Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ιωάννης Καποδίστριας – Ούγος Φώσκολος – Διονύσιος Σολωμός

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στην Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ζακύνθου, σε συνδιοργάνωση του Ιδρύματος Διεθνών Νομικών Μελετών Καθηγητού Ηλία Κρίσπη & Δρ. Α. Σαμαρά – Κρίσπη, με την Δ.Ι.Β.Ζακύνθου.

2 σχόλια:

  1. Έξοδος 1826 Ι H ταινία I 2016

    https://www.youtube.com/watch?v=IribvK5TvrI

    Η ταινία «Έξοδος 1826» είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και αφορά την ιστορία 120 αντρών από τη Σαμαρίνα Γρεβενών και τα γύρω χωριά, που έσπευσαν να βοηθήσουν στην Έξοδο του Μεσολογγίου, τον Απρίλιο του 1826. Η ταινία είναι βασισμένη στο δημοτικό μας τραγούδι «Παιδιά της Σαμαρίνας», στα διασωθέντα ιστορικά στοιχεία και στη μυθοπλασία. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Βασίλη Τσικάρα, η φωτογραφία του Δημήτρη Σταμπολή, η μουσική σύνθεση του Κανάρη Κεραμάρη, ενώ 2 παραδοσιακά τραγούδια επεξεργάστηκε ο Πάνος Κοσμίδης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Ανδρούτσου.
    =======
    Η μάχη της Αράχωβας Ι Η ταινία I 2022

    https://www.youtube.com/watch?v=t3dip3vbwG4

    Η Aratos films σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας και την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας και Αναπαράστασης Αυτής Γιαννιτσών παρουσιάζουν την ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Τσικάρα “Η Μάχη Της Αράχωβας”.

    ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ;;;;;;;;;;;
    ΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ…………..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδαμάντιος Κοραής: Το μίσος των Εβραίων για εμάς ξεπερνά και αυτό των Τούρκων – Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821… Διαβάστε και φρίξτε… (έμάσαγαν τα αυτιά)

    https://greeknewsondemand.com/2023/03/25/%ce%b1%ce%b4%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b1%ce%ae%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ