Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ἐχθροὶ τῶν antifa οἱ χρυσαυγίτες καὶ ὑποστηρικτές τους οἱ …ἐφοπλιστές!!!

Ἐχθροὶ τῶν antifa  οἱ χρυσαυγίτες καὶ ὑποστηρικτές τους οἱ ...ἐφοπλιστές!!!1

Οι ANTIFA  έχουν εχθρούς τους Χρυσαυγίτες και συμπαραστάτες ΟΛΟΥΣ τους …εφοπλιστές, καναλάρχες, δημοσιογράφους, Τράπεζες (χορηγούς των ΜΜΕ), τους απατεώνες της Βουλής και τέλος το Ισραήλ.

Κατά μία περίεργη σύμπτωση  οι φίλοι του Ισραήλ είναι και φίλοι των antifa και οι εχθροί του Ισραήλ είναι κι εχθροί των antifa.

Άγνωστες λέξεις στον χώρο των antifa οι: Τοκογλυφία, Σιωνισμός και Μασονία.

Ἐχθροὶ τῶν antifa  οἱ χρυσαυγίτες καὶ ὑποστηρικτές τους οἱ ...ἐφοπλιστές!!!2

Οι ANTIFA  δεν πηγαίνουν να επιτεθούν στο Κολωνάκι…
Οι ΑNTIFA δεν πηγαίνουν να επιτεθούν στὴν Γλυφάδα…
Οι ANTIFA  δεν πηγαίνουν  να επιτεθούν στην Εκάλη…
Και φυσικά ποτέ δεν πηγαίνουν να επιτεθούν σε Κεντρικές Τράπεζες.
Τα μαγαζιά των αφεντικών δεν τα

Νέα σκανδαλώδης τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής

Του Μάριου Αραβαντινού 

Μια ακόμη τροπολογία – δώρο στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση με άλλοθι την προσωρινή διευκόλυνση λειτουργίας του Μεγάρου μέχρι τις 31 Αυγούστου, το οποίο όφειλε, πριν ακόμη οι υπουργοί Στουρνάρας και Παναγιωτόπουλος αποφασίσουν τη διαγραφή των χρεών, περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ.


Η νέα τροπολογία, την οποία υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Πολιτισμού και Εργασίας, κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης «Απλούστευση της αδειοδότησης για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας» και προβλέπει μεταξύ άλλων την απαλλαγή του Μεγάρου Μουσικής της Αθήνας, από την υποχρέωση προσκόμισης αποδεικτικού φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για τα χρέη του προς το ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ ή άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς, για όλες τις πράξεις και συναλλαγές, πλην της μεταβίβασης ακινήτου ιδιοκτησίας του.

Με την ίδια ρύθμιση ορίζεται σκανδαλωδώς ότι δεν επιτρέπεται η διενέργεια κανενός συμψηφισμού σε βάρος του Μεγάρου Μουσικής που αφορά βεβαιωμένες χρηματικές απαιτήσεις του Δημοσίου ή ασφαλιστικών Οργανισμών κατά του Μεγάρου, ότι αναστέλλονται οι

Οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 4 Μαίου πραγματοποιούν συλλαλητήριο...

Οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 4 Μαίου θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 11 το πρωί.
Ο Σύλλογος Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, είχε ζητήσει αρχικά από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης την άδεια, αν μπορούν να πραγματοποιήσουν το συλλαλητήριο στο Λευκό Πύργο.
Η απάντηση τελικά ήταν αρνητική και ο χώρος όπου θα γίνει είναι στην Πλατεία Αριστοτέλους στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ο Σύλλογος Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων του Ν. Θεσσαλονίκης που θεωρείται από τους πλέον δραστήριους, είναι αποφασισμένος να δώσει βροντερό παρόν, έτσι ώστε να κατανοήσει ο κόσμος, πως δεν πρόκειται για ανθρώπους "μπαταχτσήδες", αλλά για ανθρώπους που αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, άλλοι προσπαθούν να τις κρατήσουν ζωντανές με... νύχια και με δόντια, αλλά η κατάσταση της αγοράς δε βοηθά έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν τις οφειλές απέναντι στον ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Ναι μεν έχει βγει ένα ν/σ όπου λέει πως μπορούν να έχουν βιβλιάρια υγείας, αλλά αυτό καλύπτει μόνο την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ, θα βρεθούν αντιμέτωποι με

Οι Αμερικανοί «χαλάνε» τα σχέδια της Αγκυρας στη Θράκη

Μανώλης Κοττάκης

Αλλάζουν δραματικά οι ισορροπίες στην περιοχή της Θράκης από την ξαφνική στροφή της στρατηγικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις μειονότητες στα Βαλκάνια...
Όπως αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα», τον τελευταίο καιρό παρατηρείται σημαντική μεταβολή στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν οι ΗΠΑ τα θέματα της μουσουλμανικής μειονότητας, μέσα από την οποία προκύπτουν ευκαιρίες για την ελληνική διπλωματία στα διεθνή φόρα, αλλά και κίνδυνοι...

Αδιάσειστη απόδειξη της μεταβολής αυτής αποτελεί η φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι καθοδηγούμενες από το τουρκικό προξενείο εφημερίδες: η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, παρ’ ολίγον υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον προθάλαμο του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης με την αστερόεσσα στην πλάτη της. Ο εκνευρισμός των Τούρκων, οι οποίοι θεωρούν πλέον τους Αμερικανούς εχθρούς και όποιον έχει επαφές μαζί τους ύποπτο, δεν είναι καθόλου τυχαίος. Έχει την εξήγησή του.

Τα στελέχη του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης, που επισκέπτονται τακτικά την περιοχή, έχουν εδώ και καιρό εγκαινιάσει μια νέα τακτική: ρίχνουν πλέον το

Τα 36 +4 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα

Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος της οποίας ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο άνηκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο) αποδείξεις ΕΔΩ, Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο "αντισημίτης" Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα που υπάρχει στο Κράτος (μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία) με ότι αυτό συνεπάγεται και από την άλλη την Εβραϊκή Κοινότητα (ΚΙΣ) να είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου... Γνωστή δε η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ "δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους..."

Ιδού τα 36 +4 ΦΕΚ:

(update 13.03.2014)

Το παρόν υλικό προσφέρεται για

Αεθνική Κύπρος - Το νησί της Αφροδίτης στα άγκιστρα της Νέας Τάξης

Του Σταύρου Καρκαλέτση*


Ο Ραούφ Ντενκτάς είχε δηλώσει το 1995 το εξής φοβερό, θέλοντας να καταδείξει την προσκόλληση των Κυπρίων, Ελλήνων και Τούρκων, στις εθνικές τους ταυτότητες και τις μητέρες-πατρίδες: «Το μοναδικό πράγμα που είναι γνήσια κυπριακό στο νησί, είναι το κυπριώτικο γαιδούρι». Η ιστορία είναι σε γενικές γραμμές γνωστή. Ήταν κάποτε ένα νησί. Το πλέον απομακρυσμένο και απομονωμένο –μαζί με τον Πόντο- κομμάτι του Ελληνισμού. Όπου, ήδη το 1821, με την επανάσταση, έχουμε τα πρώτα σκιρτήματα των υπόδουλων Ελλήνων της Κύπρου και αποστολές επιφανών προσωπικοτήτων του νησιού στις ευρωπαικές αυλές (προκήρυξη της Ρώμης), διεκδικώντας την ένωση με την αγωνιζόμενη Ελλάδα.

Από τότε, και μέσα από μια πορεία δια πυρός και σιδήρου δύο αιώνων, έγιναν πολλά και δραματικά. Η τελευταία μέχρι σήμερα εποποιία του Ελληνισμού συνολικά, αυτή της ΕΟΚΑ, δεν πέτυχε τον αντικειμενικό της σκοπό, παρά τα ολοκαυτώματα και τις αγχόνες. Το γραμμάτιο που κλήθηκε να ξοφλήσει η ΕΟΚΑ ήταν η κατάθεση της κυπριακής ψυχής στο ιστορικό δημοψήφισμα του 1950: Ένωση με την Ελλάδα, 96%.

Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια. Πως ο κυπριακός Ελληνισμός υπέγραψε το αίτημά του για εθνική αποκατάσταση μέσα στους κόλπους της μητέρας πατρίδας, με αίμα το 1821 και με μελάνι το 1950. Και ξανά με αίμα στον αγώνα του 1955-59.
Η ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ανεξάρτητο κράτος το 1960 ήταν αποτέλεσμα συμβιβασμού της αγγλοκρατούμενης πολιτικής κάστας των Αθηνών. Γιατί ενώ η ΕΟΚΑ στάθηκε αλύγιστη και

Γελάει ο κόσμος.. Ένα βήμα πριν τα σκουπίδια η Ρωσία μετά την υποβάθμιση σε ΒΒΒ-

Πύρινος Λίθος για τον Λίθο Φωτός
Βγαίνουν κάτι αναλυτάδες και προσπαθούν να μας πείσουν πως η Δύση χτύπησε την Ρωσία οικονομικά, ειδικά μετά την υποβάθμιση της από την Standard & Poor’s. Διάβασα σήμερα λοιπόν, το εξής:

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, η γνωστή και μη εξαιρετέα Standard & Poor’s, μείωσε το αξιόχρεο της Ρωσίας για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται, ότι οι δυτικές κυρώσεις θα οδηγήσουν σε φυγή κεφαλαίων (70 δισεκατομμύρια δολάρια «έφυγαν» από τη Ρωσία το πρώτο τρίμηνο του 2014, εξαιτίας της κατάστασης στην Κριμαία, επιβραδύνοντας κατά 0,8% την ανάπτυξη της χώρας το πρώτο τρίμηνο), αυξάνοντας έτσι σημαντικά το ρίσκο για να επενδύσει κανείς στη Ρωσία.

Όσον αφορά τη «βαθμολογία-κατάταξη» της Ρωσίας, αυτή μειώθηκε από το «BBB» στο «BBB-», κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει, ότι απομένει ένα μόλις βήμα, προτού το ρωσικό χρέος θεωρηθεί ως «junk», εν ολίγοις «σκουπίδι», χωρίς δηλαδή επενδυτική αξία. Αυτό θα δυσχεράνει τον δανεισμό της Ρωσίας από τις διεθνείς αγορές που θα κληθεί να δανειστεί με υψηλότερα επιτόκια. Την ίδια στιγμή αυξάνονται οι πληροφορίες, ότι η Δύση ετοιμάζει πολύ σκληρότητες σε βάρος της Ρωσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν.


Δεν ξέρω τι να κάνω.. Να κλάψω για το πόσο ηλίθιους μας έχουν μερικοί, ή να γελάσω; Θα χτυπηθεί η οικονομία της Ρωσίας επειδή θα ανεβούν τα επιτόκια δανεισμού της για να ξεπληρώσει το χρέος της; Ποιό χρέος; Των 196 δις δολαρίων και 8% του ΑΕΠ της; Τον

Η Μία Τράπεζα

thegalileo.files.wordpress.com
Του Jeff Nielson

Το 1980 σε μια πολυσυζητημένη υπόθεση της «Αμερικανικής Δικαιοσύνης» οι Hunt Brothers κατηγορήθηκαν (και καταδικάστηκαν) επειδή προσπάθησαν να «στριμώξουν την αγορά του ασημιού» – δηλαδή να τη μονοπωλήσουν. Όταν ξεκίνησε η δίωξη, οι Hunt Brothers είχαν καταφέρει να αποκτήσουν κάτι λιγότερο από το 20% των συνολικών παγκόσμιων αποθεμάτων.

Παρ’ όλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψιν τις αυστηρές διατάξεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας αυτό ήταν μια παραβίαση. Σε αυτήν την (σχετικά μικρή) αγορά, ακόμη και μια συγκέντρωση του 20% από μια οντότητα θεωρείται μη αποδεκτή. Αλλά αυτό συνέβαινε όταν οι κυβερνήσεις μας ήταν λιγότερο διεφθαρμένες και εφάρμοζαν τους νόμους τουλάχιστον σε μία χαλαρή τακτική βάση.

Προχωρήστε τώρα στο 2013, στο προηγούμενο άρθρο μου που παρουσίασα στους αναγνώστες τα συγκλονιστικά ευρύματα μίας ομάδας τριών Ελβετών ερευνητών:

Πιο αναλυτικά, σχεδόν τέσσερα δέκατα του ελέγχου επί της οικονομικής αξίας [όλων των πολυεθνικών εταιρειών*] στον κόσμο, πραγματοποιείται μέσω ενός πολύπλοκου δικτύου σχέσεων ιδιοκτησίας από μια ομάδα 147 [πολυεθνικών εταιρειών*] στον πυρήνα, η οποία έχει σχεδόν τον πλήρη έλεγχο του εαυτού της. Οι κορυφαίοι κάτοχοι εντός του πυρήνα μπορούν να θεωρηθούν ως μία οικονομική «υπερ-οντότητα» στο παγκόσμιο δίκτυο των εταιρειών. Ένα σχετικό πρόσθετο στοιχείο σε αυτό το σημείο είναι ότι τα ¾ του πυρήνα είναι χρηματοπιστωτικοί μεσάζοντες.

Το 1980 ήταν ανήκουστο για μία οντότητα να κατέχει ακόμη και ένα ποσοστό του 20% μίας μικρής αγοράς. Το 2013, η ίδια κλίκα των (Δυτικών) κυβερνήσεων έχει

Βενεζουέλα: Να ποιοί ειναι οι “δημοκράτες” διαδηλωτές!

Συνελήφθη απο τις αρχές τις Βενεζουέλας Αμερικανός πολίτης με …εφιαλτικό οπλισμό!
Καραμπίνες, σιγαστηρες, διόπτρες και άλλα δολοφονικά σύνεργα, την ωρα που τα δυτικά ΜΜ”Ε” κατηγορούσαν τον
Μαδούρο για “ελεύθερους σκοπευτές” που χτυπούσαν διαδηλωτές! Επανάληψη του ναζιστικου πραξικοπήματος στο Κίεβο δηλαδή… Ακτιβιστής ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο “αγωνιστής”, όπως οι γενοκτόνοι της Συρίας.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πότε ένα "έγκλημα μίσους" δεν είναι "έγκλημα μίσους" ;

Αυτοί οι κύριοι είναι αδύνατον να μισούν.
ΚΟ: Η εισαγωγή καινοφανών όρων όπως «εγκλήματα μίσους» και η υπερ-προβολή άλλων ‘θολών’ εννοιών όπως «ρατσισμός» - «αντιρατσισμός», έχουν στόχο την καλλιέργεια πνεύματος «συλλογικής ενοχής» και την φίμωση κάθε αντίθετης άποψης στην διαδικασία σχηματισμού απρόσωπων πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Στο μεγάλο αυτό νεοταξικό παιχνίδι, εκτός από κόμματα, υπερεθνικούς οργανισμούς, «μεγαλο-επενδυτές», μεγαλο-δημοσιογράφους, τηλε-περσόνες, λόμπι, ΜΚΟ, οργανώσεις, συνιστώσες και γκρουπούσκουλα, έχουν μπει τελευταία και εκκλησιαστικοί ηγέτες και ολόκληρες εκκλησιαστικές ομολογίες (προς το παρόν της «δύσης»), που με δηλώσεις και κηρύγματα δεν καταδικάζουν και «ξορκίζουν» γενικώς το μίσος, αλλά ειδικώς το «ρατσιστικό μίσος». Η όλη πρακτική εκτός από υποκριτική και ύποπτη είναι και άδικη, καθώς θεωρεί εξ αρχής στόχο και θύμα «εγκλημάτων μίσους» και «ρατσισμού» ΜΟΝΟ εκπρόσωπο κάποιας «ευπαθούς ομάδας» (μετανάστη, ομοφυλόφιλο, μουσουλμάνο, ‘ρομά’ κλπ). Έτσι στην κοινή γνώμη περνά το μήνυμα  ότι το μίσος υπάρχει μόνο σε μία κατηγορία ανθρώπων! Άρα στην ουσία, αυτή ίδια πρακτική είναι ξεκάθαρα ρατσιστική!  Το ένα και μοναδικό ‘targetgroup’ όλων αυτών των νόμων είναι ο γηγενής λευκός πληθυσμός της Ευρώπης και της ‘δύσης’ γενικότερα (στην πλειοψηφία του - ακόμα - ετεροφυλόφιλος και χριστιανικός). Ας μας εξηγήσουν τουλάχιστον οι κοντόφθαλμοι «μοντέρνοι» χριστιανοί που υποστηρίζουν τέτοια ιδεολογήματα (και νομοθετήματα) «κατά των εγκλημάτων μίσους», που στηρίζεται θεολογικά ότι μίσος έχουν ΜΟΝΟ κάποιοι άνθρωποι;

Μίσος είπατε; Πάντα ο θύτης θα είναι λευκός και το θύμα μελαμψός ή μετανάστης


Σε σχετικό άρθρο στο αμερικάνικο ιστολόγιο ‘AlternativeRight’, ο ColinLiddellαναφέρει: Χάρη στις άοκνες ενέργειες των αριστερών και των νεοφιλελεύθερων, καταφέραμε να έχουμε την υπέροχη, κωμική και οργουελιανή έννοια του «Εγκλήματος Μίσους».


Και συνεχίζει: Το «Έγκλημα Μίσους» παραδοσιακά, έχει συνδεθεί με εγκλήματα βίας, αλλά ουσιαστικά βρίσκεται υπό εξέλιξη, έχοντας τη δυνατότητα επέκτασης και σε

Οι ειδήσεις βλάπτουν σοβαρά την υγεία

Άρθρο του Rolf Dobelli, συγγραφέα του βιβλίου «the art of thinking clearly» («Η τέχνη της καθαρής σκέψης») dobelli.com

Οι ειδήσεις κάνουν κακό στην υγεία. Οδηγούν σε φόβο και επιθετικότητα, μειώνουν τη δημιουργικότητα και την ικανότητα σας να σκεφτόμαστε. Η λύση; Σταματήστε να τις καταναλώνετε.

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, κάποιοι τυχεροί ανάμεσά μας κατανόησαν τους κινδύνους που φέρνει στη ζωή μας η υπεραφθονία των τροφίμων (παχυσαρκία, διαβήτης) και ξεκίνησαν ν' αλλάζουν τη διατροφή τους. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι οι ειδήσεις ​​είναι για τον εγκέφαλο, ότι η ζάχαρη για το σώμα. Οι ειδήσεις είναι εύκολο να χωνευτούν. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας τροφοδοτούν με μικρές μπουκιές από ασήμαντα θέματα, μεζέδες που δεν αφορούν πραγματικά τη ζωή μας και δεν απαιτούν σκέψη. Αυτός είναι ο λόγος που δεν αισθανόμαστε σχεδόν καθόλου κορεσμό. Σε αντίθεση με τα βιβλία και τα μακροσκελή άρθρα (που απαιτούν σκέψη), μπορούμε να καταναλώνουμε απεριόριστες ποσότητες ευκολοχώνευτων ειδήσεων.

Σήμερα, έχουμε φτάσει στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν πριν 20 χρόνια όσο αφορά με τις πληροφορίες σχετικά με τα τρόφιμα. Αρχίζουμε πια να αναγνωρίζουμε πόσο τοξικές μπορεί να είναι οι ειδήσεις.

Οι ειδήσεις παραπλανούν

Σκεφτείτε το ακόλουθο συμβάν (δανεισμένο από τον

Υπερφορολογική γενοκτονία

Του Άγη Βερούτη

Η υπερφορολόγηση ενός μέρους του Λαού δεν χωράει σε στατιστικούς μέσους όρους. Ούτε καν αφορά όλους τους πολίτες ενός κράτους.

Συνήθως είναι μια μειοψηφία που εξανδραποδίζεται, αρκετά μικρή για να αδιαφορήσει η κοινωνία, και αρκετά ανίσχυρη και ανοργάνωτη πολιτικά, ώστε με τη χρήση κατάλληλων επικοινωνιακών τεχνικών ενοχοποίησης και χλεύης να επηρεαστεί εναντίον της η κοινή γνώμη για να συνδράμει στην εξόντωσή της.

Είτε είναι οι Αρμένιοι στο κράτος των Νεότουρκων, ή οι Εβραίοι στο κράτος του Χίτλερ, ή οι αγρότες στο κράτος του Στάλιν, οι μικρομαγαζάτορες του Λένιν, ή οι μικρομεσαίοι της σημερινής Ελλάδας, μικρή σημασία έχει…

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα του Κραχ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Πρώτα ενοχοποιούνται στα μάτια της κοινής γνώμης με “αγοραστές” στοχευμένες ανεδαφικές και παιδαριώδεις μελέτες “δήθεν φοροδιαφυγής” βασισμένες σε ελλιπή ή αποσπασματικά στοιχεία, και έπειτα ξεκινάει η αιματοχυσία, με τη συναίνεση της κοινωνίας και ακόμη και τη συνδρομή της.

“Όλοι ξέρουμε κάποιον που δεν κόβει αποδείξεις σχεδόν ποτέ, άρα όλοι οι μικρομεσαίοι είναι φοροφυγάδες” πάει το παραμύθι. Ή “αν πιάσουμε τη φοροδιαφυγή θα βγούμε από την κρίση” είναι ένα άλλο σύνηθες ψέμα. Μια μεθοδευμένη κατασυκοφάντηση βάθους 2-3 ετών αρκεί για να σκληρύνει την κοινωνία ενάντια σε ένα μέρος της. Το ξέρει καλά το παιγνίδι ακόμη και το κόμμα της γελοιότητας και του φασισμού.

Οι μέσοι όροι, ξέρουμε επίσης όλοι, λένε ψέματα για την

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ: “ Νόμιμη η αυτόφωρη σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο μέχρι την παγίωση της νομολογίας “ (!!)

Με απόφαση του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, κρίθηκε οριστικά το θέμα των συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο. Συγκεκριμένα, με την υπ΄αριθμ. 1/2010 απόφαση του, η εκτέλεση της οποίας είναι υποχρεωτική, έκρινε το Δικαστήριο ότι είναι «συνταγματικώς ανεπίτρεπτο» το μέτρο της προσωποκράτησης, καθώς είναι αντίθετο στις επιταγές των άρθρων 2 και 5 του Συντάγματος που προβλέπουν ότι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας, όπως και ότι η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη.

Ένα βήμα πιο πέρα προχώρησαν πέντε σύμβουλοι Επικρατείας, κατά τη γνώμη των οποίων το μέτρο της προσωποκράτησης παραβιάζει και το άρθρο 7 του Συντάγματος, που ορίζει ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μέσον για την επίτευξη σκοπού, έστω και δημόσιου συμφέροντος. Της απόφασης αυτής είχε προηγηθεί το 2003 η ομόφωνη κρίση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα της προσωπικής κράτησης για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το ΙΚΑ και τα ΝΠΔΔ. Η απόφαση ΕΔΩ

Πάρα ταύτα όμως, τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης δήλωσαν πριν λίγες μέρες ότι είναι νόμιμη η αυτόφωρη σύλληψη για χρέη προς το Δημόσιο μέχρι

''Είναι κοινή η πορεία

Των ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΑΡΗ- ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗ

« Υπαναχώρηση στο μητροπολιτικό χώρο σημαίνει αφανισμό του κυπριακού ελληνισμού.           

 Υπαναχώρηση στην Κύπρο σημαίνει επαύξηση των κινδύνων για τη μητρόπολη. 

Η Τουρκία απειλεί με ιμβροποίηση την Κύπρο, με κυπροποίηση τη Θράκη και με διχοτόμηση το Αιγαίο .

Δεν θα υποχωρήσουμε. Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα.                                                                              

  Ο Πενταδάκτυλος μας προκαλεί»

  ΒΑΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ-1997


''Την Ελλάδαν θέλομεν κι ας τρώγομεν πέτρες»

Σύνθημα του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59


ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΑΜΠΙΧΑ - Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ

Η  Σουλεϊμάν Σαμπιχά αποβλήθηκε από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω  μιας απλής ανακοίνωσης του γραφείου τύπου, παρόλο που η κεντρική επιτροπή είχε εγκρίνει την συμμετοχή της σε αυτό , με συντριπτική πλειοψηφία 152 υπέρ στους 180! Και είναι απορίας άξιον, πώς, μέχρι στιγμής, δεν βρέθηκε ουδείς εκ των 152 υπερψηφισάντων που να διαμαρτυρηθεί , για την  πραξικοπηματική αυτή αποβολή , για μια διαδικασία που εξ ορισμού σηματοδοτεί την αυτοακύρωση της λειτουργίας αυτού του ανώτερου καθοδηγητικού οργάνου, αλλά και τον ευτελισμό της έννοιας της πολιτικής ευθύνης.

Το πανελλήνιας εμβέλειας Ευρωψηφοδέλτιο, κρίθηκε τελικά σε επίπεδο περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λες και επρόκειτο για τοπικής εμβέλειας υποψηφιότητα.

Είχε προηγηθεί η αδιανόητη για μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου δήλωση του

Στην Γαλλία λένε ΟΧΙ σε ανέγερση τζαμιού

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

 Μεγάλη αίσθηση προκαλεί στην Γαλλία αλλά και στην Τουρκία, (όπου αναδημοσιεύεται η είδηση ), ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του προαστίου των Παρισίων, Mantes-la Ville, ο Cyriy Nauth, ο οποίος εκλέχτηκε με το κόμμα της Marine Le Pen, ακύρωσε απόφαση του προηγούμενου σοσιαλιστή δημάρχου για ανέγερση μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους στην κωμόπολη του. Μάλιστα όπως αναφέρεται αποφασίστηκε στον χώρο που προβλέπονταν να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος να γίνει ένα μεγάλο πάρκο όπου θα μπορούν οι δημότες να απολαμβάνουν την φύση και να κάνουν την βόλτα τους.

Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες στο προάστιο αυτό του Παρισιού υπάρχει ένα μουσουλμανικό Ίδρυμα το όποιο έχει πρωτοστατήσει με την βοήθεια του προηγούμενου δήμαρχου στην ανέγερση ενός αρκετά μεγάλου τζαμιού για τους μουσουλμάνους της περιοχής και όχι μόνο. Το γεγονός αυτό όμως έχει θορυβήσει πολλούς εντόπιους κατοίκους που έβλεπαν η κωμόπολη τους να παίρνει σταδιακά μια καθαρά μουσουλμανική όψη. Το ζήτημα του τζαμιού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές της Γαλλίας και συνέβαλλε καθοριστικά στην ήττα του σοσιαλιστή δημάρχου και στην μεγάλη νίκη του Cyriy Nauth. Η απόρριψη από τον νέο δήμαρχο της άνεργης του μουσουλμανικού τεμένους όπως ήταν επόμενο προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του

Δάσος Σκουριών - ρέματα Λουτσάνικο και Καρατζά 22 Απριλίου 2014



Στιγμιότυπα από λήψεις που πραγματοποιήθηκαν στις Σκουριές , στην ευρύτερη περιοχή που ορίζουν τα ρέματα Καρατζά και Λουτσάνικο.

Στην περιοχή σχεδιάζεται να κατασκευαστεί μεταλλείο εξόρυξης χρυσού από την Καναδική ElDorado Gold , ιδιοκτήτρια της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός. Τεράστιας έκτασης επεμβάσεις έχουν αρχίσει να

Πρώτα ήλθαν για τον γείτονα μου. Δεν μίλησα. Ήμουν τραπεζουπάλληλος.

Ήμουν τόσο ηλίθιος, που νόμιζα πως θα την γλίτωνα…

Σκηνικό ανατροπής στις εργασιακές σχέσεις, με φόντο μειώσεις μισθών και… 1.000 απολύσεις στήνει η Alpha Bank, ανοίγοντας τις ορέξεις και των υπόλοιπων τραπεζών να προχωρήσουν σε αναδιαρθρώσεις.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Born in U S E

Το πρώτο ευρωπαϊκό debate έγινε και όλοι οι πολιτικοί υποψήφιοι όλων των ευρωπαϊκών παρατάξεων, πλην της Ευρωπαϊκής Αριστεράς που απουσίαζε, συμφώνησαν στο ζουμί. Την Ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης ή με άλλα λόγια τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.


Τι να περιμένουμε στο επόμενο debate του Μαΐου, ότι θα πάει ο εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής αριστεράς, Τσίπρας, και θα πει όχι σε αυτό που συμφωνούν οι άλλοι τέσσερις; Αφού ο μέγας πολιτικός άνδρας δεν μπορεί χωρίς Ευρώπη αντίθετα θέλει την άλλη Ευρώπη, αυτή που στήνεται μεθοδικά. Ειδικά μετά την παντιέρα που ανέμιζε πριν μήνες ζητώντας νέο Σχέδιο Μάρσαλ το πιάσαμε το υπονοούμενο. Αυτή την φορά η «βοήθεια» δεν θα έρθει από τις ΗΠΑ αλλά από τις ΗΠΕ. 

Όλα αρχίζουν να δένουν μεταξύ τους γι’ αυτό άλλωστε με μεγάλη φόρα οι κυβερνώντες Σαμαράς και Βενιζέλος βάζουν μπροστά την αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος δίνοντας το φαμφαρώδες όνομα «Νέα Μεταπολίτευση». Αυτό, βέβαια, δεν θα είναι νέα μεταπολίτευση αλλά το Σύνταγμα της Νέας Ομοσπονδιακής Πολιτείας της Νοτιανατολικής Μεσογείου (πρώην Ελλάδα). Μέχρι και Γερουσία Νομοθετών θα ορίσουν οι υπάλληλοι της Ε.Ε, η οποία θα δένει τους νόμους όχι σύμφωνα με το πρώην ελληνικό σύνταγμα αλλά με το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Ειδικά τώρα

Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 2.700 ΕΥΡΩ.

ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!

Για οφειλή 2.700 ευρώ που αφορά δημοτικά τέλη, ο Δήμαρχος Αθηνών βγάζει στο σφυρί το σπίτι του άνεργου πλέον περιπτερά…

Δείτε το ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…:
 makeleio.gr

Οἱ παράπλευρες ἀπώλειες «ἀνάπηρα παιδιά»!!!

Τὸ ἀνάπηρο παιδὶ δὲν παίρνει τὸ …βοήθημα, λόγῳ τοῦ ὅ,τι «φιλοξενεῖται» ἀπὸ τοὺς γονεῖς του.
Ἂν τὸ βγάλουν ὅμως στὸ παγκάκι, δὲν παίρνει τὸ βοήθημα, ἐπειδὴ δὲν ὑπάρχει διεύθυνση.
Ἀντέδρασε καὶ ὁ Αὐτιάς… καὶ εἶπε πὼς δὲν εἶναι φιλοξενία, ἀλλὰ Φιλευσπλαχνία…!!!
Βρὲ Ἡλίθιοι!!!!…
Φιλευσπλαχνία ἢ Φιλοξενία εἶναι νὰ ἔχεις τὸ παιδί σου μαζί σου; ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ; Τὸ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ; Τί θά θέλατε δηλαδή, νά τά καῖμε; Νά τά πετᾶμε στά σκουπίδια; Νά τά πετᾶμε στά ἱδρύματα πού κλείνετε; Νά τά σκοτώνουμε στήν γέννα; Γιά ἕνα κωλοβοήθημα προσβάλλεται Ἀξιοπρεπεῖς Ἀνθρώπους;
Δίνεται τὸ βοήθημα σὲ λαθρομετανάστες, ποὺ δηλώνουν κατοικία πχ τὸ 76ο χλμ Ἀθηνῶν Λαμίας, ὡς Δεντρίτες καὶ Σκοινίτες καὶ τὸ ἀνάπηρο παιδὶ τὸ θεωρεῖταί τί;
Παράπλευρη ἀπώλεια; Οὔστ Ἀποβράσματα! Λίγη Τσίπα ὠρέ..

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αλήθεια χωρίς Σύνορα

Θα σας προσφωνούμε μαλάκες, όπως σας προσφωνεί όλος ο κόσμος που γνωρίζει πόσο κάλπικοι είστε. Όλους εσάς που μάς είδατε αλευρωμένους και μάς περάσατε για μυλωνάδες. Εφόσον το 30% των Ελλήνων απέχουν από το παρτάκι των εκλογών αποκαλώντας σας μαλάκες λόγω των συμμετοχής σας στην κατοχική εκλογική διαδικασία αλλά και των λεγομένων σας, τότε ο κάθε απέχων έχει το δικαίωμα να σάς αποκαλεί μαλάκες. Δημοκρατικά και πλειοψηφικά. 

Αν θεωρείτε ότι με την συμμετοχή σε ένα ψηφοδέλτιο μπορείτε να λέτε ό,τι μαλακία θέλετε, τότε στην αόρατη Δημοκρατία αυτών που δεν τσιμπάνε σε δολώματα σωτηρίας δεν είστε τίποτε παραπάνω από υποψήφιοι μαλάκες. Και εσείς που βάλατε πλώρη να παίζετε με δήθεν μειονότητες της Θράκης και με το όνομα Μακεδονία αλλά και οι άλλοι που έχουν προσκυνήσει στον ολοκληρωτισμό της ΕΕ αντιμετωπίζοντας τον Έλληνα πολίτη ως βάρος στο καράβι της Ευρώπης. 

Δύο είναι οι πολιτικές γραμμές που παλεύουν αυτή την στιγμή για το τελειωτικό χτύπημα της Ελλάδας μέσω εκλογών:
Η μία γραμμή 
της «αριστεράς» με όνομα «Ελλάδα χωρίς Σύνορα»
και η άλλη
των δεξιοκεντρωαριστερών με το όνομα «Ελλάδα χωρίς Έλληνες».

Ο στόχος και των δύο είναι να τελειώνει η χώρα που γνωρίζαμε γρήγορα, αναίμακτα και αποτελεσματικά. Δύο επιλογές που έχουν κοινό σκοπό και ανάμεσά τους

Γερμανία: Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει ο σχολικός εκφοβισμός ισλαμιστών εφήβων σε συνομηλίκους τους

Ένα σύντομο ντοκυμαντέρ γερμανικής τηλεόρασης αποκαλύπτει την κρυφή και ύπουλη δράση των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων στα σχολεία της Γερμανίας.
Εκεί όπου οι νεαροί «τζιχανιστές» που θέλοντας να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι…
είναι ισάξιοι των «ηρωικών προτύπων» τους που αποκεφαλίζουν χριστιανούς και βιάζουν τις γυναίκες τους στην Συρία, υποβάλλουν σε συστηματικό εκφοβισμό τους συμμαθητές τους, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής - ακόμα και τις ίδιες τις μουσουλμάνες συμπατριώτισσές τους που απλά δεν φορούν μαντίλα.


Όπως σε κάθε περίπτωση εσωτερικής σχολικής βίας έτσι κι εδώ τα θύματα που τολμούν να εμφανιστούν και να μιλήσουν είναι ελάχιστα, αλλά ενδεικτικά του μεγάλου μεγέθους της εφιαλτικής κατάστασης που επικρατεί.
Μία κατάσταση που θα πρέπει να ηχήσει σαν «καμπανάκι» και στο ελληνικό Υπουργείο Παιδείας για τους ευνόητους λόγους…



 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
το είδα

ΚΚΕ: Ίσες αποστάσεις…

Νέο δείγμα γραφής του ΚΚΕ που στηρίζει την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, μέσω του γνωστού τεχνάσματος των «ίσων αποστάσεων».
Είναι ίσες αποστάσεις όταν λες ότι «όποιος και αν έρθει πρώτος –ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ» είναι το ίδιο.
Και είναι γνωστό ότι κάθε δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» εξωραΐζει και στηρίζει αυτό που υπάρχει: Δηλαδή την κατοχική κυβέρνηση του 4ου Ράιχ.

Το να μη βάζεις σήμερα ως ΠΡΩΤΟ και ΚΥΡΙΑΡΧΟ στόχο, ως στόχο ζωής και θανάτου, το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ αυτής της κυβερνητικής «συμμορίας» των τοκογλύφων, των ληστών και δημίων, ΤΟΤΕ, εμμέσως πλην σαφώς, στηρίζεις αυτό το κυβερνητικό καθεστώς…

Ούτε να κρυφτούν δεν μπορούν πλέον οι γραφειοκράτες του Περισσού.
Είναι τέτοια η χοντροκοπιά τους και η απύθμενη ανοησία τους που δεν αντιλαμβάνονται όχι μόνο ότι συμμαχούν με την κυβέρνηση, αλλά και το τι λένε…

Διαβάζουμε από συνέντευξη του Κουτσούμπα:

«Την επόμενη ημέρα των εκλογών, όποιος και αν έλθει πρώτος - η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ- θα είναι εδώ η ανεργία, οι κομμένοι μισθοί και συντάξεις, τα χαράτσια, η διάλυση της παιδείας, της υγείας…
…Ισχυρό ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες! Αυτό θα είναι

Ἡ «φασιστική» Ἑλληνικὴ σημαία.

«Διευθυντὲς σχολείων ἀρνοῦνται νὰ βάλουν τὴν Ἑλληνικὴ σημαία στα σχολεῖα, γιατὶ εἶναι «φασισμός» ἢ ἐπειδὴ φοβοῦνται μὴν χαρακτηριστοῦν φασίστες»!!


Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήμαρχος Πειραιῶς
Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήμαρχος Πειραιῶς
Αὐτὴ ἡ καταστάσῃ εἷναι δημιούργημα τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, ποὺ ἔχει καπηλευθεῖ τὸ ἐθνικό μας σύμβολο μὲ τὸν χειρότερο τρόπο. 

Ὅσοι ἀπὸ σᾶς ἀνήκετε σ’ αὐτὴ τὴν παρατάξη δὲν ἔχετε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να καταγγέλλετε σὰν ἀνθέλληνες ὅσους ντρέπονται ἤ φοβοῦνται νὰ κρατήσουν τὴν Ἑλληνικὴ σημαία!!
Δικό σας ἔργο εἶναι!

Μὲ τὶς δικές σας πράξεις δίνετε λαβὴ νὰ χαρακτηρίζονται φασίστες ὅλοι οἱ πραγματικοὶ πατριῶτες, ἀπὸ τοὺς ἀνθέλληνες θολοκουλτουριάρηδες ἐθνομηδενιστές!
Ἔσεις τοὺς δίνετε πάτημα, καὶ μάλιστα τὸ κάνετε σκόπιμα!


Νίκος Μιχαλολιάκος, γ.γ. χρυσῆς αὐγῆς
Νίκος Μιχαλολιάκος, γ.γ. χρυσῆς αὐγῆς

Γκέγκε ζῷα;;

Καὶ ἂν ἔχετε τὴν ἐντύπωση, ἐπειδὴ ὁ ἀρχηγὸς σᾶς εἶναι στὴν φυλακή, ὅτι δὲν

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΝΥ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ !! ( Johnny Racist )

TO ΚΑΡΤΟΥΝ BINTEO ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΥΛΑΚ , ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΕΜΒΕΝΕΙ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Από WhiteRabbitRadioTV
το είδα

Ὄχι, ὄχι, ὁ Φράγκος δὲν θέλει νὰ φτιάξῃ κόμμα.

Ὄχι, ὄχι, ὁ Φράγκος δὲν θέλει νὰ φτιάξῃ κόμμα. γενικὴ ἄποψις

Δὲν εἶναι κορόιδο! Τὰ κόμματα τὰ φτιάχνουν αὐτοὶ ποὺ δὲν ἔχουν κάτι καλλίτερο νὰ κάνουν. Ὁ Φράγκος ἔχει. Καὶ θὰ μᾶς τὸ ἀποδείξῃ συντόμως…
Βέβαια, αὐτὰ ποὺ θὰ σᾶς καταθέσω σήμερα εἶναι σκέψεις τοῦ φίλου μου τοῦ Χρήστου, οἱ ὁποῖες μᾶλλον μὲ βρίσκουν σύμφωνη, μετὰ ἀπὸ τὴν παρατήρησι τῶν τελευταίων γεγονότων.

Ἄς ξεκινήσουμε λοιπόν.
Ὁ Φράγκος δὲν ἔχει καμμίαν ὄρεξι νὰ φτιάξῃ κόμμα, διότι δὲν τὸ χρειάζεται!
Ἤδη τὸ σύστημα τὸν προωθεῖ μὲ τὸν καλλίτερο δυνατὸ τρόπο!
Ἡ εἰκόνα του στὸ πλατὺ κοινό, ἀπὸ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλιώσεως, ἔχει ἀρχίσῃ νὰ δομεῖται μὲ τέτοιον τρόπο, ποὺ σιγὰ σιγά, ἀλλὰ σταθερά, πασχίζουν νὰ μᾶς παρουσιάσουν τὸν ἰδανικὸ ἀρχηγὸ κράτους!
Κι ὄχι ὅποιον κι ὅποιον ἀρχηγό! Ἀλλὰ κάποιον ποὺ θὰ ἔχῃ καὶ τὴν στρατιωτικὴ κατάρτισι ἀλλὰ κυρίως τὴν ἐθνικὴ συνείδησι!!! (Λέμε τώρα… Διότι μὲ τέτοιαν κόρη ποὺ δημιούργησε, δὲν πολυπείθει…)
Τὸ σημαντικότερον ὅλων ὅμως εἶναι πὼς πρέπει νὰ εἶναι ἀποδεκτὸς ἀπὸ ὅλους! Μὰ ἀπὸ ὅλους! Κανεῖς νὰ μὴν ἔχῃ ἀντιρρήσεις γιὰ τὸ πρόσωπο αὐτό!
Σωστά;

Πότε ξεκίνησε αὐτό νά συμβαίνῃ;
Θυμᾶστε τό δημοσίευμα τοῦ βήματος γιά τήν προσπάθεια ἀνατροπῆς τοῦ GAPατου ἀπό τήν στρατιωτική ἡγεσία; Θυμᾶστε τόν Μπεγλίτη, τήν πρεμούρα του, τό ταχύτατον ξήλωμα καί τά μεθεόρτια;
Φαντάζομαι πὼς ναί…
Δὲν ξέρω ὅμως ἐὰν θυμᾶστε καὶ τὸ πῶς ἔναν χρόνο μετὰ κατέφθασε τὸ βῆμα μὲ στόχο νὰ ἀνατρέψῃ τὴν

Κούλογλου : Ο αμοραλισμός χωρίς σύνορα

Η ιστορία ενός ανθρώπου είναι ο καθρέπτης του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο χώρο του τηλεοπτικού θεάματος. Εδώ και να θέλεις να κρύψεις τις πολιτικές σου μεταλλάξεις και προδοσίες δεν μπορείς. Και μόνο το γεγονός ότι γίνεσαι δημοσιογραφικός «αστέρας» μέσα στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού λέει πολλά. Και λέει ακόμα περισσότερα όταν εκτοξεύεσαι στις «κορυφές» του δημοσιογραφικού ιερατείου στα μαύρα χρόνια του σημιτικού, εκσυγχρονιστικού παρακράτους.

Ο Στέλιος Κούλογλου αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα του δημοσιογραφικού «ονείδους». Το ίδιο το «όνειδος» αποτέλεσε γι αυτόν τη «νέα αξία»: Την εμπορευματική αξία της ανόδου και αναρρίχησης στο ιερατείο των καθεστωτικών παρασίτων.

Από πολύ παλιά, Ιούλιος 2008, είχαμε αναφερθεί διεξοδικά στο βίο και την πολιτεία του Κούλογλου.

ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2369
Και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2353&postdays=0&postorder=asc&start=0

Επανερχόμαστε με το παρακάτω αποκαλυπτικό κείμενο από το:
http://www.newstrap.gr/

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Κούλογλου, από πολύ παλιά, από το 1989, είχε κατηγορηθεί τεκμηριωμένα, ότι

Σημεία των καιρών: Ένας οικότροφος των Βρυξελλών σουλατσάρει στα Εξάρχεια...

Γαβριάς

Τη μακρόχρονη και ταραχώδη πολιτική διαδρομή καθώς και τις ζηλευτές επαναστατικές καταβολές του μειρακίου Γ. Σακελλαρίδη και υποψηφίου σωτήρα της "ξενοφοβικής" και "μισαλλόδοξης" αθηναϊκής "πλεμπάγιας", τα γνωρίζουν άπαντες. 

Ήδη χθες, όπως πληροφορούμαστε κι από εδώ:
http://anoihtipoli.gr/deltia-typou/twitter-hashtag-gabriel4ath
επιδόθηκε στο υπερεπανασατικό σπορ που ονομάζεται "αναγκαίο τρολλάρισμα με δημοφιλέστερο hashtag το #gabriel4ath στο τουίτερ".


Αν και δεν είμαστε ειδικοί,
να πούμε σε γενικές γραμμές ότι το τουίτερ είναι είναι μια αμερικάνικη τεχνολογία, επαναστατική ασφαλώς, που στοχεύει στο να καταστήσει μαλακό και ατομικιστικό τον εγκέφαλο των ανθρώπων (τους οποίους ο κύριος Γαβριήλ θα σώσει). Το "τρολλάρισμα" και το "Hashtag" δεν γνωρίζουμε ακόμη τί είναι, αλλά σίγουρα κάτι επαναστατικό και σούπερ "αριστερό" θα αποτελούν κι αυτά.

Ο κύριος Σακελλαρίδης, τον ξέραμε κι από χθες στα κινήματα, ανήκει στο ακμάζον εκείνο είδος των "αντιρατσιστών" "αριστερών" (των πολύ "επικίνδυνων" για την "Ελεύθερη Οικονομία" της λαθροαπεργοσπασίας και του δουλεμπορίου που ευαγγελίσθηκε η ΝουΔου των Στέφανου Μάνου και Ανδρέα Ανδριανόπουλου) που προέκυψαν από το 1991 και δώθε (οπότε και το ξετραχηλωμένο Αμέρικα έμεινε μόνο του και

Μὲ κάθε τρόπο ΠΡΕΠΕΙ νὰ παραμείνουμε διχασμένοι (καὶ ἐξαγοράσιμοι)!!!

Δεν έχει σημασία αν τον λένε Ντέντε ή Χριστόπουλο.
Το ό,τι μας θέλουν διχασμένους και σε συνεχή εμφύλιο, με κάθε τρόπο, μπορεί να εξηγηθεί αν ακολουθήσουμε την …ροή του χρήματος, τις ΜΚΟ και εννοείται ότι θα φτάσουμε στο ίδιο κέντρο που χρηματοδοτεί … τους «εθνικά» Μακεδόνες, τους «εθνικά» Βλάχους, τους «εθνικά» Τούρκους, τους «εθνικά» Τσάμηδες , τους αυτόκλητους «οικολόγους», τους αυτόκλητους προστάτες των gay, τους «antifa» που πολεμούν υπέρ της …δημοκρατίας,  τους «αυθεντικούς» …τρομοκράτες που χτυπούν ΜΟΝΟΝ όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του C4I κλπ κλπ.


Μὲ κάθε τρόπο ΠΡΕΠΕΙ νὰ παραμείνουμε διχασμένοι (καὶ ἐξαγοράσιμοι)!!!5

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΡΕΥΝΑ: Οι ... αγορές - Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα...

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με ... το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!

Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!

Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα … ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!

Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο

Ο πλήρης έλεγχος του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος απο τους Rothschild είναι γεγονός!

Απο τότε που οι Ρόθτσαιλντ πήραν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας αυξάνεται συνεχώς ο έλεγχος τους στα τραπεζικά συστήματα του κόσμου.


Η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους του πολιτικού κατεστημένου είναι η αποδοχή τεραστίων δανείων απο τις χώρες οι οποίες δεν μπορουν ποτέ να τα αποπληρώσουν, με συνέπεια την υποδούλωση στους Ρόθτσάιλντ. 

Αν ο ηγέτης μίας χώρας αρνηθεί να δεχτεί το δάνειο είτε περιθωρειοποιείται είτε δολοφονείται. Αν και οι δύο μέθοδοι αποτύχουν, μία εισβολή μπορεί να το πετύχει, με στόχο να ιδρυθεί η Τοκογλυφική τράπεζα των Ρόθτσάιλντ.

Η επιρροή των Ρόθτσάιλντ όμως επεκτείνεται και στα ΜΜΕ των χωρών. Με τον έλεγχο των ΜΜΕ και την επανάληψη τρομακτικών ιστοριών οι λαοί πείθονται για την ύπαρξη διαβολικών υπάρξεων. 

Μία γεύση της ηγεμονίας των Ρόθτσάιλντ μπορεί να δοθεί μέσω του ποιων διεθνών οργανισμών ελέγχουν: την Τράπεζα της Αγγλίας, τα ομοσπονδιακά αποθέματα των ΗΠΑ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Διεθνή Τράπεζα Διακανονισμών. Επίσης έχουν στην

Πύραυλο cuise υψηλών επιδόσεων πέτυχε να κατασκευάσει η ελληνική βιομηχανία!

Πριν από 15 χρόνια η Πολεμική Αεροπορία αιτήθηκε από τις ΗΠΑ την απόκτηση του cruise βλήματος ΑGM-158 JASSM στο πλαίσιο της αγοράς των 50 F-16C/D Block 52+.

To βλήμα θα ολοκλήρωνε με ιδανικό τρόπο ένα αεροσκάφος που είχε επιλεγεί λόγω της ικανότητάς του να πραγματοποιεί κρούση σε βάθος, έστω και αν υπολειπόταν από το F-15H που ήταν ο μεγάλος χαμένος του διαγωνισμού για το ΝΜΑ της εποχής.

Η απάντηση "πάγωσε" της Αεροπορία: "ΟΧΙ". Και την πάγωσε γιατί οι Αμερικανοί κατά την διάρκεια των συζητήσεων για το Νέο Μαχητικό όχι απλά δεν αρνούντο την προοπτική απόκτησής του από την ΠΑ αλλά τόνιζαν ότι αν επιλεγεί αμερικανικό αεροσκάφος το JASSM θα "έδενε" απόλυτα μαζί του. Και τώρα δεν έδιναν άδεια εξαγωγής στο όπλο για το οποίο είχε γίνει η αγορά των συγκεκριμένων μαχητικών...

Εν πάση περιπτώσει ήταν μία ακομα προμήθεια όπου πρώτα πήραμε τον φορέα και εν συνεχεία αναζητούσαμε τα όπλα του φορέα!

Η κατάληξη ηταν να γίνει στην θέση των JASSM επιλογή των SCALP-EG και να δοθει στα Mirage 2000-5 δυνατότητα εκτέλεσης υποστρατηγικών αποστολών που δεν έχει το αεροσκάφος, λόγω περιορισμένης εμβελειας.

Εν πάση περιπτώσει αυτά ανήκουν στην ιστορία. Τώρα η

Ἀθῶοι ὅσοι ξένοι (κι ἐκχώριοι) πράκτορες παρακολουθοῦν πρωθυπουργούς!!!

Ένας υπάλληλος ήταν βρε…
…που είχε βίτσιο να ακούει ερωτόλογα…
Όχι, όχι, δεν ήταν  η πρεσβεία ολόκληρη…
Όχι οι «σύμμαχοι» μας στο ΝΑΤΟ… Ἀθῶοι ὅσοι ξένοι (κι ἐκχώριοι) πράκτορες παρακολουθοῦν πρωθυπουργούς!!!1


Δέκα χρόνια μετά, είναι συνταξιούχος ο πράκτορας… κι ακόμα δεν τολμούν να γράψουν καν το επίθετό του…!!!

Οι «αδέκαστοι» δικαστές πού είναι…;;;

Και φυσικά,  δεν έγινε κάποιος δημοσιοκάφρος έξω φρενών, όπως όλοι αγανάκτησαν με την …

232.000.000 ευρώ τα χρέη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ἡ …«φίλη γείτονας» Τουρκία ποὺ συστηματικῶς ἐγκληματεῖ κατὰ τῶν γειτόνων της.

Ἡ ...«φίλη γείτονας» Τουρκία ποὺ συστηματικῶς ἐγκληματεῖ κατὰ τῶν γειτόνων της.
Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014). 

Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο… άρθρο, ακόμα και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της Jitem.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεώρησης, κάθε χρόνο περίπου 150.000 λαθρομετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, συγκεντρώνονται στην Τουρκία και εκεί αφού τους αναλαμβάνει η Jitem προωθούνται βάσει συγκεκριμένων και ελεγχόμενων οδικών διαδρόμων προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα φυσικά με το αζημίωτο για τους Τούρκους.

Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα άρχισε να λειτουργεί ήδη από το 1993, όταν τα πρώτα κύματα των λαθρομεταναστών άρχισαν να φτάνουν κατά κύματα στην Τουρκία. Μετά το 2001 τα κύματα αυτά έγιναν κυριολεκτικά «χείμαρρος», που αφού διοχετεύονταν στο

Και το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τους Γκρίζους Λύκους

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κομοτηνή, με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, μουσουλμάνος (αυτοπροσδιοριζόμενος ως τούρκος), επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος των Γκρίζων Λύκων Θράκης, για να ευχηθεί καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές…
Σύμφωνα με το τουρκόγλωσσο περιοδικό Ροντόπ Ρουζγκαρί, στις 23 Απριλίου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Κομοτηνής δικηγόρος Τζιχάν Ιμάμογλου και η πρόεδρος του τομέα γυναικών της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Ελμάς Χουσέμογλου επισκέφτηκαν το κόμμα DEB.

O Τζιχάν Ιμάμογλου είπε στον πρόεδρο Τσαβούς πως κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιώργου Πετρίδη ¨Κοινωνία Πολιτών¨. Συνεχάρη επίσης για την απόφαση του DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχίες. O Iμάμογλου περιέγραψε πως σε περίπτωση εκλογής του θα προσπαθήσει να εργαστεί για να παραχθούν λύσεις για τα νομικά και άλλα θέματα των κατοίκων της Κομοτηνής.


Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ευχαρίστησε τον δικηγόρο Τζιχάν Ιμάμογλου για την επίσκεψη και για τις

Το Praktiker της Νέας Τάξης.

Αξιότιμε Κύριε Θαλάσση,
Χτες το απόγευμα επισκέφτηκα ένα κατάστημα Praktiker για να προμηθευτώ κάποια απαραίτητα υλικά.
Πληρώνοντας στο ταμείο, η ευγενέστατη υπάλληλος μού έδωσε δύο δωροεπιταγές των 5 ευρώ η καθεμιά (σ' αυτό το σημείο χάρηκα), αλλά όπως με πληροφόρησε, είχα δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσω ΜΟΝΟ...

την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, οπότε το κατάστημα θα λειτουργούσε βάσει του νέου νόμου για τις Κυριακές.
Η άμεση αντίδρασή μου ήταν να επιστρέψω τις δωροεπιταγές, ενημερώνοντας την υπάλληλο πως δεν ψωνίζω από κανένα κατάστημα τις Κυριακές αυτές εξηγώντας βεβαίως τους αυτονόητους λόγους.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτός ήταν ένας ύπουλος τρόπος για να προσελκύσουν πελάτες τις Κυριακές, καθώς είναι λίγοι (ή θα έλεγα, λιγότεροι απ' όσους θα θέλανε) αυτοί που ψωνίζουν. Πιστεύω πως θα ήταν σκόπιμο να πληροφορηθεί ο κόσμος τα ύπουλα σχέδιά τους και να τους γυρίσει την πλάτη για μια ακόμα φορά.
Με εκτίμηση
Ένας αναγνώστης του blog


Μην αφήνετε το χρήμα στα χέρια των... τραπεζών

Του Martin Wolf

Το τραπεζικό σύστημα είναι τόσο ασταθές επειδή το κράτος του επέτρεψε να δημιουργήσει όλο το χρήμα και μετά έπρεπε να το διασφαλίσει. Στην επόμενη κρίση -που σίγουρα θα έρθει- η μόνη λύση θα είναι να χάσουν οι τράπεζες τη δυνατότητα δημιουργίας χρήματος.


Το τύπωμα πλαστών χαρτονομισμάτων είναι παράνομο, αλλά η ιδιωτική δημιουργία χρήματος δεν είναι. Η αλληλεξάρτηση κράτους και επιχειρήσεων που το κάνουν αυτό είναι η αιτία της αστάθειας σε μεγάλο βαθμό στις οικονομίες μας. Μπορεί και πρέπει να τερματιστεί.

Έχω εξηγήσει στο παρελθόν από τη στήλη αυτή πώς λειτουργεί το πράγμα. Οι τράπεζες δημιουργούν αποθεματικά ως υποπροϊόν του δανεισμού που δίνουν. Στη Βρετανία, αυτές οι καταθέσεις αντιστοιχούν στο 97% περίπου του χρήματος σε κυκλοφορία. Ορισμένοι παρατηρούν ότι οι καταθέσεις δεν είναι χρήμα, παρά μόνο μεταφέρσιμα ιδιωτικά χρέη. Όμως η κοινωνία θεωρεί την απομίμηση χρήματος ηλεκτρονικό ρευστό. Ασφαλή πηγή αγοραστικής δυνατότητας.

Οπότε η τραπεζική δραστηριότητα δεν είναι μια συνήθης δραστηριότητα της αγοράς, γιατί προσφέρει δύο συνδεδεμένα κοινωνικά αγαθά: χρήματα και δίκτυο πληρωμών. Στη μια πλευρά των τραπεζικών ισολογισμών βρίσκονται τα ριψοκίνδυνα ενεργητικά. Στην άλλη, βρίσκονται οι υποχρεώσεις τις οποίες η

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »