Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Τα αυτοκίνητα θα απαγορευτούν μέχρι το 2030 σύμφωνα με τα σχέδια του WEF για τις πόλεις των 15 λεπτών: Τα ταξίδια δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ απαίτησε από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να αρχίσουν να καταργούν σταδιακά την ιδιοκτησία αυτοκινήτων, με σκοπό την πλήρη απαγόρευση των αυτοκινήτων για όλους στο μέλλον, εκτός από τα άτομα με εξαιρετική κοινωνική πίστωση. Και όταν διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές σχετικά με το τι εννοούν με αυτό, αναφέρονται ξεκάθαρα στους εαυτούς τους, την ελίτ, ως τους μόνους ανθρώπους που θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα στο μέλλον.

Μπορεί να νομίζατε ότι η παγκοσμιοποιημένη ελίτ περνούσε την εβδομάδα από την κόλαση, με 9 εκατομμύρια ανθρώπους να διαδηλώνουν σε όλη τη Γαλλία και να απαιτούν την απομάκρυνση της μαριονέτας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Εμανουέλ Μακρόν.

Στη Γαλλία είναι άρρωστοι μέχρι τα πίσω δόντια του πρώην τραπεζίτη των Rothschild και του WEF Young Global Leader που κάνει την προσφορά του Klaus Schwab και επιβάλλει αντιδημοφιλείς και αντισυνταγματικές αλλαγές μέσω του κοινοβουλίου. Αλλά η παγκοσμιοποιητική ελίτ είναι εντελώς ξεδιάντροπη και λειτουργεί τώρα με την απόλυτη πεποίθηση ότι μετά την Covid είναι τώρα σε θέση να κυβερνήσει ως μια αυταρχική παγκόσμια κυβέρνηση.

Σύμφωνα με

το WEF, πάρα πολλοί άνθρωποι στον δυτικό κόσμο κατέχουν τα δικά τους οχήματα και αυτή η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί με την τιμολόγησή τους από την αγορά. Η υποκρισία της παγκοσμιοποιητικής ελίτ δεν έχει όρια. Είναι πραγματικά εντελώς ξεδιάντροποι.

Στο Νταβός νωρίτερα φέτος, η γιαπωνέζα δημοσιογράφος Μασάκο Γκανάχα μίλησε με έναν σοφέρ που μεταφέρει τους VIP του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Παρά τις πολιτικές του WEF, ο σοφέρ της είπε ότι οι ελίτ δεν τον αφήνουν να χρησιμοποιήσει ένα plug-in αυτοκίνητο για να μεταφέρει τους VIP, απαιτώντας αντ’ αυτού τα παλιά καλά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Γιατί; Επειδή είναι καλύτερα και ασφαλέστερα από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Είναι ένας κανόνας για σένα και ένας άλλος για μένα.

Ενώ η ελίτ έχει τη δυνατότητα να έχει όποιο αυτοκίνητο θέλει, οι υπόλοιποι από εμάς αποκλείονται εντελώς από την αγορά. Και μην κάνετε κανένα λάθος, αυτό είναι ενορχηστρωμένο και σκόπιμο. Και έχουμε τις αποδείξεις.

Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε από το WEF, η ελίτ του Νταβός ισχυρίζεται ότι η κοινή χρήση των αυτοκινήτων πρέπει να γίνει μέρος μιας “κυκλικής προσέγγισης”, προκειμένου να μειωθούν οι παγκόσμιες απαιτήσεις για πολύτιμα μέταλλα και ορυκτά καύσιμα, πριν τελικά απαγορευτούν εντελώς τα αυτοκίνητα. Θα μπορούσατε να αναρωτηθείτε τι είδους κόσμο έχουν σχεδιάσει για εμάς οι ελίτ, αν δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα. Έχουμε την απάντηση γι’ αυτό, συμπεριλαμβανομένων όλων των λεπτομερειών, στην άλλη πλευρά αυτού του διαλείμματος. Και είναι άκρως ανησυχητική.

Οι διακηρύξεις του Klaus Schwab και των υποτακτικών του γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο εκτός πραγματικότητας. Η κατάσταση θα ήταν σχεδόν αστεία αν το WEF δεν είχε διεισδύσει στα γραφεία των κυβερνήσεων όλου του κόσμου με διπλούς πράκτορες που εκτελούν τις εντολές τους.

Αυτοί οι λεγόμενοι Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες έλαβαν οδηγίες από το Νταβός ότι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ιδιωτικά οχήματα και ότι πρέπει να τιμολογηθούν από την αγορά με μαζικές αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης.

Και δείτε τι συνέβη. Ουρανοκατέβατες τιμές στις ΗΠΑ και στον ανεπτυγμένο κόσμο. Αλλά ο Schwab δεν έχει τελειώσει ακόμα. Λες και οι απλοί άνθρωποι δεν υποφέρουν αρκετά στην αντλία βενζίνης, ο Schwab ισχυρίζεται ότι οι τρέχουσες τιμές εξακολουθούν να είναι σοβαρά “υποτιμημένες”.

Μέσω του WEF:

Πρώτον, οι ηγετικές δημοκρατίες θα πρέπει να συμφωνήσουν να τερματίσουν την υποτιμολόγηση των ορυκτών καυσίμων, η οποία είναι ο κύριος παράγοντας που εμποδίζει τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια. Η υποτιμολόγηση που συνδέεται με την παραγωγή και την καύση άνθρακα, πετρελαίου και φυσικού αερίου ανήλθε σε 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια σε οικονομικό κόστος το 2020. Σχεδόν το ένα τέταρτο αυτών των απωλειών – 1,45 τρισεκατομμύρια δολάρια – σημειώθηκε σε 48 μεγάλες και μικρότερες δημοκρατίες.

Οι κορυφαίες δημοκρατίες της G20 θα πρέπει να δεσμευτούν συλλογικά να καταργήσουν σταδιακά το κόστος και τις φορολογικές ελαφρύνσεις για την παραγωγή και την κατανάλωση ορυκτών καυσίμων. Θα πρέπει επίσης να καθιερώσουν σταδιακά μια πιο αποτελεσματική τιμολόγηση των ορυκτών καυσίμων μέσω φόρων ή εμπορεύσιμων αδειών για την κάλυψη του κόστους της τοπικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της υπερθέρμανσης του πλανήτη και άλλων οικονομικών ζημιών.

Τι είδους κόσμο σχεδιάζουν λοιπόν οι ελίτ για εμάς στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον;

Εδώ είναι μια γρήγορη ένδειξη. Γνωρίζατε ότι ο Κλάους Σβαμπ διατηρεί μια προτομή του Βλαντιμίρ Λένιν, του αρχιτέκτονα του σοβιετικού ρωσικού κομμουνισμού, στην προσωπική του βιβλιοθήκη;

Σωστά, ο Schwab θέλει να μιμηθεί τον ήρωά του και να καταργήσει την προσωπική ιδιοκτησία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ατομική ιδιοκτησία.

Το τέλος της ατομικής ιδιοκτησίας είναι απαραίτητο, σύμφωνα με το WEF, και πρέπει να εφαρμοστεί σε όλα, από τα αυτοκίνητα μέχρι τα ιδιωτικά σπίτια και να καταστεί δυνατή από τις αρχές σχεδιασμού των πόλεων των 15 λεπτών.

Το WEF έχει θέσει τις βάσεις για τις πόλεις των 15 λεπτών εδώ και χρόνια. Εμείς απλώς δεν δίναμε σημασία.

“Μια διαδικασία σχεδιασμού που επικεντρώνεται στην εκπλήρωση της υποκείμενης ανάγκης αντί του σχεδιασμού για την αγορά προϊόντων είναι θεμελιώδης για αυτή τη μετάβαση”, ορίζει το WEF. “Αυτή είναι η νοοτροπία που απαιτείται για τον επανασχεδιασμό των πόλεων ώστε να μειωθούν τα ιδιωτικά οχήματα και άλλες χρήσεις”.

Μέρος της “κυκλικής προσέγγισης” του WEF φαίνεται να είναι ο εξαναγκασμός μας να ζούμε στις λεγόμενες πόλεις των 15 λεπτών, οι οποίες θα έπρεπε να ονομάζονται “υπαίθριες φυλακές”, από τις οποίες όχι μόνο δεν θα έχουμε μεταφορικό μέσο, αλλά ούτε και μέσο διαφυγής.

Όλη αυτή η συζήτηση για τη σταδιακή κατάργηση της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου υπέρ της “καθαρής ενέργειας” είναι ενδιαφέρουσα, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Bill Gates πιάστηκε να παραδέχεται στον στενό του κύκλο ότι το όλο θέμα είναι μια απάτη.

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, ο οποίος μιλούσε σε ιδιωτικό ακροατήριο, η αιολική, η ηλιακή, η τεχνολογία μπαταριών και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορεί να είναι της μόδας και να αποτελούν πολύτιμες πηγές εσόδων για την ελίτ των ζάμπλουτων, αλλά δεν είναι ικανές να λύσουν την κλιματική αλλαγή.

Και προφανώς το γεγονός ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν είναι πραγματικά ικανές να λύσουν την κλιματική αλλαγή, παρά το γεγονός ότι μας πλασάρουν ως τη θεραπεία για τη λεγόμενη ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη, είναι υστερικά αστείο για τον Μπιλ Γκέιτς.

Ο Γκέιτς έχει ιστορικό στο να είναι – ύποπτα – ένα βήμα μπροστά από μεγάλες παγκόσμιες καταστροφές. Και τις εκμεταλλεύεται όταν φτάνουν.

Μόλις αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι το νέο από του στόματος εμβόλιο του Γκέιτς προκάλεσε έξαρση της πολιομυελίτιδας στην Αφρική, παραλύοντας πολλά παιδιά. Υπήρξε κάποια συγγνώμη από τον Γκέιτς; Φυσικά και όχι. Ανέφεραν καν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αυτή την είδηση; Φυσικά και όχι.

Νομίζουν πραγματικά ότι τα έχουν όλα κανονισμένα και ότι δεν θα το προσέξουμε και δεν θα τους θέσουμε προ των ευθυνών τους.

Αλλά εμείς κρατάμε λογαριασμό και η ελίτ θα λογοδοτήσει για όλα τα εγκλήματά της.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αναφέρουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εγγραφείτε στο κανάλι και γίνετε μέλος της κοινότητας People’s Voice Locals για να κάνετε το δικό σας κομμάτι για να διαδώσετε τη λέξη μακριά και ευρέως. Οι άνθρωποι ξυπνούν και η ελίτ αρχίζει να πανικοβάλλεται. Μην ξεχνάτε τι συμβαίνει στη Γαλλία αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Οι χειρότεροι εφιάλτες της παγκοσμιοποιητικής ελίτ γίνονται πραγματικότητα.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ:

newspunch.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »