Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Οι εξελίξεις τρέχουν, ο χρόνος συμπυκνώνεται.

 Gerasimos Tsiriopoulos


Οι εξελίξεις τρέχουν, ο χρόνος συμπυκνώνεται.

Ζούμε ιστορικές ημέρες. Βρισκόμαστε ως ανθρωπότητα σε εκείνο το σημείο που πλέον δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Με αυτό εννοώ πως δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης ειρηνικής λύσης στις μάχες της εποχής μας. Ή θα νικήσει η μία πλευρά, ή η άλλη σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο.

Η γενοκτονία συντελέστηκε το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζει να κατακαίει ό,τι βρίσκει, μπροστά στα μάτια του πλανήτη, ο οποίος, σε γενικές γραμμές, παρακολούθησε χωρίς να μπορεί ή να θέλει να κάνει κάτι ριζοσπαστικό. Παρά τις πολυπληθείς διαδηλώσεις σε αρκετές μητροπόλεις της Δύσης, η αδυναμία των πολιτών να κατανοήσουν τις αιτίες και τα διακυβεύματα της σύγκρουσης, αλλά, κυρίως, ο τρόμος τους μπροστά στο ενδεχόμενο να χαρακτηριστούν "αντισημίτες", μιας και ο ρόλος του θύματος για όποιον τον φέρει είναι δύσκολο να αποδομηθεί, ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχει εξαιρετική υποκριτική ικανότητα και ταλέντο ανακατεμένα με ιστορικές ενοχές, συνετέλεσαν στην παραπάνω κατάσταση.

Σήμερα, οι εξελίξεις προχωρούν με τεράστια ταχύτητα και μπορούμε να δούμε καθαρότερα τι συμβαίνει λόγω αυτής της πύκνωσης του χρόνου.
Τα σημαντικότερα γεγονότα των ημερών ήταν:

1) Ο βομβαρδισμός από το Ισραήλ της πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό και οι επακόλουθες απειλές του τελευταίου για δυναμική πολεμική απάντηση.

2) Η απόφαση της Ρωσίας να εμπλακεί ανοιχτά στη σύγκρουση με την αποστολή στρατευμάτων στα υψίπεδα του Γκολάν.

3) Οι ογκώδεις διαμαρτυρίες στο Ισραήλ από πολίτες που ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης Νετανιάχου.

Η γνώμη μου για τα τρία αυτά συμβάντα είναι η εξής:

1) Το Ιράν θα πάρει την εκδίκησή του είτε έτσι, είτε αλλιώς. Σήμερα ή αύριο, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία άλλωστε. Πιστεύω ακράδαντα πως πίσω από την καθυστέρηση του Ιράν να απαντήσει με ισχυρά στρατιωτικά πλήγματα εναντίον του δολοφονικού κράτους είναι η Ρωσία και η έξυπνη στρατηγική που τηρεί. Το Ισραήλ επιθυμεί διακαώς μια γενικευμένη σύγκρουση. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την επιτύχει στο εδώ-και-τώρα και γι' αυτό προβαίνει σε τέτοιες αψυχολόγητες και εξωφρενικά φαιδρές κινήσεις. Η Ρωσία γνωρίζει πολύ καλά το πλάνο του και δεν προτίθεται να παίξει το παιχνίδι αυτό, τουλάχιστον όχι σε χρόνο που δε θα επιλέξει η ίδια. Το Ιράν, που, απ' όσο καταλαβαίνω, εμπιστεύεται πλήρως τη ρωσική φιλοσοφία για την εξωτερική του πολιτική, κρατάει προς το παρόν στάση αναμονής. Δε θα αντέξει πολύ -ήδη συμφώνησε με τις ΗΠΑ τη μη εμπλοκή τους, πράγμα που σημαίνει πως όλα είναι έτοιμα- σύντομα θα εκραγεί και θα είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε εκ νέου.

2) Το δεύτερο γεγονός έχει άμεση συνάφεια με όσα ετέθησαν πιο πάνω. Η περιοχή γύρω από τα υψίπεδα του Γκολάν θα αποτελέσει το βασικότερο -ίσως- πεδίο των μαχών και οι στρατοί αρχίζουν να παίρνουν τις θέσεις τους.

3) Ο Νετανιάχου παίζει το τελευταίο του χαρτί. Του έχουν μείνει ελάχιστοι σύμμαχοι στο εσωτερικό, ως επί το πλείστον διαταραγμένοι φονταμενταλιστές σιωνιστές και γνωρίζει πολύ καλά πως αν ο πόλεμος χαθεί ή σταματήσει για χάρη της ειρήνης, θα καταλήξει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του. Οπότε, αναγκαστικά πρέπει να πάει σε τελική λύση, ακόμη κι αν αυτή στοιχίσει μια παγκόσμια σύρραξη με εκατομμύρια νεκρούς.

Το έχω επαναλάβει κάποιες φορές, επιτρέψτε μου μία ακόμη. Είναι αδύνατον -πιστεύω- να ΜΗΝ κορυφωθεί ο πόλεμος. Δε μπορώ να βρω κανέναν δυνατό τρόπο για να γίνει κάτι τέτοιο. Κι αν ακόμη υπήρχε διάθεση συμφιλίωσης από τα σύγχρονα νεοφιλελεύθερα κράτη, θα έπρεπε να κηρύξουν έναν, αν ήθελαν να επιβιώσουν οικονομικά. Αυτό συμβαίνει καθώς το παρόν κοσμοσύστημα είναι παρασιτικό και αδιαφορεί για την υπέρμετρη παραγωγή χρέους. Είναι μια τεράστια φούσκα που νομοτελειακά θα σκάσει.
Παράλληλα, εξίσου αδύνατο είναι το να εντοπίσω κάποια δυνατότητα νίκης του Ισραήλ ενώ, στο ίδιο μοτίβο, το αυτό ισχύει και για μια ενδεχόμενη νίκη των δυτικών στην Ουκρανία, για να πάμε και στην άλλη μεγάλη μάχη της εποχής μας.

Ο κόσμος θα υποφέρει για ένα διάστημα και οι ιαχές του πολέμου θα είναι φρικτές, ωστόσο στο τέλος οι σιωνιστές θα ηττηθούν και θα πληρώσουν κάθε ρανίδα αίματος που έχυσαν με τις κτηνωδίες τους. Η αντίσταση θα νικήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ: Ανέλαβε δράση η ειδική ομάδα! Εντολή σε ΜΜΕ για Τέμπη

    https://www.youtube.com/watch?v=qN_rQOUKRRw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »