Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες στους δρόμους κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να επικυρώσει τη συνθήκη ΠΟΥ – Στην Ελλάδα «πέρα βρέχει…»

Μαζικές διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της Ιαπωνίας, καθώς ο κόσμος ξεσηκώνεται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησής του να υπογράψει τη Συνθήκη για την Πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες πολίτες είναι στους δρόμους κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να επικυρώσει τη συνθήκη του ΠΟΥ, το Τόκιο έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει στη συνθήκη και θα ξεπουλήσει τους Ιάπωνες στην παγκόσμια ελίτ παρά την αντίθεσή τους.

Τώρα θα αναρωτιέσται γιατί στην Ελλάδα δεν ανησυχεί κανείς… Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας κοινωνίας παραδομένης στη μοίρα της.

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό λαό, η Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ θα υπονομεύσει την ιαπωνική κυριαρχία, επιτρέποντας στην παγκόσμια ελίτ να χρησιμοποιήσει τις κρίσεις υγείας για να υπαγορεύσει όρους δημιουργίας νόμων και όρων σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.

Ο Klaus Schwab έχει δηλώσει άλλωστε ότι η δημοκρατία είναι μια ξεπερασμένη έννοια και οι εκλογές σύντομα θα καταργηθούν σταδιακά.

Ο ιαπωνικός λαός δεν είναι σαν τον “ελληνικό”, και δεν

πρόκειται να δεχτεί καμιά προδοτική συμφωνία της κυβέρνησής του ξαπλωμένος στον καναπέ.

Η 13η Απριλίου θα μείνει χαραγμένη στα χρονικά της σύγχρονης Ιαπωνικής ιστορίας καθώς εκατοντάδες χιλιάδες περήφανοι Ιάπωνες σε όλο το έθνος συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα σχέδια της κυβέρνησής τους να παραδώσουν την κυριαρχία τους στην παγκόσμια ελίτ.

Οι διαμαρτυρίες επικεντρώθηκαν στη ευρεία αντίθεση στη Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, με τις κλιμακούμενες ανησυχίες για «μολυσματικές ασθένειες» και «δημόσια υγεία» που γίνονται ισχυρά εργαλεία για μια άνευ προηγουμένου ώθηση προς αυτό που από πολλούς εκλαμβάνεται ως ολοκληρωτική κοινωνία επιτήρησης.

Από τους πολυσύχναστους δρόμους του Ikebukuro έως τις συγκεντρώσεις στο Higashi-Ikebukuro Central Park, η τεράστια κλίμακα συμμετοχής λέει πολλά για το επίπεδο πατριωτισμού και υπερηφάνιας του Ιαπωνικού λαού.

Οι διοργανωτές ζητούν απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, όπως την κατακόρυφη αύξηση των υπερβολικών θανάτων και την έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις μετά τους εμβολιασμούς. Μιλησαν για την έλλειψη εξηγήσεων και την απότομη αύξηση των υπερβολικών θανάτων και ζήτησαν απο την κυβέρνηση να λογοδοτήσει με σαφήνεια τι συμβαίνει με τους θανάτους που σχετίζονται με τα εμβόλια.

Ο καθηγητής Inoue που μίλησε στην διαμαρτυρία, τόνισε την ανησυχητική τάση της υγείας να οπλίζεται σε αυτό που ονόμασε ως « ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που διεξήχθη με παραπλανητικές πληροφορίες. ”

το είδα

4 σχόλια:

  1. Η επιστήμη (που υποτίθεται ότι ακολουθούμε) μιλάει, φωνάζει, ωρύεται:
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ! ΤΩΡΑ!
    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022
    https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2789584

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δύναμη της Φωνής μας και της Κριτικής Σκέψης..
    Αν δεν παλέψεις για το δίκαιο στην ζωή, όταν θα σου χτυπήσει την
    πόρτα το άδικο, δεν θα είναι κανείς εκεί για να σε βοηθήσει.
    Δες μέχρι τέλος.

    https://twitter.com/Celesta91883911/status/1681931077428944901

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Αυτός που νιώθει καταλαβαίνει.

    https://twitter.com/vas_mor/status/1778143496353841218

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1641787/seismos-63-richter-sti-notia-iaponia-2/

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »