Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

«Κεραυνός» στις Βρυξέλλες για την ψηφιακή ταυτότητα: «Θα την έχουν ΟΛΟΙ» – vid

 Θα την βάζουν μέσα μας;;;

Η εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια Ευρώπη κατάλληλη για την Ψηφιακή Εποχή, Margrethe Vestager, δήλωσε πως σύντομα θα έρθει μια μέρα που όλοι οι Ευρωπαίοι θα μοιράζονται μια ευρωπαϊκή ηλεκτρονική ταυτότητα!!!

Ένα απλό ψηφιακό πορτοφόλι με τα κύρια έγγραφά μας που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε. Φυσικά, επειδή η τεχνολογία προχωράει, θα μπορεί να εμφυτεύεται, ώστε να μην το χάνουμε και να μην το ξεχνάμε!!!

Η νέα εποχή είναι πια εδώ, δεν πλησιάζει… Στην Ελλάδα ο Πιερρακάκης την φέρνει πιο γρήγορα από ποτέ!!! Τα τρένα κτλ. περνάνε σε δεύτερη μοίρα! Προέχει ο καταναγκασμός και ο έλεγχος!!!

Όπως δήλωσε η Vestager:

«Ξεκινάμε με τις διαπραγματεύσεις, για να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας μας μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του επίσης ψηφιακά, με την ίδια επιτυχία που μπορούμε με το διαβατήριό μας.

Αυτό φυσικά θα πρέπει  να διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι ιδιωτικά (σ.σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ), αλλά θα πρέπει να

είναι πραγματικά χρήσιμο εάν ταξιδεύετε στην Ευρώπη, εάν σπουδάζετε στην Ευρώπη, εάν έχετε επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ευρώπη». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »