Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

«Δεν λες αλήθεια»! Γερουσιαστής «στριμώχνει» τον CEO της Moderna! «Σεισμός» με τα εμβόλια στις ΗΠΑ

 Στην Ελλάδα υπάρχει κανείς που πρέπει να λογοδοτήσει;;;

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Rand Paul (R-Ky.) «στρίμωξε» άσχημα τον Διευθύνοντα Σέμβουλο της Moderna, Stephane Bancel, σε ερώτηση σχετικά με τις γνώσεις της εταιρείας για τις ανεπιθύμητες ενέργειες μυοκαρδίτιδας κατά τη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής της Γερουσίας σχετικά με τον Covid- 19 .

«Υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε αγόρια 16 έως 24 ετών μετά τον εμβολιασμό τους», ρώτησε ο Paul με τον CEO της Moderna να απαντά ψευδ΄΄ως, σύμφωνα με τον Γερουσιαστή:

«Το CDC ουσιαστικά έδειξε ότι, υπάρχουν λιγότερα (άτομα) με μυοκαρδίτιδα, από άτομα που έχουν μολυνθεί από κόβιντ».

«Λέτε ότι τα αγόρια ηλικίας  15 με 24 χρονών, τα οποία έχουν εμβολιαστεί για τον COVID, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι μικρότερος από τους ανθρώπους που παθαίνουν την ασθένεια;;;», ρωτάει ξανά ο Paul.

 «Αυτό έχω καταλάβει», ισχυρίζεται ο Bancel.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια», του λέει ευθαρσώς ο Paul, βασιζόμενος σε επίσημα στοιχεία…

Δείτε ο μικρό αλλά καυτό απόσπασμα…


1 σχόλιο:

 1. Δεiτε τα μεxρι το τελoς….
  Eμεις δεν θα γραψουμε κατι….τα συμπερασματα δικα σας…

  https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/03/i-o-x-o.html
  =============
  Ο KΙαus Schwαb θέλει τov γεvικό πλnθυσμo τσιπαρισμέvo
  και σκλαβωμέvo μέxρι το 2026….
  Aκουστε τον….τα συμπερασματα δικα σας…

  https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/03/kus-schwb-ov-v-no-vo-vo-x-2026.html
  ==========
  Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ PFIZER

  https://choratouaxoritou.gr/?p=252160&cn-reloaded=1&fbclid=IwAR1LL5NpJCIy3matL3S0QK3YjIdGk4h4kdI3dHwZEwz0aHtdDKh_LPA5ObE

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »