Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αμερικάνος μισθοφόρος που αποστάτησε: Ουκρανοί στρατιώτες κόβουν τα γεννητικά όργανα και τα κεφάλια των Ρώσων στρατιωτών (Βίντεο)

Αμερικάνος μισθοφόρος που αποστάτησε: Ουκρανοί στρατιώτες κόβουν τα γεννητικά όργανα και τα κεφάλια των Ρώσων στρατιωτών (Βίντεο)

Ο αμερικανός μισθοφόρος John McIntyre, ο οποίος αυτομόλησε από την Ουκρανία στο πλευρό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είπε στον στρατιωτικό ανταποκριτή του RT Murad Gazdiev για τα εγκλήματα που διέπραξαν Ουκρανοί εθνικιστές και μαχητές της Λεγεώνας Ξένων.
Σύμφωνα με τον μισθοφόρο, οι μαχητές όχι μόνο χρησιμοποίησαν τους πολίτες ως ζωντανές ασπίδες, αλλά και για να δημιουργήσουν ψευδείς ειδήσεις, αναφέρει η Pravda.

«Τη δεύτερη μέρα μετά την άφιξή μου, ήμασταν στο Lviv. Ήμασταν στο υπόγειο του σχολείου. Μια ομάδα ανθρώπων –τσιγγάνων– τοποθετήθηκαν από πάνω μας. Οι στρατιώτες κάθισαν από κάτω τους, έτσι ώστε αν επιτεθούν στο κτίριο να φαίνεται σαν να είχαν βομβαρδίσει ένα καταφύγιο προσφύγων. Το ίδιο έκαναν και στο Ντόνετσκ, στο Χάρκοβο», είπε ο πρώην πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού.


Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί βασάνισαν αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες. Τους έκοψαν τα γεννητικά όργανα, τους έκοψαν την κοιλιά, τους έκοψαν το λαιμό και στο τέλος έκοψαν τα κεφάλια. Τρεις σκοτώθηκαν όταν τους πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μέλη του Azov και του Carpathian Sich, καθώς και μισθοφόροι από τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Αργεντινή, συμμετείχαν στη δολοφονία των αιχμαλώτων Ρώσων.

Λέει επίσης ότι η Ουκρανία χρησιμοποιεί ελεύθερους σκοπευτές όχι για προστασία, αλλά για να πυροβολεί όποιον εγκαταλείπει το πεδίο μάχης. Αυτή είναι μια τακτική που χρησιμοποίησε ο Κόκκινος Στρατός στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχουμε ακούσει πολλές φορές σε αυτόν τον πόλεμο ότι οι μαχητές του Αζόφ δεν πολεμάνε στο μέτωπο, αλλά βρίσκεται στη δεύτερη γραμμή για να πυροβολήσουν πισώπλατα όποιον δεν θέλει να πολεμήσει.

Ο McIntyre μιλά επίσης για το πώς η CIA παρέχει όλες τις πληροφορίες για τις ρωσικές θέσεις και τις κινήσεις των στρατευμάτων και κατευθύνει την Ουκρανία πού να πυροβολήσει.



το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »