η «Ιντεπέντετ» την Βρετανία.


Τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά, «αλλά με μεγάλες ελλείψεις στον εφοδιασμό τους», σεγκοντάρει η Γκάρντιαν. «Ακόμη και στοιχειώδη εμπορεύματα, όπως οδοντόβουρτσες» δεν βρίσκεις να αγοράσεις», ολοφύρεται το CNN.

«Πεινασμένοι πολίτες της Βενεζουέλας έχουν να διαλέξουν ανάμεσα «στα βασανιστήρια και στον θάνατο από ασιτία», ολοκληρώνει πένθιμα το Μπλούμπεργκ.

Η παρουσίαση της κατάστασης στην Βενεζουέλα από τα κατεστημένα ΜΜΕ διαδίδει την εντύπωση ότι

Καταγγελίες Ελλήνων ψαράδων για τουρκικές παρενοχλήσεις (Βίντεο)

«Ανάμεσα σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι τις προηγούμενες ημέρες είχαμε πάλι επεισόδια» καταγγέλουν Έλληνες ψαράδες αναφερόμενοι σε Τούρκους που παρεμποδίζουν την πορεία τους και δεν μπορούν να αλιεύσουν.

Τις παρενοχλήσεις από πλευράς τουρκικών σκαφών, που τους μπλοκάρουν την πορεία και δεν μπορούν να αλιεύσουν, επισημαίνουν Έλληνες ψαράδες.

«Ανάμεσα σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι τις προηγούμενες ημέρες είχαμε πάλι επεισόδια», είπε ο Χρήστος Τσακιριός, ψαράς από τη Λέρο στην

Φιλοσκοπιανό λοιπόν (μόνον) τό BBC;

Ἔχουν γεμίση τὰ κοινωνικὰ δίκτυα μὲ τὴν εἴδηση πὼς τὸ BBC μιλᾶ γιὰ καταπιεζομένη μειονότητα «Μακεδόνων» στὴν Ἑλλάδα.
  • Τὸ ὅτι τὸ ἴδιο ἰσχυρίζονται οἱ κομμουνιστὲς στὴν Ἑλλάδα ἐδῶ κι ἕναν σχεδὸν αἰώνα…
  • Τὸ ὅτι τὸ ἴδιο ἰσχυρίζονται καὶ οἱ Συριζαῖοι…
  • Τὸ ὅτι τὸ ἴδιο ἀκριβῶς ἰσχυρίζονται σχεδὸν ἅπαντες μέσα στὸ ἑλληνικὸ κυνοβούλιο.
…δὲν σᾶς ἐπείραξε!
Τ
ὸ BBC σᾶς ..ἐμάρανε…


Β. Κωνσταντῖνος


Υ.Γ. Τὸ BBC εἶναι τόσο βρεταννικό, ὅσο γερμανικὸ εἶναι τὸ Spiegel, ἡ Die Welt, ἡ Frankfurter Allgemeine Zeitung, ἡ Bild κ.ο.κ., ἢ ὅσο ἀμερικανικὸ εἶναι τὸ Χόλυγουντ, τὸ NBC, τὸ FOX καὶ ἄλλοι κολοσσοὶ τοῦ τύπου καὶ τῆς ἐνημερώσεως.
Ξυπνᾶμε!!!

H TK9 Συνομωσία της Οδού Κάτωνος το 1820 στο Λονδίνο

H νίκη στο Βατερλό του Ουέλλιγκτον έφερε φτώχια και δυστυχία στην Αγγλία. Χιλιάδες πεινασμένοι απόστρατοι ενώθηκαν με τους πεινασμένους των πόλεων. Ήταν μια εποχή «Αναταραχής» και πολιτικής κρίσης. Οικονομική ύφεση μαζί με πολιτική καταπίεση και νόμους προληπτικών διώξεων.

Το Δεκέμβριο του 1816 στο Ίσλινγκτον του Λονδίνου η αστυνομία χτύπησε στο ψαχνό τους απεργούς. Το καθεστώς των Τραπεζιτών αισθανόταν το Καζάνι που έβραζε. Ο θάνατος του βασιλιά Γεωργίου Γ, στις 29 Ιανουαρίου του 1820, δημιούργησε μια νέα κυβερνητική κρίση, από την οποία βγήκε νικητής ο λόρδος Λίβερπούλ με την αστυνομία.

Οι χαφιέδες ανέφεραν ότι οι Ιρλανδικική κοινότητα στο Λονδίνο, και μια σειρά από συντεχνίες με πρώτους τους τσαγκάρηδες ετοιμαζόντουσαν να ξεσηκωθούν. Το ίδιο και τα εργοστάσια στον Βορρά.

 Τότε, η αστυνομία που παρακολουθούσε μια ομάδα ολιγομελή ομάδα Ριζοσπαστών σοσιαλιστών και

Ο τελευταίος αστροναύτης που περπάτησε στο φεγγάρι τινάζει στον αέρα την κλιματική απάτη.

4 αστροναύτες των ΗΠΑ που περπάτησαν στο φεγγάρι εξακολουθούν να βρίσκονται εν ζωή και είναι ο Έντουιν "Μπαζ" Όλντριν του Απόλλων 11 (1969), ο Ντέιβιντ Σκοτ του Απόλλων 15 (1971), ο Τσαρλ Ντιουκ Τζ. του Απόλλων 16 (1972) κι ο Χάρισον "Τζακ" Σμιτ του Απόλλων 17 (1972), που τον βλέπουμε σε εικόνα της ΝΑΣΑ να συλλέγει δείγματα. 

Η τελευταία αποστολή των ΗΠΑ στη Σελήνη ήταν το Απόλλων 17, συνεπώς η πιο πάνω εικόνα δείχνει τον τελευταίο που περπάτησε στη Σελήνη και είναι στη ζωή. Ο Σμιτ υπήρξε επίσης γερουσιαστής από το Νέο Μεξικό για ένα εξάμηνο, ενώ επί του παρόντος είναι μέλος της συμβουλευτικής ομάδας χρηστών του Εθνικού Συμβουλίου Διαστήματος. Είναι γνωστός ως ο πρώτος επαγγελματίας επιστήμονας που πήγε στο διάστημα, καθώς είχε διδακτορικό στη γεωλογία. Στα 83 του πλέον είναι βοηθός καθηγητής φυσικής μηχανικής (engineering physics) στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin στο Madison, με επίκεντρο την έρευνα σύντηξης (και τη δυνατότητα χρήσης του σεληνιακού ηλίου-3 ως μελλοντικού καυσίμου σύντηξης). 

Το Δεκέμβριο 2018 συμπληρώνονται 50 χρόνια απ' την

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΡΙΑ: Το ψέμα στην υπηρεσία της ΝΑΤΟικής προπαγάνδας

15 τόνους με όπλα για την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα περιέχει η ''ανθρωπιστική βοήθεια'' που μετέφεραν Ουκρανικά Antonov

Μετά τη Συρία το σενάριο αποστολής όπλων στα φιλο-αμερικανικά μέτωπα στο όνομα της ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιείται αυτή τη φορά στη Βενεζουέλα.

Περιφρονώντας το διάταγμα του Προέδρου Μαδούρο που του απαγόρευε να εγκαταλείψει τη χώρα ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος Guaido πήγε την Παρασκευή στην Κολομβία για να παραλάβει την παράδοση όπλων που του απεστάλησαν από την Washington κι αυτό υπό την κάλυψη της ανθρωπιστικής βοήθειας. Από τις 7 Φλεβάρη η λεγόμενη ανθρωπιστική βοήθεια είναι στις αποθήκες της παραμεθόριας πόλης Cucuta, στην Κολομβία. Ο Μαδούρο διέκοψε διπλωματικές και πολιτικές σχέσεις με Κολομβία έκλεισε τα σύνορα με Βραζιλία και Κολομβία. Είναι μέτρα που πήρε κατά των 2 γειτονικών του χωρών που υποστήριξαν ενεργά το Guaido και το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Βενεζουέλα από ΗΠΑ.

Η λεγόμενη  «ανθρωπιστική » βοήθεια περιλαμβάνει ένα σημαντικό στοκ όπλων και πυρομαχικών 15 τόνων.

Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο των γραμμών της Αιθιοπίας από

Θαλασσο-δανειζομένη συμμορία διαχειρίζεται ἀκόμη καὶ τὶς ζωές μας…

Στὴν χρεωκοπημένη Ἑλλάδα, ποὺ οἱ τράπεζες παίρνουν τὰ σπίτια τῶν Ἑλλήνων γιὰ ἕνα κομμάτι ψωμί, κάποιοι θαλασσοδανειζομένοι ἐπιχειρηματίες, κάποιοι ὀλιγάρχες, οἱ βουλευτὲς μὰ καὶ οἱ ὑπουργοὶ «πνίγονται» στὰ χρέη.

Καῖνε τὴν Ἑλλάδα γιὰ νὰ γλυτώσουν οἱ ἴδιοι ἀπὸ τὴν πληρωμὴ τῶν δικῶν τους δανείων.

H Κολομβία τῶν Βαλκανίων, στὰ χέρια μίας ἀδιστάκτου θαλασσοδανειζομένης συμμορίας.
Κι ὅλα αὐτὰ τὴν στιγμὴ ποὺ ἐσὺ Ἕλληνα ἀδυνατεῖς νὰ λάβῃς ἔστὧ κι ἕνα εὐρῶ…

Αὐτὴ εἶναι ἡ πραγματικότης.


Μόργκαν Χρῆστος
το είδα

Κλιμάκωση-αντίποινα: Δύο ινδικά αεροσκάφη κατέρριψε το Πακιστάν (vid.)

Δύο ινδικά μαχητικά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν σήμερα το πρωί από δυνάμεις του Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού του Πακιστάν, υποστράτηγος Ασίφ Γκαφούρ, τα δύο αεροσκάφη είχαν εισέλθει στον εναέριο χώρο του Πακιστάν πάνω από το Κασμίρ. Το ένα από αυτά έπεσε στην πλευρά που ελέγχεται από το Πακιστάν και το άλλο σε ινδικό έδαφος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο στρατός του Πακιστάν αιχμαλώτισε τον έναν από τους δύο πιλότους. Υπενθυμίζεται ότι εχθές η Πολεμική Αεροπορία της Ινδίας εξαπέλυσε αεροπορικά πλήγματα εναντίον «στρατοπέδων εξτρεμιστών» στο Πακιστάν, όπως ανέφερε μέσω Twitter Ινδός υπουργός.

«Η Πολεμική Αεροπορία διεξήγαγε νωρίς το πρωί σήμερα πλήγματα από αέρος εναντίον στρατοπέδων τρομοκρατών κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου και τα κατέστρεψε τελείως», ανέφερε ο

Σε λίγο θα χρειασθούν τεθωρακισμένα για συνοδεία

Η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα για την ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Πυροσβεστικής και με την ευκαιρία αυτή πολίτες συγκεντρώθηκαν  για να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό.

Οι συγκεντρωμένου φώναζαν «προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά» και «Τσίπρα προδότη» όταν συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που

Πλην Λακεδαιμονίων… η εκκωφαντική σιωπή για τις διώξεις στελεχών ΛΑΕ και Δεν Πληρώνω και η ηθική ήττα της αριστεράς

Σιωπή από το ΚΚΕ. (Δεν περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η στάση αυτή δεν πρέπει να επισημανθεί).

Σιωπή από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-κεντρικά. (Προφανώς λόγω προεκλογικής περιόδου. Είναι μάλλον γεγονός ότι, παρά τις αντίθετες διακηρύξεις, η περίοδος «ιεραρχεί», δυστυχώς λανθασμένα, επιλογές και κινήσεις).

Σιωπή- όμως- και από τις οργανώσεις/συνιστώσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σιωπή από όλες τις υπόλοιπες οργανώσεις-συλλογικότητες της αριστεράς, οποιαδήποτε ιδεολογικής αναφοράς. (Συνολικά στη χώρα ξεπερνούν τις 40).

Σιωπή από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σιωπή από συλλογικότητες «δικαιωματικές»,«κινηματικές» ή αλληλεγγύης.

Σιωπή από τις εφημερίδες της αριστεράς.

Σιωπή από ιστοσελίδες/blog που

Τζιχαντισμός και υψηλή προδοσία

 Οι Δυτικοί που έχουν ενταχθεί στους τζιχαντιστές πρέπει να διωχθούν για τις βιαιοπραγίες που έχουν διαπράξει, αλλά αυτό δεν τους κάνει προδότες.

Τιερί Μεϊσάν

Οι Ευρωπαίοι πολίτες που ενθαρρύνθηκαν να συμμετάσχουν στον ένοπλο αγώνα στη Συρία στο πλευρό των φιλο-δυτικών μισθοφόρων, δεν μπορούν να διωχθούν για συνεργασία με τον εχθρό και προδοσία, στο βαθμό που μπορούν να διεκδικήσουν την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και των κρατών μελών. Τα ευρωπαϊκά κράτη δεν μπορούν να τους δικάσουν χωρίς να εξετάζουν την πρωταρχική ευθύνη των ηγετών τους στον πόλεμο εναντίον της Συρίας.
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τους δυτικούς συμμάχους του να επαναπατριστούν οι κρατούμενοι από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις τζιχαντιστές τους και να τους δικάσουν στο έδαφός τους. Το Ηνωμένο Βασίλειο αντιτέθηκε σε αυτό, ενώ η Γαλλία εξετάζει μόνο επιστροφές κατά περίπτωση.

Αποχωρώντας από το συριακό έδαφος, οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδέχονται ότι οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις δεν είναι στρατός, αλλά απλώς μια συμπληρωματική δύναμη υπό αμερικανικό έλεγχο. Ομοίως, παραδέχονται ότι δεν υπάρχει κουρδικό κράτος στη Συρία, ούτε "Ροτζάβα", ότι ήταν μόνο μια φαντασία που δημιουργήθηκε για τους δημοσιογράφους. Ως αποτέλεσμα, η «κουρδική δικαιοσύνη» δεν ήταν παρά μόνο μια σκηνοθεσία και τα μέσα για την επιβολή αποφάσεων θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι ισλαμιστές κρατούμενοι θα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ο «ασυνάρτητος» αρχηγός της Ελληνικής Επανάστασης και η «επικουρική» Φιλική Εταιρεία

Η πάγια προσπάθεια της αριστεράς να εμφανίσει την Ελληνική Επανάσταση ως απότοκη της Γαλλικής δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει το θέμα «Φιλική Εταιρεία«. Ενώ λοιπόν η μαρξιστική ιστορία και η εκφρασμένη πολιτική της βούληση αδυνατεί επί 200 χρόνια να υποδείξει την Γαλλική Εταιρεία την οποία μιμήθηκε η Ελληνική Εταιρεία των Φίλων, ο νυν πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης συνέχισε την παράδοση. Εκτίμησε ότι τα αστικά περιβάλλοντα που φιλοξένησαν τη δράση της Εταιρείας ήταν περισσότερο ευαίσθητα απέναντι στις γενικότερες ευρωπαϊκές ανακατατάξεις και αναζητήσεις της εποχής.

Έμμεση ταύτιση υπήρξε και ως προς τον «ρομαντικό και ανεπαρκή» αρχηγό Αλέξανδρο Υψηλάντη, όπως τα σχολικά βιβλία παρουσιάζουν τον αρχηγό της Επανάστασης. Για κάποιο λόγο που μόνον ο ΠτΒ μπορεί να εξηγήσει, δεν αρκεί ούτε η β΄ (βελτιωμένη) ιδρυτική τριάδα (με τον Ξάνθο στην θέση του Αναγνωστόπουλου) για να πιστοποιήσει την «λαϊκή Επανάσταση».

Η εγκαταλειφθήσα -παλαιοκομμουνιστική- άποψη της «ταξικής Επανάστασης» επανέρχεται μέσα από την επαναπροσέγγιση της ιστορίας των κοινωνικών ομάδων που στήριξαν την Εταιρεία, μέσα κι έξω από τα σύνορα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η τούρτα έχει και κερασάκι, γιατί ο ΠτΒ συνέχισε μια ακόμα παράδοση. Αυτήν που βλέπει «επικουρική» την Φιλική Εταιρεία και χρήσιμη μόνο μέχρι τον Μάρτιο του 1821.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η Ιστορία του Ελληνισμού αποδομείται συστηματικά από ιδρύματα, ΜΜΕ, καθηγητές ΑΕΙ και άλλους, οι οποίοι επιχειρούν να αλλοιώσουν την ελληνική και ορθόδοξη χριστιανική ταυτότητά μας. Το Υπουργείο Παιδείας υπό τη σημερινή πολιτική ηγεσία του και οι υπεύθυνοι του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία εκφράζουν θέσεις ανιστόρητες, ατεκμηρίωτες και υποσκάπτουν την ελληνορθόδοξη παράδοση του λαού μας. Μαζί με το μάθημα των Θρησκευτικών αναμένεται να δεχθεί σφοδρή επίθεση και η σχολική διδασκαλία της Ιστορίας. Επιδίωξη των αποδομητών είναι στα Θρησκευτικά να υποβαθμισθεί η Ορθοδοξία και να διδαχθεί η Πανθρησκεία υπό τη μορφή ενός πολυθρησκειακού συνονθυλεύματος, στη δε Ιστορία να αμφισβητηθεί η διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού και να προβληθεί το ελληνικό έθνος ως δυτικό δημιούργημα του 1789.

Η απορθοδοξοποίηση των Θρησκευτικών και ο αφελληνισμός της Ιστορίας βαδίζουν παράλληλα και συντονισμένα. Και ενώ πλησιάζουμε προς το 2021, οπότε θα εορτάσουμε τα 200 χρόνια από το 1821, η Ελληνική Επανάσταση διδάσκεται ελάχιστα ή καθόλου στα Πανεπιστήμιά μας.

Η αποδόμηση της Ιστορίας έχει τρεις εμφανείς στόχους:

Το αφήγημα (ήγουν ο ευφημισμός της προπαγάνδας)

ΣΤΑΘΗΣ

Εν πρώτοις το πολυθρύλητο BBC. Για τους ευρωλιγούρηδες, αλλά και για πολλούς που δεν πολυασχολούνται, το BBC είναι ένα έγκυρο και αντικειμενικό μέσο μαζικής ενημέρωσης. Βεβαίως! Εις ό,τι αφορά τις προτεραιότητες του Φόρεϊν Όφις είναι εξαιρετικά έγκυρο. Όπως με το «γουρούνι» τον Μιλόσεβιτς, τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, τα «χημικά» του Σαντάμ  Χουσεΐν, τα «χημικά» του Άσσαντ, την εξαγωγή δημοκρατίας στη Λιβύη ή την Ουκρανία, το Σχέδιο Ανάν και άλλα – σε όλα αυτά το BBC έχει σκίσει χασέδες από άποψη εγκυρότητας και αντικειμενικότητας.
  Κατά δεύτερον, αυτά που λέει το BBC για το «Μακεδονικό» είναι τα ίδια που λένε τις τελευταίες δεκαετίες οι Έλληνες εθνομηδενιστές, οι «εκσυγχρονιστές» και οι αριστεριστές.

  Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι το ιδιόλεκτο και η σημειολογία του εν λόγω μπιμπισιανού ρεπορτάζ, μοιάζει σαν υπαγορευμένο από εκείνους που χρόνια τώρα γράφουν στα ελληνικά ΜΜΕ τα ίδια δηλητηριώδη και ιοβόλα. Και τόσον ανιστόρητα, ώστε να διεκδικούν πάντα τη σοβαροφάνεια των τσιτατολόγων και των παραχαρακτών. Όπου μισά ψέματα, μισές αλήθειες συνθέτουν ένα παραμύθι παραμύθας. Πάντα χρήσιμο στον ιμπεριαλισμό. Και τον πόλεμο.


  Το Ουράνιο Τόξο έχει κατέβει κατ’ επανάληψιν στις εκλογές κι έχει εισπράξει 5 - 6.000 ψήφους. Στο έγκυρο ρεπορτάζ του BBC συγχέονται γλυκά οι εντυπώσεις όταν ομιλεί για 100.000 ψυχές – διότι οι εντυπώσεις (και μάλιστα οι πρώτες εντυπώσεις) είναι το βασικό εργαλείο της προπαγάνδας – κι άντε μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας του Πύρου στο Χάνι της Γραβιάς.


  Πριν λοιπόν αλέκτορα φωνήσαι, το φιδάκι του αλυτρωτισμού που έσπασε το αυγό του με τη Συμφωνία των Πρεσπών, έσκασε μύτη στην οικουμένη

Γιατί ακόμη δεν έχει την τύχη του Τσαουσέσκου ρε ...ζώα ;

Μιλώντας στην Καβάλα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η Τσακαλώτου «ζωντάνεψε» τους χειρότερους μας φόβους.

Αρχικά, αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών την χαρακτήρισε προϋπόθεση προκειμένου «να καταστεί η Θεσσαλονίκη το κέντρο των Βαλκανίων».

Στην συνέχεια πέταξε την «βόμβα»:

«Είναι δυνατό η Θεσσαλονίκη – άρα και η Καβάλα και η Καστοριά – να αναπτυχθούν αν κοιτάνε προς τα κάτω; Από τότε που ερχόμουν ένα μήνα κάθε καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, θυμάμαι όλων των ειδών τους ανθρώπους, είτε ήταν ποδοσφαιρόφιλοι, είτε δεν ήταν ποδοσφαιρόφιλοι στην Θεσσαλονίκη, να μου λένε για το κράτος των Αθηναίων. Ας κοιτάξουν ένα χάρτη, όσο κοιτάει προς τα κάτω η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και

Το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση να καταστείλει όσους αντιδρούν για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και την Συμφωνία των Πρεσπών.

23-3-1931

Άπαξ προδότης
, πάντα προδότης.

Βενεζουέλα: Η βία και τα ψέματά τους θα καταρρεύσουν!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να απαντήσουν,
στη λογική με λογική, στις ιδέες με ιδέες,
στο συναίσθημα με το συναίσθημα.
 Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους,
η βία και τα ψέματά τους θα καταρρεύσουν.»
Ενώ τα τύμπανα του πολέμου εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας ηχούν, η ζωή στο Καράκας είναι απολύτως φυσιολογική, δεν αναπνέεις αέρα ενός πολέμου που ήδη διεξάγεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς κι από την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία στην "πολιτισμένη" δύση, σύμφωνα με τις εντολές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Όμως, ο λαός της Βενεζουέλας με σύνθημα "Η Πατρίδα θα νικήσει" βρίσκεται σε διαρκή κινητοποίηση. Αρκεί να

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Τα δάνεια όλων των βουλευτών – Ποιοι πήραν και ποιοι χρωστούν τα περισσότερα. Τα νούμερα προκαλούν ιλίγγους, αλλά και ερωτηματικά.. ΠΙΝΑΚΕΣ


  • Ποιος βουλευτής έχει πάρει τα περισσότερα δάνεια;
  • Ποιος βουλευτής χρωστάει περισσότερα χρήματα;
  • Πόσοι βουλευτές έχουν πάρει δάνειο;
  • Οι βουλευτές ποιου κόμματος χρωστάνε τα περισσότερα χρήματα;
  • Ποιο είναι το συνολικό οφειλόμενο ποσό από τα δάνεια των βουλευτών;
  • Έχουν πάρει δάνεια οι αρχηγοί των κομμάτων;...

Την ώρα που το ζήτημα της δανειοδότησης των βουλευτών βρίσκεται στο επίκεντρο του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, μετά και το δάνειο του Παύλου Πολάκη και των όσων ακολούθησαν, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνολική καταγραφή των δανείων των όλων βουλευτών, όπως αυτά αποτυπώνονται στις δηλώσεις Περουσιακής Κατάστασης που έχουν κατατεθεί στις κατά τόπους εφορίες και οι οποίες φιλοξενούνται στο site της Βουλής.
Τα ποσά προκαλούν σε πολλές περιπτώσεις ιλίγγους, αλλά και ερωτηματικά, αφού

Θα ψηφίσουμε Τσίπρα γιατί μας δίνει επιδόματα λένε οι αλλοδαποί

Η λογοκρισία του Facebook: Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν αύριο επέβαλε περιορισμούς στην ΕΡΤ;

Άρης Χατζηστεφάνου

«Ό,τι είναι καλό για την General Motors είναι καλό για την Αμερική» έλεγε πριν από 66 χρόνια ο πρόεδρος της General Motors, Τσαρλς Ουίλσον - σε μια ιστορική περίοδο όπου η αμερικανική οικονομία εκπροσωπούνταν σε όλο τον πλανήτη από την ισχύ της αυτοκινητοβιομηχανίας της.

Στην σημερινή εποχή, όπου το στίγμα της οικονομίας δίνουν οι πλατφόρμες του διαδικτύου, ίσως έχει έρθει η στιγμή να αναφωνήσουμε: «Ό,τι είναι καλό για την Αμερική είναι καλό για το Facebook». Αυτή τη νέα πραγματικότητα εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Κεν Λίβινγκστον τονίζοντας ότι «το ίντερνετ αποτελεί πλέον τμήμα του κατεστημένου της Δύσης».

Ο Λίβινγκστον σχολίαζε ένα νέο κύμα επιθέσεων που πραγματοποίησε το Facebook εναντίον λογαριασμών και ιστοσελίδων οι οποίες δεν αναπαράγουν τις κυρίαρχες αφηγήσεις των δυτικών ΜΜΕ για χώρες όπως η Νικαράγουα, η Βενεζουέλα, το Ιράν και η Ρωσία.

Εδώ και χρόνια, το Facebook λογόκρινε το περιεχόμενο ιστοσελίδων και

Δεκαεννιάχρονη σέ κῶμα γλυτώνει ἀπό πρόωρη διάθεση τῶν ὀργάνων της καί ξυπνᾶ!...

 Διαβάζουμε στὴν newsit:

«Ἡ 19χρονη Καρίνα μετὰ ἀπὸ ἕνα φοβερὸ αὐτοκινητιστικὸ ἀτύχημα ἔπεσε σὲ κῶμα καὶ σύμφωνα μὲ τοὺς γιατροὺς ἦταν ἀπίθανο νὰ συνέλθει.

Ἡ 19χρονη νοσηλευόταν σὲ κατάσταση κώματος στὸ νοσοκομεῖο Aarhus στὴ Δανία καὶ οἱ γιατροὶ θεωροῦσαν τόσο ἀπίθανο τὸ ἔφηβο κορίτσι νὰ συνέλθει μὲ ἀποτέλεσμα νὰ πείσουν τὴν οἰκογένειά της νὰ σταματήσει ἡ θεραπεία καὶ νὰ δωρίσουν τὰ ὄργανά της.

Τὴν ὥρα ποὺ γιατροὶ προετοιμάζονταν γιὰ νὰ τῆς ἀφαιρέσουν τὰ ὄργανα ἔκπληκτοι οἱ ὑπάλληλοι τοῦ νοσοκομείου τοὺς ἐνημέρωσαν πὼς τὸ κορίτσι ἄνοιξε τὰ μάτια του καὶ κούνησε τὰ πόδια της. Ἡ Καρίνα, ζωντανὴ ἀπόδειξη ὅτι

Δεν βρήκε άδεια ράφια στη Βενεζουέλα (βίντεο)

Σούπερ μάρκετ στο Καράκας επισκέφθηκε Αμερικανός δημοσιογράφος. Διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έλλειψης τροφίμων αλλά ότι έχει καταστραφεί το εθνικό νόμισμα της Βενεζουέλας.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Μαξ Μπλουμένταλ, πήγε στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας για να διαπιστώσει κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αναφορές περί ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα και βρήκε τουλάχιστον ένα σουπερ μαρκετ το οποίο συνεχίσει να λειτουργεί καλά.

Ο Μπλουμένταλ επισκέφθηκε το σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Excelsior Gama στο Καράκας και δημοσίευσε βίντεο στο οποίο δείχνει ότι μέσα στο κατάστημα υπάρχουν προϊόντα κρέατος, τυριών, γαλακτοκομικά, καθώς και

40 αστυνομικοί φυλάνε 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία

Ο Ρουβίκωνας για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων δεν έκανε επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο Factory Outlet...



Ὑπάρχουν καὶ …«μπράβοι» στὸν ΣΥΡΙΖΑ!!!

O κύριος Μποῦρος Κωνσταντῖνος, μὲ τὰ γυαλιὰ καὶ τὸ καρὸ κασκόλ, φαταοῦλ συνταξιοῦχος ΟΤΕ (τί ἄλλο;) ἐκδιώκει τὴν Μαριάννα τῆς Κατερίνης, ποὺ ἀποκαλεῖ τὸν Τζανακόπουλο προδότη. 



Ὁ ἄλλος ὁ «κύριος» ποὺ παρίστανε τὸν «μπράβο» τοῦ Τζανακοπούλου, καὶ ὁδήγησε τὴν διαμαρτυρομένη Ἑλληνίδα πατριώτισσα Μαριάννα, ἔξω ἀπ’ τὴν αἴθουσα τοῦ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;



Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Παράξενος τίτλος, θα σκεφθεί κάποιος. Τι σχέση μπορεί να έχει ο αστικός κόσμος και οι επαναστάσεις που τον γέννησαν με τη θρησκεία; Η ‘διδακτέα ιστορία’ μας λέει ότι ήταν ακριβώς ο αστικός κόσμος που στράφηκε εναντίον της θρησκείας ή ορθότερα, που δημιούργησε τις εκκοσμικευμένες κοινωνίες. Είναι αλήθεια ότι έχει επικρατήσει αυτή η άποψη και τούτο συμβαίνει λόγω της οικονομιστικής και κοινωνιολογικής ερμηνείας των ιστορικών διαδικασιών, μια που αυτό είναι συνήθως το μοντέλο έρευνας που εφαρμόζεται. Έτσι μαθαίνουμε λοιπόν πως οι επαναστάσεις του 18ου αιώνα ήταν αστικές, δηλαδή οικονομικά και κοινωνικά ταξικές. Ασφαλώς, δεν αρνούμαστε τον ρόλο των κοινωνικών και οικονομικών μετασχηματισμών στη διαμόρφωση των πολιτικών συμβάντων, όμως δεν υπάρχουν μόνον αυτοί. Παράλληλα με αυτούς και κάποιες φορές πριν από αυτούς, άλλοι παράγοντες επιδρούν στη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων.

Απ’ την αρχή του 18ου αιώνα, διάφορες δοξασίες που περιελάμβαναν στοιχεία μεσαιωνικού μυστικισμού, εβραϊκής Καμπαλά, αρχαίου παγανισμού και γνωστικισμού (ο απόηχος των Καθαρών, Βογόμιλων κλπ) και μέχρι τότε κυκλοφορούσαν ως ένα υπόγειο αφανές ρεύμα, διοχετεύτηκαν μέσα στις νέο- σχηματιζόμενες μασονικές στοές. Στην ουσία βέβαια, ο βασικός πυρήνας αυτής της απόκρυφης θρησκείας των στοών ήταν ο γνωστικισμός, ‘γαρνιρισμένος’ όμως με τα άλλα στοιχεία που αναφέραμε προηγουμένως.

Στηριζόμενες σε αυτό το πιστεύω, οι στοές και άλλες παρεμφερείς οργανώσεις άρχισαν να

Συνεχίζεται το λουτρό αίματος στην Παλαιστίνη: Ένας 14χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από τα πυρά ισραηλινών στρατιωτών

Η CIA χρησιμοποιεί την Τουρκία για να ασκήσει πίεση στην Κίνα

Ουιγούροι Κινέζοι τζιχαντιστές της στη Συρία.

Τιερί Μεϊσάν

Ενώ η Τουρκία είχε προσεγγίσει οικονομικά τη Κίνα για να λύσει την οικονομική της κρίση, κατήγγειλε δημοσίως την καταπίεση των Ουιγούρων, στηριζόμενη σε ψευδείς πληροφορίες. Το Πεκίνο ανταπάντησε πολύ ξερά. Όλα συμβαίνουν σαν,  αφού εξαφανίστηκε το Ντάες στο Ιράκ και τη Συρία, η Άγκυρα να αναλάβει πάλι τις μυστικές ενέργειες για λογαριασμό της CIA, αυτή τη φορά στο Σινγιάνγκ.
Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο τουρκικός τύπος μιλά για την τύχη των Ουιγούρων, αυτού του τουρκόφωνου και μουσουλμανικού πληθυσμού της Κίνας. Τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και οι Κεμαλίστες, καταδίκασαν, το κάθε κόμμα περισσότερο από το άλλο, τη καταπίεση των Χαν της μειονότητας αυτής και της θρησκείας της.

Αυτός ο αναβρασμός ακολουθεί

Η αστυνομία κλείνει τώρα ανθρώπους στην φυλακή επειδή γελάνε όταν βλέπουν άνδρες με γυναικεία ρούχα

Του Jonathon van Maren (LifeSiteNews) / ΚΟ  

Υπήρχε μια ιστορία που κυκλοφορούσε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για έναν σοβιετικό δικαστή που επέστρεφε στο γραφείο του χαχανίζοντας δυνατά. Ο συνάδελφός του τον πλησίασε και τον ρώτησε τι ήταν τόσο αστείο. Ω, απλά άκουσα ένα φοβερό ανέκδοτο, απάντησε ο δικαστής. "Λοιπόν, για πες μου κι εμένα!" απάντησε ο συνάδελφός του. «Αχ, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε ο σοβιετικός δικαστής. "Μόλις καταδίκασα κάποιον δέκα χρόνια για αυτό".

Το θυμήθηκα αυτό, καθώς διάβασα μια ιστορία στην Edinburgh News την περασμένη εβδομάδα, με τίτλο "Εργάτης από το Εδιμβούργο επιτέθηκε λεκτικά σε γυναίκα τρανσέξουαλ". Η ιστορία λέει ότι κάποιος Graham Spiers, πατέρας δύο παιδιών και εργάτης οικοδομών που απασχολούνταν στο εργοστάσιο στην περιοχή του St. James, βγαίνοντας από μια παμπ στο Bonnington του Εδιμβούργου, με κάποιος φίλους, πέρασε δίπλα από μια γυναίκα τρανσέξουαλ – δηλ. έναν από βιολογικής άποψης άντρα. Παρόλο που

Το ελληνικό προτεκτοράτο, γνωστό και σαν η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ ή η 2η Πολιτεία του Ισραήλ, προστατεύουν το Σκοπιανό FIR (και όχι μόνο) από τους κακούς Ρώσους...

Άρχισαν τα όργανα. Αφιέρωμα του BBC στην καταπιεσμένη «μακεδονική» μειονότητα της Ελλάδας.

Ερωτηματικά προκαλεί το εκτενές ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου BBC για τη «σλαβομακεδονική μειονότητα» της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το βρετανικό αφιέρωμα, η Αθήνα, με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναγνώρισε τους «Μακεδόνους» και πλέον η χώρας μας οδηγείται με σταθερά και μεγάλα βήματα προς διαμελισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό, στην Ελλάδα κατοικείται εδώ και χρόνια μια καταπιεσμένη “μακεδονική” μειονότητα, η οποία μέχρι τη συμφωνία των Πρεσπών δεν αναγνωριζόταν, καταπιεζόταν, εξοριζόταν από το ελληνικό κράτος.

Μάλιστα το BBC έχει πάρει και συνεντεύξεις από υποτιθέμενα μέλη της «μακεδονικής μειονότητας» της Ελλάδας προκειμένου να τεκμηριώσει τους ανθελληνικούς ισχυρισμούς.

Κινέζοι ερευνητές: η "υπερθέρμανση" έχει ήδη τελειώσει, είμαστε σε τροχιά "υπερψύξης"!

Τον Ιανουάριο 2019, στο περιοδικό Atmospheric and Climate Sciences, δημοσιεύτηκε μια νέα εργασία με τίτλο "The “Ocean Stabilization Machine” May Represent a Primary Factor Underlying the Effect of “Global Warming on Climate Change”". Συνοπτικά, οι Κινέζοι ερευνητές, απ' τα Κέντρα Έρευνας Κλίματος της Σαγκάης και του Χανγκτσόου και τη Σχολή Γεωπιστημών του Πανεπιστημίου Χανγκτσόου υποστηρίζουν ότι η πρόσφατη θέρμανση του πλανήτη οφείλεται κυρίως σε φυσικά αίτια κι έχουν ακολουθήσει τρία βήματα για να τεκμηριώσουν την άποψή τους. Το πρώτο βήμα ήταν να προσδιορίσουν τις περιοδικές συναρτήσεις που ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα μηνιαία δεδομένα θερμοκρασιακής διαφοράς (temperature anomaly) ξηράς-θάλασσας.
Το δεύτερο ήταν να εντοπιστούν οι μηνιαίες θερμοκρασιακές διαφορές της επιφάνειας της θάλασσας (Sea Surface Temperature anomaly), που

Η «Λα Βουαζέν» και η θυσία 2500 παιδιών στην Ασταρώθ και τον Ασμοδαίο

Η Γειτόνισσα, «Λα Βουαζέν», λεγόταν Κατριν Ντασαγιέ και είχε παντρευτεί τον Αντόν Μονβουαζέν. Την έκαψαν δημόσια σαν μάγισσα στην Πλας ντε Γκρεβ στο Παρίσι. στις 22 Φεβρουαρίου 1680.

 Η Καλή γειτόνισσα ξεκίνησε σαν μάντισσα, και χαρτορίχτρα και σαν μαία που βοήθαγε τις φτωχές να ξεγεννούν και έκανε αμβλώσεις. Κατά τη διάρκεια της εργασίας της ως μέντιουμ, παρατήρησε ότι οι πελάτες ήθελαν κάποια να οτυς ερωτευτεί ή κάποιος να πεθάνει, έτσι ώστε να μπορέσουν να κληρονομήσουν, ή πότε θα πέθαιναν οι σύζυγοί τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να παντρευτούν κάποιον άλλο.
 Αρχικά, σαν απατεώνισσα , άρχισε να προτείνει στους πελάτες της, να πάνε την στην εκκλησία κάποιου συγκεκριμένου αγίου, πούλαγε φυλαχτά και μαγικές σκόνες. Αλλά, μετά έμαθε τα βότανα. 


Άρχισε με αφροδισιακά, το «σερνικοβότανο», με φαρμακευτικά βότανα για αποβολές και μετά έμαθε το θανατηφόρα . Τα δηλητήρια για τις δολοφονίες, και έγινε δηλητηριάστρια. Η γνώση της για τα δηλητήρια δεν ήταν προφανώς τόσο διεξοδική. Η τέχνη της δηλητηρίασης είχε

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Το Ελληνικό Indymedia βρίσκεται σε ΚΡΑΤΙΚΟ server και συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες!

Τα παιδιά του Soros …μεγάλωσαν μέσα στην «επανάσταση». Στην Γένοβα , στη Θεσσαλονίκη, στο Σιάτλ … όσο για να τραβήξουν μερικές «επαναστατικές» φωτογραφίες και να τους κάνουν γνωστούς τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τους τοκογλύφους.

Δεν είναι τυχαίο … που όλες αυτές οι τζούφιες «επαναστάσεις» είχαν μαζικότητα και παλμό για επικοινωνιακούς λόγους ενώ δεν είχαν κανέναν ουσιαστικό σκοπό.

Απλή επαναστατική γυμναστική για να πειστούν οι ηλίθιοι ότι το Indymedia ανήκει σε επαναστάτες και από εκεί πρέπει να

Μαζικός τάφος 3.500 ατόμων έξω από την πρώην πρωτεύουσα του ISIS

Οι αρχές της Συρίας έφεραν στο φως έναν μαζικό τάφο 3500 ατόμων έξω από την πόλη Ράκκα, την πρώην πρωτεύουσα της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh καθώς η Δαμασκός αποκαθιστά τον έλεγχο της χώρας μετά τον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε από το 2011.

Οι αρχές της Συρίας ανακάλυψαν έναν μαζικό τάφο 3500 ατόμων έξω από την πόλη Ράκκα.

«Αυτοί οι μαζικοί τάφοι αποκαλύπτουν τις απαντήσεις για τύχη των ανθρώπων που είχαν εκτελεστεί από μαχητές της Daesh, ή άτομα που έχασαν τη ζωή τους στις αεροπορικές επιθέσεις του συνασπισμού» δήλωσε η Σάρα Καγυάλι της Human Rights Watch στο AFP.

Δεν είναι σαφές ποιοι βρίσκονται ακριβώς στην περιοχή του ομαδικού τάφου. Μερικοί είναι

Η πραγματική Φιλική Εταιρεία δικαιώνει τους 151

Μια ιστορία με τίτλο ΗΟΑ ΗΘΣ (ή ουδετεροθρησκεία ή θάνατος)

“Πλαστά” σύμβολα της Φιλικής Εταιρείας
που υπονούσαν την κατά Χριστό Ελευθερία


Σύμφωνα με τον γνωστό θρύλο, η Επανάσταση για την ίδρυση ελληνικού κράτους θεμελιώθηκε στην Οδησσό. Επειδή χρειάζονταν τρεις για να δημιουργήσουν την οργάνωση, περί το 1921 καταλήξαμε ότι ο τρίτος δεν ήταν ο Αναγνωστόπουλος, αλλά ο Ξάνθος. Όποιοι και νάτανε τελικά,  όλοι επέμεναν για πολλά χρόνια να αναθέσουν την αρχηγία στον Καποδίστρια. Αυτός όμως αρνιότανε. Έτσι,

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »