Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ετοιμάζουν «κουκούλωμα»; Η κυβέρνηση δίνει ακαταδίωκτο στα μέλη της Επιτροπής που ερευνά τα Τέμπη!

Αλγεινές εντυπώσεις και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η τροπολογία της τελευταίας στιγμής που πέρασε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την ώρα που οι συγγενείς των θυμάτων αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο περιμένει να αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία που έστειλε στον θάνατο τουλάχιστον 57 ανθρώπους στα Τέμπη.

Με έκτακτη τροπολογία η κυβέρνηση παρέχει ακαταδίωκτο στα μέλη της έκτακτης επιτροπής εμπειρογνώμων που συστάθηκε για τη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για την στήριξη των συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα.

Συγκεκριμένα η τροπολογία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει ότι ο πρόεδρος (Ιωάννης – Κωνσταντίνος Χαλκιάς) και τα μέλη της έκτακτης Επιτροπής (Χρήστος Πυργίδης και Βασίλειος Προφυλλίδης) δεν δέχονται υποδείξεις ή οδηγίες και «δεν έχουν καμία ευθύνη, ούτε διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας της, εκτός αν ενήργησαν με δόλο».

Μάλιστα επισημαίνεται πως

αν ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής διώκονται για πιθανό δόλο, η υποστήριξη και εκπροσώπησή τους δύναται να ανατίθεται σε λειτουργό του ΝΣΚ ή σε δικηγόρο της επιλογής τους η αμοιβή του οποίου καταβάλλεται από το ίδιο το Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2021 η κυβέρνηση Μητσοτάκη πάλι με ειδική τροπολογία παρείχε το ακαταδίωκτο για τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και πολιτική αντιπαράθεση.

Σάρλης: «Βολικό ακαταδίωκτο»

Την προκλητική τροπολογία για την Επιτροπή που θα διερευνήσει τα αίτια και τις ευθύνες για την τραγωδία, κατήγγειλε και ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργος Σάρλης, ο οποίος έκανε λόγο για «βολικό ακαταδίωκτο»:

«Σήμερα ο γιατρός Υπουργός Δικαιοσύνης παίζει με άλλα άρθρα του Ποινικού Κώδικα διαλύοντας ακόμη περισσότερο τη συνοχή που είχε ως νομοθέτημα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει την τηλεοπτική του παρουσία, ως μέλους της κυβέρνησης των εκ των υστέρων ευαίσθητων και αυστηρών με τα ζητήματα ασφάλειας.

Της κυβέρνησης του παρακράτους που θέλει να ανατρέψει το “βαθύ κράτος”.

Σε όλα τους “αυστηροί” σε αυτή την κυβέρνηση.

Επιεικείς μόνο με ο,τι τους εξυπηρετεί ή θα μπορούσε αντικειμενικά να τους εξυπηρετήσει.

Να όπως θα ήταν τα λάθη και οι παραλείψεις της έκτακτης επιτροπής εμπειρογνωμόνων που ανέλαβε να διερευνήσει το δυστύχημα των Τεμπών “και τις διαχρονικές ευθύνες”.

Να, εδώ ένα ακόμα ωραίο και βολικό ακαταδίωκτο», έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Σάρλης.

εικόνα 23
εικόνα 24

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Αυτό σημαίνει ότι πράγματι πρόκειται περί θυσίας και προσπαθούν να το κρυψουν με κάθε τρόπο.
    Φοβούνται και την σκιά τους...
    Όμως δεν σκέπτονται ότι από το καλοκαίρι που δεν θα έχουν ασυλία, αλλά και ασυλία να έχουν... αν ο λαός θελήσει, τίποτα δεν αντιστέκεται.
    Η τιμωρία δεν είναι μόνον για τον ελληνικο λαό, είναι και για τους ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ελληνόφωνους υπαλλήλους των μυστικών υπηρεσιών των εχθρών κρατών που μας τους κατσικωσαν για να μας ρουφήξουν το αίμα, τον μόχθο, τα αγαθά μας.
    Μόλις ο λαός αποφασίσει... θα γονατίσουν μπροστά του, ικετεύοντας τον...
    Εύχομαι να καθαρίσει ο τόπος μας από αυτήν την εβραιο-σιωνιστικη-χαζαρικη πέρα. Όχι μόνον η Ελλάδα μας αλλά ολόκληρος ο πλανήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »