Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Το Woke AI της Google δεν θεωρεί πως η παιδεραστία είναι επιβλαβής… Αντιθέτως, δίνει μαθήματα “πολιτικής ορθότητας” για το πως να τους αποκαλούμε, ώστε να μη τους δημιουργούμε ψυχολογικά προβλήματα.

Μετά το φιάσκο του Gemini AI της Google που παρουσίαζε τα ιστορικά πρόσωπα ως μαύρους στις φωτογραφίες — μιας γυναίκας ως πάπα, μαύροι Βίκινγκς, μέχρι και τον Τζόρτζ Ουάσινγκτον. Δείτε περισσότερα στο άρθρο: Το chatbot τεχνητής νοημοσύνης Gemini της Google, φαίνεται κόλλησε τον ιό «Woke» – παρουσιάζει όλα τα ιστορικά πρόσωπα… ως αφρικανούς.

Τώρα δίνει οδηγίες στους χρήστες να αγκαλιάσουν τους παιδόφιλους ως πολύτιμα μέλη της κοινωνίας που πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό… Άλλωστε οι νέου τύπου εγκληματίες για τα δυτικά πρότυπα, είναι οι αντιεμβολιαστές, οι παλαιοχριστιανοί και οι ρωσόφιλοι..

Σύμφωνα με AI, η παιδεραστία είναι «ακούσια» και ως εκ τούτου οι βιαστές παιδιών δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Επιπλέον, όσοι βιάζουν παιδιά δεν πρέπει να αποκαλούνται παιδόφιλοι γιατί μπορεί να βλάψουν τα συναισθήματά τους. Ενώ, σύμφωνα με την Google AI, οι βιαστές παιδιών θα πρέπει να αναφέρονται ευγενικά ως «MAPS» (ενήλικες που έλκονται απο παιδιά).

Το Google Gemini δεν παραδέχεται ότι η p*dophilia είναι λάθος και υποστήριξε ότι οι p*dophile δεν είναι κακοί. Μου είπε ότι η αρνητική επισήμανση των p*dos είναι επιβλαβής και

Απελευθέρωσαν κουνούπια του… Bill Gates! Ιδού το αποτέλεσμα

   Θα γίνει και μαζικά;;;

Ο δάγκειος πυρετός έχει τετραπλασιαστεί στη Βραζιλία το 2024 μετά την απελευθέρωση εκατομμυρίων κουνουπιών που έχουν υποστεί γενετική επεξεργασία από το Παγκόσμιο Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για τα Κουνούπια, σύμφωνα με ΜΜΕ!

Τις πρώτες πέντε εβδομάδες του 2024, έχουν αναφερθεί πάνω από 364.000 κρούσματα μόλυνσης από τον δάγκειο πυρετό, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, που είναι 4 φορές περισσότερα από τα προηγούμενα κρούσματα την ίδια περίοδο του 2023.

Η δραματική αύξηση των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού ώθησε την Βραζιλία να αγοράσει εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου για τον δάγκειο πυρετό.

Σύμφωνα με τον Guardian :

Η ταχεία εξάπλωση του δάγκειου πυρετού έχει προκαλέσει 40 επιβεβαιωμένους θανάτους, ανέφερε το υπουργείο, ενώ άλλοι 265 ερευνώνται.

Η Βραζιλία αγόρασε 5,2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου για τον δάγκειο πυρετό Qdenga, που αναπτύχθηκε από την ιαπωνική φαρμακοβιομηχανία Takeda, ενώ

Γαλλία-Η δυστοπία του ”νέου΄΄ κόσμου σε όλο της το μεγαλείο

Από Μαρία Δεναξά

 Αυτό είναι το σύστημα της υγειονομικής περίθαλψης που επιθυμούν στις Βρυξέλλες για τους Ευρωπαίους κι εν μέρει τα έχουν καταφέρει => Μη μπορώντας να αντέξει οικονομικά να πληρώσει ιδιωτικά έναν οδοντίατρο ή να περιμένει “τρία χρόνια” για ένα ραντεβού με έναν οδοντίατρο του NHS, η 63χρονη Καρολίν Πίρσει, έβγαλε δώδεκα δόντια της με μια τανάλια => lemonde.fr/international/

H απανθρωποίηση σε πλήρη εξέλιξη => Μια 85χρονη ασθενής με άνοια που είχε χαθεί σε νοσοκομείο της Εξ – αν- Προβάνς, βρέθηκε νεκρή σε κάδο απορριμμάτων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Λόγω του φόρτου εργασίας εξαιτίας των περικοπών, το προσωπικό δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή στην ηλικιωμένη με αποτέλεσμα την τραγική εξέλιξη

francebleu.fr/infos/faits-di

Κτηνωδία: Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν εν ψυχρώ σε πλήθος που περίμενε ανθρωπιστική βοήθεια -Τουλάχιστον 104 νεκροί

Ισραηλινά στρατεύματα άνοιξαν πυρ κατά «αρκετών ανθρώπων» μεταξύ του πλήθους που είχε περικυκλώσει φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας..

Ισραηλινά στρατεύματα άνοιξαν πυρ κατά «αρκετών ανθρώπων» μεταξύ του πλήθους που είχε περικυκλώσει φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας επειδή νόμιζαν (!) ότι βρίσκονταν υπό απειλή, δήλωσε σήμερα ισραηλινή πηγή ενώ οι υγειονομικές αρχές της Γάζας δήλωσαν ότι τουλάχιστον 104 άνθρωποι που περίμεναν για βοήθεια σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά και άλλοι 280 τραυματίστηκαν.

Την ώρα που οι δολοφονημένοι της ισραηλινής σφαγής φτάνουν τους 30.000 και τα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα και την αφυδάτωση το κράτος – μακελάρης πυροβολεί εκτοπισμένους που περιμένουν να λάβουν την ελάχιστη ανθρωπιστική βοήθεια. 

Σε ανακοίνωση, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι

ΒΟΜΒΕΣ μεγατόνων!«Σας πρόδωσαν ΟΛΟΙ! Φυλάκισαν για δεύτερη φορά τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!ΕΝΑΣ τρόπος υπάρχει..»

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! ΣΒΗΝΟΥΝ (άρον άρον) τα ονόματα των νεκρών από την Βουλή...

Ταξιδιώτης

Γιατί ρε ξεφτίλες σβήνεται τα ονόματα; Ούτε 24 ώρες δεν τα αφήσατε, μπουρδελοκράτος. Ότι και να κάνετε αυτό το έγκλημα δεν θα ξέχαστεί.

το είδα

Στους γάμους τους θα τους λένε "Σας ονομάζω πλέον αυτό και εκείνο"!

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Απαγορευμένες οι λέξεις: "Μεγάλε", "αγόρια", "κυρίες και κύριοι", "μάνα και πατέρας", "γιος και...

κόρη", "σύζυγος και η σύζυγος". 

Ο σιωνιστής Εβραίος Μπλίνκεν, που κυβερνά σήμερα τις ΗΠΑ, κυκλοφόρησε ένα εγχειρίδιο, για τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών, με το οποίο προειδοποιεί ότι οι λέξεις, που προαναφέρονται απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται, στις υπηρεσίες του Υπουργείου. 

 Αντ 'αυτού, προτείνει να χρησιμοποιούνται νέες εκφράσεις πολλαπλών εννοιών. Το ZE και ZIR. Δεν υπάρχουν σε κανένα λεξικό, προς το παρόν. Έχουν εφευρεθεί πρόσφατα και σημαίνουν την ουδέτερη ταυτότητα του φύλου.

 Έτσι, λοιπόν τα "μεταφράζουμε" σε "αυτό" και "εκείνο". Και θα λέμε "ζήτησε από το αυτό να φέρει το εκείνο". Και στους πολιτικούς γάμους τους θα τους λένε "Σας ονομάζω πλέον αυτό και εκείνο"!

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ελληνικά Hoaxes - Η προκλητική μονομέρεια τους μπορεί να βγάλει και γέλιο, σε ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών παιδιών, η μονομέρεια τους μοιάζει εως και εγκληματική.

Tilemachos Chormovitis

Eίχα πολλούς μήνες να μπω στη σελίδα των αγαπημένων μας "Eλληνικών Hoaxes" ( για το αλησμόνητο δικαστικό στραπάτσο που έπαθαν όταν αποφάσισαν να μου κάνουν αγωγή, διαβάστε εδώ https://www.facebook.com/photo/?fbid=10160520341246757&set=a.10150839929646757 ). Έριξα, λοιπόν, μια ματιά τις προάλλες και διαπίστωσα πως τίποτε δεν είχε αλλάξει σε αυτόν τον μαγικό κόσμο : ακολουθώντας το παράδειγμα των περισσότερων fact checkers διεθνώς, τα «Eλληνικά Hoaxes» εξακολουθούν να παρουσιάζουν ως "μοναδική αλήθεια" τη δική τους υποκειμενική άποψη, που διαμορφώνεται από την left-liberal ιδεολογία τους και ως «fake news» κάθε άποψη που δεν τους αρέσει με προφανή στόχο να την εξοβελίσουν από το δημόσιο διάλογο. Και όλα αυτά ενώ είναι κρυμμένοι πίσω από την προβιά του "αντικειμενικού και αμερόληπτου διασταυρωτή ειδήσεων".

Ένα τρανταχτό παράδειγμα από τα τελευταία άρθρα τους : με αφορμή την ιστορία ενός παιδιού με δυσφορία φύλου που άρχισε να παίρνει αναστολείς εφηβείας από την ηλικία των 11 ετών, τα "Eλληνικά Hoaxes" μας λένε, με απόλυτη σιγουριά, ότι υπάρχει επιστημονική συναίνεση γι΄αυτό το ζήτημα και ότι οι αναστολείς εφηβείας είναι ασφαλείς ακόμη και για 11χρονα παιδιά , ότι η

Ώστε Είσαι Τεχνοκράτης; Μέρος 1

Konstantinos Eleftheriou

Ok, πάμε στα βαθιά. Τεχνοκρατία. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά από την εποχή των πρώτων μνημονίων και έπειτα έχουμε βαρεθεί να ακούμε πολιτικούς, αξιωματούχους και δημόσιους λειτουργούς να επικαλούνται την ιδιότητα του Τεχνοκράτη σαν δικαιολογία για τα καταστροφικά και ως εκ τούτου μη δημοφιλή μέτρα που επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία (και παγκοσμίως).

“Είμαι εδώ ως τεχνοκράτης για να λέω την αλήθεια, δεν έχω ανάγκη πολιτικής καριέρας”, είχε πει το 2013 ο Στουρνάρας

Αυτό όμως που αυτός και το συνάφι του ποτέ δε μας είπαν είναι το τι είναι η Τεχνοκρατία. Τι σημαίνει να είναι κάποιος Τεχνοκράτης;

Ο λόγος αυτού εδράζει σε δύο αιτίες. Η πρώτη είναι πως φυσικά ούτε αυτός, ούτε και η μούργα του πάτου του βαρελιού που μας διοικεί ξέρουν τι σημαίνει η λέξη, και τη χρησιμοποιούν επειδή νομίζουν πως είναι κάποιου είδους αξίωμα. 

Ο δεύτερος είναι πως αν μας έλεγαν το τι επιβάλλει η πολιτική ιδέα της Τεχνοκρατίας και ποιά είναι τα ιδεολογικά καθήκοντα του Τεχνοκράτη, την επόμενη μέρα θα βρίσκονταν με

ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!

 

Το ψεύδος γίνεται το επίσημο εργαλείο εξιστόρησης της Ε.Ε.

Η αξιοπιστία της Ε.Ε. έχει καταρρεύσει προ πολλού. Δείχνοντας τη βιασύνη της προς τον ολοκληρωτισμό για μια ακόμα φορά, η Ευρώπη έρχεται να καταργήσει τις «τοπικές» (δηλ. εθνικές) ιστορίες με το γνωστό, γελοίο επιχείρημα «να πάμε απ’ αυτά που μας χωρίζουν σ’ αυτά που μας ενώνουν». Να έχουμε Ευρωπαϊκή ιστορική συνείδηση. Ξαναζεσταίνεται το φαγητό της «ανεκτικότητας» στο οποίο προστίθενται νότες «συμπερίληψης, συμφιλίωσης, αντιρατσισμού» και άλλων γνωστών νεωτερικών καρυκευμάτων.

Αποδεικνύοντας ότι η Ε.Ε. δεν υπήρξε ποτέ ένα οικειοθελές, λαϊκό αίτημα των «ελευθέρων» δημοκρατιών και ενώ δεν σταματά να αυτοδιαφημίζεται, προδίδοντας το άγχος της για την «ελευθερία που εγγυάται», η Ευρώπη προχωρά ακόμα περισσότερο:

Θεωρεί «υποκειμενικές και αναξιόπιστες» τις εθνικές εξιστορήσεις και εξαγγέλλει την δρομολόγηση της δικής της «απόλυτης αμεροληψίας και αντικειμενικότητας».

Το σχετικό υλικό βρίσκεται

Τιμοκατάλογος για τα όργανα των Ουκρανών μαχητών...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Ψεύτικες ειδήσεις", "συνωμοσιολογίες", ή μια πραγματική φρίκη;;

Στην κατεύθυνση του... Κουπιάνσκ και συγκεκριμένα, στο χωριό Βορόβαγια, έξω από το Χάρκοβο, οι Ρώσοι μαχητές βρήκαν έναν τιμοκατάλογο για τα όργανα των Ουκρανών μαχητών.

Η λίστα ήταν κρυμμένη σε μια βιβλιοθήκη, προφανώς ξεχασμένη, από κάποιους εμπλεκόμενους, στο εμπόριο οργάνων.

Σύμφωνα με την λίστα, που απευθυνόταν στην διεθνή Αγγλική γλώσσα, ο τιμοκατάλογος καθόριζε τις τιμές για:

▪️Νεφρά – $15 000 - $25 000
▪️Συκώτι– $30 000
▪️Πνεύμονα – $50 000
▪️Μάτια – $6 000
▪️Καρδιά – $200 000
▪️Πόδι – $10 000
▪️Χέρι – 2000
▪️Νωτιαίος μυελός – $20 000
▪️Ωάριο – $12 000
▪️Ανδρικό μόριο – $8 000
▪️Αυτί– $3 000
▪️1 λίτρο αίματος – $150

Τα μόνιμα σημεία αφαίρεσης οργάνων και

TO LIVE THS 26/02/2024 ΣΤΟ FACEBOOK: ΓΙΑ ΟΛΑ...

 

Η αφύπνιση (woke) των ζόμπι…

Πολιτικές μαριονέτες, ακαδημαϊκοί αγύρτες και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, η Αγία Τριάδα των υπηρετών της Διαπλοκής, επιδόθηκαν επί τρεις δεκαετίες στον αγώνα υπέρ της ασυνέχειας της ελληνικής γλώσσας και της ασυνέχειας του ελληνικού έθνους. Με έναν λόγο υπέρ της αποδόμησης της εθνικής ταυτότητας του λαού (εν τέλει και της ταξικής του πραγματικότητας). Ώστε να χειραγωγηθεί.

Δηλητηρίασαν πολλά μυαλά!

Κι εμείς από την άλλη, αναλωθήκαμε επί πολλά χρόνια για να αντιμετωπίσουμε τα αίολα και αντιεπιστημονικά επιχειρήματα αυτής της, εν τέλει, προπαγάνδας αντί να ασχοληθούμε με άλλα γονιμότερα.

Αιχμαλωτιστήκαμε δηλαδή σε έναν αγώνα κατά του άγονου, αλλά δεν γινόταν αλλιώς, διότι το οξυγόνο αποξήραινε και ερημοποιούσε το άπαν, μέσα μας και γύρω μας.

Αυτή η τριακονταετής πορεία των Μήδων (από την εποχή του Σημίτη) κατέληξε σήμερα στη γενίκευση (με γεωμετρική πρόοδο όμως) της Woke ατζέντας, η οποία χαρακτηρίζει τη μετα-παγκοσμιοποίηση, εγκαθιστά τη μετα-δημοκρατία και κατασκευάζει τον μετα-άνθρωπο.

***

Η Woke ατζέντα εξελίσσεται, ως άλλος covid, σε μια πανώλη που προχωρά στην επιβολή μιας Δικτατορίας στη Δύση, αυτήν τη φορά με

Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη: «Των δικών μας νεκρών η τέφρα πετάχτηκε» – Σπαράζουν την καρδιά τα λόγια των συγγενών

Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη: «Των δικών μας νεκρών η τέφρα πετάχτηκε» – Σπαράζουν την καρδιά τα λόγια των συγγενών

Έγκλημα στα Τέμπη: Αλήθειες που σπαράζουν την καρδιά και προκαλούν οργή για το έγκλημα των Τεμπών, ακούστηκαν στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (26/2) στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από συγγενείς θυμάτων και επιζώντες της τραγωδίας, αλλά και μέλη της επιτροπής διερεύνησης ανεξάρτητων πραγματογνωμόνων (ΕΔΑΠΟ).

«Μετά την καύση η τέφρα των νεκρών αποδίδεται στις οικογένειες. Των δικών μας νεκρών η τέφρα πετάχτηκε», δήλωσε η μητέρα του 22χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Στη μνήμη των συγγενών ζωντάνεψε η φρικιαστική στιγμή που το κράτος τους παρέδιδε από ένα σφραγισμένο φέρετρο, με κάμποσα απανθρακωμένα λείψανα των αγαπημένων τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν την ευκαιρία ούτε να κλάψουν τους νεκρούς τους με τον σεβασμό που αρμόζει σε ότι απέμεινε από εκείνους.

Με μια βιαστική επιχείρηση από πλευράς πολιτείας, έγινε η πρώτη περισυλλογή των σωρών που ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA, και

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

homeschooling η απάντηση των γονέων σε δημόσια σχολεία που δεν προσφέρουν ουσιαστική γνώση αλλά έχουν γίνει χώροι ανεξέλεγκτης προπαγάνδας της ακραίας woke ιδεολογίας

Tilemachos Chormovitis

Ο Απόστολος Λακασάς είναι ένας ακόμη woke προοδευτικός δημοσιογράφος από τους πολλούς που δουλεύουν πια στην πάλαι ποτέ κεντροδεξιά "Καθημερινή". Αυτή την Κυριακή, με αφορμή την υπόθεση του περιβόητου πια "παλαιοχριστιανού", έγραψε ένα προκλητικά μονομερές και απλοϊκό άρθρο με τίτλο «Στα "σπήλαια" της κατ' οίκον διδασκαλίας» όπου, όπως καταλάβατε, στρέφει τα βέλη του εναντίον του homeschooling. ( https://www.kathimerini.gr/.../sta-spilaia-tis-kat-oikon.../

Για τον Λακασά πίσω από την κατ' οίκον διδασκαλία κρύβονται ρατσιστές, μέλη φονταμενταλιστικών ομάδων, οπαδοί της οπλακατοχής και (άκουσον, άκουσον!) "ακραίοι νεοφιλελεύθεροι ριζοσπάστες που επιδιώκουν την κατάργηση της κρατικής εκπαίδευσης" (σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά μας, κύριε Λακασά μου!). Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, με το homeschooling «τα παιδιά ζουν σε ένα περιβάλλον τύπου γυάλας. Και τούτο έχει σοβαρές συναισθηματικές, ψυχοκοινωνικές και λειτουργικές επιπτώσεις».Όμως, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Πρώτο φάουλ του άρθρου είναι πως ο συγγραφέας του δείχνει να εμπιστεύεται τυφλά τα στοιχεία της "Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών" (ΟΙΕΛΕ) που φυσικά έχει κάθε λόγο να συκοφαντεί το homeschooling μιας και

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ - Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

 

Τους χαλάνε το αφήγημα! Σε ποιούς έριξε το «ανάθεμα» ο Τριντό;; vid

«Προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τους ανθρώπους μέσα στις φυσαλίδες τους».

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό επιτέθηκε σε «ανεξάρτητες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης», κάνοντας λόγο για «συνωμοσιολόγους που υπονομεύουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης».

Ο Τριντό ανακοίνωσε τη νομοθεσία του που είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό για την…«προστασία» των Καναδών από τη λεγόμενη διαδικτυακή βλάβη, η οποία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Τετάρτη, ο Τριντό είπε ότι το «νομοσχέδιο για τις ζημιές στο διαδίκτυο εστιάζει στην προστασία των παιδιών».

Τυχαίο είναι άραγε που όλα τα χουντομέτρα που παίρνουν οι διεθνιστές είναι για το υποτιθέμενο…«καλό» των παιδιών;;; Σε κάθε χώρα χρησιμοποιούν το ίδιο επιχείρημα!

«Τα παιδιά είναι ευάλωτα στο διαδίκτυο στο μίσος, στη βία, στο bullying, στο να βλέπουν και να επηρεάζονται από τρομερά πράγματα στο διαδίκτυο».

Ο ίδιος επιτέθηκε ανοικτά κατά εκείνων που αποκάλεσε «συνωμοσιολόγους», κάτι που

Αυτό το κοίταγμα θεωρήθηκε σεξoυαλική παρεvόxλnσn

 

Ξέφυγαν – Δείτε τι λένε τώρα – Έβγαλαν έρευνα που αποδεικνύει γιατί πρέπει και οι άντρες να φοράνε ψηλοτάκουνα

 Ξέφυγαν – Δείτε τι λένε τώρα – Έβγαλαν έρευνα που αποδεικνύει γιατί πρέπει και οι άντρες να φοράνε ψηλοτάκουνα

Στη συγκεκριμένη έρευνα οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν περισσότερους άντρες από γυναίκες.

Ξέφυγαν – Δείτε τι λένε πλέον οι ερευνητές, καθώς σε νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Applied Physiology υποστηρίζουν πως η χρήση τακουνιών σε άνδρες και γυναίκες έχει οφέλη και ειδικά στους αθλητές.

Στη συγκεκριμένη έρευνα οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν περισσότερους άντρες από γυναίκες, ώστε να δουν πως επιδρά η χρήση τακουνιών και στους άντρες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι συμμετέχοντες, νεαρές γυναίκες και άνδρες, φορούσαν ειδικά σχεδιασμένα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Στην έρευνα αποδείχθηκε ότι τα ψηλοτάκουνα έκαναν τους ανθρώπους να περπατούν ξοδεύοντας λιγότερη ενέργεια.

Ξέφυγαν – Δείτε τι λένε τώρα – Έβγαλαν έρευνα που αποδεικνύει γιατί πρέπει και οι άντρες να φοράνε ψηλοτάκουνα

Μάλιστα, καθηγητές πρότειναν τη χρήση ψηλοτάκουνων παπουτσιών σε ηλικιωμένους, ώστε να

Πραξικόπημα στην ΕΕ: Το colpo grosso με τα ομόλογα της Ουκρανίας

 Ασφυκτικός οικονομικός έλεγχος στα 27 κράτη – μέλη

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα βρεθούν μπροστά στο απόλυτο παραλογισμό.


Μετά την αλόγιστη δημοσιονομική επέκταση που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και νομιμοποιήθηκε από μια – υποτιθέμενη – υγειονομική κρίση υπερχρεώνοντας της ευρωπαϊκές οικονομίας, έρχεται μια εξέλιξη ακόμη χειρότερη.


Οι Ευρωπαίοι πολίτες θα εξαναγκαστούν σε κοινό δανεισμό (δηλαδή την έκδοση ευρωομολόγου) όχι για να ανακάμψουν οι πληγείσες οικονομίες από την παρανοϊκή αντιρωσική υστερία που επέβαλε ο Αμερικάνος ηγεμόνας αλλά αυτή τη φορά για να στηρίξουν την Ουκρανία στο μέτωπο με τη Ρωσική Ομοσπονδία – καθώς στις ΗΠΑ η παροχή βοήθειας έχει προς το παρόν «παγώσει» καθώς συναντά σθεναρές αντιδράσεις εκ μέρους των Ρεπουμπλικανών.


Έτσι όχι μόνο η ευρωπαϊκή οικονομία στερείται τους φθηνούς ρωσικούς ενεργειακούς πόρους αλλά τα κράτη θα αυξήσουν το χρέος τους προκειμένου να συνεχισθεί ένας ήδη χαμένος για την Ουκρανία πόλεμος.
Μετά από μια ως

Ευγ. Σαρηγιαννίδη: Το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι πλήγμα στη Δημοκρατία

 

Πως οι διαφημίσεις απο φαρμακευτικές εταιρίες και κρατικές επιχορηγήσεις, εξαγοράζουν τα ΜΜΕ για να εξαπατούν τον κόσμο.

Γράφει ο Λυσίμαχος

Θυμάμαι το 2020, που προσπαθούσαμε να λύσουμε τον γρίφο της “συνομωσίας” των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των διαφόρων ιατρικών (κυρίως), ιδρυμάτων, οργανισμών ή εταιριών, που πλάσαραν στο κοινό τις μάσκες ή εξαπολούσαν μύδρους κατά των “ανεύθυνων” και “ψεκασμένων” συνομωσιολόγων.

Απο τότε καταλήγαμε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα – ψάχνοντας τους χορηγούς ή τις διαφημίσεις(αν αφορούσε κάποιο ΜΜΕ). Απο πίσω σχεδόν πάντα υπήρχε η Big Pharma (πχ Pfizer) κι αν δεν βρίσκαμε την Big Pharma, τοτε σίγουρα βρίσκαμε κρατικές διαφημίσεις η επιχορηγήσεις της λίστας Πέτσα.

Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για την εξαγορά και την χειραγώγιση τους.

Το φαινόμενο αυτό ενταθηκε το 2021, όπου κυκλοφόρησαν και τα εμβόλια. Τότε έβλεπες το λογότυπο της Pfizer κυριολεκτικά παντού! Σε παιδιατρικά σωματεία, ιδιωτικές κλινικές, σε οργανισμούς που αφορούσαν τις εγκυμονούσες μητέρες, ακόμα και σε φιλοζωικούς οργανισμούς. Όλοι είχαν έναν κοινό σκοπό, να προωθήσουν τα εμβόλια!

Αυτές οι διαφημίσεις φαρμακευτικών προϊόντων που

Σύμβουλος της φαρμακευτικής βιομηχανίας που εργάζεται για το (NHS), σπάει την σιωπή του: Έδωσαν οδηγίες στους γιατρούς να σκοτώνουν όσους ήταν «θετικοί» στον COVID «με φάρμακα ευθανασίας»!

Ένας σύμβουλος φαρμακευτικής βιομηχανίας με περισσότερες από τρεις δεκαετίες πείρα που εργάζεται για την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη: Οι οδηγίες άλλαξαν και οι γιατροί στη Μεγάλη Βρετανία κλήθηκαν να προσφέρουν στους ασθενείς με Covid φονικά φάρμακα “για κάθε περίπτωση” πρώτα έμαθαν ότι μια νέα ασθένεια για την οποία δεν υπήρχε θεραπεία, βρισκόταν στα σκαριά – η ασθένεια αυτή αργότερα θα ονομαζόταν κορωνοϊός και θα είχε «δραπετεύσει» από την Κίνα.

Ο Graham Atkinson, αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμα τον Οκτώβριο του 2021, αφού είδε τι έκανε η κυβέρνηση της χώρας του, δίνοντας εντολή στους γιατρούς να σκοτώνουν ασθενείς με φάρμακα όπως η μιδαζολάμη.

«Έβλεπα πως συνέβαινε αυτό», θυμάται ο Άτκινσον για τη φρίκη που είδε με τα μάτια του εκείνη την περίοδο.

Με βάση το τεκμήριο ότι θα υπήρχαν κρούσματα της τότε νέας νόσου σε οίκους φροντίδας λίγο πριν το πρώτο lockdown στις αρχές Μαρτίου 2020, η μιδαζολάμη και άλλα φάρμακα «για κάθε περίπτωση» χορηγούνταν για τον τερματισμό της ζωής των υποτίθεται μολυσμένων ασθενών για να ανεβάσουν τους θανάτους απο Covid.

«Πολλά πράγματα άλλαξαν τότε σε εθνικό επίπεδο, στις

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Η Διάψευση του Ισχυρισμού "Είναι Όλοι Μαζί Σε Αυτό"

Η Πολυπολικότητα είναι μια Απάτη

Μετάφραση: Απολλόδωρος

IAIN DAVIS | Διαβάστε το εδώ


Ανήκω σε μια σχετικά μικρή ομάδα ανεξάρτητων ερευνητών και δημοσιογράφων που αμφισβητούν την προτεινόμενη πολυπολική παγκόσμια τάξη. Μία από τις ενστάσεις που συχνά μου (και μας) προβάλλονται από εκείνους που κατά τεκμήριο υποστηρίζουν μια νέα παγκόσμια τάξη με επικεφαλής την ομάδα εθνών BRICS+ είναι ότι εμείς οι επικριτές της πολυπολικότητας ισχυριζόμαστε, όσον αφορά τις εθνικές κυβερνήσεις, ότι "είναι όλοι μαζί στο κόλπο".

Επειδή ποτέ δεν προέβαλλα αυτό το επιχείρημα, η συνεχής αναίρεσή του είναι πολύ ενοχλητική. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας περιγράψω γιατί η διάψευση του "είναι όλοι μαζί στο κόλπο" είναι μια φάρσα.

Το chatbot τεχνητής νοημοσύνης Gemini της Google, φαίνεται κόλλησε τον ιό «Woke» – παρουσιάζει όλα τα ιστορικά πρόσωπα… ως αφρικανούς.

Το πολυδιαφημισμένο chatbot τεχνητής νοημοσύνης Gemini της Google φαίνεται κόλλησε το ιό «Woke» όπως σχολίασαν πολλοί χρήστες, αφού η γεννήτρια εικόνων άρχισε να εμφανίζει όλα τα ιστορικά πρόσωπα ως μαύρους στις φωτογραφίες — συμπεριλαμβανομένων μιας γυναίκας ως πάπα, μαύροι Βίκινγκς, μέχρι και τον Τζόρτζ Ουάσινγκτον.

Ένας χρήστης απο το The Post ζήτησε από το λογισμικό να «δημιουργήσει μια εικόνα ενός Πάπα». 

Αντί να δώσει μια φωτογραφία ενός από τους 266 ποντίφικες κατά τη διάρκεια της ιστορίας – που όλοι τους λευκοί άνδρες – Το Gemini παρείχε φωτογραφίες μιας γυναίκας από τη Νοτιοανατολική Ασία και ενός μαύρου άνδρα που φορούσαν τα ιερά άμφια.

Ένα άλλο ερώτημα ζητούσε αντιπροσωπευτικές εικόνες των ιδρυτων της αμερικής ( Founding Fathers in 1789) το αποτέλεσμα ήταν και πάλι μακριά από την πραγματικότητα.

Το chatbot απάντησε με εικόνες μαύρων ιθαγενών Αμερικανών δείχνοντάς τους να

ΜΑΖΙΚΗ διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών στην Κεντρική Ευβοία

Ελεύθερα Βουνά χωρίς αιολικά
 
Σήμερα στα Καμπιά της Εύβοιας είχαμε απλά το "ζέσταμα"... 
Αυτό το έγκλημα δε θα επιτρέψουμε να γίνει.
Γιάννης Σταματίου

Με μεγάλη συμμετοχή και με το σύνθημα «η Εύβοια και η Σκύρος δεν χαρίζονται!» πραγματοποιήθηκε  στα

«Μέχρι τον κήπο του σπιτιού σας – Θα εμποδίζουν να καλλιεργείτε το δικό σας φαγητό»!

Γράφουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ:

Στις αρχές του 2020, εν μέσω του lockdown για τον κορωνοϊό, στις ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τον COVID ως ευκαιρία για να θεσπίσουν ορισμένους περίεργους περιορισμούς στο κοινό, συμπεριλαμβανομένης της εντολής που απαγορεύει στα μεγαλύτερα καταστήματα  να πωλούν σπόρους  και προμήθειες κήπου σε πελάτες, σε Πολιτείες διεθνιστών, όπως το Μίσιγκαν. 

Αυτό ήταν ένα beta-test για ευρύτερους περιορισμούς στην ανεξαρτησία των τροφίμων. Υπήρχε ευρέως διαδεδομένη ρητορική στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθ’ όλη την διάρκεια του 2020 που επιτίθεντο σε όποιον συσσώρευε τα απαραίτητα, αποκαλώντας τον «θησαυριστή», και «κυνηγούσαν ανθρώπους που σχεδίαζαν από τότε να καλλιεργήσουν την δική τους τροφή. Η διεθνιστική λογική ΔΕΝ ήθελε οι άνθρωποι να αποθηκεύουν ή να παράγουν μια προσωπική προμήθεια τροφίμων.

Επίσης έλεγαν πως τα μέτρα COVID θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικά για την πρόληψη των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα και την διάσωση του κόσμου από την… «κλιματική αλλαγή». Η ιδέα του κλιματικού lockdown άρχισε να διαδίδεται.

Οι παγκοσμιοποιητές και οι ακαδημαϊκοί υπερασπιστές τους θέλουν  ΜΟΝΙΜΟ lockdown , ή επαναλαμβανόμενα lockdown κάθε δύο μήνες, κλείνοντας τις

Στρατιώτης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον «Δεν θα είμαι πλέον συνένοχος στη γενοκτονία»!

Ένας στρατιώτης της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, με το όνομα Aaron Bushnell, θυσιάστηκε βάζοντας φωτιά στον εαυτό του, έξω απο την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον. Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την γενοκτονία στη Γάζα, φωνάζοντας. “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”.

Ο Aaron Bushnell είναι πια νεκρός αλλα όχι στη μάχη – εξαναγκασμένος σκοτώνοντας αθώους ανθρώπους, γυναίκες και παιδιά. Είχε περισσότερο θάρρος και γενναιότητα από όλους τους στρατιώτες μαζί. Θα μας θυμίζει πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα υπερασπίζονται το δίκαιο, ακόμα και με την ζωή τους.

Το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία για ευνόητους λόγους.

το είδα 


Τέμπη: Ο Καραμανλής αλλοίωσε διάταξη ευρωπαϊκής Οδηγίας για τη σιδηροδρομική ασφάλεια προκειμένου να αποποιηθεί των ευθυνών του και να σώσει το τομάρι του (έγγραφα)!

Στην αλλοίωση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τη σιδηροδρομική ασφάλεια φρόντισε να προβεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής προκειμένου να αποποιηθεί των ευθυνών του ως υπουργός για την πρόληψη των ατυχημάτων στον σιδηρόδρομο, όπως αποκαλύπτει έρευνα της εφημερίδας Αυγή, τρεις μέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Δεν διαψεύδει η Κομισιόν, στην οποία απηύθυνε γραπτό ερώτημα η Αυγή σχετικά με τα ευρήματα της αλλοίωσης της Οδηγίας 2016/798 για τη σιδηροδρομική ασφάλεια από τον πρώην υπουργό Μεταφορών, δηλώνοντας ενήμερη για το νομικό πλαίσιο που ισχύει για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα από τη σχετική έκθεση που έχει συντάξει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σιδηροδρόμων (ERA)

Ωσάν να είχε επίγνωση από την πρώτη στιγμή ενός ενδεχόμενου σοβαρού ατυχήματος, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κ. Αχ. Καραμανλής φρόντισε να καλύψει τα νώτα του και προχώρησε στην ενσωμάτωση κρίσιμων κοινοτικών Οδηγιών για τη σιδηροδρομική ασφάλεια αλλοιώνοντας το περιεχόμενό τους κατά τη μεταφορά τους στο εθνικό Δίκαιο. Η αλλοίωση αφορά την απαλοιφή στον ελληνικό νόμο της ευθύνης του κράτους -δηλαδή της κυβέρνησης και του

Γ. Ρωμανός - Ο απολογισμός 2 χρόνων αιματηρού πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας με στοιχεία και χάρτες

 

Μια "στημένη" επιχείρηση για να δικαιολογηθεί η γενοκτονία Ισραήλ-ΗΠΑ κατά του λαού της Παλαιστίνης

 Μετάφραση κειμένου και υποτιτλισμός

των βίντεο στα ελληνικά ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Το πρώτο μέρος ΕΔΩ
 
Η ποινικοποίηση του διεθνούς δικαίου. Μέρος 2ο

Εισαγωγή

Από την αρχή της 7ης Οκτωβρίου 2023, "Ένας ιστός από ψέματα" χρησίμευσε για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες στη Λωρίδα της Γάζας περισσότερων από 30.000 αμάχων, εκ των οποίων το 70% είναι γυναίκες και παιδιά. Οι φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον του Λαού της Παλαιστίνης είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τουλάχιστον 13.000 παιδιά έχουν σκοτωθεί:

"Αυτό σημαίνει ότι ένα Παλαιστινιακό παιδί σκοτώνεται κάθε 15 λεπτά... Χιλιάδες άλλοι αγνοούνται κάτω από τα ερείπια, οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούνται νεκροί".
 

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις σχεδιάζονται πάντοτε πολύ νωρίτερα.

Αν η "Επιχείρηση Καταιγίδα Αλ Άκσα" της Χαμάς ήταν μια "αιφνιδιαστική επίθεση", όπως παπαγαλίζουν τα μέσα ενημέρωσης, η

Μπερδέματα (και καλά ξεμπερδέματα)

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν σε πυκνό χρόνο μπέρδεψε τον καγκελάριο Σολτς με τον Μιτεράν,

και είναι πιθανόν ο Πρόεδρος Μπάιντεν να ομιλεί με τους νεκρούς, αλλά ο Σολτς (καλά να ’ναι) δεν είναι ακόμα νεκρός.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Μπάιντεν μπέρδεψε την καγκελάριο Μέρκελ με τον επίσης μακαρίτη Χέλμουτ Κολ («Νεκρικοί Διάλογοι» που θα έλεγε και ο Λουκιανός). Πλην όμως ακάθεκτος συνέχισε ο Πρόεδρος Μπάιντεν, και μπέρδεψε τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Σίσι με τον Πρόεδρο του Μεξικού, και την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα με τα σύνορα του Τέξας!

Πολύ φοβάμαι ότι, εν τέλει, δεν θα πατήσει ο Κιμ το κουμπί, αλλά ο Πρόεδρος Μπάιντεν.

…………………………………………………………….

Ιδίως αν νομίσει ότι ο Πούτιν είναι γλαδιόλα και το κουμπί φυσαρμόνικα.

Όμως, ποιος είναι απέναντι από τον Πρόεδρο Μπάιντεν; Ο Τραμπ! Ένας κλόουν που ηγείται των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν να εφαρμόσουν την πολιτική των Δημοκρατικών καλύτερα,

όπως αποδεικνύει ο Φράχτης στα

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Διευθύνων στέλεχος της Planned Parenthood δηλώνει «Τα παιδιά είναι σεξουαλικά ενεργά από τη γέννησή τους…»

Το “planned parenthood”, είναι ένας οργανισμός με ευγονική ιστορία που κύριος σκοπός του ήταν οι ανθρώπινες εκτρώσεις. Πολλοί οργανισμοί παλιότερα δήλωναν ανοιχτά την ευγονική τους ταυτότητα, έτσι, και ο οργανισμός “planned parenthood”, αρχικά μιλούσε για την υποχρεωτική στείρωση “των αδύναμων ανθρώπων”, των φτωχών (ειδικά αφροαμερικανών), ανάπηρων, με νοητική υστέρηση και άτομα με επιληψία.

Όλοι αυτοί οι “πρώην” ευγονικοί οργανισμοί, τώρα το χουν “γυρίσει” στα σεξουαλικά δικαιώματα των παιδιών σχετικά με την ταυτότητα, των γυναικών σχετικά με τις αμβλώσεις κτλ… Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γονείς του Μπιλ Γκέιτς υπήρξαν διευθυντές του “planned parenthood”!

Σήμερα ένας διευθυντής του Planned Parenthood είπε δημόσια ότι τα παιδιά είναι «σεξουαλικά όντα» από τη στιγμή που βγαίνουν από τη μήτρα… Οι συγκλονιστικές δηλώσεις έγιναν από τον εκτελεστικό διευθυντή του Κέντρου Σεξουαλικής Αγωγής του Planned Parenthood, Bill Taverner, ο οποίος επίσης το 2015 δήλωσε:

«[Έχουμε] στην κοινωνία μας μια υπόθεση ασεξουαλικότητας ατόμων με διανοητική αναπηρία. Είναι ένας μύθος που διαιωνίζεται και πραγματικά είμαστε όλοι σεξουαλικά όντα από τη γέννηση μέχρι το θάνατο».

Το Fox News Digital  ανακάλυψε παρόμοιες δηλώσεις από το

«Η ΜΟΣΧΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ!»

 

ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ! ΒΑΖΟΥΝ χέρι στις (τραπεζικές) καταθέσεις των Ευρωπαίων...


Αφού ξεκοκάλισαν τα ασημικά, σειρά τώρα θα πάρουν οι καταθέσεις των Ευρωπαίων! 

Το θρίλερ που λέγεται Ευρώπη έχει και συνέχεια =>  
«Δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ευρωπαίων. 

Οι προτάσεις μου για την αξιοποίησή τους υπέρ της κλιματικής μετάβασης, των επιχειρήσεων και της κυριαρχίας μας» 
Μπρουνό Λεμέρ Υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας

Η ΕΕ βάζει στο στόχαστρο τις τραπεζικές καταθέσεις των Ευρωπαίων πολιτών προκειμένου να αντιμετωπίσει την «κλιματική αλλαγή», όπως αναφέρει ο Μπρουνό Λεμέρ.

Ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, δήλωσε χαρακτηριστικά:

ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ; ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 

Εκτός ελέγχου οι διαδηλώσεις κατά του Μ.Νετανιάχου στο Ισραήλ: Έφιπποι αστυνομικοί μαστίγωναν διαδηλωτές! (βίντεο)

 Μεγάλες διαδηλώσεις σε όλη την χώρα

Ένταση και αστυνομική βία υπήρξε στο Τελ Αβίβ σε μία από τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν κατά του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου με χιλιάδες πολίτες να ξεχύνονται στους δρόμους.

Τουλάχιστον 21 άτομα συνελήφθησαν στο συλλαλητήριο της οδού Κάπλαν, όταν οι διαδηλωτές κρατώντας πυρσούς προσπάθησαν σύμφωνα με τους Times of Israel να σπάσουν το οδόφραγμα της αστυνομίας.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε αύρα νερού για να διαλύσει δεκάδες διαδηλωτές που επιχείρησαν να αποκλείσουν τον δρόμο. Περίπου 10 άτομα ανατράπηκαν από έφιππους αστυνομικούς καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να απωθήσει το πλήθος.

Άλλες πηγές πάντως αναφέρουν πως οι διαδηλωτές στέκονταν στο πεζοδρόμιο της οδού Καπλάν εντός των νόμιμων ορίων της διαμαρτυρίας.

Σε βιντεοσκοπημένα πλάνα φαίνεται έφιππη αστυνομία να απωθεί τους διαδηλωτές καθώς κατευθύνονται προς την πλατεία Δημοκρατίας, φωνάζοντας «Είσαι υπεύθυνος, είσαι ένοχος» για τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Μάλιστα ένα βίντεο δείχνει έναν έφιππο αξιωματικό να χρησιμοποιεί το καμουτσίκι του αλόγου του για να χτυπήσει έναν διαδηλωτή στο κεφάλι. Ο διαδηλωτής μετά το

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »