Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

«Η Κύπρος παραδόθηκε από προδότες» : Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

 

ΜΟΛΙΣ: MHNYTHΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ! ΣΤΗΝ …ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΔΕΙΛΙΝΗ ! 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ 5 ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. . ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ …ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ…

 Screenshot_49 (2)

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς: dioikitiko@eisap.gr

Προς Γεωργία Αδειλίνη, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Επειδή σας βλέπω ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα νομιμότητας και προστασίας της Δημοκρατίας και των Ελλήνων πολιτών, όπως όλως ενδεικτικώς η ευαισθησία σας αυτή εσχάτως εκδηλώθηκε με την κλήση των βουλευτών του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” ως υπόπτων για το αδίκημα της άσκησης εκλογικής βίας σε βάρος των Ελλήνων ψηφοφόρων, απευθύνομαι σε εσάς με την παρούσα, με το αίτημα να δώσετε εντολή να διερευνηθεί η πιθανή τέλεση της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αναφορικά με την από 24/10/2023 απόφαση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Ιωάννη Μπρατάκου, με την οποία παρέχεται οικονομική στήριξη σε επτά συγκεκριμένες επιχειρήσεις, ύψους 6.839.890,36 €, κατά τα αναλυτικά στην απόφαση αυτή εκτιθέμενα. Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνέχεια και κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. Ε298/2023 Κ.Υ.Α., σύμφωνα με την οποία η οικονομική ως άνω “στήριξη” δίδεται λόγω της “οικονομικής διαταραχής” που προκλήθηκε στις επτά συγκεκριμένες επιχειρήσεις, από την …ρωσική επίθεση στην Ουκρανία.

ΛΟΓΩ ...ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΜΕ ΠΟΣΑ εκατομμύρια "μπουκώνει" (πάλι) κάθε κανάλι η κυβέρνηση...


e-tetRadio.gr
Star Channel: 1,175 εκατ. ευρώ 

Open: 400.926 
ΑΝΤ1: 1,878 εκατ.
 Alpha: 1,304 εκατ.
 ΣΚΑΪ: 1,045 εκατ. 
Mega: 957.240 
Τα χρήματα που δίνει η κυβέρνηση στα κανάλια επειδή αυτά επλήγησαν από τον... πόλεμο στην Ουκρανία!

2,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ! Η ΣΥΜΒΑΣΗ που υπέγραψε ο Καιρίδης με την Solidarity Now του Σόρος...




Πριν λίγες ημέρες ο Καιρίδης υπέγραψε μία κατάπτυστη σύμβαση με την Solidarity Now του Σόρος και της ξαδέλφης Λυμπεράκη, σύμφωνα με την οποία to Athens Solidarity Center θα λάβει δυόμιση εκατομμύρια περίπου (2.422.859, 97), για να στεγάσει 6400 "ευάλωτα" άτομα, λαθρομετανάστες δηλαδή, σε δομές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3 χρόνια. Τα εκατομμύρια τα πληρώνει η Γενική Γραμματεία Μετανάστευσης της Ελβετίας. Κοινώς η Ελβετία βρήκε τον χρήσιμο ηλίθιο που θα κρατά εδώ τους λαθρομετανάστες, για να μην τους φορτώνεται αυτή. Ο χρήσιμος ηλίθιος φυσικά έχει και

Θέμης Τζήμας : Αγγίζουμε τα όρια μίας γενικευμένης κλίμακας περιφερειακής σύγκρουσης στην Μέση Ανατολή

 

+18 Το ισραηλινό Αμπού Γκράιμπ/Abu Ghraib!! Έγδυσαν, βασάνισαν και κακοποίησαν Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στη Δυτική Όχθη. Μαζική εκτέλεση; . ΒΙΝΤΕΟ

 

Το ισραηλινό Αμπού Γκράιμπ/Abu Ghraib!!
Παλαιστίνιοι κρατούμενοι γδύθηκαν,ταπεινώθηκαν και βασανίστηκαν. Επαναλαμβάνουν σκηνές της φυλακής Abu Ghraib στο Ιράκ όπου κρατούμενοι υποβλήθηκαν σε κάθε λογής μαρτύριο και βασανιστήριο ως και σε σεξουαλική κακοποίηση από τους Αμερικανούς κατακτητές. Οι αιχμάλωτοι έχουν μπανταρισμένα τα μάτια και δεμένα πισθάγκωνα τα χέρια είναι σε στάση καθήλωσης υπό ενόπλους και κείτονται ολόγυμνοι. Είναι χειροπόδαρα δεμένοι και σέρνονται σαν σφαχτάρια. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές πρόκειται για Παλαιστίνιους μαχητές που αιχμαλωτίστηκαν κι αφού βασανίστηκαν ταπεινώθηκαν και κακοποιήθηκαν εκτελέστηκαν μαζικά με συνοπτικές διαδικασίες. Πολλαπλά εγκλήματα πολέμου σε μια μόνο σκηνή..

Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο που διαδραματίζεται η σκηνή στη Γάζα ή στη Δυτική όχθη.. Αν οι

Γιώργος Ρωμανός: Απελευθέρωση Θεσσαλονίκης, 1912. Τα τηλεγραφήματα του Διχασμού και ο Ελ. Βενιζέλος

 

Neocleοus

Μπορούν 100 γιατροί να πουν ψέματα;

Τα ψέματα συνοδεύουν την καθημερινή μας ζωή.
Μικρά και μεγάλα ψέματα. Τι συμβαίνει όμως όταν ολόκληρες κοινωνίες παρασύρονται από ένα από αυτά τα μεγάλα ψέματα και ο κόσμος βυθίζεται στο χάος;

Όταν, μια σκηνοθεσία δημοσίων σχέσεων κοστίζει τη ζωή πολλών ανθρώπων;
Όταν αυτοί που αναζητούν την αλήθεια συκοφαντούνται και δυσφημίζονται επειδή θέλησαν να κάνουν διάλογο;
Ο ελεύθερος χώρος για συζήτηση έχει περιοριστεί εξαιρετικά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική και οι γιατροί που είναι επικριτικοί έχουν αντικατασταθεί από γιατρούς που “πείθουν” στα μέσα ενημέρωσης ή συμπαθούν την πολιτική αφήγηση. Το ντοκιμαντέρ “Μπορούν 100 γιατροί να πουν ψέματα” παρουσιάζει γιατρούς και

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Η Λεγόμενη "Κλιματική Αλλαγή", Όπως Εμφανίζεται Στο Κοινό, Δεν Είναι Το Πρόβλημα- Αλλά Η Γεωμηχανική Του Καιρού Καταστρέφει Τα Πάντα Στη Γη;

Μετάφραση: Απολλόδωρος

19 Αυγούστου 2022 | Gary D. Barnett | Διαβάστε το εδώ


"Είμαστε όλοι τρόφιμοι σε ένα παγκόσμιο άσυλο- τα κάγκελα που μας περικλείουν είναι ορατά σε όποιον επιλέξει να δει".

Dane Wigington-δημιουργός και επικεφαλής ερευνητής του Geoengineering Watch


Θα προλογίσω τα σχόλιά μου εδώ αποδεχόμενος το γεγονός ότι το θέμα αυτό είναι ξένο για πολλούς, ενώ αγνοείται από τους περισσότερους. Όσοι στο παρελθόν μπήκαν σε αυτή τη συζήτηση εκτέθηκαν σε ακραίες επικρίσεις, χαρακτηρισμούς, καυστικές μομφές και θεωρήθηκαν τρελοί συνωμοσιολόγοι. Το έχω βιώσει αυτό ο ίδιος σε πολλές περιπτώσεις. Το θέμα αυτό είναι περίπλοκο και η γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, όπως χειραγώγηση του καιρού, μυριάδες ακραία προβλήματα υγείας, αρρώστιες και θάνατο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον εκείνων που εκτίθενται σε αυτά τα τοξικά παρασκευάσματα νανοσωματιδίων μέσω του ελέγχου ψυχολογικών και φυσιολογικών μέσων. Αυτό το αρχικό δοκίμιο είναι μια επισκόπηση, αλλά ελπίζω να προσφέρω πιο συγκεντρωμένη και σε βάθος ανάλυση σε ένα μεταγενέστερο γραπτό.

Η αντίδραση απέναντι στο ψηφιακό «χρήμα» αυξάνεται παγκόσμια

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η αντίδραση απέναντι στο ψηφιακό «χρήμα» αυξάνεται παγκόσμια

… η ψηφιοποίηση (ψηφιακή ταυτότητα/ψηφιακό «χρήμα») είναι ένα ύπουλο σχέδιο όπου με λαϊκίστικα επιχειρήματα για αφελείς (δήθεν «ασφάλεια» και ευκολία ή ότι δήθεν είναι κάτι μοντέρνο και αποτελεσματικό) θέλουν να μας κάνουν να ενδώσουμε και να παραδώσουμε όλα μας τα δικαιώματα σε μια (πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας) ολοκληρωτική ψηφιακή χούντα.

Όμως στις Δυτικές κοινωνίες ήδη υπάρχουν μεγάλες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις. Γιατί έχουν καταλάβει το ύπουλο της παγίδας που επιχειρείται να στηθεί, η οποία θα αποτελειώσει την αρπαγή των εναπομεινάντων ατομικών δικαιωμάτων.

Αφού κατανοούν ότι η Ελευθερία έχει πρώτα και κύρια οικονομική βάση και τα μετρητά συμβολίζουν αλλά είναι και στην πράξη το Δικαίωμα της Οικονομικής Ελευθερίας.

Χωρίς αυτό το δικαίωμα η άμυνα του πολίτη καταλύεται όπως και

Τακτικές τζιχαντιστών, σκύλευση και βεβήλωση νεκρών.. απο ισραηλινούς στρατιώτες.

 Τακτικές τζιχαντιστών, σκύλευση και βεβήλωση νεκρών.. απο ισραηλινούς στρατιώτες.

Στρατιώτες του Ισραήλ δένουν στα οχήματα τους νεκρούς Παλαιστίνιους. 

Τα ίδια που έκανε η ISIS και η αλ Νούσρα με πτώματα Ρώσων πιλότων στο Ιντλίμπ ή Σύριων στρατιωτών… 

Αυτό όμως απο την δύση ονομάζεται άμυνα κι όχι τρομοκρατία. 

Βέβαια σε κανένα δυτικό “έγκριτο” μέσο δεν θα δείτε αυτή την εικόνα…

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Το είπαν δημόσια: «Αίρεση η άρνηση της κλιματικής αλλαγής»!!! vid

  «Η ανθρωπότητα απειλείται από την ίδια την ανθρωπότητα», δηλαδή τους...«αρνητές».

Θυμίζοντας κάτι από...μεσαιωνική ιερά εξέταση, οι διεθνιστές και εχθροί των ανθρώπων μιλούν ανοικτά πλέον για…«αίρεση» όταν αναφέρονται σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Και μάλιστα όσοι φανατικά τάσσονται ΚΑΤΑ όσων δεν συντάσσονται με το «αφήγημα», επικαλούνται -εδώ έγκειται η ειρωνεία- κλιματολογικά στοιχεία που μετά βίας ξεπερνούν τα 150 έτη!!!

Σε έναν πλανήτη που έχει ζωή δισεκατομμύρια έτη!!! Λογική…αγνοείται!

Το ΕΛ βρήκε και μετέφρασε το επίμαχο απόσπασμα όπου το κορυφαίο διεθνιστικό τσιράκι των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλεί αιρετικούς τους…αρνητές της κλιματικής αλλαγής και ζητά άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισή τους:

«Χωρίς στοιχεία ή τα οικονομικά με το μέρος τους, αρνούνται κατηγορηματικά αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη και αυτό που πρέπει να κάνουμε (βλ. Ατζέντα 2030) για να τον σώσουμε. Υποκινούν ένα κίνημα ενάντια σε αυτό που εσφαλμένα ονομάζουν “φανατισμό της κλιματικής αλλαγής”. Βολικά ξεχνούν ότι

Ισραήλ: Διαδήλωση κατά του πολέμου και στο Τελ Αβίβ (βίντεο)

Αρκετοί πολίτες βγήκαν στους δρόμους του Τελ Αβίβ το βράδυ του Σαββάτου για να συμμετάσχουν στην πρώτη αντιπολεμική διαδήλωση που έλαβε χώρα στην ισραηλινή πόλη. 

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ με τα οποία ζητούσαν κατάπαυση του πυρός και διαπραγμάτευση μιας «συμφωνίας ομηρίας» για την επιστροφή των αιχμαλώτων που κρατούνται από τη Χαμάς, στην πατρίδα τους.

το είδα

Τι είχε πει ο Σβαμπ για τα ιδιωτικά αμάξια;;; Τι θα γίνει το 2030;;; vid

  Βίντεο του 2015

Τι θα γίνει με τα ιδιωτικά αμάξια το 2030;;;

Όπως δήλωσε το 2015 ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ:

«Ένα αυτόματο καθοδηγούμενο αυτοκίνητο, -ένα αυτο-οδηγούμενο αυτοκίνητο, θα έρθει στο ξενοδοχείο σας ή, οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε και θα σας πηγαίνει στο αεροδρόμιο.

Στην πραγματικότητα, είχα μια συζήτηση πριν μερικούς μήνες με τον δήμαρχο του Λος Άντζελες –και ξέρετε ότι το Λος Άντζελες είναι μία από τις πόλεις με την μεγαλύτερη κίνηση, -ο οποίος μου είπε ότι το 2030 το Λος Άντζελες θα είναι απαλλαγμένο από ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Και αυτό θα επιτρέψει την μετατροπή των αυτοκινητοδρόμων σε πάρκα και άλλα δημόσια μέρη»!

Δείτε:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Το έπος και η τραγωδία του 1940

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

το έπος και η τραγωδία του 1940

… ο κόσμος είναι μια σκηνή είπε ο Δημόκριτος και ό,τι συμβαίνει εκεί (ειδικά τα τελευταία 250 χρόνια) δεν είναι αυθόρμητο ή ξαφνικό αλλά σχετιζόμενο και κατευθυνόμενο από το παρασκήνιο. Μια εξουσία/συμμορία που εδράζεται εκεί και παραμένει πάντα κρυμμένη κινεί τα νήματα (μέσω του σφετερισμού της έκδοσης του χρήματος). 

Αυτή ξεκίνησε τον Β΄ΠΠ και αυτή ενέπλεξε την Ελλάδα σε αυτόν ενώ δεν υπήρχε λόγος. Σε έναν πόλεμο που αν και ονομάστηκε παγκόσμιος το κύριο θέατρο των επιχειρήσεων του ήταν η ευρωπαϊκή ήπειρος.

Παίζοντας τις χώρες ως πιόνια σε σκακιέρα τις ώθησαν ουσιαστικά σε έναν αδελφοκτόνο διχασμό βάζοντας τα έθνη των λευκών για δεύτερη φορά να αλληλοφαγωθούν και να αποδεκατιστούν μαζικά. Στο ολέθριο αυτό σχέδιο η Ελλάδα προοριζόταν να αντιμετωπίσει (ουσιαστικά αβοήθητη) τους στρατούς τεσσάρων χωρών (Ιταλών, Γερμανών Βούλγαρων, Αλβανών).

Η ελληνική ψυχή σφυρηλατημένη από τις χιλιετίες της ιστορίας της αντέδρασε όπως ήξερε πάντα να κάνει: να πολεμά για την πατρίδα και την ελευθερία. Κάτω από αντίξοες συνθήκες και

Μια υπενθύμιση για το ποια είναι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν….


 το είδα

Η Ελλάδα και η Κύπρος απείχαν από την ειρήνη! Ήταν από τις 45 χώρες που απείχαν από την ψηφοφορία ΟΗΕ για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.

Διπλωματικό πραξικόπημα ερήμην μας.. Ελλάδα Κύπρος απείχαν κατά την ψηφοφορία για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.. Το ψήφισμα του ΟΗΕ που ζητούσε μια «άμεση, μόνιμη και διαρκή ανθρωπιστική εκεχειρία» άμεση κατάπαυση εχθροπραξιών και απαιτούσε από όλα τα μέρη να σέβονται το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και τη «συνεχή, επαρκή και ανεμπόδιστη» παροχή προμηθειών και βασικών υπηρεσιών στη Λωρίδα της Γάζας υπερψηφίστηκε πανηγυρικά ερήμην μας.


Ζητούσε επίσης την «άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση» όλων των αμάχων που κρατούνται σε αιχμαλωσία, καθώς και την ασφάλεια, την ευημερία και την ανθρώπινη μεταχείρισή τους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

120 υπέρ μόνο 14 κατά και 45 χώρες απείχαν.. Η Ελλάδα και η Κύπρος απείχαν από τη ειρήνη..

To Israel δηλώνει ότι

Ακόμη 6,8 εκατομμύρια μοιράζει η κυβέρνηση στα κανάλια! Αποκάλυψη από τους Data Journalists

Χρηματοδότηση στους 7 ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας λόγω… Ουκρανίας!

– Απόφαση της κυβέρνησης στις 24.10.2023 να πληρώσει από το δημόσιο ταμείο, για λογαριασμό αποκλειστικά και μόνο των 7 ιδιωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, τις εισφορές στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ) για όλο το 2022.

– Πώς μοιράστηκαν τα 6,8 εκατ. της έκτακτης χρηματοδότησης: Τα ποσά ανά τηλεοπτικό σταθμό και οι επιστροφές μέσω κρατικού κορβανά σε όσα είχαν καταβάλλει ήδη τις εισφορές.

– Η κυβέρνηση επικαλείται την διατήρηση «των υφιστάμενων θέσεων απασχόλησης και της αποτροπής επιδείνωσης του εργασιακού περιβάλλοντος εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία»!

Του Βασίλη Γαλούπη

Με μια έκτακτη και κατ’ εξαίρεση απόφασή της, η κυβέρνηση αποφάσισε να απαλλάξει τα επτά πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια από την υποχρέωση πληρωμής των εισφορών τους. Όπως αναρτήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 από την

Νέο κάζο με τα ηλεκτρικά ΙΧ!! Δεν είναι τόσο αθώα όσο λένε;

 «Νορβηγική ναυτιλιακή εταιρεία έχει απαγορεύσει τα ηλεκτρικά, υβριδικά και υδρογονοκίνητα οχήματα από τα πορθεία της».

Μεγαλώνει η ανησυχία γύρω από τα περιστατικά…πυρκαγιών σε πολλά ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει…«οικολογική μόδα».

Μάλιστα ήδη ορισμένες εταιρείες άρχισαν να παίρνουν τα μέτρα τους σε ό,τι αφορά το πόσο εύκολα παίρνουν φωτιά τα ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και το πόσο…δύσκολη καθίσταται η κατάσβεσή τους, ειδικά εν πλω:

«Μετά από μία ανάλυση των κινδύνων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος για την ασφάλεια του ναυτιλιακού στόλου ήταν πολύ σημαντικός»:

το είδα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! ΕΒΡΑΙΟΙ διαδηλωτές "απέκλεισαν" το Μανχάταν ζητώντας κατάπαυση πυρός στη Γάζα...


Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία αφού εισέβαλαν στον σταθμό Grand Central για να απαιτήσουν κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή.

Μέλη της Εβραϊκής Φωνής για την Ειρήνη δήλωσαν ότι διοργανώνουν μια «ιστορική καθιστική διαμαρτυρία» στην κεντρική πλατεία του εμβληματικού σταθμού στο Μανχάταν.
Οι διαδηλωτές ακούγονταν να φωνάζουν:

Κώστας ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ. "Η Μασωνία στην Ελλάδα"

 

Κορυφαία επιστήμονας: Μας «λαδώνουν» για να πούμε ψέματα για την «υπερθέρμανση», vid

    Δείτε τι ισχυρίζεται…

Μία από τις πιο σεβαστές επιστήμονες του κλίματος στον κόσμο ασκεί έντονη κριτική στην πράσινη ατζέντα και διαφωνεί με την υπερβολή πως η Γη αντιμετωπίζει μια «κρίση» λόγω της «υπερθέρμανσης του πλανήτη», όπως άλλωστε και νομπελίστες φυσικοί!

Η Judith A. Curry είναι Αμερικανίδα κλιματολόγος και πρώην πρόεδρος του School of Earth and Atmospheric Sciences στο Georgia Institute of Technology . Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τυφώνες , τηλεπισκόπηση, ατμοσφαιρική μοντελοποίηση , πολικά κλίματα, αλληλεπιδράσεις αέρα-θαλάσσης , κλιματικά μοντέλα και τνη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων για ατμοσφαιρική έρευνα. Ήταν μέλος της Επιτροπής Ερευνών για το Κλίμα του Εθνικού Ερευνητικού Συμβουλίου , δημοσίευσε πάνω από εκατό επιστημονικές εργασίες και συν-επιμελήθηκε πολλά σημαντικά έργα. Η Curry αποσύρθηκε από τον ακαδημαϊκό χώρο το 2017 σε ηλικία 63 ετών, λόγω του δημοσίου σκεπτικισμού της για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Εδώ είναι μερικοί από τους ισχυρισμούς της σε πρόσφατη συνέντευξη, οι οποίοι έρχονται σε σύγκρουση με την θεωρία τις κλιματικής κρίσης και την τρομοκρατία, κατά πολλούς, ορισμένων μέσων ενημέρωσης:

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Έρχεται ν/σ για την «πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο»

  Το νομοσχέδιο για την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση έως την 8η Νοεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης τιτλοφορείτε «Εφαρμογή διατάξεων του κανονισμού (ΕΕ) 2021/784 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβούλιου της 29ης Απριλίου 2021 σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο».

Ο εν λόγω κανονισμός (2021/784) συμπληρώνει προγενέστερα ενωσιακά νομοθετικά και μη νομοθετικά μέτρα, που αφορούν στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και ειδικότερα του τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, με το νομοσχέδιο:

• Καθορίζεται η διαδικασία έκδοσης εντολών αφαίρεσης και ελέγχου διασυνοριακών εντολών τρομοκρατικού περιεχομένου, με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάχρησης υπηρεσιών φιλοξενίας για τη δημόσια διάδοση τρομοκρατικού περιεχομένου.

• Ορίζονται οι αρμόδιες εθνικές Αρχές για την έκδοση εντολών αφαίρεσης και ελέγχου διασυνοριακών εντολών τρομοκρατικού περιεχομένου.

• Προβλέπεται η σύσταση εθνικής Αρχής εποπτείας της

ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 

«Προσομοιώσεις, ψεύτικα πλάνα και διαστρέβλωση της αλήθειας» : Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

 

«Όλα τα ακίνητα πρέπει να εμβολιαστούν» – Δήλωση «σταθμός» για την ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα

 Έρχεται το διαβατήριο ανακαίνισης κτιρίων – Κλειδί η βιωσιμότητα στην αναζήτηση γραφειακών χώρων

Γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Μονόδρομο αποτελεί η κατασκευή νέων κτιρίων ή η ανακαίνιση των υφιστάμενων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ενός σύγχρονου «πράσινου» γραφειακού χώρου. Αυτό επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια του 24ου συνεδρίου της Prodexpo, το οποίο πραγματοποιείται στις 25 και 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Κουδουνάς, Partnership Sales Manager της IWG, πρέπει να φέρουμε τα ακίνητα προς τα εκεί που πάει η αγορά. «Παγκοσμίως κυριαρχεί η τάση των ανθρώπων να φεύγουν από τους παραδοσιακούς γραφειακούς χώρους κι αυτό μας υποδεικνύει πώς θα κινηθούμε, για να ανταποκριθούμε στο υβριδικό μοντέλο εργασίας» σημείωσε ο κ. Κουδουνάς. Προς αυτή την κατεύθυνση προχωρά η δημιουργία business centers σε επίπεδο γειτονιάς και συνοικίας.

O Partnership Sales Manager της IWG έδωσε ως παράδειγμα για τις αλλαγές που φέρνει το υβριδικό μοντέλο εργασίας μία έρευνα που δείχνει ότι αν σε μια πόλη όπως το Λος Άντζελες ένας εργαζόμενος υιοθετήσει αυτό το μοντέλο, μπορεί να μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα έως και 70%. Ο κ. Κουδουνάς προσέθεσε πως

Ξέσπασε κατά του αριθμού των λευκών που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ

 Δείτε τον έντονο λόγο του στην Βουλή

Ξέσπασε κατά του αριθμού των λευκών που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης στους διάφορους κρατικούς οργανισμούς ο Χάμζα Γιούσαφ, νέος ηγέτης του SNP και πρωθυπουργός της Σκωτίας, σε ομιλία του στην Βουλή.

Σε λόγο του στην Βουλή επέκρινε την ανισορροπία όπως την βλέπει ο πακιστανικής καταγωγής διορισμένος πρωθυπουργός της Σκωτίας, που υπάρχει μεταξύ λευκών και άλλων φυλών στην Βρετανία.

το είδα

«Οι καρκίνοι εκτοξεύονται σαν πυρκαγιές»!!! Απίστευτη γενοκτονία χωρίς να πέσει σφαίρα – ΒΙΝΤΕΟ

   Δεν είναι μόνο η Μέση Ανατολή...

Εκτός από τα θύματα της Μέσης Ανατολή, αυξάνονται τα θύματα από τους λεγόμενους «καρκίνους turbo», με επιστήμονες να κατηγορούν για αυτούς τα εμβόλια COVID και την κρατική ιατρική κοινότητα να το διαψεύδει!

Ο Dr Ryan Cole, παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ και ιδιοκτήτης ανεξάρτητου ιατρικού εργαστηρίου, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως «οι καρκίνοι εκτοξεύονται σαν τις πυρκαγιές»!

Όπως σημειώνει:

«Ένα σημαντικό πράγμα που κάνουν (τα εμβόλια) είναι ότι καταστέλλουν ορισμένες ανοσιακές απαντήσεις.

Έτσι, αν εμβολιαστείς πριν νοσήσεις από covid, καταστέλλεις την ικανότητα του ανοσοποιητικού σου συστήματος να κατασκευάζει ορισμένα είδη αντισωμάτων ή ανοσιακής μνήμης.

Όταν εξασθενούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα μ’ αυτά τα εμβόλια, αφυπνίζουμε ιούς της οικογένειας του έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα, της λοιμώδους μονοπυρήνωσης. Κι αυτό είναι ένα τεστ που όσοι μετά το εμβόλιο ή μετά τον covid αισθάνονται εξαιρετικά κουρασμένοι πρέπει να ελέγξουν για επανενεργοποίηση της λοιμώδους μονοπυρήνωσης.

Και αυτές οι ανοσοτροποποιήσεις δεν γνωρίζουμε πόσο διαρκούν… Έτσι, το ερώτημα είναι:

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2030: “ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

 

Ήρθε η ώρα για το Ψηφιακό ευρώ: Αυτά θα είναι τα πρώτα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

 Θα γίνει μέσο πληρωμής των Ελλήνων

Το ψηφιακό ευρώ θα έχει τη μορφή πορτοφολιού το οποίο οι πολίτες θα “φορτίζουν” με ευρώ από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και αρχικά θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς τα μετρητά!

Το θέμα του ψηφιακό ευρώ συζητείται στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), που φιλοξενεί η Τράπεζα της Ελλάδος με οικοδεσπότη τον διοικητή της, Γιάννη Στουρνάρα.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου κατά την οποία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, επικουρούμενη από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουίς ντε Γκίντος και τον διοικητή της ΤτΕ, θα εξηγήσει τις αποφάσεις για την νομισματική πολιτική.

Αναμένεται μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για το ψηφιακό ευρώ, το οποίο χαρακτηρίζεται ως ένα φιλόδοξο και οραματικό project που επεξεργάζεται τα τελευταία χρόνια η ΕΚΤ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωκοινοβούλιο.

Τον Νοέμβρη, όπως μεταδίδεται, θα μπουν τα θεμέλια για τον ερχομό του στην ελληνική κοινωνία και στις κοινωνίες της Ευρώπης!

Συγκεκριμένα τα πρώτα βήματα θα είναι:

Η επίδραση του αποκρυφισμού στην στρατηγική της ατλαντικής ολιγαρχίας

 Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί αρκετά αιματηρά γεγονότα μεγάλης κλίμακας που συμβαίνουν στον κόσμο μας από τις αρχές του 20ού αιώνα, συχνά διαδραματίζονται σε μια περιορισμένη γεωγραφική περιοχή και όχι σε άλλες; 

Αν όχι, ήρθε η ώρα να μάθετε για ποιους λόγους ισχυρές μυστικές αδελφότητες που επηρεάζουν δυτικούς πολιτικούς και στρατιωτικούς οργανισμούς, θεωρούν ότι ο 33ος βόρειος παράλληλος έχει κομβική σημασία για τις επιδιώξεις τους και ιδιαιτέρως ένα συγκεκριμένο σημείο του. Υπάρχει ιστορική αλήθεια, ή επιστημονική βάση πάνω στην οποία στηρίζεται αυτή η πεποίθησή τους ή μήπως απλώς αιματοκυλίζουν τον κόσμο εξαιτίας της πίστης τους σε αρχαία απόκρυφα ή εσχατολογικά κείμενα που δεν είναι παρά κατασκευάσματα των εκάστοτε ιερατείων; Μπορούμε να προστατευτούμε από τέτοιες νοσηρές ιδεοληψίες γνωρίζοντας πώς λειτουργούν οι «αόρατες χείρες» ή όχι;

+18 Γάζα: Ο πολιτισμένος αποκεφαλισμός παιδιών….

 

Η απόλυτη φρίκη.. Αποκεφαλισμοί παιδιών στη ψύχρα από βόμβες του δικαιοκρίτη πολιτισμένου Νετανιάχου….. Πάνω από 3.100 παιδιά σκοτώθηκαν σε 2 βδομάδες από αυτό που ονομάζει πολιτισμό ο Νετανιάχου…Κρεατομηχανή …βαμπιρισμός …

dimpenews.com  

Βαγγ. Πισσίας : H σύγκρουση στη Μ. Ανατολή με την οπτική ενός Έλληνα που έζησε στη Λωρίδα της Γάζας

 

ΑΥΤΕΣ, ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ !! ΑΥΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ 2017 ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

 ΑΥΤΕΣ, ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ !!

ΑΥΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ 2017 ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !!
Αλλά ΕΣΥ ,
ως ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,
δηλαδή ...ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ,
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ με τον ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΜΑΝΩΛΗ ,
ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!
Και σας βρήκα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ μπροστά μου στην ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ,
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

Γιατί ΚΑΙ στην ΑΠΑΤΗ συμφώνησες...
ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΑ...
Αυτή τη φορά με τον Νικόλαο Πασχάλη.
ΑΝΑΠΟΔΑ, βεβαίως.
ΥΠΕΡ της ΔΙΩΞΗΣ.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Νίκου Αντωνιάδη.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ με τον Πασχάλη ότι

Ελένη Θεοχάρους : Απέραντο νεκροταφείο η Λωρίδα της Γάζας - Η υποκρισία των Διεθνών Δρώντων

 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Η παγκόσμια τάξη χτες και σήμερα

πηγή

Ατζέντα 2030: Αυτές είναι οι 6 εκλεκτές ελληνικές πόλεις

      Διαβάστε...

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κοζάνη και Τρίκαλα είναι οι έξι πόλεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα κλιματικής ουδετερότητας με στόχο την επιδίωξη της βιωσιμότητας και της ανθεκτικότητας σε θέματα της φερόμενης κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με το ertnews.

Με την υποστήριξη του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την υπογραφή σχετικού συμφώνου οι 6 πόλεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα κλιματικής ουδετερότητας της Ε.Ε προχωρούν την στρατηγική τους για το κλίμα με δράσεις και επενδυτικό πλάνο σε θέματα ενέργειας, κυκλικής οικονομίας και μεταφορών.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ»

Ο Τζον Φράνσις Κλάουζερ είναι Αμερικανός θεωρητικός και πειραματικός φυσικός γνωστός για την συμβολή του στα θεμέλια της κβαντικής μηχανικής , ιδιαίτερα στην ανισότητα Clauser–Horne–Shimony–Holt

Ο Clauser τιμήθηκε με το Νόμπελ Φυσικής του 2022, από κοινού με

«Δεν θέλουν να σταματήσει η διακίνηση ναρκωτικών» : Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

 

«ΔΕΝ ΤΑ λένε μόνο οι " αντισημίτες" πλέον...»

 Δημήτρης Μπελαντης

"Δεν τα λένε μόνο οι " αντισημίτες" πλεον.
Ο ίδιος ο Γραμματέας του ΟΗΕ κ.Γκουτιερεζ, που μάλλον είναι υπεράνω υποψίας, κατηγόρησε σήμερα στον ΟΗΕ το Ισραήλ για το άνοιγμα μιας γκάμας σοβαρών παραβιάσεων του ανθρωπιστικού δικαίου του πολέμου στην Γάζα.
Τον άκουσα πριν από λίγο στο κανάλι fox news ,ακραία φιλοδυτικο,να λέει ότι όσα συνέβησαν στις 7 Οκτώβρη ήταν όχι μεμονωμένα ( did not happen in a void")αλλά συνέπεια της πολιτικής του Ισραήλ επί δεκαετίες κατά των Παλαιστινίων.
Έμεινα άναυδος.

Το Ισραήλ τον κατήγγειλε αμέσως μετά δια του αντιπροσώπου του ( δεν κατάλαβα αν ήταν ΓΣ η Συμβούλιο Ασφαλείας η άλλο σώμα) και του ζήτησε να ...παραιτηθεί γιατί νομιμοποιεί την τρομοκρατία .
Ο ΓΓ του ΟΗΕ νομιμοποιεί την τρομοκρατία;
Έχουμε τρελλαθει;

Μήπως αλλάζει κάτι διεθνώς;
Αυτά συμβαίνουν την ίδια μέρα που ο Πούτιν συναντιέται με

Γάζα: Αλήθεια πνιγμένη στο αίμα! Ο Α. Χατζηστεφάνου μιλά για την προπαγάνδα που σκεπάζει πτώματα

 

Επικεφαλής του ΔΝΤ: Ετοιμάζουμε ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα

 

Κατά την διάρκεια μιας παρουσίασης σε συνέδριο στο Μαρόκο, η Kristalina Georgieva, διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ανακοίνωσε ότι ο παγκόσμιος οργανισμός «εργάζεται σκληρά για την ιδέα μιας παγκόσμιας πλατφόρμας CBDC – Ψηφιακού Νομίσματος Κεντρικής Τράπεζας».

Η Georgieva δήλωσε ότι

Ξεκίνησαν πάλι: «Ειδικά οι 60 και άνω και οι εγκυμονούσες να εμβολιαστούν»

 Ο κορωνοτρόμος καλά κρατεί:

το είδα

138 σημαντικές προσωπικότητες ακαδημαϊκών, ιστορικών και δημοσιογράφων, υπέγραψαν μια διεθνή δήλωση που απαιτεί τον τερματισμό της λογοκρισίας.

Μια ομάδα 136 ακαδημαϊκών, ιστορικών και δημοσιογράφων που προέρχονταν από όλες τις κατευθύνσεις του πολιτικού φάσματος –αριστερά, δεξιά και κέντρο– δημοσίευσαν τη « Διακήρυξη του Ουέστμινστερ », ένα έγγραφο που ουσιαστικά επισημαίνει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι η ταχέως αναπτυσσόμενη λογοκρισία «υπονομεύει τις θεμελιώδεις αρχές της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας» και ότι ο καλύτερος τρόπος για την  καταπολέμηση της πραγματικής παραπληροφόρησης είναι η ελευθερία του λόγου.

Η εν λόγω δήλωση ήταν το αποτέλεσμα μιας αρχικής συνάντησης υπερασπιστών της ελευθερίας του λόγου από όλο τον κόσμο που συναντήθηκαν στο Westminster του Λονδίνου, στα τέλη Ιουνίου 2023.

Γράφουμε ως δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, συγγραφείς, ακτιβιστές, τεχνολόγοι και ακαδημαϊκοί για να προειδοποιήσουμε για την αυξανόμενη διεθνή λογοκρισία που απειλεί να διαβρώσει τους δημοκρατικούς κανόνες. Προερχόμενοι από την αριστερά, τη δεξιά και το κέντρο, είμαστε ενωμένοι από τη δέσμευσή μας στα παγκόσμια ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου, και

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Τι θα γίνει αν αποκτήσουν απόλυτη δύναμη;;; Τώρα αρνούνται πως διέταξαν απολύσεις για τα εμβόλια, vid

 Διαβάστε τι συνέβη στις ΗΠΑ για τα εμβόλια

Προσπαθούν να τα μαζέψουν τώρα για τα εμβόλια σε όλες τις δυτικές χώρες!

Στις ΗΠΑ, ο κορυφαίος αξιωματούχος της Διοίκησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), Ντάγκλας Πάρκερ ,  παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα στο Καπιτώλιο σε σχέση με την έκδοση εντολής εμβολίου από την υπηρεσία του για Αμερικανούς εργαζόμενους, για την οποία τώρα αρνείται ότι διέταξε να απολυθούν οι μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι.

«Πιστεύετε ότι ο OSHA έχει τη δύναμη να αναγκάσει 84 εκατομμύρια Αμερικανούς να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο;», η βουλευτής Mary Miller (R-Ill.) ρώτησε τον Parker!

«Λοιπόν, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε για αυτό το θέμα», απάντησε εκείνος!

«Ναι, δόξα τω Θεώ, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε γι’ αυτό και σας εμπόδισε να το κάνετε», του είπε ξανά ο βουλευτής Μίλερ, προσθέτοντας: «Είστε ένας μη εκλεγμένος γραφειοκράτης και δεν έχετε την δύναμη να αναγκάσετε 84 εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο ή να δείξουν τα χαρτιά τους. Προσπαθήσατε να απολύσετε 84 εκατομμύρια Αμερικανούς εργαζομένους»

Τι θα γίνει, όταν μπορέσουν να αναγκάσουν κόσμο όχι απλά να παραιτηθεί μαζικά από την δουλειά του, αλλά να

«Είναι ξεφτίλα»! ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» για τα εμβόλια που δεν τα διακόπτει ούτε η Μέση Ανατολή

 Πυρηνικά να πέσουν ακόμα θα λένε «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ»...

Τι κι αν στην Μέση Ανατολή γίνεται χαμός, τι κι αν διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες επιμένουν για τα εμβόλια COVID!!!

Ωστόσο, ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, Δρ Σκοτ ​​Άτλας, επέκρινε σχετικά πρόσφατα τους γιατρούς και τους πολιτικούς που εξακολουθούν να ζητούν τα εμβόλια και ενισχυτικά για τον κορωνοϊό, χαρακτηρίζοντας όλο αυτό «ξεφτίλα».

«Δεν ξέρω αν έχουμε εκλέξει τους πιο ανόητους ανθρώπους στην χώρα για να είναι υπεύθυνοι ή τι συμβαίνει εδώ, αλλά, έχουμε μια χώρα που τώρα προτείνει ενισχυτικό εμβόλιο για όλους άνω των έξι μηνών. Ένα πειραματικό φάρμακο, για έναν ιό, από τον οποίο ιδιαίτερα τα παιδιά δεν έχουν κανένα σοβαρό κίνδυνο», είπε ο Δρ Άτλας στο KUSI News του Σαν Ντιέγκο την Πέμπτη.

Ο Atlas, ο οποίος υπηρέτησε προσωρινά ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον κορονοϊό υπό

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε για την Κλιματική Αλλαγή, τον Covid, τον Έλεγχο και τους Εγκληματίες

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Julian Rose, Waking TimesΔιαβάστε το εδώ

Thanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.


Μην υποτιμάτε τη δύναμη που χρειάζεται για να λυγίσει το μυαλό σας και να κάνει τους απλούς ανθρώπους να ενστερνιστούν την ιδέα: "Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι".

Αν κάποιος σας πει "τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ένα σίγουρο σημάδι της υπερθέρμανσης του πλανήτη", είναι επειδή παίρνει αυτές τις πληροφορίες απευθείας από τα μέσα ενημέρωσης και τις θεωρεί γεγονός.

Τα μέσα ενημέρωσης τις παίρνουν από την κυβέρνηση - ή από κυβερνητικούς "ειδικούς συμβούλους". Οι "ειδικοί σύμβουλοι" τις παίρνουν από μια άσκηση υπολογιστικής μοντελοποίησης (π.χ. από το Imperial College του Λονδίνου).

Η άσκηση υπολογιστικής μοντελοποίησης

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »