Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Γρίπη Των Πτηνών, Λογοκρισία & Εμβόλια 100 Ημερών: 7 Προβλέψεις Για Την "Επόμενη Πανδημία"

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Kit Knightly | Διαβάστε το εδώ

Νωρίτερα αυτό το μήνα ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε τους νέους στόχους του για την "Ετοιμότητα για Πανδημία" (“Pandemic Preparedness” targets).

Δεν είναι καθόλου μόνοι τους στην κάλυψη αυτού του θέματος. Πίσω στον Μάρτιο, το Sky News ρωτούσε: "Η επόμενη πανδημία είναι προ των πυλών", προειδοποιεί ο ειδικός - αλλά θα ξανασυμβεί ποτέ λουκέτο;".

Στις 3 Απριλίου, οι Financial Times ρωτούσαν κάτι παρόμοιο: "Η επόμενη πανδημία έρχεται. Θα είμαστε έτοιμοι;"

Λιγότερο από μία ώρα πριν, the Daily Mail μας προσκάλεσε στο εσωτερικό "της πιο θανατηφόρας σπηλιάς στον κόσμο που θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία".

Μόλις πριν από δύο ημέρες ένας επαγγελματίας διασκορπιστής πανικού έγραψε στο CNN:

“Η επόμενη απειλή πανδημίας απαιτεί δράση τώρα!!!

Εντάξει, εγώ πρόσθεσα τα θαυμαστικά, αλλά υπονοούνται σε μεγάλο βαθμό στο αρχικό κείμενο.

Έτσι, ενώ το Ιράν και το Ισραήλ κροταλίζουν τις σπάθες τους στις πρώτες σελίδες, σκέφτηκα ότι

θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στις πιο ήσυχες πίσω σελίδες για να δούμε τι μπορούμε να μάθουμε, και να μας βοηθήσει να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί "η επόμενη πανδημία".

ΤΙ ΕΙΝΑΙ "Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ";

Θέλω να πω... νομίζω ότι είναι αρκετά αυτονόητο.

Σοβαρά τώρα, είναι αυτή που προβλέπουν από τη στιγμή που ξεκίνησε το Covid. Στην αρχή επρόκειτο να είναι η ευλογιά των πιθήκων - συγγνώμη MPox - αλλά αυτό δεν έγινε.

Φυσικά με το "πανδημία", εννοούμε στην πραγματικότητα "ψυχολογική επιχείρηση", επειδή τίποτα στην επόμενη πανδημία δεν θα είναι πιο πραγματικό από την προηγούμενη πανδημία. Διάολε, δεδομένων των αλμάτων προόδου στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης, θα μπορούσε να είναι σημαντικά λιγότερο πραγματική την επόμενη φορά.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα καμία λεπτομέρεια, αλλά υπάρχει αρκετή αόριστη κάλυψη για να κάνουμε κάποιες εκτιμήσεις.

ΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ;

Πιθανότατα το πιο σημαντικό ερώτημα. Αναφέραμε ήδη την ευλογιά των πιθήκων, αλλά αυτό δεν φαίνεται πια πιθανό.

Αυτή τη στιγμή μιλάνε κυρίως για την "ασθένεια Χ" - ένας όρος που προκάλεσε λίγο πανικό σε ορισμένα τμήματα όταν πρωτοεμφανίστηκε στο προσκήνιο - αλλά αυτό δεν είναι κάποιο άκρως απόρρητο κέρδος της λειτουργίας μιας σούπερ ασθένειας, είναι κυριολεκτικά ένα όνομα για να κρατάει θέση.

Και είναι μια ονομασία-υποκατάστατο που κάνει τη δουλειά της, προς το παρόν.

Εξάλλου, δεν χρειάζονται ακόμη ένα πραγματικό όνομα, όπως δεν χρειάζονται και μια πραγματική ασθένεια, χρειάζονται απλώς την ιδέα μιας ασθένειας για να την κρατούν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων, ενώ κατασκευάζουν τους νομοθετικούς κανόνες της τυραννίας τους που βασίζεται στην υγεία.

Πράγματι, η ασάφεια που παρέχει η "ασθένεια Χ" είναι χρήσιμη, καθώς διατηρεί και τη νομοθεσία ασαφή.


Η "Συνθήκη για την Πανδημία" Θα Παραδώσει Στον ΠΟΥ Τα Κλειδιά Της Παγκόσμιας Κυβέρνησης

·
23 Απρ

Τούτου λεχθέντος, πιθανότατα θα θελήσουν ή/και θα χρειαστούν να δημιουργήσουν μια πραγματική ασθένεια σε κάποιο σημείο.

Όταν έρθει αυτή η στιγμή, θα είναι σχεδόν σίγουρα μια άλλη αναπνευστική ασθένεια, επειδή είναι εύκολο να "πλαστογραφηθούν" χρησιμοποιώντας προϋπάρχουσες ενδημικές ασθένειες και τα ομοιόμορφα συμπτώματά τους.

Ο κύριος υποψήφιος είναι η γρίπη των πτηνών, η οποία βράζει αργά στις ειδήσεις εδώ και δύο χρόνια και πρόσφατα πήρε μεγάλη έκταση στην κάλυψη λόγω του ότι φέρεται να μεταδόθηκε στους ανθρώπους από τις αγελάδες.

Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν ότι "οι ειδικοί σε θέματα πανδημίας" "ανησυχούν για την εξάπλωση της γρίπης των πτηνών στον άνθρωπο". Μόλις χθες, ο Jeremy Farrar του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε ότι "[η] απειλή της εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους αποτελεί μεγάλη ανησυχία".

Προκαλώντας χαρούμενα εντυπωσιαστικούς τίτλους όπως αυτός της Daily Star:

“ Η νέα πανδημία "αναμένεται" καθώς η γρίπη των πτηνών από άνθρωπο σε άνθρωπο αποτελεί "μεγάλη ανησυχία" για τον ΠΟΥ.

Η γρίπη των πτηνών είναι μια βολική επιλογή, επειδή τους επιτρέπει να προωθήσουν την τυραννία της υγείας τους και τη μετάβαση της διατροφής τους ταυτόχρονα. Μπορούν να ισχυριστούν ότι τα γαλακτοκομικά, το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και τα αυγά έχουν γίνει "επικίνδυνα" ως δικαιολογία για να τα μοιράσουν ή τουλάχιστον να επιβάλουν τη σπανιότητα, ενώ ανεβάζουν τις τιμές.

Στη συνέχεια θα προωθήσουν την ιδέα ότι ο βιγκανισμός ή/και το κρέας που καλλιεργείται σε εργαστήρια "αποτρέπει τις πανδημίες". Κάτι που ισχυρίζονται τουλάχιστον από το 2021.

Η Daily Mail ανέφερε μόλις πριν από λίγες ώρες:

“Το H5N1 στέλεχος της γρίπης των πτηνών βρέθηκε στο ΓΑΛΑ για πρώτη φορά σε "πολύ υψηλές συγκεντρώσεις", προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Το μειονέκτημα της γρίπης των πτηνών είναι ότι είναι δύσκολο να εντάξουν την κλιματική αλλαγή στην αφήγηση, οπότε ίσως να πάνε με κάτι άλλο.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;

Πιθανότατα όχι πριν από το χειμώνα, θα υπέθετα το νωρίτερο τον Ιανουάριο του 2025, για δύο λόγους:

  1. Πρέπει να είναι η εποχή της γρίπης, ώστε να μπορούν να συνυπολογίσουν τους κανονικούς εποχικούς θανάτους στην αφήγησή τους για την "πανδημία".

  2. Νομίζω ότι θα θέλουν να περιμένουν μέχρι να τελειώσει η "μεγάλη εκλογική χρονιά", ώστε να υπάρχουν νέες κυβερνήσεις στη θέση τους.

Αυτό το δεύτερο σημείο δεν είναι απλώς ένα προαίσθημα, αλλά βασίζεται στο άρθρο του Sky που ανέφερα παραπάνω. Ρωτάει "θα ξανασυμβεί ποτέ lockdown;", και ένας "ειδικός" απαντά [η έμφαση προστέθηκε]:

“ ...αν χρειαζόταν άλλο λουκέτο, η σημερινή κυβέρνηση των Συντηρητικών θα έπρεπε είτε να ελαχιστοποιήσει τα σκάνδαλα σχετικά με τη δική της παραβίαση των κανόνων - είτε να αλλάξει εντελώς χέρια για να κρατήσει το κοινό στο κόλπο. Αν είχαμε μια νέα κυβέρνηση, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο πιθανό να έχει εμπιστοσύνη σε αυτήν, επειδή θα ήταν λιγότερο πιθανό να πει: "είναι η ίδια παρέα με πριν - γιατί να το ξανακάνουμε;".

Το οποίο νομίζω ότι είναι σωστό.

Αυτό θα εξηγούσε επίσης τη σωρεία ξαφνικών πολιτικών παραιτήσεων - συμπεριλαμβανομένων των αστέρων του Κόβιντ, Άνγκελα Μέρκελ και Τζακίντα Άρντερν - που σάρωσαν τον κόσμο μετά το Κόβιντ. Είχαν επίγνωση τότε, και εξακολουθούν να έχουν επίγνωση τώρα, ότι οι παίκτες τους είχαν ξοδευτεί και χρειάζονταν ένα νέο ρόστερ πριν επιστρέψουν για το δεύτερο σκέλος.

Πρώτα λοιπόν εκλογές - με όλες τις ανοησίες που συνεπάγεται αυτό - και μετά ίσως η "επόμενη πανδημία".

ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "Covid ";

Οποιαδήποτε μελλοντική πανδημία είναι απίθανο να ακολουθήσει το μοτίβο του "Covid" χτύπημα προς χτύπημα, για ένα πράγμα, η αφήγηση του "Covid" ξοδεύτηκε πριν πετύχει όλα όσα επρόκειτο να πετύχει.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι, στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, υπάρχουν ομάδες εργασίας και ερευνητές που μελετούν τα δεδομένα της πανδημίας για να καταλάβουν τι πήγε στραβά και πώς μπορούν να το διορθώσουν την επόμενη φορά.

Φαίνεται να υπάρχουν τρία επαναλαμβανόμενα θέματα.

1. Εμβόλια και όχι λουκέτα Θα δοθεί έμφαση στη διασφάλιση των εμβολίων και όχι στα λουκέτα. Πράγματι, μέρος της όλης ιστορίας του "αχ, τα λουκέτα ήταν επιζήμια, ποιος θα το φανταζόταν;" αφορά τη δημιουργία της δυναμικής ότι "την επόμενη φορά" θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε τα λουκέτα.


Τα λουκέτα θα γίνουν απειλή και όχι γεγονός.

"ΠΡΕΠΕΙ να δώσουμε εντολή για εμβόλια, επειδή η οικονομία δεν αντέχει άλλο λουκέτο".

"Πάρτε το εμβόλιο, δεν θέλετε να έχετε άλλο λουκέτο, έτσι δεν είναι;"

Έτσι θα υπάρξουν περισσότερες εξετάσεις, περισσότερες μάσκες και περισσότερες εντολές για εμβόλια... ή/και στρατόπεδα καραντίνας για τους ανεμβολίαστους. Και αν ΚΑΝΟΥΝ λουκέτα, θα κατηγορηθούν εξ ολοκλήρου οι "αντιεμβολιαστές", φυσικά.

2. Γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα - Η κύρια αποτυχία της αφήγησης του Covid ήταν ότι ξέμεινε από δυνάμεις. Μέχρι τη στιγμή που τα εμβόλια κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2021, η κόπωση από την πανδημία είχε ήδη αρχίσει να εμφανίζεται. Και μέχρι τη στιγμή που τα τρίτα ενισχυτικά και τα τέταρτα κύματα ήταν στα πρωτοσέλιδα κανείς δεν ενδιαφερόταν πραγματικά.

Ο αιφνιδιαστικός πόλεμος προπαγάνδας στις αρχές του 2020 ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πιο εκτεταμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης όλων των εποχών - και ήταν σχεδόν συντριπτικά αποτελεσματική. Αλλά επιβράδυνε, σταμάτησε, σταμάτησε και σταμάτησε.

Την επόμενη φορά, ξέρουν τώρα, πρέπει να είναι πιο γρήγοροι. Ο Bill Gates το είπε αυτό στο συνέδριο ασφαλείας του Μονάχου το 2022. Πρέπει να βγάλουν την ασθένεια έξω, να αυξήσουν τους θανάτους και να βάλουν εμβόλια πριν καν ο κόσμος συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

Εξ ου και το σχέδιο "εμβόλια 100 ημερών". Όπως γράφει ο πάντα αξιόπιστος υστερικός Devi Shridar στον Guardian:

“οι περισσότερες κυβερνήσεις εργάζονται για την πρόκληση των 100 ημερών: δηλαδή πώς να περιορίσουν την εξάπλωση ενός ιού, ενώ μια επιστημονική απάντηση, όπως ένα εμβόλιο, ένα διαγνωστικό ή μια θεραπεία, μπορεί να εγκριθεί, να κατασκευαστεί και να διατεθεί στο κοινό.

Η "αποστολή των 100 ημερών" είναι το πνευματικό παιδί του CEPI, της ΜΚΟ που υποστηρίζεται από την Gates και τον ΠΟΥ. Κύριος στόχος της είναι να καταστήσει δυνατή την παραγωγή νέων εμβολίων για άγνωστους μέχρι πρότινος παθογόνους μικροοργανισμούς μέσα σε 100 ημέρες.

Στις ΗΠΑ, από την ανακάλυψη του παθογόνου παράγοντα έως την εμβολιαστική κάλυψη σε εθνικό επίπεδο.

Είναι αυτονόητο ότι πραγματικά, αξιόπιστα, "ασφαλή και αποτελεσματικά" εμβόλια δεν μπορούν να παραχθούν σε 100 ημέρες. Ό,τι κι αν φτιάξουν, πουλήσουν και σας αναγκάσουν να κάνετε την ένεση σε αυτό το διάστημα... δεν θα είναι εμβόλιο.

3. Η Ελευθερία του Λόγου είναι Επικίνδυνη. Η αργή ανάπτυξη της αφήγησης μετά το 2020 μπορεί να εμπόδισε την ατζέντα της τυραννίας της υγείας, αλλά ήταν τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης που την έβλαψαν πραγματικά. Το αυτοσχέδιο δίκτυο αντιφρονούντων εμπειρογνωμόνων, ανεξάρτητων ερευνητών και κινημάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέδωσε την "παραπληροφόρηση" ταχύτερα από ό,τι μπορούσαν να την ελέγξουν οι εξουσίες.

Από τότε βλέπουμε διαρκώς μηνύματα για τους κινδύνους της "παραπληροφόρησης και της παραπληροφόρησης", μεταξύ άλλων και σε περίοπτη θέση στην πιο πρόσφατη σύνοδο κορυφής DAVOS νωρίτερα φέτος, όπου χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους "τρεις μεγαλύτερους κινδύνους" που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Την περασμένη εβδομάδα, μια κοινοβουλευτική επιτροπή του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε "συστάσεις" με τίτλο:

“Η κυβέρνηση θα πρέπει να αντλήσει διδάγματα από την πανδημία για να βελτιώσει τις επικοινωνίες και να αντιμετωπίσει την παραπληροφόρηση

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Gordon Brown αναφέρθηκε στις ειδήσεις "προειδοποιώντας" ότι:

"Οι "ψεύτικες ειδήσεις" θέτουν σε κίνδυνο τις προετοιμασίες για την επόμενη πανδημία".

Το οποίο υπονοεί σε μεγάλο βαθμό ότι θα κινηθούν για να αντιμετωπίσουν αυτές τις "ψευδείς ειδήσεις" πριν αρχίσει η "επόμενη πανδημία".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η πολυπολική οπτική γωνία. Όποια μορφή και αν πάρει η "επόμενη πανδημία", πιθανότατα θα αποφύγει τη μονολιθική ανταλλαγή μηνυμάτων του 2020, όπου η απόλυτη παγκόσμια συμμόρφωση στο "μήνυμα" ήταν ένα από τα πραγματικά αποκαλυπτικά σημάδια της εξαπάτησης. Την επόμενη φορά προετοιμαστείτε για χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα και η Ρωσία*** να χαράξουν τη δική τους στρατηγική για την πανδημία - εστιάζοντας σε κάποια νέα θεραπεία ή τεχνολογία που η Δύση αρνείται να υποστηρίξει.

Δεν υπάρχουν πηγές που να το υποστηρίζουν αυτό, ακόμα. Είναι απλά ένα προαίσθημα.

***Σημ.: Που οι ηγεσίες τους και τα πολιτικά συστήματα τους εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

*

Τι προβλέπω λοιπόν επίσημα για την "επόμενη πανδημία";

  1. Δεν θα ξεκινήσει πριν από τις μεγάλες εκλογές φέτος, γιατί θέλουν νέα πολιτικά πρόσωπα που δεν θα έχουν αμαυρωθεί από το Κόβιντ.

  2. Πιθανότατα θα είναι η γρίπη των πτηνών ή κάποια άλλη αναπνευστική ασθένεια, που θα εξαπολυθεί το χειμώνα για να καταλάβει και πάλι την πραγματική περίοδο γρίπης

  3. Η επιλεγμένη ασθένεια θα ταιριάζει σε μία ή περισσότερες προϋπάρχουσες ατζέντες - είτε επηρεάζει τα τρόφιμα είτε προέρχεται από κάποια αναγκαστική σύνδεση με την "κλιματική αλλαγή" ή και τα δύο.

  4. Θα κινηθούν ταχύτερα, παράγοντας "εμβόλια" σε 100 ημέρες για να σταματήσουν τους ανθρώπους να αντιληφθούν την απάτη, όπως έκαναν με το Covid.

  5. Θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα λουκέτα, αλλά θα τα χρησιμοποιήσουν ως απειλή για να επιβάλουν αυστηρότερα τις εντολές για τα εμβόλια.

  6. Θα πατάξουν σκληρότερα την "παραπληροφόρηση και την ελλιπή πληροφόρηση" πριν ξεκινήσουν τη νέα αφήγηση.

  7. Η επόμενη πανδημία θα έχει μια πολυπολική οπτική γωνία για να δημιουργήσει ένα ψεύτικο δυαδικό σύστημα

Έτσι το βλέπω κι εγώ. Μη διστάσετε να βάλετε σελιδοδείκτη αυτή την ανάρτηση για μελλοντική αναφορά.

Ακόμα κι αν έχω μαντέψει λάθος τις λεπτομέρειες εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδιάζουν να ξεδιπλώσουν μια άλλη πανδημία κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Μια άθλια συνέχεια που θα μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Ενώ, κατά κάποιο τρόπο, θα είναι πιθανότατα χειρότερη από ό,τι ήταν το Covid - τα καλά νέα είναι ότι αυτή τη φορά μπορούμε να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό.

—Δικτυογραφία:

Bird Flu, Censorship & 100 Day Vaccines: 7 Predictions for “The Next Pandemic” – OffGuardian

https://off-guardian.org/2024/04/19/bird-flu-censorship-100-day-vaccines-7-predictions-for-the-next-pandemic/


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »