Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Christine Massey: Συμβολαιογραφική Δήλωση 1 Σελίδας Σχετικά Με Εκατοντάδες Αιτήσεις (FOI -Νόμος για την Eλευθερία Της Πληροφόρησης) Για Τους "ιούς" Που Καταδεικνύουν Ότι Η Ιολογία ΔΕΝ Είναι Επιστήμη

Μετάφραση: Απολλόδωρος

CHRISTINE MASSEY FOIS | Διαβάστε το εδώ

Χαιρετισμούς και ευχές,

Παρακάτω (και εδώ) είναι επικαιροποιημένη, μία (1) σελίδα συμβολαιογραφικής δήλωσης σχετικά με τις FOI του "ιού". Μιλάει από μόνη της. Μη διστάσετε να τη μοιραστείτε.

Επίσης, εδώ είναι η πιο λεπτομερής δήλωσή μου (14 σελίδες) με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2022 (βιαζόμουν να κάνω κάποιες διορθώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εκτυπώσω και πάω στον συμβολαιογράφο- συγχωρήστε τα

τυπογραφικά λάθη).

Επίσημη απόδειξη ότι η ιολογία είναι ψευδοεπιστήμη - 10 Ιουνίου 2023

- ένα 40λεπτο βίντεο εισαγωγής στον τεράστιο όγκο των αποδεικτικών στοιχείων που συγκεντρώθηκαν στην ιστοσελίδα μου, κυρίως με τη μορφή απαντήσεων για την ελευθερία της πληροφόρησης από 217 ιδρύματα σε 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Health Canada, PHAC, CDC, NIAID, FDA, και μια γελοία απάντηση από τον W.H.O., αλλά και αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας με ερευνητές του "SARS-COV-2":

https://www.bitchute.com/video/gvu4NbieSuVb/

Τα ευρήματα αυτής της έρευνας ευθυγραμμίζονται με όσα παρατηρούνται στη δημοσιευμένη βιβλιογραφία,

Τα αποδεικτικά στοιχεία:

Η βιβλιογραφία της ιολογίας - ψευδοεπιστήμη εξ ορισμού,

Δικαστικά αρχεία στη Γερμανία που δείχνουν ότι ο Stefan Lanka, πρώην ιολόγος με πείρα, επικράτησε στο Ανώτατο Δικαστήριο, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για την ύπαρξη του υποτιθέμενου/φανταστικού "ιού της ιλαράς",

Οι απαντήσεις στις FOIS (για την Eλευθερία της Πληροφόρησης) αποκαλύπτουν ότι τα ιδρύματα υγείας/επιστήμης σε όλο τον κόσμο (217 και πλέον!) ΔΕΝέχουν ΚΑΝΕΝΑ αρχείο απομόνωσης/καθαρισμού του SARS-COV-2 (του υποτιθέμενου ιού του convid [ : της απάτης του covid ]), Πουθενά και Ποτέ.

(περιλαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ερευνητή δημοσιογράφο Torsten Engelbrecht απευθείας προς τους ερευνητές του "SARS-COV-2", οι οποίοι ρωτούσαν αν είχαν καθαρίσει σωματίδια του υποτιθέμενου "ιού", πράγμα που φυσικά δεν έκαναν):

https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

Οι FOI αποκαλύπτουν ότι τα ιδρύματα υγείας/επιστήμης δεν έχουν κανένα αρχείο οποιουδήποτε "ιού" που να έχει βρεθεί σε "ξενιστή" και να έχει απομονωθεί/καθαριστεί. Επειδή η ιολογία δεν είναι επιστήμη:

https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-have-no-record-of-any-virus-having-been-isolated-purified-virology-isnt-a-science/

Οι ιολόγοι πραγματοποιούν έγκυρα πειράματα ελέγχου; Είναι η ιολογία επιστήμη;

(περιλαμβάνει απαντήσεις FOI από ιδρύματα και περισσότερες ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας με ερευνητές του "SARS-COV-2"):

https://www.fluoridefreepeel.ca/do-virologists-perform-valid-control-experiments-is-virology-a-science/

Περαιτέρω στοιχεία και εκπαιδευτικό υλικό που αφορά τις παράλογες μεθόδους της ιολογίας, τη θεωρία των μικροβίων, το πώς συνέβη το απάτη-covid χωρίς ιό, το ανούσιο των τεστ, το τι πραγματικά προκαλεί την ασθένεια, κ.λπ:

"Λοιπόν, τι στο διάολο συμβαίνει;"

https://www.fluoridefreepeel.ca/what-the-hell-is-going-on/

3.000 σελίδες FOI "ιών " (ενημερωμένες από τις 31 Δεκεμβρίου 2022) σε 8 αρχεία pdf, και η 14σέλιδη συμβολαιογραφική μου δήλωση σχετικά με την αντιεπιστημονική φύση της ιολογίας (με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2022):

https://tinyurl.com/IsolationFOIs

Για την αλήθεια, την ελευθερία και τη λογική

christine, νότιο Οντάριο, Καναδάς


—Δικτυογραφία:

1-page notarized declaration re hundreds of "virus" FOIs showing virology isn't a science

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »