Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Να πάτε όλοι να ψηφίσετε και να τους καταδικάσετε!

Gogo Steiri

 Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές για το νέο Ευρωκοινοβούλιο, μέσα σε κλίμα τρόμου των απερχόμενων ευρωβουλευτών και των κομμάτων, που τους υποστηρίζουν, στην Ευρώπη επικρατεί μεθοδευμένο χάος.

Πότε οι φιλοπολεμικές κραυγές και αποφάσεις, για νέο Ουκρανικό αίμα, πότε "τρομοκρατικές" προβοκάτσιες, για την διασπορά φόβου, πότε συλλήψεις "πρακτόρων" του Πούτιν και σενάρια δολιοφθοράς, σε επιβατικά αεροπλάνα, από Ρώσους, που καταστρέφουν την λειτουργία του GPS.

Ολα αυτά επιχειρούν να καλύψουν τις ανθρωποφάγες πολιτικές των Ευρωπαίων "σωτήρων", της "πράσινης" καταστροφικής ατζέντας, που προβλέπει μόνο φόρους, για τους πολίτες και κέρδη, για την Μπλακρόκ. Της διχαστικής ατζέντας των γάμων των ομοφυλοφίλων, που αποδεκατίζει την συνέχεια της ανθρωπότητας και σε συνδυασμό με τα φορολογικά μέτρα, την μείωση των μισθών και τον υπερπληθωρισμό, εξαφανίζει, λόγω υπογεννητικότητας ολόκληρα έθνη, όπως και το δικό μας.

Της υποχρεωτικής εμβολιαστικής ατζέντας, που καταστρατήγησε τα ατομικά δικαιώματα και γέμισε τα ταμεία και τις τσέπες των "σωτήρων".

Οι "σωτήρες" χρεώνουν τα κράτη-μέλη με νέες στρατιωτικές δαπάνες, εξοντώνοντας οικονομικά τους λαούς, για

ΠΟΜΙΔΑ: «Και μητρώο δήλωσης καθαρισμού ακαλύπτων χώρων!»

 Ηλεκτρονικό φακέλωμα ... οικοπέδων.

Παράλληλα με την άμεση εφαρμογή του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων» του ΥΠΕΝ, που αφορά ιδιοκτησίες με κατοικίες, εκκρεμεί και η έναρξη εφαρμογής του «Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών» που νομοθέτησε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με το νόμο 5075/14.12.2023, ο οποίος προβλέπει άλλη μιά ηλεκτρονική βάση ετήσιας καταγραφής των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών οικοπέδων κατά την αντιπυρική περίοδο! Στο θέμα αυτό είχε εγκαίρως αναφερθεί η ιστοσελίδα μας, προειδοποιώντας για το τι έρχεται...Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ούτε η σχετική εφαρμοστική εγκύκλιος, ούτε έχει ανοίξει η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, ούτε έχει γίνει η παραμικρή καμπάνια ενημέρωαση των πολιτών, ούτε οποιαδήποτε διαβούλευση με την ΠΟΜΙΔΑ...

Το πρόβλημα είναι ότι

Η αναμενομένη προδοσία της Σερβίας, το Ιράν, η Ροζ κοσμοπολίτικη «ΑΡΙΣΤΕΡΑ», η υποκρισία του ΚΚΕ και ο εξευτελισμός που δεν έχει τελειωμό

 Του Ηλία Παπαναστασίου 

Διαβάζουμε στον τύπο για την αντίδραση – κεραυνοβόλος κυριολεκτικά– της Σερβίδας αντιπροσώπου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης όταν η γνωστή και μη εξαιρετέα κ. Μπακογιάννη με εισήγησή της υποστήριξε την ένταξη του Κοσόβου. Διαβάζουμε: 

«...Κρατάμε τα λόγια της Σερβίδας Μπιλιάνα Πάντιτς προς την ανεκδιήγητη Ντόρα στην ΚΣΣΕ: «Θα μείνετε στην ιστορία ως κάποια που με τον πιο βάναυσο τρόπο παραβίασε όλους τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και τις αρχές πάνω στις οποίες ιδρύθηκε αυτή η οργάνωση. Έχετε αποδείξει ότι σας λείπει η ακεραιότητα, προκαλείτε και είστε υποκρίτρια… Μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά σε αντίθεση με εσάς έχουμε ακεραιότητα και ποτέ δεν πρόκειται να παραδοθούμε και να υποκύψουμε». Κρατάμε το τεράστιο «Ντροπή σας» του κ. Βούτσιτς προς την Μπακογιάννη...» (Documento-20/4/2024).

Βράζει κυριολεκτικά η Κύπρος και ο «Φιλελεύθερος», μεγάλης κυκλοφορίας Κυπριακή εφημερίδα γράφει «Ντροπή σου» άθλια Ντόρα Μπακογιάννη!

 

«...Ξέρω πολύ καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας. Ντροπή σας». Κόλαφος για την ανεκδιήγητη Ντόρα Μπακογιάννη από τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς για την εισήγησή της, η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, για ένταξη του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ). Μια απόφαση, που μόνο σαν πισώπλατη μαχαιριά κατά της Κύπρου μπορεί να λογισθεί, αφού το ίδιο καθεστώς παρατηρητή στο ΣτΕ κατέχει και το ψευδοκράτος...» (Στο ίδιο).

  

Δεν είχαμε βέβαια την παραμικρή αμφιβολία για την Κυβέρνηση του σημερινού Πρωθυπουργού και

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν...

 

Militaire News

Απο 1η Μαΐου, αυτοί που είναι υπεράνω νόμου αυστηροποιούν τις ποινές για το λαό – Θα μας κλέινουν φυλακή για «ψύλλου πήδημα»!

Παρά τις αντίθετες απόψεις σχεδόν του συνόλου των καθηγητών νομικής της χώρας μας, επιφανών δικαστών και εισαγγελέων, τις ενώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του πολιτικού και δικηγορικού κόσμου, Η ΝΔ προχώρησε μόνη της στο να ψηφίσει το νέο ποινικό κώδικα που θα αφορά αυστηρότερες ποινές για όλους, εκτός φυσικά απο τους ίδιους…

Από την 1η Μαΐου και μετά, που θα ισχύουν οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, η αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορών γίνεται πιο αυστηρή αλλα παραμένει η “κουλτούρα ατιμωρησίας” για πολιτικούς.

Η βασική διάταξη του νέου ποινικού κώδικα, θα αφορά την υποχρεωτική φυλάκιση σε πλημμεληματικές ποινές από 2 έτη και πάνω.

Για αδικήματα της καθημερινότητας, δηλαδή αδικήματα που πολύ εύκολα και συχνά διαπράττονται από τους πολίτες, όπως π.χ. φορολογικές παραβάσεις, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, σωματική βλάβη τρίτων, υγειονομικές παραβάσεις, τα πράγματα δυσκολεύουν και επαπειλείται φυλάκιση για μέρος της ποινής.

Σκεφτείτε για παράδειγμα την καθαρίστρια που

«Καιρός για αλήθειες»: Σύνταξη 800 ευρώ μετά από 40 χρόνια δουλειάς

Οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν την εργασία μετά τα 70!

Η μελέτη της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, προβλέπει σημαντική αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, συντάξεις πείνας και εργασία για τουλάχιστον 1 στους 4 μελλοντικούς συνταξιούχους, ακριβώς γιατί δεν θα μπορούν να επιβιώσουν.

Όπως προκύπτει από την έκθεση, οι νέοι που γεννήθηκαν από το 2008 και μετά και μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, θα πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον 39 χρόνια εργάσιμου βίου για να πάρουν μια σύνταξη πέριξ των 800 ευρώ!

Μάλιστα, όπως προβλέπουν αναλυτές του ασφαλιστικού μας συστήματος, όσοι συνταξιοδοτηθούν κοντά στο 2070 και σε ηλικία 72,5 ετών (λόγω της αύξησης του προσδόκιμου ζωής) θα συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι τα βαθιά τους γεράματα, καθώς δεν θα μπορούν να επιβιώσουν με τόσο χαμηλές συνταξιοδοτικές αποδοχές.

Έρχεται αύξηση ορίων

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης:

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

«Μπορεί η Ελλάδα να γίνει πλούσια χώρα;» - Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

 

Ο Γεραπετρίτης έριξε το σύνθημα για τις Πρέσπες του Αιγαίου: Η προαναγγελία μιας εθνικής μειοδοσίας

 Ο Γεραπετρίτης έριξε το σύνθημα για τις Πρέσπες του Αιγαίου: Η προαναγγελία μιας εθνικής μειοδοσίας

Αυτό που εδώ και μήνες πίστευε ο κάθε πατριώτης Έλληνας, γίνεται πράξη: οι τεμενάδες του Γιώργου Γεραπετρίτη στον «Σουλτάνο» ήταν οσφυοκαμπτική άσκηση ετοιμότητας, για το μεγάλο ξεπούλημα του Αιγαίου που καταφθάνει. Μπροστά στα μάτια μας διαδραματίζεται το χρονικό μιας ασύλληπτης μειοδοσίας, της μεγαλύτερης που θα έχει συμβεί εδώ και 2 αιώνες, από τη σύσταση του ελληνικού κράτους.

Το ψυχολογικό «μασάζ» για τις Πρέσπες του Αιγαίου, είναι γεγονός. Ένα ακόμα προδιαγεγραμμένο έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη – εθνικών και διεθνών διαστάσεων αυτή τη φορά – έρχεται να προστεθεί ως η πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας, εάν δεν αντιδράσει σύσσωμος ο ελληνικός λαός και η αντιπολίτευση.

Ο βρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, έδωσε το πρώτο επικοινωνιακό σύνθημα για το σχέδιο εθνικού μας ακρωτηριασμού, που ήδη σε εκτελείται σε κρυφές διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους.

Στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Γεραπετρίτης προανήγγειλε ότι

Κλόουν, ο θησαυρός…

Τι κάνει ο δικτάτορας; Υπαγορεύει.

Ο Κασσελάκης είναι ένα υπαγόρευμα των ΗΠΑ.

Και η επιλογή του δείχνει σε πόσο χαμηλή υπόληψη έχουν οι ΗΠΑ την ελληνική κοινωνία. Είναι τέτοια η παρακμή που εμείς οι ίδιοι επιδεικνύουμε στον γύρω μας κόσμο, που οι ΗΠΑ θεώρησαν ότι μετά το άθυρμα (τον Τσίπρα) καθώς και τις μαριονέτες που διαθέτουν σε όλα τα κυρίαρχα (και μερικά ανθυποκυρίαρχα) κόμματα, μπορούν να φυτέψουν στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό έναν λοχία, έναν κλόουν, έναν γάιδαρο ή έναν μάγο-γιατρό. Διάλεξαν τον κλόουν.

Κι ήρθε ο κλόουν στο χωριό κι άρχισαν τα όργανα.

Αστακοί, λογιστές, θαύματα της κολυμβήθρας, θητείες της πλάκας, γιαλαντζί πατριωτισμός, δηλώσεις επί παντός του απίστευτου, άρχισαν έναν τρελό χορό, που θα ήταν η Νέμεσις του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ήταν η παράταση της Ύβρεως.

***

Κάθε μέρα πιστεύει κανείς ότι ο Κασσελάκης δεν μπορεί να πει κάποια μπαρούφα μεγαλύτερη απ’ όσες έχει πει – κι όμως μπορεί! Μετά τα θαύματα στην κολυμπήθρα του, αναμένονται επιστολές του Ιησού, εμφάνιση (επιτέλους) των UFO καθώς και η ανακάλυψη (επίσης επιτέλους) του φαρμάκου για τη φαλάκρα.

Αν ο Κασσελάκης είναι λεχρίτης, το πρόβλημα δεν βρίσκεται στους λεχρίτες που νομίζουν ότι δεν είναι λεχρίτης, και γι’ αυτό τον ψηφίζουν, αλλά στους

1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΚΙ ΑΛΛΟ «δωράκι» της κυβέρνησης προς τους καναλάρχες...

Άλλο ένα «δωράκι» της κυβέρνησης προς τους καναλάρχες, δια χειρός Νίκης Κεραμέως αυτή τη φορά. 

Το υπ. Εσωτερικών αποφάσισε να τρέξει καμπάνια για την επιστολική ψήφο των αποδήμων, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, δίνοντας 1,5 εκατ. ευρώ σε κανάλια...

Επιχείρηση «Ξυρισμένα Στρατόπεδα» / Σε εφαρμογή το νέο δόγμα πυροπροστασίας της ΝΔ

Την επιχείρηση με κωδική ονομασία «Ξυρισμένα στρατόπεδα» έχει βάλει σε πλήρη εφαρμογή ο στρατός, με καθαρισμούς και αποψιλώσεις μονάδων ανά την επικράτεια, υπό εντολές της κυβέρνησης στο πλαίσιο του νέου δόγματος της αντιπυρικής προστασίας. Όπως ανέφερε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνεργασία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, θα εξασφαλίσουν ότι «100 μέτρα γύρω από τα στρατόπεδα μας σε όλη την Ελλάδα, θα είναι ξυρισμένα και αντιπυρική ζώνη».

Η κυβέρνηση φοβούμενη την πιθανότητα να συμβεί περιστατικό παρόμοιο με το περσινό της Νέας Αγχιάλου, στο οποίο σημειώθηκαν μεγάλες εκρήξεις πυρομαχικών στις αποθήκες και αδυνατώντας να διασφαλίσει επαρκή μέτρα αντιπυρικής προστασίας περνάει στο άλλο άκρο, πλέον δεν περιμένει τη φωτιά να κάψει τα δέντρα αλλά τα κόβει εκ των προτέρων από μόνη της.

Στο Στρατόπεδο της Άρτας δόθηκε εντολή να κοπούν όλα τα δέντρα σε ακτίνα εκατό μέτρων μέσα και έξω από την περίφραξη. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλο μέρος του περιαστικού δάσους της Άρτας θα αποτελέσει παρελθόν. Το θέμα έθιξε ο

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

«Φόρος» για την πυροπροστασία ακινήτων: Η κυβέρνηση επιμένει και απαιτεί από τους ιδιοκτήτες να δώσουν χιλιάδες ευρώ

«Φόρος» για την πυροπροστασία ακινήτων: Η κυβέρνηση επιμένει και απαιτεί από τους ιδιοκτήτες να δώσουν χιλιάδες ευρώ

Γιατί ο νέος κανονισμός είναι παράλογος, εξωφρενικός και εξαθλιώνει εκατομμύρια Ελλήνων

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει ακάθεκτη στην εφαρμογή του «εγκλήματος» για την πυροπροστασία ακινήτων απαιτώντας από χιλιάδες Έλληνες ιδιοκτήτες να ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα (τα οποία δεν διαθέτουν) δήθεν για το καλό τους.

Το ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταφέρει τις ευθύνες για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές τους πολίτες είναι μόνο το ένα σκέλος.

Αυτό που επιδιώκει είναι να τους υποχρεώσει με απόφαση τύπου ολοκληρωτικού καθεστώτος, να δαπανήσουν πολλές χιλιάδες ευρώ για να ανασκευάσουν τα ακινητά τους και ακόμα και να καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον που τα περιβάλλει, μετατρέποντάς το σε «κρανίου τόπο».

Έτσι εκατομμύρια άνθρωποι που πάλεψαν για να ζουν μακριά από την… Κυψέλη, θα επιστρέψουν σε αυτήν χωρίς να το καταλάβουν.

«Πείραμα μαζικής υπακοής τα μέτρα του Covid» λένε Γάλλοι επιστήμονες, ειδικά για Ελλάδα κι ευρωπαϊκό Νότο…

H Γαλλία είναι μία από τις χώρες που υιοθέτησαν τους αυστηρότερους κανόνες περιορισμού τον Μάρτιο του 2020 για την καταπολέμηση της “πανδημίας” Covid-19. Σε αυτές τις χώρες ανήκει και η Ελλάδα. Ο ιστορικός και κοινωνιολόγος, Nicolas Mariot αναρωτήθηκε για αυτήν την εμπειρία της μαζικής υπακοής.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), χρησιμοποίησε αυτόν τον χαρακτηρισμό σε συνέντευξη που δημοσιεύεται ΕΔΩ.

Ο ιστορικός και κοινωνιολόγος, Nicola Mariot, λέει μεταξύ άλλων:

«Πράγματι, την άνοιξη του 2020, όλες οι κυβερνήσεις βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση την ίδια στιγμή: το 100% των αποφάσεων έπρεπε να ληφθούν με 50% πληροφορίες. Ωστόσο, τα κράτη υιοθέτησαν ριζικά διαφορετικές πολιτικές. Πέντε χώρες του Νότου –Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρος– υιοθέτησαν μερικά από τα πιο αυστηρά μέτρα, υποβάλλοντας όλες τις μετακινήσεις του πληθυσμού τους σε αυστηρούς κανόνες, ελεγχόμενους από την αστυνομία. Ταυτόχρονα, οι σκανδιναβικές χώρες, όπως η Σουηδία, η Φινλανδία, η Δανία, η Νορβηγία, η Ολλανδία, αλλά και η

Neil Oliver: Η κλιματική κρίση και όλα όσα λένε είναι ψέματα

 
 Δείτε τι αναφέρει ο γνωστός Σκωτσέζος δημοσιογράφος:

το είδα

«Καμπανάκι» κινδύνου κρούει η Ιαπωνία: Τεράστια αύξηση επιθετικών μορφών turbo καρκίνων από την εισαγωγή των εμβολίων mRNA και μετά!

Σύμφωνα με επίσημη ιαπωνική μελέτη , έχουν σημειωθεί «στατιστικά» τεράστιες αυξήσεις στις επιθετικές μορφές turbo καρκίνου στη χώρα την περίοδο 2020-2022 από την εισαγωγή των εμβολίων mRNA και μετά.

Αυτοί οι turbo καρκίνοι περιλαμβάνουν τον καρκίνο των ωοθηκών, τη λευχαιμία, τον καρκίνο του προστάτη, τον καρκίνο του παγκρέατος και τον καρκίνο του μαστού.

«Δεν παρατηρήθηκε σημαντική υπερβολική θνησιμότητα κατά το πρώτο έτος της πανδημίας (2020). Ωστόσο, πατηρήθηκε υπερβολική θνησιμότητα από καρκίνο το 2021 μετά τον μαζικό εμβολιασμό με την πρώτη και τη δεύτερη δόση του εμβολίου και ακόμα πιο σημαντική υπερβολική θνησιμότητα παρατηρήθηκε για όλους τους καρκίνους και ορισμένους τύπους καρκίνου (συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου των ωοθηκών, της λευχαιμίας, του καρκίνου του προστάτη, των χειλιών/στοματικών/ καρκίνος του φάρυγγα, καρκίνος παγκρέατος και καρκίνος του μαστού) μετά από το μαζικό εμβολιασμό με την τρίτη δόση το 2022», εξηγεί η περίληψη.

Ο καθηγητής Angus Dalgleish, ένας διάσημος ειδικός στον καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποίησε το 2022 ότι

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Τεχνικές εξουσίας. Απλές και αποτελεσματικές.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ


 Gogo Steiri


- Φροντίζεις να κατεδαφίσεις τις κοινωνικά χρήσιμες υποδομές του δημόσιου τομέα των κρατών. Στη συνέχεια διαπιστώνεις την "αποτυχία" του και την ανάγκη σύμπραξης/συνεταιρισμού με τον επιτυχημένο ιδιωτικό τομέα.

- Τα όποια νομικά εμπόδια για την παράδοση εθνικού πλούτου και υποδομών στο μεγάλο κεφάλαιο τα παρακάμπτεις με νέους νόμους, μερικά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και την απαραίτητη αγνόηση του συντάγματος εκεί όπου βολεύει.

- Χρηματοδοτείς δεκάδες χιλιάδες ΜΚΟ για να υποστηρίζουν τα χρήσιμα για σένα αφηγήματα, να αποπροσανατολίζουν, να δραστηριοποιούνται σε έγχρωμες επαναστάσεις και να θολώνουν το τοπίο μεταξύ κοινωνικής προσφοράς και βρωμοδουλειάς, ενώ ταυτόχρονα καθησυχάζουν το ευρύ κοινό μέσω των κοινωνικών τους ευαισθησιών και δράσεων.

- Αγοράζεις όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και πολλά από τα εναλλακτικά, τα στελεχώνεις με πράκτορες μυστικών υπηρεσιών ή με καλούς μαθητές τους και τα θέτεις στις προπαγανδιστικές σου τροχιές. Ελέγχεις τη ροή πληροφοριών, εξαγοράζεις ακαδημαϊκούς, προετοιμάζεις και διεξάγεις με όλα τα μέσα τον αποφασιστικότερο όλων, τον πόλεμο πληροφοριών και εννοιών. Βαφτίζεις κάθε συνωμοσία «συνωμοσιολογία» και λογοκρίνεις κάθε λέξη, όρο, φωνή που θεωρείς ότι μπορεί να ξυπνήσει από τον λήθαργο ή να

Για την 21η Απριλίου


Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται!

 Πέρασαν 57 χρόνια από το «Κίνημα» ,της «ομάδας Παπαδόπουλου», που δεν ήταν «Επανάσταση», αφού  δεν ανέτρεψε την καθεστηκυία μασονοκρατία, την εβραιοκρατία και τη φαυλοκρατία των Πρόδοτο-Κωλοοικογενειών.

Η Δικτατορία δεν επιβλήθηκε από τον Παπαδόπουλο και την Ομάδα του αλλά από τον Κωνσταντίνο που τους αποδέχτηκε και τους Νομιμοποίησε. Δεν ήταν δηλαδή στρατιωτική αλλά Βασιλική.Ο Στρατός ανέλαβε μετά την 13η Δεκεμβρίου

Ο (Λαϊκός) Στρατός  επαναστάτησε 8 μήνες μετά. Τότε οι αξιωματικοι από το χωριό έστειλαν στον διάολο τα Ανάκτορα. Η μεγαλύτερη προσφορά του Κινήματος των Συνταγματαρχών προς το Έθνος ήταν η κατάργηση της Βασιλείας. 
Αυτό προσέφερε ο χωριάτης Παπαδόλουλος στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Μακροπρόθεσμα η  Επταετία , λειτούργησε  εις βάρος  της Εθνικής Ιδέας  και υπέρ  της Αριστεράς, την οποία απάλλαξε από το βάρος των Δεκεμβριανών , και την έβγαλε από την γωνία οδηγώντας μεταπολιτευτικά στην ιδεολογική και πολιτική επικράτηση της .

Ρωσία ΚΑΤΑ Ισραήλ!! Τι συνέβη για πρώτη φορά; vid

 Την ίδια στιγμή που ο Πούτιν δίνει μαχητικά Sukhoi-35 στους Ιρανούς!

Για πρώτη φορά η Μόσχα τάσσεται ανοικτά υπέρ της επιβολής κυρώσεων κατά του Τελ Αβίβ, μία ακόμα κίνηση ενδεικτική της ψύχρανσης των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Με την ευθεία σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ να φαίνεται πως απομακρύνεται προς ώρας, η επίσημη θέση της Ρωσίας απέναντι στο εβραϊκό κράτος μοιάζει αρκετά επικριτική.

«Η Ρωσία για πρώτη φορά τάχθηκε δημόσια υπέρ της επιβολής κυρώσεων κατά του Ισραήλ. Η Τεχεράνη είχε κάθε δικαίωμα να απαντήση στο δολοφονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό».

Είναι η δεύτερη ρωσική παρέμβαση στον ΟΗΕ με αιχμές κατά του Ισραήλ μετά την προχθεσινή ρωσική καταγγελία για το ψήφισμα αναγνώρισης του Παλαιστινιακού κράτους, στο οποίο οι ΗΠΑ έθεσαν βέτο (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ρώσοι αναλυτές αλλά και διπλωμάτες στέκονται στο γεγονός πως το Ισραήλ φοβάται στην πραγματικότητα πολύ

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πως οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν το «nudge theory» (θεωρία της ώθησης) για να ελέγχουν τη συμπεριφορά της μάζας.

Η θεωρία ώθησης ή μονάδες ώθησης(nudge theory), είναι μια έννοια, που έχει να κάνει με τη λήψη αποφάσεων, την πολιτική συμπεριφορά, την κοινωνική ψυχολογία, τη συμπεριφορά των καταναλωτών και γενικοτερα με τις σχετικές επιστήμες συμπεριφοράς ως τρόπο επηρεασμού λήψης αποφάσεων, ομάδων ή ατόμων. Η ώθηση έρχεται σε αντίθεση με άλλους τρόπους επίτευξης συμμόρφωσης, όπως η εκπαίδευση, η νομοθεσία ή η επιβολή (αν και εκτιμάται κι αυτό ως ένα είδος επιβολής).

Το 2008, το βιβλίο των Richard Thaler και Cass Sunstein, Nudge: Improving Decisions About Health, Wealth and Happiness, έφερε στο προσκήνιο τη θεωρία της ώθησης. Οι συγγραφείς αναφέρονται στην επιρροή της συμπεριφοράς χωρίς καταναγκασμό ως ελευθεριακό πατερναλισμό και τους επηρεαστές ως αρχιτέκτονες επιλογής.

Οι Thaler και Sunstein όρισαν την έννοια τους ως εξής:

Μια ώθηση, όπως θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο, είναι οποιαδήποτε πτυχή που αλλάζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων με προβλέψιμο τρόπο χωρίς να απαγορεύει καμία επιλογή ή αλλάζει σημαντικά τα οικονομικά τους κίνητρα. Για να θεωρηθεί ως απλή ώθηση, η παρέμβαση πρέπει να είναι εύκολη και να έχει την δυνατότητα αποφυγής. Οι ωθήσεις δεν είναι εντολές.

Οι μονάδες ώθησης είναι πλέον ενσωματωμένες σε κυβερνήσεις ή συμβουλεύουν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Και αυτό που πραγματικά προσπαθούν να κάνουν είναι να

Τσακλόγλου: «Τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα αυξηθούν το 2027» – Θα δουλεύουμε για να αυξάνουν τα χρέη, τα ακίνητα και τις περιουσίες τους!

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αποκάλυψε πως το 2027 είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης!

Δηλαδή να αυξηθεί πέραν του 67ου έτους που είναι το τωρινό όριο συνταξιοδότησης!

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υφυπουργός της ΝΔ ανέφερε ότι δεν θα γίνει κάποια μεταβολή, μέχρι το 2027, καθώς «όλοι θέλουμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και θέλουμε να ζούμε και υγιή χρόνια. Αλλά δυστυχώς την περίοδο του κορωνοϊού είχαμε μία αντιστροφή της τάσης αυτής», ωστόσο μετά «θα εξεταστεί όντως».

«Υπάρχει νομοθεσία η οποία είναι συγκεκριμένη και συνδέει τα όρια συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο της επιβίωσης. Αυτό κάθε τρία χρόνια το εξετάζουμε, το εξετάσαμε πέρυσι, και αυτό το πράγμα το οποίο είδαμε είναι ότι η πρόοδος την οποία είχαμε ήταν ιδιαίτερα ευκταία.

Όλοι θέλουμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και θέλουμε να ζούμε και υγιή χρόνια. Αλλά δυστυχώς την περίοδο του κορωνοϊού είχαμε μία

ΡΑΧΙΩΤΗΣ: ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ της Δύσης και Ελλάδα (Στην Αιχμή του Δόρατος με τον Άρη Λαμπρόπουλο - 17/4/24)

 

το είδα

Το πείραμα τροποποίησης καιρού “Operation Cumulus” που έγινε το 1952 απο την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και σκότωσε 35 ανθρώπους!

Το Operation Cumulus ήταν ένα μυστικό έργο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου τη δεκαετία του 1950, το οποίο μελετούσε τη χειραγώγηση του καιρού , ιδιαίτερα μέσω πειραμάτων σποράς σύννεφων. Γνωστό και ως Operation Witch Doctor, το έργο λειτούργησε μεταξύ 1949 και 1952.

Ο στρατός έλεγχε τον καιρό για διάφορους λόγους, όπως περιγράφεται στα πρακτικά μιας συνεδρίασης του Υπουργείου Αεροπορίας που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1953. Αυτά περιλάμβαναν:

  • «Επίθεση του εχθρού»·
  • “Αύξηση της ροής του νερού σε ποτάμια και ρέματα για να εμποδίσει ή να σταματήσει τις εχθρικές διελεύσεις”
  • καθάρισμα απο ομίχλη στα αεροδρόμια.

Στις 15 Αυγούστου 1952, μια από τις χειρότερες πλημμύρες που έχουν συμβεί ποτέ στη Βρετανία σάρωσε το χωριό Λίνμουθ του Ντέβον. Τριάντα πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς ένας χείμαρρος 90 εκατομμυρίων τόνων νερού μαζί με βράχους ξεχύθηκε απο τον λόφο Exmoor στο χωριό, καταστρέφοντας σπίτια, γέφυρες, καταστήματα και ξενοδοχεία.

Το πρωτοφανές περιστατικό ονομάστηκε επίσημα «οργή του Θεού», αλλά νέα στοιχεία από

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ «μπλόκαραν» τα έργα! ΟΡΓΗ στην Κάρυστο για τις ανεμογεννήτριες...

Την έντονη αντίδραση των κατοίκων της Εύβοιας στο Δήμο Καρύστου έχει προκαλέσει το σχέδιο για αιολικό πάρκο στην περιοχή, μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές που ρήμαξαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Πλήθος κατοίκων βρέθηκε για τρίτη μέρα στην περιοχή Λυκόρεμα και διαμαρτυρήθηκε για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να «μπλοκάρουν» προσωρινά τα έργα.

Εξώδικο από τον Δήμο Καρύστου
Μάλιστα ο Δήμος Καρύστου έστειλε εξώδικο στην εταιρία «Αίολος Ευβοίας ενεργειακή ΑΕ» και θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα. «Σας δηλώνουμε ότι κάθε ενέργειά σας μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, σας καλούμε δε να απέχετε από κάθε ενέργεια βλαπτική για το Δήμο Καρύστου, το περιβάλλον και τους δημότες του, όπως η εγκατάσταση του συγκεκριμένου μετρικού ιστού» αναφέρει στην

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Covid-19: Aξιολόγηση της μαζικής επιτήρησης

Gogo Steiri

 🔴 Τα τελευταία 4 χρόνια γίναμε μάρτυρες της μεγαλύτερης επιχείρησης μαζικής συμμόρφωσης και ψυχολογικής υποταγής, στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

H ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ - Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

 

Σε Όλο Τον Κόσμο, Οι Ψηφιακές Ταυτότητες Και Τα Ψηφιακά Νομίσματα Έρχονται, Αν Δεν Τα Σταματήσουμε

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Rhoda Wilson | Διαβάστε το εδώ

Από την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία και την Αιθιοπία τα συστήματα ψηφιακών ταυτοτήτων και τα ψηφιακά νομίσματα εφαρμόζονται, λίγο-λίγο και με διάφορους τρόπους. Φυσικά, ο Tony Blair και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κάνουν και αυτοί το κομμάτι τους για να προωθήσουν τα πράγματα. Και, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η PayPal είναι ένας από τους οργανισμούς που συνεργάζονται με την Τράπεζα της Αγγλίας για την εφαρμογή του ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας του Ηνωμένου Βασιλείου ("CBDC").

Το νέο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας της Δανίας κινδυνεύει να αποκλείσει ορισμένους ανθρώπους από την κοινωνία

Η Δανία εισήγαγε ένα νέο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας (MitID), το οποίο έγινε προεπιλογή την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, υπάρχουν ανησυχίες ότι η εσπευσμένη σταδιακή κατάργηση του προηγούμενου συστήματος (NemID) θα επηρεάσει αρνητικά τους Δανούς που δεν διαθέτουν smartphones και τους ψηφιακά αναλφάβητους.

Οι Δανοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα MitID για να έχουν πρόσβαση σε χρηματοπιστωτικές και

Θα φέρουν «κλιματικό μνημόνιο»; Τόσο λένε θα μειωθεί το εισόδημα

 Τι ανακοινώνουν μέσω... δημοσιευμάτων!

Στο πλαίσιο της θεωρίας της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής, αναφέρουν πως μέσο παγκόσμιο εισόδημα θα μειωθεί σχεδόν κατά ένα πέμπτο μέσα στα επόμενα 26 χρόνια!!!!

Σύμφωνα με τον Guardian, η άνοδος της θερμοκρασίας, οι πιο έντονες βροχοπτώσεις και τα και τα… ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως αποκαλούν φυσιολογικές διακυμάνσεις του καιρού, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί ξανά κατά το παρελθόν, αναμένεται να προκαλέσουν… καταστροφές ύψους 38 τρισ. δολαρίων κάθε χρόνο μέχρι το 2050! Και επειδή η αύξηση της θερμοκρασίας έχει αποτύχει ως θεωρία, αποκαλείται κρίση κάθε φαινόμενο!

Οι οικονομικές επιπτώσεις αναμένεται να επηρεάσουν σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, ειδικά αν ευθύνονται περισσότερο για την λεγόμενη κλιματική κρίση!

Το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται έρευνα, αναφέρει ότι η μόνιμη μέση απώλεια εισοδήματος παγκοσμίως θα είναι 19% έως το 2049. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη η μείωση θα είναι περίπου 11%, ενώ στην Αφρική και την Νότια Ασία θα είναι 22%!

Εάν συνεχιστεί η συνήθης πρακτική, οι

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ;

 Νίκος Σίμος

Ποιο είναι σήμερα το πολιτικό αποτέλεσμα της συνθήκης του Μάαστριχτ που αποτέλεσε την συνθήκη δημιουργίας της ΕΕ τριάντα ένα χρόνια μετά;

Το μόρφωμα που δημιουργήθηκε είχε εξ αρχής όλα τα χαρακτηριστικά μιας εξωευρωπαϊκής έμπνευσης, συγκεκριμένων εκείθεν του Ατλαντικού νεοταξικών - χρηματοπιστωτικών κέντρων, που στόχευε στο δυστοπικό σημερινό παρόν, καλά κρυμμένο κάτω από μεγάλα, κούφια λόγια για τον... μακρύ δρόμο της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, που στην ουσία κοίμιζε κυβερνήσεις και λαούς στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, ώστε αυτή η χρηματοπιστωτική - νεοταξική κολεκτίβα να αποτελέσει το πρώτο κεφάλαιο του μεγάλου - νεοφεουδαρχικών χαρακτηριστικών - σχεδίου της "Νέας Ιστορικής περιόδου" και επί της ουσίας θα αποτελούσε την αρχή μιας εκ των γεωοικονομικών και γεωπολιτικών τροποποιήσεων που έμελλε να υποστεί ο παγκόσμιος χάρτης ισχύος, κατά τις επιθυμίες και τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η "νέα ιστορία", όπως τα νεοφεουδαρχικά κέντρα θέλουν να γράψουν στον νέο αυτό κύκλο αυτού του αιώνα, προϋποθέτει γεωπολιτικές και γεωοικονομικές κολεκτίβες καλά ελεγχόμενες από ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας και κοινωνίες - χυλό, κοινωνίες μεταανθρώπων, όπως

Σοκάρουν τα αποτελέσματα ιαπωνικής έκθεσης: «Αυξήθηκαν οι θάνατοι από καρκίνο μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά Covid»

«Ειδικά όσοι έκαναν την τρίτη δόση κινδυνεύουν περισσότερο»

Ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο Cureus με τίτλο «Αυξημένη ηλικιακά προσαρμοσμένη θνησιμότητα από καρκίνο μετά την τρίτη δόση mRNA», σοκάρει με τα αποτελέσματα της καθώς υποδεικνύει σημαντική αύξηση στους θανάτους από την επάρατη νόσο μετά τον εμβολιασμό με ενέσεις mRNA κατά του Covid.

Πληθαίνουν έτσι οι ενδείξεις πως τα προβλήματα μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς θα είναι πολύ μεγαλύτερα για τις δυτικές κοινωνίες.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς παρουσιάστηκαν καταστάσεις που πριν την πανδημία δεν υπήρχαν. Αυξημένοι θάνατοι, πολλά εγκεφαλικά, πολλές καρδιακές ανακοπές, πολλές αρρώστιες και εξάπλωση του καρκίνου.

Ο Dr John Campbell , συνομίλησε με έναν ογκολόγο, τον Angus Dalgleish , σχετικά με τις

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »