Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ; ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Είναι εμφανές που θέλουν τα νεοφεουδαρχικά κέντρα να οδηγήσουν τον κόσμο από σχεδόν την αρχή της, από τις πολιτικές μεθοδεύσεις των εντολοδόχων τους προκληθείσα , εξαναγκαστικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία


Τα παγκοσμιοποιητικά κέντρα αναζητούν εναγωνίως την αφορμή για την καθολική ανάφλεξη που θα οδηγήσει σε έναν Γ Παγκόσμιο πόλεμο αδιαφορώντας για την τύχη του πλανήτη
Επάλληλα έχω επισημάνει την σχεδόν βεβαιότητα μου ότι τα παγκόσμια πράγματα καθώς και η νέα τάξη παίζει το τελευταίο της χαρτί σχεδιάζοντας μέσα από έναν Παγκόσμιο πόλεμο να "πάρει" μαζί της τον πλανήτη αφού έχει ολοκληρωτικά ηττηθεί γεωοικονομικά και γεωπολιτικά


Κυριολεκτικά θυμίζει πολεμικές προετοιμασίες ο ευρωπαϊκός χώρος, καθώς τους τελευταίους μήνες υπήρξαν όχι λίγες περιπτώσεις που Ευρωπαίοι αλλά και Αμερικανοί αξιωματούχοι υπαινίχθησαν την πιθανότητα αλλαγής στρατιωτικών σχεδίων που στόχο έχουν την ενεργότερη συμμετοχή και εμπλοκή τους στο Ρωσοουκρανικό μέτωπο.
Η ΕΕ μίλησε ανοιχτά για «ευρωπαϊκή μπότα» στο έδαφος της Ουκρανίας και αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δεν θα δεχτούν απώλεια στην Ουκρανία από τους Ρώσους


Η ελαχιστότητα της πολιτικής, αλλά κορυφή στον εντολοδοχισμό Μπορέλ, από μέρους της νεοταξικής κολεκτίβας, δηλώνει ότι

δεν θα δεχθούν ήττα από την Ρωσία, γιατί τα πολιτικά "αφεντικά" της ΕΕ (ΗΠΑ) και οι δημιουργοί της (νεοφεουδάρχες) θα χάσουν την πρωτοκαθεδρία στον πλανήτη και χυδαία, όπως όλοι οι εντολοδόχοι παντού στον κόσμο, δηλώνει ότι οι Ουκρανοί ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ γι' αυτό!
Περιγράφει - ο ανεκδιήγητος εντολοδόχος Μπορέλ - την πάγια τακτική της αγγλοσαξονικής "ηθικής", να χρησιμοποιεί λαούς σαν πιόνια στις γεωπολιτικές επιδιώξεις της νεοαποικιακής - νεοφεουδαρχικής λογικής που κυριαρχούσε και διέπει τον αγγλοσαξονισμό παλιό και νέο.


Από την άλλη πλευρά το Κρεμλίνο έχει προειδοποιήσει, για άλλη μια φορά, ότι τα πυρηνικά όπλα είναι στο τραπέζι εάν τα δυτικά στρατεύματα εισέλθουν στον πόλεμο και τούτο δεν αποτελεί πολιτικοδιπλωματική διελκυστίνδα αλλά μια πραγματικότητα, αφού αλλιώς θα διακυβευτεί η κυριαρχία της Ρωσικής ομοσπονδιακής υπερδύναμης.
Τα ενεργούμενα της παγκοσμιοποίησης και του Great Reset θέλουν να σύρουν τους λαούς στον πόλεμο, είτε το θέλουν, είτε όχι.


Κάθε απόφαση που έχουν λάβει μέχρι τώρα καθιστά αδύνατη την ειρηνική επίλυση της αναμέτρησης στο πεδίο του καπιταλιστικού ανταγωνισμού για την ηγεμονία στον πλανήτη .
Ωστόσο, το νέο σε ολόκληρη την ιστορία της γεωπολιτικής είναι ότι πλέον το κοινό, στον άλλοτε δυτικό κόσμο, δεν πειθαρχεί στα πολεμικά κελεύσματα των εντολοδοχικών κυβερνήσεων της δυστοπίας


Με άλλα λόγια, όπως και στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, η κατάσταση κλιμακώνεται από τις πολιτικές ελίτ, παρά το γεγονός ότι το ευρύ κοινό στη Δύση αντιτίθεται όλο και περισσότερο στη συμμετοχή σε συγκρούσεις .

Όμως για παράδειγμα – μια πρώτη μακροπολιτική υπόθεση - οι ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικές αποθήκες πετρελαίου συνέβαλαν στην εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου τον περασμένο μήνα, ακριβώς επειδή το ρωσικό πετρέλαιο εξακολουθεί να αγοράζεται από τις δυτικές χώρες μέσω «αφανών» καναλιών.


Δεν γίνεται να «κόψεις» έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ενέργειας στον κόσμο χωρίς τεράστιες επιπτώσεις στις τιμές του «μαύρου χρυσού».
Αυτές οι επιθέσεις έδειξαν ταυτόχρονα πόσο ευαίσθητη είναι η αγορά πετρελαίου στην παραμικρή απειλή του εφοδιασμού.
Οποιαδήποτε μεγάλη σύγκρουση – μια δεύτερη δυναμική μακροπολιτική υπόθεση - στη Μέση Ανατολή θα ανατοποθετήσει τις ενεργειακές συμφωνίες και οι τιμές του φυσικού αερίου θα εκραγούν.


Ο πληθωρισμός δεν θα είναι απλώς ο θάνατος της προεδρίας του Biden στις ΗΠΑ, θα είναι το νεκροταφείο των παγκοσμιοποιητών συνολικά, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ μπορούν να καθυστερήσουν μια μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή στην «Μέκκα» του άλλοτε Δυτικού κόσμου μέχρι να αποκτήσουν τον απαραίτητο «αποδιοπομπαίο τράγο», ή μέχρι να μπορέσουν να ξεκινήσουν έναν τεράστιο πόλεμο.

Μια τρίτη μακροπολιτική υπόθεση είναι ότι, το χτύπημα του Ισραήλ, στο προξενείο του Ιράν στην Συρία, στην ουσία βάζει το Ιράν στον περιφερειακό πόλεμο και είναι γνωστό ότι το πιθανό κλείσιμο του 30% της παγκόσμιας κυκλοφορίας πετρελαίου, από τα στενά του Ορμούζ, θα ήταν καταστροφικό για τη Δύση, οπότε η είσοδος των ΗΠΑ στον πόλεμο είναι μετά βεβαιότητας σίγουρη!

Οι νεοφεουδάρχες, οι ηττημένοι αυτού του καπιταλιστικού κύκλου, ψάχνουν τρόπους και προφάσεις για την «τελική αναμέτρηση» την οποία ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΩ ΜΑΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ

Με κλιμακωτές κρίσεις στο Ευρωπαϊκό γεωπολιτικό πεδίο (Ουκρανικό μέτωπο) και μέσα από το Ισραήλ, με πρόσχημα την Χαμάς και την Γάζα, στην Μεσανατολική ζώνη, οι νεοφεουδάρχες – παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν την παγκόσμια ανάφλεξη και την καταστροφή, μη μπορώντας να «σηκώσουν» το βάρος της καπιταλιστικής ήττας τους

Το πλάνο covid 19 δεν απέδωσε την προωθούμενη «παγκόσμια διακυβέρνηση» που θα είχαν κυριαρχικό ρόλο , αφού οι δυνάμεις της Ευρασίας δεν συμφώνησαν στο ψυχότροπο σχέδιο του WEF( εκτελεστικού διευθυντήριου της νέας φεουδαρχίας)
Το πείραμα των lockdown για τον Covid19 και το σύστημα «διαβατηρίων εμβολίων» ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για να δημιουργήσουν ένα μόνιμο αυταρχικό περιβάλλον, με την ικανότητα να συντρίβουν κοινωνικές ομάδες που αρνήθηκαν να υποταχθούν, στην κατεύθυνση της ελεγχόμενης μετακοινωνίας χυλού, που επιδιώκει το ψυχοπαθές σχέδιο της νεοφεουδαρχικής δυστοπίας με στόχο την κυριαρχία του πλανήτη!!!

Απέτυχαν παταγωδώς…
Είναι εμφανέστατο επομένως ότι αυτό που τους απομένει είναι η αναμέτρηση με τους αντιπάλους τους, που διεκδικούν την πρωταγωνιστική θέση τους στην ιστορική εξέλιξη… τους BRICS, την Ευρασία και τον παγκόσμιο Νότο και αυτό μέσα από έναν καταστροφικό πόλεμο, από την έκβαση του οποίου ελπίζουν να επαναδιαπραγματευθούν την κυριαρχία τους

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει από καιρό ξεκινήσει, τουλάχιστον από οικονομική άποψη και θεωρώ ότι αυτό είναι εμφανές και στους λιγότερο επαΐοντες , όμως πόσο τελικά βαρύτερο θα είναι το κόστος της καταστροφής που θα επιφέρει μια στρατιωτική του επέκταση;

Και επειδή νεοφεουδάρχες και το κορυφαίο κράτος- εκτελεστικό όργανό τους (ΗΠΑ), θέλουν σαν «θέατρο πολέμου» την Γηραιά ήπειρο, θα πρέπει να μετρηθεί πολύ σοβαρά από τις «πρόθυμες» νεοταξικές ηγεσίες της Ευρώπης, που κραδαίνουν τα λάβαρα του πολέμου και τούτο γιατί οι Ευρωπαϊκές

Gogo Steiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »