Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Φρίκη για ηλικιωμένο ζευγάρι στην Αγγλία: Το δημοτικό συμβούλιο τους έστειλε υποχρεωτική εντολή πώλησης του σπιτιού τους για στέγαση προσφύγων!

Όπως αναφέρει η dailymail: «Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που μόλις είχε μετακομίσει στο σπίτι του, αξίας 200.000 λιρών, τρομοκρατήθηκε όταν έλαβε μια επιστολή από το δημοτικό συμβούλιο ότι το ακίνητο υπόκειται σε υποχρεωτική αγορά και να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση αιτούντων άσυλο.»

Το ζευγάρι είπε ότι ένιωσαν «προσβεβλημένοι και σοκαρισμένοι» όταν η επιστολή από το Συμβούλιο του North Northamptonshire – ήρθε στο χαλάκι του σπιτιού τους τον περασμένο μήνα.

Η επιστολή, με τίτλο «Empty Properties and sites πρωτοβουλία» είχε την ακριβή διεύθυνσή της με έντονους χαρακτήρες και ανέφερε: «Γράφουμε καθώς έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι οι προαναφερόμενες εγκαταστάσεις… είναι κενές ή αχρησιμοποίητες.

«Η κυβέρνηση έχει προσδιορίσει τα άδεια ιδιόκτητα ακίνητα ως πιθανή αιτία μάστιγας εντός των κοινοτήτων και ως σπατάλη πόρου σε περιόδους υψηλής ανάγκης στέγασης».

Η επιστολή συνέχιζε ότι

το συμβούλιο έβλεπε μια «σημαντική αύξηση» στις θετικές αποφάσεις για τη μετανάστευση που λαμβάνονται υπέρ των αιτούντων άσυλο, κυρίως άγαμων ανδρών, και ότι η αρχή «αγωνιζόταν» να βρει κατάλληλο κατάλυμα για αυτούς.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε ο συνταξιούχος Jose, 76. «Μετακομίσαμε στο Rushden για να βοηθήσουμε στην παροχή παιδικής φροντίδας της εγγονή μου και βρήκαμε αυτό το όμορφο μικρό μέρος για να ζήσουμε.

«Η ιδέα να μας αναγκάσουν να το πουλήσουμε για να κάνουμε χώρο για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο φαίνεται εντελώς λανθασμένη».

Το περιστατικό σχολίασε και ο Έλον Μασκ στο προσωπικό του λογαριασμό του στο Χ:

«Σε περίπτωση που πιστεύατε ότι ήταν μύθος πως η κυβέρνηση θα σας εξαναγκάσει να πουλήσετε τις κατοικίες σας για «αιτούντες άσυλο», αυτό συμβαίνει ήδη στη Βρετανία!»

Το Συμβούλιο του North Northamptonshire απάντησε: Οι Υποχρεωτικές Εντολές Αγοράς (CPO) δεν χρησιμοποιούνται για να «διώξουν» τους σημερινούς ιδιοκτήτες από τις ιδιοκτησίες τους, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται ως έσχατη λύση για να επαναχρησιμοποιηθούν τα άδεια ακίνητα, τα οποία είναι πολύτιμος και απαραίτητος πόρος στέγασης.

«Τι στο καλό κάνει το συμβούλιο αναγκάζοντας τους ανθρώπους να πουλήσουν τα σπίτια τους – και ακόμη και ένα άδειο σπίτι ανήκει σε κάποιον – πως τους αναγκάζουν να τα πουλήσουν;». ρώτησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »